Hírek és cikkek
Elküldve: 2008. 09. 28. 21:07
NA most küldtem be egy cikket, remélem kirakják. Bár az volt első szoval nem a legjobb a nyelvezete, mindegy azt se bánom ha nem rakják ki, már ha kivesznek belőle dolgokat annak is örülnék.
Elküldve: 2008. 09. 28. 21:26
Én lassan 1 hete küldtem be egy cikket azóta se híre se hamva...És nem egyszer volt már ilyen...Meg még régebben 2 hírt beküldtem és kinn is volt...De más névvel...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2008. 09. 28. 22:22
Idézet
Én lassan 1 hete küldtem be egy cikket azóta se híre se hamva...És nem egyszer volt már ilyen...Meg még régebben 2 hírt beküldtem és kinn is volt...De más névvel...
Elküldve: 2008. 09. 28. 22:25
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 29. 06:18
Idézet
Nos én nem értem a T. szerkesztő urakat, mi alapján szelektálnak. 2 napja küldtem be egy tartalmas hírcsokrot, videókból összeválogatva. Semmi... Aztán most látom hogy az egyik ilyen video, más beküldő által kikerül mint hír, a mai nappal. Nos ezért úgy gondoltam, inkább ide küldöm a híreket. Itt megkapjátok azon nyomban! Íme a 2 és fél nappal ezelőtt hírbonbonom:
.... lásd lentebbi hozzászólásom!
Elküldve: 2008. 09. 29. 06:31
Idézet
Idézet
.... lásd lentebbi hozzászólásom!
Elküldve: 2008. 09. 29. 07:44
Idézet
Ezt a hírbeküldősdi rendszert valahogy majd az új GK-ban kicsit javítani kéne.
Ne értsétek félre, szívesen küldök be híreket, csak épp nem egy ilyen eset előfordult már. Ha csak egy kétszavas hír nem kerül ki, azt megértem. De rengeteg olyan hír nem kerül ki, vagy később más neve alatt jön ki, amivel az ember nem két percet tökölt.
Elég szar arány hogy kb a beküldött híreim fele (vagy még több) nem került ki.
Ennek bizonyos %-a azért mert már más beküldte, kis %-a azért mert kevés volt benne az info.
De a többi?
Soxor olyan érzésem van hogy csak "szerkesztő-hiány"-ból.
De ezt én nem tudhatom, lehet más oka is van. No mindegy, remélem majd tökéletesedik a rendszer.
Addigis megpróbálok még több tartalmas hírt beküldeni, hátha lesz amelyik ki is került. 
Elküldve: 2008. 10. 03. 18:48
Igyekszünk majd minél több hírt kitenni, természetesen megértjük sérelmeiteket. Újabban nagyon sok a beküldött a hír, nagyon nehéz kiválogatni azokat, amelyek érdemlegesek lehetnek a címlapra kerüléshez. De igyekszünk.
Ezúttal az lenne az észrevételem és kérésem, hogy az IGN-ről ne linkeljetek se videókat, se képeket. Ezeket nem tudjuk és nem is nagyon áll módunkban kitenni. Egyfelől azért, mert a videókat nem tudjuk rendesen beágyazott keretben kitenni, másfelől ezek exkluzív anyagok, amelyek kitételével alapvetően forrás megjelöléssel nem lenne probléma, csak van egy magyar szájt, aki leszerződött velük, hogy csak ők tehetnek ki anyagot tőlük. (Konkrétan kaptunk már telefont tőlük, hogy azonnal vegyünk le bizonyos dolgokat, különben beperelnek bennünket.
) Köszi
Ezúttal az lenne az észrevételem és kérésem, hogy az IGN-ről ne linkeljetek se videókat, se képeket. Ezeket nem tudjuk és nem is nagyon áll módunkban kitenni. Egyfelől azért, mert a videókat nem tudjuk rendesen beágyazott keretben kitenni, másfelől ezek exkluzív anyagok, amelyek kitételével alapvetően forrás megjelöléssel nem lenne probléma, csak van egy magyar szájt, aki leszerződött velük, hogy csak ők tehetnek ki anyagot tőlük. (Konkrétan kaptunk már telefont tőlük, hogy azonnal vegyünk le bizonyos dolgokat, különben beperelnek bennünket.
Elküldve: 2008. 10. 04. 02:33
Írtam egy kis "cikket" a blabla topic-ba a mai fiatalokról. Ezt még régebben írtam, de csak most tudom megosztani veletek. Ha nem érdekel, Ne olvasd el!
Elküldve: 2008. 11. 02. 12:26
Wanted hírem mikor kerül ki? Még nagyon nem is hallottam erről a játékról. Tegnap reggel 07:43-kor küldtem be egy video-t és két képcsokrot róla.
Szerintem megérdemli a nép hogy láthassa!
Elküldve: 2008. 11. 02. 13:10
Idézet
Wanted hírem mikor kerül ki? Még nagyon nem is hallottam erről a játékról. Tegnap reggel 07:43-kor küldtem be egy video-t és két képcsokrot róla.
