Sorozatok
Elküldve: 2005. 11. 14. 11:24
Nos, megtekintem ezt a Firefly sorozatot, állitólag jó. De aztán a Northern Exposure (Miért éppen Alaszka?) sorozatot szeretném beszerezni, mert az aztán igen remek sorozat volt!

Elküldve: 2005. 11. 14. 12:00
Nalam a Twin Peaks ut mindent, igaz mas sorozatot nem is nagyon leztem az utobbi 15 evben. Nem tudja valaki, nem adtak ki ezt a Lynch remekmuvet DVD-n?
A Mulholland Drive talan ravert volna, nagy faszsag volt, hogy a producerek lelottek a sorozatot a pilotnal, azert olyan suta, zanzasitott a megjelent mozifilm, bar meg igy is jeloltek legjobb rendezes Oscarra, mi lett volna, ha hagyjak a kiteljesedeset.
A Mulholland Drive talan ravert volna, nagy faszsag volt, hogy a producerek lelottek a sorozatot a pilotnal, azert olyan suta, zanzasitott a megjelent mozifilm, bar meg igy is jeloltek legjobb rendezes Oscarra, mi lett volna, ha hagyjak a kiteljesedeset.
Elküldve: 2005. 11. 14. 12:14
Idézet
Nalam a Twin Peaks ut mindent, igaz mas sorozatot nem is nagyon leztem az utobbi 15 evben. Nem tudja valaki, nem adtak ki ezt a Lynch remekmuvet DVD-n?

Elküldve: 2005. 11. 14. 13:54
Szégyen-nem szégyen, én ismét rákattantam a Topmodell leszek!-re
, főleg azért, mert imádom Tyra Banks-et, meg amúgy is érdekel a téma.
Uakkor szívesen nézném még a Vészhelyzetet, de időhiány miatt nem jön össze. A Poirot-t rendszeresen néztem a Hallmarkon, amikor ott tolták - marha jó az a sorozat, bár sztem könyvben az igazi!
Ja, és az MTV-n szokott lenni a Newlyweeds c. móka Jessica Simpson & Nick Lachey (nem biztos, hogy jól írtam az utóbbit) házastársi dolgait prezentálandó. Hát, nem is tudom, a csajszi vagy a pasi tetszik jobban, komolyan mondom.

Uakkor szívesen nézném még a Vészhelyzetet, de időhiány miatt nem jön össze. A Poirot-t rendszeresen néztem a Hallmarkon, amikor ott tolták - marha jó az a sorozat, bár sztem könyvben az igazi!

Ja, és az MTV-n szokott lenni a Newlyweeds c. móka Jessica Simpson & Nick Lachey (nem biztos, hogy jól írtam az utóbbit) házastársi dolgait prezentálandó. Hát, nem is tudom, a csajszi vagy a pasi tetszik jobban, komolyan mondom.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 11. 14. 13:54
Bűbajos boszorkák jeee (tényleg jó sorozat, pláne azok a részek ahol a gonoszség forrása kavar)
AMEDDIG FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!
Elküldve: 2005. 11. 14. 17:19
Idézet
http://www.xpress.hu...525329752694518
A masodik evadot, amiben meg a maradek 22 van, ha minden igaz januarban fogjak kulfoldon kiadni. Remeljuk ez mielobb nalunk is meg fog tortenni!!!

Elküldve: 2005. 11. 14. 17:25
Idézet
Szégyen-nem szégyen, én ismét rákattantam a Topmodell leszek!-re
, főleg azért, mert imádom Tyra Banks-et, meg amúgy is érdekel a téma.

A Poirot meg a Viasat 3-on megy újra!!! én nézem, mert imádom!

Elküldve: 2005. 11. 16. 12:18
Otthon adjak mar a Las Vegas c. sorozatot? Szerintem eszement brutalisan nagyon jo! Koveti a ma annyira divatos trendet (LOST, CSI, House) es eszement otletes humoros nemtudom. Valahogy engem ezek a sorozatok elvarazsoltak a regiekhez kepest.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 11. 16. 12:42
Cash: Thx a Twin Peaks linket, mondjuk ennyi zsem nem lenne ra, de majd csak lesz valami megoldas.
)) Nem is tudtam, hogy hivatalosan ket evados volt, most utananeztem, es tenyleg, volt a 7 reszes suta evad (nyilvan a szezon vegen kerult csak adasba), aztan meg egy szabvanyos 22 reszes.

