Na most akkor en ertettem felre? Ugy ertettem az atdesignolas nem tetszik neki. Vagy a cikk maga? Mondtam en h inkabb hir kategoriaba kellett volna kerulni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:36
Na most akkor en ertettem felre? Ugy ertettem az atdesignolas nem tetszik neki. Vagy a cikk maga? Mondtam en h inkabb hir kategoriaba kellett volna kerulni.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 17. 21:55
A cikkre mondtam...már montázs is van felesleges hírbe tenni!
Elküldve: 2004. 04. 18. 00:09
Lattam szep es jo, de szegeny UT2004 egy "ilyen" cikk miatt kerult le?
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 18. 09:22
Nem tudom ki csinálta oldjátok meg
Elküldve: 2004. 04. 18. 11:12
Én csináltam, mivel muszáj volt valamilyen frissítést eszközölni a főoldalon, a tegnapi MSN megbeszélésen is nagyrészt ez volt a téma. Amikor egy látogató eljön a gk-ra, és a legelső pillanatban nem lát változást, akkor már alapból bukó a hosszabb maradása.
Ezért bátorkodtam - mint kinevezett ügyvezető/főszerkesztő/mindenes - feltenni Avium cikkét montázsba. És azt szeretném elérni, ha hetente legalább egyszer cserélődnének a montázsok, ehhez viszont sok-sok cikk kell.
Elküldve: 2004. 04. 18. 12:09
A cikkírás nem az én saram...De teljes mértékben igazad van!
Elküldve: 2004. 04. 18. 12:15
Tudod az a gond, h cikkirasra nincs idom. Neha becsuszik egy-egy dolog, ami erdekel is, foglalkozok is vele, mint WoW vagy SC2. De nekem boven eleg, h majd a kepregenyt csinalom. Ill mar most csinalom, keszulok, h kesobb mar ne kelljen dolgozni vele.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 07:20
Köszi mindenkinek aki besegít a hírezésbe!Remélem ez nem csak valami fellángolás,mert az sajna elég sokat tapasztaltam/tunk. Ha bárkinek van kedve hírezni,szóljon és szívesen segítünk...Harcra Fel!
Elküldve: 2004. 04. 20. 07:28
Latod, amikor talalok valamit es van idom akkor rogton cikket vagy hirt kerekitek belole. Probalok aktivan reszt venni.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 07:47
Elküldve: 2004. 04. 20. 07:48
Mirol beszelsz? Csak az i nincs a gepemen. A tobbit max kifelejtem, mert hozzaszoktam az ekezet nelkuli irashoz. Erre nincs orvossag.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 13:27
Elküldve: 2004. 04. 20. 13:36
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:48
Szerintem ezt a javítjuk-ot azonnal javítsd ki,mert UnSeeN javítja,téged meg hetek óta nem látni. De ennyi erővel azt is mondhatnám milyen jó,hogy ígértél nekünk valamit...
Aviumot nem bántani akartam csak szóltam neki, hogy erre ugyan figyeljen már...
Elküldve: 2004. 04. 20. 17:51
De mi van ha egyszeruen keptelen vagyok helyesen irni?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 20. 19:26
Elküldve: 2004. 04. 20. 20:23
Idézet
Szerintem ezt a javítjuk-ot azonnal javítsd ki,mert UnSeeN javítja,téged meg hetek óta nem látni. De ennyi erővel azt is mondhatnám milyen jó,hogy ígértél nekünk valamit...
Aviumot nem bántani akartam csak szóltam neki, hogy erre ugyan figyeljen már...
jo, akkor ugy mondom hogy javitottam, amig tudtam de már nem tudom, és amit igertem sem tudom betartani. ennyi. vess rám követ.
Elküldve: 2004. 04. 20. 20:45
Elküldve: 2004. 04. 22. 18:42
Na ahogy a filmhirekhez is irtam lenne meg jopar film amirol lehetne irni.
-Garfield
-Sky Captain
-Godzilla
-I, Robot
Es ez tenyleg csak par darab..
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 24. 19:29
Idézet
Na ahogy a filmhirekhez is irtam lenne meg jopar film amirol lehetne irni.
-Garfield
-Sky Captain
-Godzilla
-I, Robot
Es ez tenyleg csak par darab..
Av [salalausuk]
Nekem tetszenek ezek a címek, küldd nekem az eredményt, majd én ékezetesítem! )