HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#901 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 31. 13:14

én is elolvastam a cikket Ingen és megkellmondjam, megjött a kedvem a játékhoz! :Đ
gratula!
most nézem: elektroworldben 35 rugacs egy ps2...

#902 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 17:16

óóóriási tisztelet Mikereem mesternek a Ron Gilbertes cikkért. :ĐKép
ilyenek és hasonlók jöhetnek ezerrel ám! Kép

megjegyzés: a Monkey Island 3hoz és 4hez sajnos csak annyi köze volt, hogy ő csinálta az 1et és a 2t...

#903 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 27. 20:27

Jaja, nagyon jó lett a cikk! Majd vmikor a kedvemért írhatnál egy Peter Molyneux cikket... én ugyanis keveset tok róla, de nagyon bírom a játékait. Szalmajd egyszer ha lehet...KépKép

#904 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 27. 21:06

Dicséret a cikkért nagyon jó lett MikeReem!Kép
És Boldog szülinapot!Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#905 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 23:44

orulok hogy elnyerte a tetszeseteket, mar regota erlelodott bennem az otlet. termeszetesen varhatoak tovabbi cikkek is, koztuk peter molyneux-rol, john carmack-rol es majd meg eldol, hogy kikrol.

#906 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 21:38

Marc Ecko's Getting Up: elsősorban Fojeszhez szólok most, a cikke kapcsán. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy jól látom, hogy PS2-őn tesztelted? Ha igen, nincsenek benne programhibák, bugok? Mert Callistótól így hallottam. Amúgy engem is érdekelne a gém, vagyis meg is lesz, ezért kérdeztem rá, mik a Te tapasztalataid a teszten túl. :Đ
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#907 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 22:22

Én meg innen izenem fojesz komának, hogy nagyon sokat fejlődött mint iró, tényleg érdemes ezzel foglalkoznod, lassan kialakul a saját stilusod, és tényleg remek lesz! csak igy tovább, hajráhajrá!Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#908 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 16. 22:53

fojesz koma tényleg egyre jobban tolja, de ezt már a múltkori Panzers-es cikknél is el akartam mondani, csak valamiért elmaradt

#909 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 23:19

jaja, tényleg jó lett fojesz testvér (a "koma" már unalmas) cikke, így tovább!
csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan ez a fenenagy barátság a Stormregion-nal?

#910 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 03. 17. 16:47

Idézet

Marc Ecko's Getting Up: elsősorban Fojeszhez szólok most, a cikke kapcsán. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy jól látom, hogy PS2-őn tesztelted? Ha igen, nincsenek benne programhibák, bugok? Mert Callistótól így hallottam. Amúgy engem is érdekelne a gém, vagyis meg is lesz, ezért kérdeztem rá, mik a Te tapasztalataid a teszten túl. :Đ
Nem PS2-n teszteltem, a cikknél csupán azért volt ez a platform megjelölve, mert így lett korábban felvéve a játék az adatbázisba. Majd valamikor átírjuk... :-D Én komolyabb bugokkal nem találkoztam, számomra a legnagyobb technikai hiba az volt, hogy a grafikát PC-n nem tudjuk saját kezűleg beállítani (mint a Harry Potter negyedik részénél), a gép nyom be egy beállítást, ez pedig nagyon idegesítő, mikor többre is képes lenne egy gép, minthogy 800*600-ban futassa a játékot.

Lewton: a Stormregion még akkor keresett fel, mikor megírtam a Panzer Phase Two multidemójának tesztjét. Ekkor kértek meg, hogy az általuk küldött sajtócsomagokat publikáljuk a GK-n, többször hívtak így meg magukhoz, az ilyen összejövetelek eredménye lett többek között az Xbox 360 teszt.

Egyébiránt köszi mindenkinek a dicséreteket, nagyon jól estek, teljesen meghatódtam... KépKép

#911 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 17:58

Idézet

Lewton: a Stormregion még akkor keresett fel, mikor megírtam a Panzer Phase Two multidemójának tesztjét. Ekkor kértek meg, hogy az általuk küldött sajtócsomagokat publikáljuk a GK-n, többször hívtak így meg magukhoz, az ilyen összejövetelek eredménye lett többek között az Xbox 360 teszt.
tök jó! Ilyen egy jó fejlesztő csapat! Add át üdvözletem nekik. :Đ

#912 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 15:35

Idézet

Idézet

Nem PS2-n teszteltem, a cikknél csupán azért volt ez a platform megjelölve, mert így lett korábban felvéve a játék az adatbázisba. Majd valamikor átírjuk... :-D Én komolyabb bugokkal nem találkoztam, számomra a legnagyobb technikai hiba az volt, hogy a grafikát PC-n nem tudjuk saját kezűleg beállítani (mint a Harry Potter negyedik részénél), a gép nyom be egy beállítást, ez pedig nagyon idegesítő, mikor többre is képes lenne egy gép, minthogy 800*600-ban futassa a játékot.
Hát, azért köszönöm szépen a választ. :-D Mondjuk tudom, a Bálintnak lehet hinni, tehát sztem én sem fogok vele sokat szöszölni. A témaválasztás amúgy nekem bejönne, de ha nem jó a megvalósítás, megette a fene az egészet ugye ... Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#913 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 17:11