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:40
No, hogy ismét hangot adjak a középszerűség posványában való dagonyázás iránti hajlandóságomnak
, kezdek rákattanni olyan sorozatokra, mint a "Született feleségek", vagy az "Ally McBeal".
Illetve az előbbire csak azóta, hogy a novemberi COSMO-ban volt egy beetető, promóciós DVD az első résszel, és azt megtekintettem. Különben Eva Longoria tetszik a legjobban a sorozatból, főleg miatta nézem.

Az "Ally McBeal"-ból sosem láttam egyetlen részt sem (ahogy a "Szex és New York"-ból sem), de mivel az is csak hetente 1x van, felvettem a listára.
Jaa, krimi kedvelőknek: régi nagy kedvencem a Hallmark kínálatából a "Kisvárosi gyilkosságok". (Hangulatát tekintve olyasmi, mint a Poirot.) A korábbi évadok összes részét láttam, és most elkezdték nyomni a 2004-eseket is. Nagyon jó volt a legutóbbi is!!

Illetve az előbbire csak azóta, hogy a novemberi COSMO-ban volt egy beetető, promóciós DVD az első résszel, és azt megtekintettem. Különben Eva Longoria tetszik a legjobban a sorozatból, főleg miatta nézem.

Az "Ally McBeal"-ból sosem láttam egyetlen részt sem (ahogy a "Szex és New York"-ból sem), de mivel az is csak hetente 1x van, felvettem a listára.

Jaa, krimi kedvelőknek: régi nagy kedvencem a Hallmark kínálatából a "Kisvárosi gyilkosságok". (Hangulatát tekintve olyasmi, mint a Poirot.) A korábbi évadok összes részét láttam, és most elkezdték nyomni a 2004-eseket is. Nagyon jó volt a legutóbbi is!!

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 11. 25. 13:10
Syb: a Desperate Housewives tenyleg nagyo jo sorozat, az Ally McBealrol meg csak jokat hallottam!!! Jo valasztas...
Mas:
Ma megyek kikolcsonozni a 24 3. vadjanak az elso 2 dvd-jet.... Csuhiiiiiiij! ujra itt van a kedvenc sorozatom, mar tukon ulok annyira varom...

/forum/images/upload/200511/tn_season3wallpaper_ppagt89x.jpg
Jack Bauer ujra akcioban! YEAH!!!
Mas:
Ma megyek kikolcsonozni a 24 3. vadjanak az elso 2 dvd-jet.... Csuhiiiiiiij! ujra itt van a kedvenc sorozatom, mar tukon ulok annyira varom...

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:28
Idézet

a született feleségekből még csak egy részt láttam, nem volt rossz, de még rá kell hangolódnom.
Szex és New york: háááát, sztem nagyon rossz sorozat... 2 részt láttam, de azok nagyon nem tetszettek. egyiken sem tudtam nevetni, pedig elvileg vígjáték... gondolom azért nem szeretem, mert nem vagyok nő.
a 24-et pedig be kéne pótolnom, mert csak jókat hallok róla!
én mostanában a Lost-ra vagyok ráálva (ma is lesz!

#115 Guest__*
Elküldve: 2005. 11. 25. 14:16
A Lost az állítólag jó, eddig csak egy részt láttam. Nézném, csak az a gond, hogy péntekenként este nem otthon vagyok, hanem valahol asztal alatt

