HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1141 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 30. 18:09

2009 Julius 3. Call of Juarez: Bound in Blood megjelenes europaban.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#1142 Felhasználó inaktív   Famous 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 03. 00:53

A 2009-es E3 az eddigi információk szerint sok komoly exkluzív és multiplatform PlayStation játékot vonultat majd fel: bár a Sony bizonyára tartogat pár titkos meglepetést is - óvatosabban fogalmazok: remélem, hogy idén robban a bomba, nem csak pukkan - a szokásos nagy konferenciájára, néhány kiadó már leközölte azon játékainak listáját, melyeket biztosan kiállít majd a rendezvényen.( szerző irta )

Emlékszem, több olyan erős E3-on is jártam, ahol a nagyobb cégek 20-30 címmel is jelen voltak. Az utóbbi két évben azonban leáldozott a Los Angeles-i kiállításnak - az idén viszont úgy hírlik, a szervezők ismét megpróbálják felpolírozni a show régi fényét.( szerző irta )

A legfrissebb, még közel sem végleges lista, egyelőre nagyobb megelpetések nélkül:

2K Sports
The Bigs 2 (X360)

Disney Interactive Studios
Hannah Montana: Rock Out the Show (PSP)
Spectrobes: Origins (Wii)
Split/Second (PS3, X360)
Toy Story Mania (Wii)
Wizards of Waverly Place (DS)

Electronic Arts
Army of Two: The 40th Day (PS3, PSP, X360)
Battlefield: Bad Company 2 (PC, PS3, X360)
Brütal Legend (PS3, X360)
Madden NFL 10 (PS3, PSP, Wii, X360)
Mass Effect 2 (PC, X360)
NCAA Football 10 (PS3, PSP, Wii, X360)
Need for Speed Nitro (Wii)
Need for Speed Shift (PC, PS3, X360)
Tiger Woods PGA Tour 10 (PS3, PSP, Wii, X360)

Ignition Entertainment
Muramasa: The Demon Blade (Wii)
Nostalgia (DS)
The King of Fighters XII (PS3, X360)

KOEI
Monster Racers (DS)
Warriors Orochi 2 (PSP)

Namco Bandai
Soulcalibur: Broken Destiny (PSP)

Perfect World Entertainment
Ether Saga Online (PC)
Perfect World (PC)

SEGA
Alpha Protocol (PC, PS3, X360)
Bayonetta (PS3, X360)
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (DS, Wii)
Planet 51 (DS, PS3, Wii, X360)
The Conduit (Wii)
Vancouver 2010: The Official Videogame of the Winter Olympic Games (PC, PS3, X360)

Sony Computer Entertainment
Heavy Rain (PS3)
MotorStorm: Arctic Edge (PS2, PSP)
SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 (PSP)
Uncharted 2: Among Thieves (PS3)
White Knight Chronicles (PS3)

THQ
Darksiders: Wrath of War (PS3, X360)
Red Faction: Guerrilla (PC, PS3, X360)

Forrás: PlayStationLive

#1143 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 07:54

Újabb információk bukkantak fel a PC-s Resident Evil 5-el kapcsolatban
"Most hogy már jönni fog a Resident Evil 5 "az év késöbbi felében",a játék kiadója,a Capcom újabb dolgokat fedett fel magáról a játékról.

Ahogy a júliusban megjelenő Street Fighter IV és Bionic Commando-val együtt,a Resident Evil 5 is fog kapni DX9-DX10 támogatást "ultra magas felbontásokkal" .Továbbá mindhárom játék támogatni fogja a billenytűzetet,gamepadot,és az egeret.

