HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#821 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 06. 12:35

Asszem egyeduli boxoskent nekem van itt a legjobb eletem... bar nem bokszrol beszeltem, hanem boxrol, de lehet mindkettorol szo... Kép Viszont a gaz az, hogy boxra majdnem ugyanazok a cuccok jelennek meg, mint PC-re, legalabbis egyenlore, ugyhogy azert nekem sem olyan konnyu am...Kép
Kép

#822 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 06. 16:15

El lett döntve, enyém a Call of Duty 2. :Đ
Gaming is beliving...

#823 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 07. 09:36

El lett döntve, enyém a Call of Duty 2. :Đ
[/quote] Most toltottem le a demot Zoenn unszolasara, nemsokara meg is nezem hogy milyen! Annyira jokat mondanak rola, most mar nagyon kivancsi vagyok ra... Igen igen meg sosem lattam... :-D:)
Kép

#824 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 07. 09:55

A Blizzard-nal készül valami!!!! Mindenhol a mai dátum díszeleg!
www.battlenet.net

#825 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 14:33

Idézet

Idézet

El lett döntve, enyém a Call of Duty 2. :-D
Most toltottem le a demot Zoenn unszolasara, nemsokara meg is nezem hogy milyen! Annyira jokat mondanak rola, most mar nagyon kivancsi vagyok ra... Igen igen meg sosem lattam... :-D:)
Én sem láttam még. Csk semmi spoiler. :Đ
Gaming is beliving...

#826 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 10. 10. 18:31

GTR FIA Racing
FIFA Manager
D-Day
Brothers in Arms: Earned
Age of Empires 3
Sniper Elite
GT Legends
Bet on Soldier
Dead to Rights 2
Conflict Desert Storm vagymi
Evil Dead Regeneration

regebbiek:
myst 5
heroes of the pacific
total overdose
warhammer 40k: winter assault

MINDEN CIKKIRO VALASSZON VALAMI JATEKOT, VAGY JELEZZE, HOGY MIT VITT MAR EL MERT EZEKET MIND MIND JO LENNE LETESZTENI!!!!

Kép
Kép

#827 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 10. 10. 18:33

A brothers in arms earned in blood-ot már tesztelem, a Sniper Elite-et pedig lefoglalom.

#828 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 10. 18:48

A Winter assault nálam van már jó ideje, s a Bet On Soldiert vinném, ne álljon egymagában. :Đ

#829 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 10. 10. 19:02

Arra vigyázzunk, hogy a D-day több mint egyéves játék, a GTR meg idén márciusban jelent meg.Kép

#830 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 19:44

Dead to Rights 2, Rag Doll Kung-Fu by me
ivatlan vendég jö, bár észre sem veszed, legjobb barátod ö és hü szerelmesed, arctalan király, halk léptü mostoha, folyton nyomodba jár és nem hagy el soha, közel jön, túl közel, szomorúan megáll, ráförmedsz, nem fut el mert úgy hívják: Halál.

#831 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 07:03

A Rag Doll Kung-Fut megkért Daks, hogy átadhassa másnak, a Dead to Rights 2-vel pedig teknikai problémák akadtak :Đ (egyelőre csak NUKE verzió van kinn, crack pedig sehol...) Nem akartam kapásból ekkora nevet, de miután tegnapig senki sem említette, így AoE3
ivatlan vendég jö, bár észre sem veszed, legjobb barátod ö és hü szerelmesed, arctalan király, halk léptü mostoha, folyton nyomodba jár és nem hagy el soha, közel jön, túl közel, szomorúan megáll, ráförmedsz, nem fut el mert úgy hívják: Halál.

#832 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:05

hejho,

kedves Chocho elvtárs! ha már cikket irsz, akkor ne restelj utánajárni pontosan a dolgoknak! a final fantasy cikkedben rengeteg dezinformáció van (a FF nem playstationon jelent meg eloszor, hanem nes-en, ám valoban 2D-s volt, az sem igaz, hogy más részt nem irtak át, ugyanis a 8. epizod is kijott pc-re).
ez csak egy szakmai tanács! remelem nincs harag, mert imádom a stilusod, tényleg nagyon jól irsz! Kép
üdv: callisto
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#833 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 15:08

