HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#921 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 16:42

Idézet

Szerintem utólag is bepótolhatnátok a Gothic és Gothic 2 cikkek teljes hiányát!Ha nem akartok vele foglalkozni akkor megírom én a cikket, de ez így idegesítő hogy a világ legjobb RPG-iről nincs cikk a GameKapcson!
Őszintén, ki a fenét érdekel egy ezer éves játékról most már bármi is? Sztem tök felesleges...inkább írj a Gothic 3ról előzetest és ha jó, akkor a srácok kiteszik!

Amúgy meg nézőpont kérdése, hogy meiky a világ legjobb RPG-je:P
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#922 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:26

Másfelől így is rengeteget dolgozunk. Hol marad a szórakozás? Kép Viccet félretéve tényleg sokat szenvedünk, sokan egyszerre több cikken is güriznek - de ez van, értetek mindent. KépKépKép

#923 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:30

jelenleg nem fogadunk el olvasoi cikkeket, ne kuldjetek semmit.
Kép
Kép

#924 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:56

Idézet

Másfelől így is rengeteget dolgozunk. Hol marad a szórakozás? Kép Viccet félretéve tényleg sokat szenvedünk, sokan egyszerre több cikken is güriznek - de ez van, értetek mindent. KépKépKép
Nem csoda, naprakész infók Kép

#925 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 21:14

Idézet

Ettől még megírhatja és megoszthatja velünk:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#926 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 21:34

Idézet

Idézet

Ettől még megírhatja és megoszthatja velünk:)
A Gothic 3 cikknek már neki is álltamKép!Még csak 14 vagyok, de a legjobb fogalmazásokat én írom az osztálybanKép!

#927 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:10

Csak bíztatni tudlak! Ird meg és küld el nekünk, elolvassuk, aztán ha jó lesz a cikk, akkor betesszük az archivumba szivesen. Nehogymár egy ekkora játékról ne legyen írásunk Kép Mondjuk képes megjelenést nem hiszem, hogy fogunk tudni biztosítani neki a főoldalon a régi mivoltja miatt, de hát ne legyünk telhetetlenek Kép

#928 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:19

közben én is haladok a DMC3 cikkel... ha majd valakit érdekel elküldöm mert itt egy komplett odlalt elfoglalna (kb. majd 3-4 oldal a Word-ben)
de ha nem baj és érdekel valakit kirakomKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#929 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:25

Idézet

Csak bíztatni tudlak! Ird meg és küld el nekünk, elolvassuk, aztán ha jó lesz a cikk, akkor betesszük az archivumba szivesen. Nehogymár egy ekkora játékról ne legyen írásunk Kép Mondjuk képes megjelenést nem hiszem, hogy fogunk tudni biztosítani neki a főoldalon a régi mivoltja miatt, de hát ne legyünk telhetetlenek Kép

Hát már írtam egy részt, nemtom, ezt beküldhetem nektek?nem egy egész cikk, csak egy kis darab, de jól vázolja hogy mijen lesz a cikk!És azért akarnám hogy olvasd el hogy érdemes e folytatni vagy béna vagyok hozzá!Szóval hova küldhetem?KépKép

#930 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 23:09

nálam kész lett a Devil May Cry 3 cikk, ha érdekel valakit elküdhetem, ide beírni
itt kb egy oldalnyi lenne, ha nem baj akkor beíromhatom ide, de inkább kérdezek elsőnek:).
tehát jó ha ide bírom? vagy hogy tunám elérhetővé tenni?

House MD

#931 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 23:56

Idézet

nálam kész lett a Devil May Cry 3 cikk, ha érdekel valakit elküdhetem, ide beírni
itt kb egy oldalnyi lenne, ha nem baj akkor beíromhatom ide, de inkább kérdezek elsőnek:).
tehát jó ha ide bírom? vagy hogy tunám elérhetővé tenni?
Énis nagyon kíváncsi lennék erre a cikkre, de sztem elég gáz lenne ha egy egész oldalt elfoglalna a topikba, sztem inkább nyomd fel egy weboldalra és linkeld be ide ha tudodKép!

#932 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 23:59

És én valakinek elküldhetem a Gothic 3 cikkem elejét?Valaki olyannak aki megmondja hogy érdemes-e folytatnom, mert olyan minőségű hogy felkerül az oldalra, vagy nem, mert olyan $z@r hogy rossz olvasniKépKép!