Míg a nagyobb felbontás alap dolog egy konzolról PC-re átírt játéknál,jó megerősítést kapni arról,hisz a Capcom nem sokmindent fedett fel a múltkori bejelentésénél.
"Nevess a konzolos 1080p-n miközben felnyomod a monitorod"- írta a Capcom kommunikációs igazgatója,Chris Kramer."Van Egér és billentyűzet támogatás mindhárom játéknál,de az ég szerelmére vegyetek egy gamepadot amin van analóg kar." "

Hurrá? Van egér támogatás,de úgy tűnik nem valami jó.Vagy csak megszokták már a controllert...

#1144 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 19:18

Cevat Yerli interjú:)Van benne pár érdekes dolog,sőt,úgy tűnik nagy esély van arra hogy a CryTek UK(Free Radical)folytassa a megmaradt fejlesztéseket.

Dióhéjban:Kábé hatvan ember dolgozik most az új stúdióban,régi munkatársak is kerültek vissza,és Cevat szerint kiválóan fog teljesíteni a csapat a konzolos piacon.Tudtukkal nem az ő ajánlatuk volt a legnagyobb,de ők ígértek nagyobb szabadságot a fejlesztésekhez,így valószínűleg azért döntöttek a CryTek mellett,mert hagyják megvalósítani a stúdió eddigi terveit,vagyis a régi projektek fejlesztése valószínűleg tovább folyik,de lehet már az új CryEngine 3.0-al.(Time Splitters 4)Nem csak fejlesztések fognak folyni az Egyesült Királyságban,Cevatnak nagy tervei vannak abban a régióban,kiváltképpen a CryEngine 3.0 licensz eladásait szeretnék fellendíteni.Cevat bevallása szerint a konzolos fejlesztés egy kihívás volt a csapatnak,és egyben a cég jövedelmének biztosítása miatt is történt,szeretnének felkészülni a jövőre,megkönnyíteni a fejlesztők dolgát az új motorjukkal,aminek hála már valós időben folyhatnak a fejlesztések.A CryTek CEO viszont még mindíg lát jövőt a személyi számítógépek Világában,szerinte az átlag PC játékos egyre jobban észleli az online közösségek létezését,nyitottabb lett az ingyen játékok felé,és egyre többen vásárolnak online játékokat,már máshogy szeretnék megkapni a tartalmat,és ehhez kell igazodni.A kalózkodás is nagy gondot jelent még,de Cevat szerint van megoldás,de ehhez a PC ipar üzleti arculatát kéne megváltoztatni,ami elkerülhetetlen lesz.

http://www.developma...eks-Cevat-Yerli

#1145 Felhasználó inaktív   San Louise 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 06. 19:34

Heló, engem az érdekelne, hogy az oldalon mivel teszitek közzé a cikkeket, külön híríróval vagy a honlap készítő progin belül van-e ilyen lehetőség, mert én most ......website x5-el csinálok egy honlapot de a hírek közzé tétele még nincs jól megoldva.

Előre is kössz a választ.

#1146 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 07. 04:16

Mostanában este is szokot jönni pár hír.De tegnap sajna semmi...pedig én is küldtem be hírt! :Đ Nem is akármilyent :-D Úgyhogy tessék szíves lenni az intézvényező úrnak felkelve lenni korán, ozt izibe pakolja ki a főoldalra! :)

San Louise: Ilyen jellegű kérdést jobb a fejlesztőknek privát üzenetben feltenni. Ajánlom figyelmedbe Daks-ot. Vagy neki, vagy közvetlenül szabby-nak írj egy privátot. A keresőben (jobb fent) rájuk tudsz keresni)

Kép
Kép
Kép

#1147 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 06:28

Idézet

Mostanában este is szokot jönni pár hír.De tegnap sajna semmi...pedig én is küldtem be hírt! :Đ Nem is akármilyent :-D Úgyhogy tessék szíves lenni az intézvényező úrnak felkelve lenni korán, ozt izibe pakolja ki a főoldalra! :)

San Louise: Ilyen jellegű kérdést jobb a fejlesztőknek privát üzenetben feltenni. Ajánlom figyelmedbe Daks-ot. Vagy neki, vagy közvetlenül szabby-nak írj egy privátot. A keresőben (jobb fent) rájuk tudsz keresni)

Lehet éretségiznek/vizsgáznak és ezért nem érnek rá.