Igen Callisto, de ezeket a szakmai tanácsokat nem biztos, hogy ide a fórumba kéne írni... Arra szeretnék kilyukadni, hogy a stáb nem saját magát szórakoztatja a cikkekkel, jelentős olvasótábor nézi őket akik lehet, hogy nem gyarapítják hozzászólásaikkal a fórumot, de ez nem jelenti azt, hogy el is kerülik teljesen... És bármelyikőnk írásában talált hibákat, bakikat ide publikálni (melyek talán fel sem tünnének az olvasónak) a GK saját szinvonalát minősíti... Se a pcdome-on, se a hcgameren nem véleményezgetik egymást a belsős emberek. Félre ne érts, a negatív kritikát bírni kell és rá kell mutatni a cikkek hiányosságaira, de inkább MSN-en... SZERK.: btw a legegyszerűbb az lenne, ha ez a topic csak bizonyos személyeknek válna elérhetővé.. és minden maradna a régiben

#834 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 16:14

Üdvözlök mindenkit. Először is leszögezném, hogy a BW2 NEKEM FÉLRE VAN TÉVE! Hallottam kósza pletykákat, amik szerint ez nem így van, pedig így van, szal el az agarakkal! A másik dolog, hogy sose írok töbé konzol játékról. Az FFXII-re nem vagyok büszke, őszinte leszek, nem is igen érdekel a dolog. Ami most majd jön tőlem, az a BW2 és a COD2 tesztek, de ne várjátok őket holnapra! Minősigi munkát akarok kiadni a kezemből, szóval ez időbe telik. Köszönöm a megértést!
Gaming is beliving...

#835 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 13:30

kedves Mad

de szerintem meg éppen hogy ide kell irni oket:

1.) ez egy szabad választás, a forum erre valo
2.) ha a cikkiro megir egy cikket, akkor IGENIS VÁLLALJA érte a felelőséget! tehát ne irjon valotlant, vagy viselje a kovetkezményt
3.) másrészt nagyon szivesen megvitatnám msn en, de mivel nincs még biztos netelérésem, ezért ez kiesett. másrészt nincs is meg chocho cime, és igazábol nem is ismerem őt.
a tanácsot meg nem ugy értettem, mint GK-s belso ember, hiszen én most épp anniyra vagyok itt belso ember, mint mondjuk mari néni a holdrol...

okés egy kicsit felfujtuk a dolgot, lepjunk tova. csak egy megjegyzés volt - hajrá chocho, elo az uj cikkekkel! :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#836 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 12:16

Természetesen gond nélkül ide lehet írni őket... Mykonak is említettem a dolgot, és a legegyszerűbb az lenne ha priváttá tenné a topicot.A felelősség egy dolog, ebben szerintem egyetértünk, viszont ha én idejönnék mint pl olvasó, és meglátnám, hogy itt egymásnak tippeket adnak az emberek meg közösen átbeszélik a hibákat, gond nélkül itthagynám ezt az oldalt... "Inkább megyek olyan helyre ahova kritikusok írkálnak, és nem mindenféle ágról szakított 13-14 éves srác próbálgat összekapargatni valamit az irodalom óráról beugró emlékekből" A jelen pillanatában ennek így igen komikus hangulata van. Azt mondod mint civil szóltál chocho-hoz, ez esetben nem értem mit keres ott a "szakmai tanács"... Nem cseszegetni akarlak, és nem arról van szó, hogy úszok a szabadidőmben, egyszerűen nézz meg bármely más online játékújságot....

#837 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 21. 13:22

Idézet

Természetesen gond nélkül ide lehet írni őket... Mykonak is említettem a dolgot, és a legegyszerűbb az lenne ha priváttá tenné a topicot. A felelősség egy dolog, ebben szerintem egyetértünk, viszont ha én idejönnék mint pl olvasó, és meglátnám, hogy itt egymásnak tippeket adnak az emberek meg közösen átbeszélik a hibákat, gond nélkül itthagynám ezt az oldalt... "Inkább megyek olyan helyre ahova kritikusok írkálnak, és nem mindenféle ágról szakított 13-14 éves srác próbálgat összekapargatni valamit az irodalom óráról beugró emlékekből" A jelen pillanatában ennek így igen komikus hangulata van. Azt mondod mint civil szóltál chocho-hoz, ez esetben nem értem mit keres ott a "szakmai tanács"... Nem cseszegetni akarlak, és nem arról van szó, hogy úszok a szabadidőmben, egyszerűen nézz meg bármely más online játékújságot....
Kedves Mad!

1. Ez itt nem egy barmely mas online ujsag, hanem a G.K.. Itt csaladias a hangulat, a legtobb ember aki a forumba rendszeresen ir, cikkiro! Tehat egyertelmu, hogy mindent ami a szivuket nyomja itt kozlik egymassal.

