Sorozatok
Elküldve: 2005. 09. 16. 20:30
Bocsesz, csak hallgatom a filmet, agyilag nem vagyok ott, csak hébe-hóba.
Elküldve: 2005. 09. 17. 08:00
Elvtársak! Sopranos-t kell nézni!!!!!! Higgyétek el nekem! Már megnéztem az egész 5. szezont is és teljesen be vagyok tojva tőle! ISTEN ALKOTÁS!

#83 Guest__*
Elküldve: 2005. 09. 17. 09:59
Engem eddig nem negyon izgatott de a tegnapi rész után már én is rendszeres nézője leszek.

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:10
Idézet
Engem eddig nem negyon izgatott de a tegnapi rész után már én is rendszeres nézője leszek.

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:34
Idézet
Elvtársak! Sopranos-t kell nézni!!!!!! Higgyétek el nekem! Már megnéztem az egész 5. szezont is és teljesen be vagyok tojva tőle! ISTEN ALKOTÁS! 

Elküldve: 2005. 09. 17. 15:28
Idézet
Ez az a sorozat, amiért megéri fent maradni ám sokáig is akár! 

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:10
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:15
Idézet
2 tv-nk van, de mindkettő folyamatosan megy este 8tól. esélyem sincs leülni eléjük, hogy azt nézzek amit akarok.
nekem a számítógép jutott.

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:29
Idézet
Idézet
2 tv-nk van, de mindkettő folyamatosan megy este 8tól. esélyem sincs leülni eléjük, hogy azt nézzek amit akarok.
nekem a számítógép jutott.

#91 Guest__*
Elküldve: 2005. 09. 17. 17:56
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 10. 04. 11:49
Tegnap lattam a Veszhelyzet leges legelos reszet a viasat3-on. Erdekes, ugyansi negyed annyira nem porgos mint az uj reszek.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:19
Srácok,keresném az Andromeda sorozat mind az öt évadját szinkronosan dvd-n!Ha valakinek van segítsen.
Hajrá konzolok,tiétek a világ!
Elküldve: 2005. 11. 13. 12:50
Stargate - Atlantis, 1. évad
Kina egyik nagy előnye, hogy olyan filmeket és sorozatokat is megvehetünk dvd-n ami otthon még csak most indul.
2 hete volt szerencsém rátalálni a Stargate új sorozatára a Stargate - Atlantis-ra. Eddig két évad jött ki, mindkettő már kapható Shanghai-ban. Az első évadon már túl vagyok, és meg kell hogy mondjam, nagyon jól sikerült.
Teljesen új team, néha feltűnnek persze a régi szereplők (Richard Dean Anderson yeahhh
akit imádok) és nagyszerű a sztori, ami nem az eredeti Stargate elődje vagy utódja, inkább párhuzamosan folyó történetként kezelendő.
Mindenkinek ajánlom hogy nézze, nagyon izgalmas, nagyon jó hogy új ellenséget kreáltak és már nem az "unalmas" Goauld-dal kell harcolni, jó az új team is, és a technológia amit Atlantis-on találtak lenyűgöző.
Maga az ötlet, hogy Atlantis nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban - szerintem találó, és lévén magam is sci-fi rajongó - egészen hihetőnek tűnik.
Most kezdem nézni a második évadot, nyugodtan szóljatok hogy ne lőjem le a poénokat, és akkor arról nem irok
Kina egyik nagy előnye, hogy olyan filmeket és sorozatokat is megvehetünk dvd-n ami otthon még csak most indul.
2 hete volt szerencsém rátalálni a Stargate új sorozatára a Stargate - Atlantis-ra. Eddig két évad jött ki, mindkettő már kapható Shanghai-ban. Az első évadon már túl vagyok, és meg kell hogy mondjam, nagyon jól sikerült.
Teljesen új team, néha feltűnnek persze a régi szereplők (Richard Dean Anderson yeahhh

Mindenkinek ajánlom hogy nézze, nagyon izgalmas, nagyon jó hogy új ellenséget kreáltak és már nem az "unalmas" Goauld-dal kell harcolni, jó az új team is, és a technológia amit Atlantis-on találtak lenyűgöző.
Maga az ötlet, hogy Atlantis nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban - szerintem találó, és lévén magam is sci-fi rajongó - egészen hihetőnek tűnik.
Most kezdem nézni a második évadot, nyugodtan szóljatok hogy ne lőjem le a poénokat, és akkor arról nem irok

[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 11. 13. 12:57
Idézet
Tyű Kormi, ha tudnád mennyien odavannak ezért a sorozatért... 

[Trust in my command!]
Elküldve: 2005. 11. 13. 13:15
Idézet
Idézet
Tyű Kormi, ha tudnád mennyien odavannak ezért a sorozatért... 

Elküldve: 2005. 11. 13. 19:36
akkor is Gumimacik (Kotonbocsok)
AMEDDIG FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!