#1148 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 08:07

Idézet

Idézet

Lehet éretségiznek/vizsgáznak és ezért nem érnek rá.
Aztán majd ha jól kivizsgázták magukat remélem egynémelyikük megjeleni a GK talin is! :)
Kép
Kép
Kép

#1149 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 09:54

WTF?!!!! Most olvasom, hogy tönkrement a 3DRealms. Bezárja kaput. Ennyi volt. Ennyi volt valószínűleg Duke Nukem-nak is, bár hátha átveszi valaki tőlük.
Igazából nem nagyon csodálkozom. Évek óta próbálták ezt at egy játékot összehozni. Szerintem már baromi régóta max a takarító és a titkárnő járt be dolgozni, a programozók meg otthon gondolkodtak azon, hogy hoyan tovább.

#1150 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 09:58

Idézet

WTF?!!!! Most olvasom, hogy tönkrement a 3DRealms. Bezárja kaput. Ennyi volt. Ennyi volt valószínűleg Duke Nukem-nak is, bár hátha átveszi valaki tőlük.
Igazából nem nagyon csodálkozom. Évek óta próbálták ezt at egy játékot összehozni. Szerintem már baromi régóta max a takarító és a titkárnő járt be dolgozni, a programozók meg otthon gondolkodtak azon, hogy hoyan tovább.
bizony! Ma reggel 5-kor írtam is a BOTRÁNYOS topikba! :Đ
Kép
Kép
Kép

#1151 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:01

Idézet

EPIC FAILKépKép

#1152 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:03

Hát a Take-Two tulajdonában vannak még a jogok úgyhogy csak átpasszolják valakinek a játékot.Úgy talán,nem is tudom.....elkészül?

#1153 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:09

Idézet

Hát a Take-Two tulajdonában vannak még a jogok úgyhogy csak átpasszolják valakinek a játékot.Úgy talán,nem is tudom.....elkészül?
Lehetséges, a Take2 nem hülye, mint a 3D Realms... annyit tennék hozzá hogy megérdemelték! Volt róla hír hogy egész jól állnak a projectel, ha ez így van akkor nem kell parázni.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1154 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:12

Idézet

Idézet

Lehetséges, a Take2 nem hülye, mint a 3D Realms... annyit tennék hozzá hogy megérdemelték! Volt róla hír hogy egész jól állnak a projectel, ha ez így van akkor nem kell parázni.
Akármennyire érdekelt volna a játék már egy ideje nem is foglalkozom vele mert vicc amit csinálnak sőt gusztustalan, szerintem megérdemelték , mindig meghozzák a hangulatodat a videókkal és nem lesz belölle semmi elég szemétdolog.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1155 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 05. 07. 10:17

Nincsenek a Take2 tulajdonában a jogok, csak a kiadás / terjesztés jogai, minden más a 3DRealms tulajdona.

Egyelőre felejtősnek tűnik, hogy ezt a projectet ilyen formában valaki folytatni tudja.

#1156 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 11:06

két beküldött hírem van várakozólistán....
Kép
Kép
Kép

#1157 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 11:12

Idézet

Kép

#1158 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 07. 11:18

Idézet

Idézet

Kép
tudod hogy nem az ováció és applause miatt mondtam... :Đ hanem sürgetésképp! :-D De hogy kíváncsiságod csillapítsam is, keress rá az OP2 -re. Tudod miről beszélek :)
Kép
Kép
Kép

#1159 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 11:18

Idézet

Idézet

kép
Ezt a képet lementettem. Jól lesz ez még valamikor.

#1160 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2009. 05. 07. 11:25

Idézet

azta milyen turelmetlen vagy .))
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60