2. Ha profi cikkirokat akarsz valahol latni, annak van egy olyan mellek vonatkozasa, hogy meg is kell oket fizetni. A G.K. egy non-profit vallalkozas, ahol senki semmiert nem kap penzt. Ide hobbibol irnak az emberek, es ha valaki eleg jonak bizonyul ahhoz, hogy irhasson akkor itt megteheti. Nem szamit, hogy 12 eves vagy, vagy eppenseggel 80 es te vagy az egyik fo alapitoja a nepszabadsagnak.

3. Ha barmit komikusnak tartasz itt a G.K.-n belul, vagy valami nem teccik, termeszetesen kozolheted velunk... de nem sok eselyed lesz arra, hogy valtoztass is ezen, foleg olyan emberekkel szemben nem, akik mar sokat letettek a G.K. asztalara, gondolok pl. itt -Callisto- kollegara.

4. Remelem ertettuk egymast es remelem vagod, hogy nem cseszegetni akartalak... Kép
Kép

#838 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 14:18

hagyjuk, fárasztó...hardwired.hu. Nonprofit? igen. Napi látogatottság: sok... konkretizáljuk a dolgot mert képtelenek vagytok normálisan hozzászólni... Számtalanszor elmagyaráztátok már, hogy ki mennyit tett le az asztalra. Ez most nem érdekel... próbálj ontopic hozzászólni légyszíves, megkérnélek."Ca$h elvtárs cikkei is nagyon jók, hangulatosak, csak kicsit a szóismétlésekre kellene odafigyelni, például a játék szó elég gyakran előfordul, de ami a zavaró, hogy egymás után. Néhol fogalmazhatnál kicsit jobban, például a létigék helyett, ahogy azt annak idején Retee kolegina mondta (pl.: szép grafikája van helyett szép grafikával rendelkezik... etc...). Csak ezekre figyelj kicsit jobban oda," - Szerintem pl egy ilyen nagyon is el tudja venni valakinek az írói önérzetét, és legközelebb már képtelen lesz úgy megszólítani a hallgatóságot, hogy adjanak a véleményére és tényleg elhigyjék róla, ő érti a dolgát. Ofcz az iromány alkotóját sem kell meghagyni abban a hitben, hogy makulátlan a terméke, viszont nem feltétlenül kell felhívni rá az olvasó figyelmét, hogy Casnak problémái vannak / voltak a fogalmazással. MSN-be miért nem lehet egy ilyet közölni?

#839 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 17:07

Idézet

hagyjuk, fárasztó... hardwired.hu. Nonprofit? igen. Napi látogatottság: sok... konkretizáljuk a dolgot mert képtelenek vagytok normálisan hozzászólni... Számtalanszor elmagyaráztátok már, hogy ki mennyit tett le az asztalra. Ez most nem érdekel... próbálj ontopic hozzászólni légyszíves, megkérnélek. "Ca$h elvtárs cikkei is nagyon jók, hangulatosak, csak kicsit a szóismétlésekre kellene odafigyelni, például a játék szó elég gyakran előfordul, de ami a zavaró, hogy egymás után. Néhol fogalmazhatnál kicsit jobban, például a létigék helyett, ahogy azt annak idején Retee kolegina mondta (pl.: szép grafikája van helyett szép grafikával rendelkezik... etc...). Csak ezekre figyelj kicsit jobban oda," - Szerintem pl egy ilyen nagyon is el tudja venni valakinek az írói önérzetét, és legközelebb már képtelen lesz úgy megszólítani a hallgatóságot, hogy adjanak a véleményére és tényleg elhigyjék róla, ő érti a dolgát. Ofcz az iromány alkotóját sem kell meghagyni abban a hitben, hogy makulátlan a terméke, viszont nem feltétlenül kell felhívni rá az olvasó figyelmét, hogy Casnak problémái vannak / voltak a fogalmazással. MSN-be miért nem lehet egy ilyet közölni?
olvasói szempontból: igen, ezt a kritikát cashről talán lehetett volna msn-en írni (sőt) de callisto csak egy icipici helyreigazítást írt. és egyébként is én általában egyszer olvasok el egy cikket, ha közben javítanak rajta vmit, azt nem veszem észre. a fórumot viszont rendszeresen nézegetem.

#840 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 18:33

Egyetertek MadD-vel, a szennyes kiteregetese mindig art az uzletmenetnek, szerintem is riaszto, ha az olvaso latja a szerkesztok belso vitait, ahogy az is el tudja venni az ember etvagyat, ha egy etterem konyhajara vagy egy vagohidra beszabadul. Az ilyesmit egy privat, belso korben (privat topic, regota parlagon hevero levlista, MSN satobbi) kellene megvitatni, persze a toborzo topic maradhat nyilvanos, ahova a szepremenyu kezdo cikkirok bekuldik a tesztanyagaikat, aztan sarbadongoljuk oket. :Đ

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.