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:17
Nagy örömmel látom, hogy itt - ellentétben a korábbi, ebből a szpból sznobbish netes társaságommal - nem ciki dolog, ha vki a felsorolt szériák közül néz ezt-azt.
Ca$h:
Mijaza' 24? Korábban is emlegettétek többször is, én még nem hallottam róla ...
lewton:
VÉGRE vki, aki ismeri és szereti a "Midsumer's Murders"-t!!!
Én csak pár napja láttam meg, hogy 2004-es részeket kezdtek nyomni, izibe' rávetettem magam.
)) Igazad van, ez a Scott őrmester nem olyan jó fej, mint Troy volt, csak megpróbálják hasonló karakternek beállítani. Uakkor az összes főszereplő sokat öregedett a néhány év alatt, de hát ilyen az élet ugye ...
A hangulat mellett még a zenék tetszenek nekem iszonytatóan - tudod, már a főcím előtti, általában gyilkosságot tartalmazó szekvencia borzongató zenei aláfestése, juuujj!! A Poirot-ban vannak hasonlók, azért említettem, hogy sztem hasonló a hangulata.
Ja, és nagyon tetszik még az angol vidék benne, főleg az épületek.
Ezeken túl hetente 1-2x megnézek 1-1 Baywatch-ot, amelyekben feltűnik olykor 1-2 alig ismert szériaszínész más sorozatokból, akik láthatóan még ezzel sem tudtak kiugrani. Plusz legutóbb Carmen Electrát láttam benne.
A teljes képhez tartozik, hogy még egy venezuleai sorozatra is pazarolom az időt és pénzt
, amely tényleg maradjon noname
, de ott is a csajok tetszenek inkább, mint a pasik.
A "Desperate Housewife"-ban meg tényleg Eva néz ki a legjobban. Szép az arca, kellően vékony, marha jó cuccai vannak - sz'al jó példakép számomra leginkább a diéta + fitness terén.
(Bár állítólag csak 156 centi, ebből alig látszik vmi a képernyőn.)

Ca$h:
lewton:
VÉGRE vki, aki ismeri és szereti a "Midsumer's Murders"-t!!!

A hangulat mellett még a zenék tetszenek nekem iszonytatóan - tudod, már a főcím előtti, általában gyilkosságot tartalmazó szekvencia borzongató zenei aláfestése, juuujj!! A Poirot-ban vannak hasonlók, azért említettem, hogy sztem hasonló a hangulata.

Ja, és nagyon tetszik még az angol vidék benne, főleg az épületek.

Ezeken túl hetente 1-2x megnézek 1-1 Baywatch-ot, amelyekben feltűnik olykor 1-2 alig ismert szériaszínész más sorozatokból, akik láthatóan még ezzel sem tudtak kiugrani. Plusz legutóbb Carmen Electrát láttam benne.

A teljes képhez tartozik, hogy még egy venezuleai sorozatra is pazarolom az időt és pénzt

A "Desperate Housewife"-ban meg tényleg Eva néz ki a legjobban. Szép az arca, kellően vékony, marha jó cuccai vannak - sz'al jó példakép számomra leginkább a diéta + fitness terén.

Aztán zajok jönnek.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 11. 25. 14:34
Idézet
Syb: a Desperate Housewives tenyleg nagyo jo sorozat, az Ally McBealrol meg csak jokat hallottam!!! Jo valasztas...
Mas:

Mas:

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:37
Idézet
Ca$h:
Konkrétan a világ legjobb, legizgalmasabb, legkeményebb, legbrutálisabb sorozata. A lényege az, hogy 1 évad 24 részből áll, és 24 órát dolgoz fel, minden rész 1 órát, és minden valós időben történik. A főszereplő az atomistenkirály Keifer Sutherland mester, akire asszem mondhatom, hogy Cash bátyámmal együtt mesterként és példaképként tekintünk fel!

#119 Guest__*
Elküldve: 2005. 11. 25. 21:51
Ma néztem a Lostot, illetve épp nézem, mert még megy. Nem rossz, ha tehettem volna, az elejétől néztem volna. Egyet nem értek. Hogy a rákba került egy jegesmedve egy trópusi szigetre?

Elküldve: 2005. 11. 25. 21:59
Idézet
Ma néztem a Lostot, illetve épp nézem, mert még megy. Nem rossz, ha tehettem volna, az elejétől néztem volna. Egyet nem értek. Hogy a rákba került egy jegesmedve egy trópusi szigetre?