RiG:
Elküldve: 2008. 11. 02. 13:18
Idézet
Idézet
Arra még nem gondoltál, hogy azért ne mentek ki, mert nem volt komoly hírértékük? A hírezőink minden beküldött írást elolvasnak és értékelnek, ha pedig valami nem éri meg, hogy kikerüljön, megy a levesbe. Nem is lehetne minden egyes küldött hírt kitenni. Néha el kéne gondolkodni kicsit, mielőtt nyafogni kezdünk...
Gaming is beliving...
Elküldve: 2008. 11. 02. 13:27
Idézet
Idézet
Idézet
Arra még nem gondoltál, hogy azért ne mentek ki, mert nem volt komoly hírértékük? A hírezőink minden beküldött írást elolvasnak és értékelnek, ha pedig valami nem éri meg, hogy kikerüljön, megy a levesbe. Nem is lehetne minden egyes küldött hírt kitenni. Néha el kéne gondolkodni kicsit, mielőtt nyafogni kezdünk...
Néha elkéne gondolkodni kicsit , mielőtt belekötsz vkibe ...És de am gondolkodtam rajta...De pontosan nemtom mi számít "hírértéknek"
RiG:
Elküldve: 2008. 11. 02. 14:15
Idézet
Félreértesz..Nem nyafogtam...Csak elmondtam a tapasztalataimat...Ha nyafognék az nem így nézne ki:D
Néha elkéne gondolkodni kicsit , mielőtt belekötsz vkibe ...És de am gondolkodtam rajta...De pontosan nemtom mi számít "hírértéknek"
Elküldve: 2008. 11. 02. 14:35
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 11. 02. 14:50
Hírbeküldők figyelmébe!
http://www.gametab.com/
Ez nagyon klassz kis oldal, nyugodtan használhatjátok forrásnak!

Elküldve: 2008. 11. 02. 14:54
Idézet
Hírbeküldők figyelmébe!
RiG:
Elküldve: 2008. 11. 02. 16:07
Idézet
Hírbeküldők figyelmébe!
Elküldve: 2008. 11. 26. 23:00
A legelső Gran Turismo játék 1998-ban látta meg a napvilágot mind az amerikai, mind az európai kontinensen, vagyis a széria idén betöltötte a 10. életévét. Ennek alkalmából a Polyphony Digital csapata rendezett is egy születésnapi mulatságot New York-ban, amely Downshift Session 2008 név alatt futott. Bár maga az esemény október 16-án zajlott, eddig elég keveset tudott róla a világ túlnyomó része, hiszen a hivatalos weblapra is csak tegnap került fel az összefoglaló. A szerencsés résztvevők viszont megdöbbentő dolgokról számoltak be az ünneplés kapcsán, kipróbálhatták például a Gran Turismo 5: Prologue-ot 3840x2160-as felbontásban (az eredeti verzió maximális felbontása 1920x1080), amelyhez egyszerre 4 darab(!) PlayStation 3 szolgáltatta a teljesítményt. A megjelenítéshez egy cirka 5 és fél méteres vásznat használtak, amire egy csúcsteljesítményű Sony SRX-S110 projector vetítette az élethűséghez nagyon-nagyon közel álló képet. A Polyphony boszorkánykonyhájában ugyanakkor egy másik változat is elkészült az eseményre, ez a verzió az eredeti 60 képkocka/másodperc helyett 240 képkocka/másodperc frissítési rátával bírt. A résztvevők beszámolói szerint mindenki nagyon nehezen hitte el, hogy amit lát, az csak egy játék, nem pedig egy valós autóverseny. A képekkel illusztrált technikai bemutatóért tessék a hivatalos oldalra kattintani.
Elküldve: 2008. 12. 19. 19:09
Cryostasis DirectX 10 PhysX benchmark videó
Új videó jelent meg a jövő februárban kipróbálható Cryostasis:Sleep of Reason-ból,mely az Nvidia kártyák által nyújtott PhysX program előnyeit mutatja be.A PhysX benchmark saját gépre is letölthető és kipróbálható,de csak Vista és DirectX 10 alatt fut igy az XP-vel rendelkező embereknek várniuk kell,hátha felbukkan egy XP/DirectX 9-es benchmark is.Akit érdekel,nézzen utána.Állitólag Oroszországban már kiadták a játékot,és az első javitás is megjelent már hozzá.
Új videó jelent meg a jövő februárban kipróbálható Cryostasis:Sleep of Reason-ból,mely az Nvidia kártyák által nyújtott PhysX program előnyeit mutatja be.A PhysX benchmark saját gépre is letölthető és kipróbálható,de csak Vista és DirectX 10 alatt fut igy az XP-vel rendelkező embereknek várniuk kell,hátha felbukkan egy XP/DirectX 9-es benchmark is.Akit érdekel,nézzen utána.Állitólag Oroszországban már kiadták a játékot,és az első javitás is megjelent már hozzá.

Súgó
A téma zárva.