Idézet

Hát, azért köszönöm szépen a választ. :Đ Mondjuk tudom, a Bálintnak lehet hinni, tehát sztem én sem fogok vele sokat szöszölni. A témaválasztás amúgy nekem bejönne, de ha nem jó a megvalósítás, megette a fene az egészet ugye ... Kép
kedves Syb :-D
nagyon megtisztelo, hogy ennyire adsz a véleményemre, ám mint minden ez tök szubjektiv. amikor pontoztam, akkor kissé zaklatott voltam, lévén 2 napom volt hogy végigtoljam, és ezért az átlagosnál kissé kritikusabban néztem talán, és felnagyitottam a hibákat, de tény, hogy rengeteg van benne. legalábbis a ps2ben tuti. bár az nem végleges verzio volt, sokat nem hiszem hogy változtattak rajta. viszont a végefelé már engem is elkapott a hév, szoval nem olyan rossz az. probald ki ha gondolod :-D
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#914 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 17:55

Idézet

kedves Syb :Đ
nagyon megtisztelo, hogy ennyire adsz a véleményemre, ám mint minden ez tök szubjektiv. amikor pontoztam, akkor kissé zaklatott voltam, lévén 2 napom volt hogy végigtoljam, és ezért az átlagosnál kissé kritikusabban néztem talán, és felnagyitottam a hibákat, de tény, hogy rengeteg van benne. legalábbis a ps2ben tuti. bár az nem végleges verzio volt, sokat nem hiszem hogy változtattak rajta. viszont a végefelé már engem is elkapott a hév, szoval nem olyan rossz az. probald ki ha gondolod :-D

Egy nagyon kedves és jó barátom révén mostantól özönleni fognak hozzám a warez játékok, vagyis azok, amiket kiválogatok az ő listájáról, és ezt is beválogattam. Tsztesen mindenképpen teszek egy próbát vele. Okés, majd azt a faktumot számításba véve fogom "felülbírálni" a tesztedet, hogy 2 nap alatt kellett lenyomnod, álmos voltál, mint egy teve, és hasonlók ... Kép Kép Meglesz végre a King Kong is, erre kíváncsi leszek, ahogy a Fahrenheit-ra, ICO-ra, Shadow of the Colossus-ra, Knights of the Temple 2-re, stb.-re is. Kép

Amúgy én is tapasztalom, hogy a nem gyári "bétáknál" is vannak kisebb bugok. Az Onimusha 4-ben (vegye majd meg mindenki, ÁLLAT JÓÓÓ, cikk coming soon) pl. a térkép előhívása olyan, hogy kiakad tőle a dzsép - igaz, nincs is sok értelme a térképnek, az elején én is inkább véletlenül nyomogattam a Selectet. Kép

#915 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:24

Mikereem:csak szólok, a cikedben van egy hiba: a Sims Uleashed is egy kiegészítő (alul levő felsorolás) és a sima sims 1-et kihagytad.Kép
egyébként jó lett a cikk!Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#916 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:36

kossz, hogy szoltal, javitottam. (azert maradt ott az a kiegeszito, mert eredetileg azokat is ki akartam irni, de tul hosszu lett volna a lista, annyira viszont nem fontosak. a sims1-et meg veletlenul toroltem)

#917 Felhasználó inaktív   kornkorn 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 10. 01:12

Én szoktam olvasni a coolt, de cash legutóbbi mukássága már nagyon nem tetszik. A davinci, xmen, meg most az Mi3 cikk. Már ha cikknek lehet nevezni. Azért legalább egyszer át kellene olvasni, mielőtt kitesszük, vagy rosszul gondolom? Inkább a Pipi-féle, de legfőképpen Isaac. Hovatűnt az a csávó vazze, mióta nem ír má'? Pedig teccettek a cikkei...Na mind1. Pedig nem akartam regelni, de ilyen cool rovattal...:Đ

#918 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 08:33

Idézet

Én szoktam olvasni a coolt, de cash legutóbbi mukássága már nagyon nem tetszik. A davinci, xmen, meg most az Mi3 cikk. Már ha cikknek lehet nevezni. Azért legalább egyszer át kellene olvasni, mielőtt kitesszük, vagy rosszul gondolom? Inkább a Pipi-féle, de legfőképpen Isaac. Hovatűnt az a csávó vazze, mióta nem ír má'? Pedig teccettek a cikkei...Na mind1. Pedig nem akartam regelni, de ilyen cool rovattal...:Đ

Isaac lassan egy éve már, hogy nem dolgozik a GK-nak, máshol keresi a kenyerét. Pipi szerintem gőzerővel vizsgázik és ezért nem tolja a rovatot...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#919 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:59

Szerintem utólag is bepótolhatnátok a Gothic és Gothic 2 cikkek teljes hiányát!Ha nem akartok vele foglalkozni akkor megírom én a cikket, de ez így idegesítő hogy a világ legjobb RPG-iről nincs cikk a GameKapcson!

#920 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 15:09

Semmi reakció a felvetésre?

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47