Hírek és cikkek
Elküldve: 2009. 04. 18. 12:28
"Ha már a legújabb, világbüntető Mafia 2 trélert visszatartják a pénzemberek, legalább a tápos Wolfenstein intró legyen a miénk!" (remélem most nem késtem el) Wolfenstein INtro HD

Elküldve: 2009. 04. 21. 06:37
Két hírt küldtem be most reggel. Aki türelmetlen, s nem tudja kivárni míg kikerül, ellenben ismer
az tudja melyik két játék körül kell keresgélnie!

Elküldve: 2009. 04. 21. 06:55
Idézet
Két hírt küldtem be most reggel. Aki türelmetlen, s nem tudja kivárni míg kikerül, ellenben ismer

Elküldve: 2009. 04. 21. 07:09
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 21. 07:40
Idézet

#1126 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 21. 07:54
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 26. 22:21
Noha én még nem játszottam olyan játékkal ahol megerőszakolhattunk valakit,(valszeg nem is fogok)úgy látszik a PS3 tulajok játszhatnak mejd egy olyan játékkal ahol őket(LOLWUT?) erőszakolhatják meg.(khm..Project Origin..khmm..)
Greg Mathis új,"Street Judge"(Utcai bíró) játékában az is megeshet hogy a protagonistát megkörnyékezik a börtönben némi "örömszerzés" céljából.
"A fő különbség a mi játékunk,és a Grand Theft Auto között az lesz,hogy a játékosnak számolnia kell a igazságszolgáltatási rendszerrel,és az elkövetett bűnei következményeivel is.Mikor börtönbe jutsz,az utcán nő a tisztelet irántad.De ha börtönbe kerülsz,az is megeshet hogy megerőszakolnak.Úgyhogy válassz.Lehet hogy látni fogunk fiatalokat akik rossz döntést hoztak,amiért börtönbe kerülnek,és rendszeresen bántalmazzák őket."
Már látom is az "Anális Majális" elnevezésű trófeát.
Forrás
Áhh,de jó volt ez így esti mesének.
Greg Mathis új,"Street Judge"(Utcai bíró) játékában az is megeshet hogy a protagonistát megkörnyékezik a börtönben némi "örömszerzés" céljából.
"A fő különbség a mi játékunk,és a Grand Theft Auto között az lesz,hogy a játékosnak számolnia kell a igazságszolgáltatási rendszerrel,és az elkövetett bűnei következményeivel is.Mikor börtönbe jutsz,az utcán nő a tisztelet irántad.De ha börtönbe kerülsz,az is megeshet hogy megerőszakolnak.Úgyhogy válassz.Lehet hogy látni fogunk fiatalokat akik rossz döntést hoztak,amiért börtönbe kerülnek,és rendszeresen bántalmazzák őket."
Már látom is az "Anális Majális" elnevezésű trófeát.

Forrás
Áhh,de jó volt ez így esti mesének.

Elküldve: 2009. 04. 27. 18:47
Idézet
http://www.gametrail...ayer/48500.html
Uncharted 2: a multiplayer
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2009. 04. 28. 15:52
Shadow Physics(2D platformer)
Az Indie GDC-ről az egyik játék.Az árnyékokkal módosíthatjuk 3D környezetünket,új utakat,szituációkat előidézve.Úgy értettem még egy év kell hogy készen legyen,de így is elég érdekesnek tűnik.Kicsit hasonlít szerintem a Crayon Physics-re.
Az Indie GDC-ről az egyik játék.Az árnyékokkal módosíthatjuk 3D környezetünket,új utakat,szituációkat előidézve.Úgy értettem még egy év kell hogy készen legyen,de így is elég érdekesnek tűnik.Kicsit hasonlít szerintem a Crayon Physics-re.
Elküldve: 2009. 04. 28. 17:23
Helo, megtudná nekem valaki mondani, hogy hogyan kell visszamenőleg megnézni egy egy cikket ami már nincs kint a főoldalon (a nevét nemtudom, olyan sorrendbe kellenének ahogy megjelentek az oldalon)?
Elküldve: 2009. 04. 28. 17:26
Sajnos ilyen opciónk jelenleg nincs. Esetleg lehetőség, hogy a főoldalon a puding.hu-n a játék címke alatt végignézed, hogy miket írtunk, de ott is csak egy ideig találod meg őket. A többihez marad a kereső.
Elküldve: 2009. 04. 28. 17:36
Sorban nem, de persze a keresőbe beírva, vagy a megfelelő játékokat kiválasztva fellelheted az összes kapcsolódó cikket.
Hogy tervben van-e ilyesmi, arról még nem tudunk.
Hogy tervben van-e ilyesmi, arról még nem tudunk.
Elküldve: 2009. 04. 28. 17:36
nem szóltam semmit ugyanis az az "egy ideig" elég sokk cikket takar

Elküldve: 2009. 04. 28. 18:13
Most olvasom hogy lesz Lost Planet 2 demó az E3 idején Xbox 360-ra.Ami érdekesebb hogy nemrég akció közben is látták a játékot,ami éppen egy PC-n futott.Jun Takeuchi szavaival élve:"Most egy PC-n fut,úgyhogy lehet lesz valami amit nemsokára bejelenthetünk.."
Valahogy engem ez nem lep meg.

Elküldve: 2009. 04. 28. 18:21
Idézet
Most olvasom hogy lesz Lost Planet 2 demó az E3 idején Xbox 360-ra.Ami érdekesebb hogy nemrég akció közben is látták a játékot,ami éppen egy PC-n futott.Jun Takeuchi szavaival élve:"Most egy PC-n fut,úgyhogy lehet lesz valami amit nemsokára bejelenthetünk.."

Elküldve: 2009. 04. 29. 12:20
PSP-re is lesz Tekken 6 meg az iden.
Online ID:Ferrari012345
Logitech