#933 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:05

Na mindegy, végülis feltöltöttem a saját Gothic 3-as oldalamra, úgyhogy a http://www.gothic3news.gportal.hu -n van rajt, a menüben a Gothic 3 előzetes című aloldalon!Félreértések előtt közlöm hogy Beliar=ÉnKép!Bírom a kritikát úgyhogy nyugodtan odapakolhattok nekemKépKép!

#934 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:48

Idézet

Na mindegy, végülis feltöltöttem a saját Gothic 3-as oldalamra, úgyhogy a http://www.gothic3news.gportal.hu -n van rajt, a menüben a Gothic 3 előzetes című aloldalon!Félreértések előtt közlöm hogy Beliar=ÉnKép!Bírom a kritikát úgyhogy nyugodtan odapakolhattok nekemKépKép!
Engem elsőre kimondottan megfogott az oldalad. Hangulatilag. A gportalt alapba gyűlölöm, de legalább nem csicsáztad agyon és a tapéta is tetszik amit beállítottál. Szóval a rossz tárhelyből jót csináltál, mondhatjuk úgy.
Ha építő kritikát akarsz, akkor talán a betűtípusokat hangolhatnád össze (pl. a Kasztoknál kicsit szétszórt is). Különben jó, úgy hogy nem is szólok bele.

#935 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:50

de hova tudnám felrakni?

House MD

#936 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 00:57

Idézet

de hova tudnám felrakni?
Regisztrálj atw-re egy tárhelyet magadnak, elég csak php oldalként használnod és oda töltsd fel sztem.

#937 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:35

A GamePro fórumán jófej társaság gyűlt össze és ott találták ki páran, hogy nyitnak egy topicot, amiben saját cikkeiket teszik ki egy fórumhozzászólás keretében és azt mások értékelték, kritizálták. A címe valami olyasmi volt, hogy: "Alternatív kritikák olvasóktól". Ha gondoljátok, nyissatok megfelelő helyen egy ilyen topicot és irogassatok oda. Ott mások (vagy a Gk-munkatársak) értékelnének és segítenének a fejlődésben. Persze ez nem feltétlen a GK-hoz való bekerülés, de egy hatalmas előre lépés magatok számára.

#938 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:56

Idézet

Idézet

Engem elsőre kimondottan megfogott az oldalad. Hangulatilag. A gportalt alapba gyűlölöm, de legalább nem csicsáztad agyon és a tapéta is tetszik amit beállítottál. Szóval a rossz tárhelyből jót csináltál, mondhatjuk úgy.
Ha építő kritikát akarsz, akkor talán a betűtípusokat hangolhatnád össze (pl. a Kasztoknál kicsit szétszórt is). Különben jó, úgy hogy nem is szólok bele.
Kössz a pozitív kritikát!Megfogadom a tanácsodKép! Amúgy milyen a leírásom?Érdemes folytatni?Vagy hagyjam a francba?

#939 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:31

Idézet

Kössz a pozitív kritikát!Megfogadom a tanácsodKép! Amúgy milyen a leírásom?Érdemes folytatni?Vagy hagyjam a francba?
jomagam már majd három éve publikálok kulonbozo lapokba, igy némi tapasztalattal azt kell mondanom, határozottan igéretes az irás, látszik hogy van szókincsed! 14 éves korod ellenére egészen jó, sőt! persze azért ne bizd el magad, van jópár szóismétlés és stilisztikai hiba, de ezek mind tanulható dolgok, a lényeg - vagyis a stilus - megvan, szóval hajrá! Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#940 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:37

Idézet

Idézet

jomagam már majd három éve publikálok kulonbozo lapokba, igy némi tapasztalattal azt kell mondanom, határozottan igéretes az irás, látszik hogy van szókincsed! 14 éves korod ellenére egészen jó, sőt! persze azért ne bizd el magad, van jópár szóismétlés és stilisztikai hiba, de ezek mind tanulható dolgok, a lényeg - vagyis a stilus - megvan, szóval hajrá! Kép
Kössz szépen a dícséretet!Csak az a baj hogy nincs olyan sok időm megírni a cikket, de max 2 hét és befejezem!Kép

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.