HWSW Informatikai Kerekasztal: GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye

#221 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 00:00

Idézet

GKsok: ne utaljatok a GO-sokat, eddig nem az volt a problema, hogy kevesen vagyunk? :Đ

GOsok: ne utaljatok a GK-sokat, es probaljatok beilleszkedni! nem kell rogton atformalni az oldalt a ti izlesetekre, probaljatok megszokni. a "filmkritikak" topic megfelel nalunk a "milyen filmet lattal a heten" topicnak, es a "now playing" meg a "mit hallgatsz most"-nak. nem kell se atnevezni, se ujat letrehozni, egyszeruen mas a cime es kesz! ha megvan az adatbazis en tamogatom, hogy nehany popularis topicot beleolvasszunk a GK-ba, de ne mindent, mert akkor minden temanak lenne 3 topicja, az meg nem jo. Ami nalunk nincs es ott volt es nepszeru volt, azt bemasolhatjuk ide, az ellen nem tiltakozok!

ne veszekedjetek mar allandoan! respect mind2nek es kesz

Erről eszmebe jut a No Mutants Allowed fórum, ahol vagy egy "The Order" alfórum, benne lényegében ugyanazokkal a témákkal, csak egy másik társaság érszére... és senkit nem zavar, és respect van a két csoport között, és satöbbi.

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#222 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 25. 00:07

teljesen egyutterzek veletek, nehany eve a GK csak sima forum oldalkent uzemelt (azelott normalis portal volt), es a regiek bezarattak a forumot, megszunt a Gk akkor nekunk is elveszett a tobb 1000 hozzaszolasunk fejenkent.

aztan myko megvette a domaint es inditott uj forumot es latjatok megvagyunk a regi nelkul (igaz hianyzik, de megszoktuk mar). nos ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy vagjuk mi is, hogy milyen erzes egy hon szeretett forumot elvesziteni, ezert szememben respect van.
Kép
Kép

#223 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 00:53

Idézet

Büszke vagyok magamra, sikerült végre berakni egy képet az aláírásomba. :-D Html nagyon alap fokon... :Đ
pls vedd ki.

all: PEACE! Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#224 Felhasználó inaktív   director 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 02:01

Idézet

Idézet

Büszke vagyok magamra, sikerült végre berakni egy képet az aláírásomba. :-D Html nagyon alap fokon... :Đ
pls vedd ki.

all: PEACE! Kép
.. és lett akkor hirtelen nagy csend a harcnak poros forgatagában, és láták a szemek, hogy mit cselekedtek annak okán történt minden azelőtt, hogy gondolataik hálójából a háború szava kirángatá őket.
történtek ekkor testekben és lelkekben nagy fordulások, és a csatának - mintha soha meg nem történt volna - vége szakadt.
the best way to make your dreams come true is to wake up

#225 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 02:18

amen. Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#226 Felhasználó inaktív   Depir 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:05

Csákó! Inkább nem mondok erre az egész helyzetre semmit. Tudtam, hogy ez lesz de azt nem hogy ilyen hamarKép
Hiányozni fog az IPMA fórum! Kép

Kaptam egy privit, hogy nézzek be ide. Jelentem, benéztem. :Đ

#227 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:40

Idézet

Csákó! Inkább nem mondok erre az egész helyzetre semmit. Tudtam, hogy ez lesz de azt nem hogy ilyen hamarKép
Hiányozni fog az IPMA fórum! Kép

Kaptam egy privit, hogy nézzek be ide. Jelentem, benéztem. :Đ
Én már bele se képzelem magam a "nagy öregek" helyébe....
I know what to do.

#228 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:44

Idézet

vagy csak simán hülyék vagytok.. amúgy szevasz Újfórum, szevasztok Régifórumozók, utálom ezt a színvilágot, csuhaj, nem érek rá semmire, csuhaj, majd egyszer még leszek többet is, de nem mostanában, csuhaj, addig csináljatok valamit, csuhaj. :Đ
pedig te se vagy aztán egy világos egyéniség :-D emberek, a 30.-ára tervezett meetel végülis lesz valami? bár még mindig nem tudom tudok e menni :-D
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#229 Felhasználó inaktív   Depir 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:49

Idézet

Na ja. Csak szeptember óta fórumozgattam, de majdnem leszédültem a székről amikor 404-et láttam, képzelem mit érezhetnek azok akik a kezdetektől fogva ott vóltak. (már csak azért is szivemhez nött a GO fórum, mert az vólt az első fórum ahová regisztráltam magamat.)

#230 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:49

Idézet

Idézet

Idézet

nagyon magas, sok a felesleges szöveg és igénytelen oldalt az a kép. csak azért nem szóltam eddig le, mert úgyse érted meg, hogy az én lelki világomnak meg egy széles fal ad nyugalmat :Đ de ha már ilyen provokatív vagy...
vagy csak pocsék az izlésed :-D
vagy csak simán hülyék vagytok.. amúgy szevasz Újfórum, szevasztok Régifórumozók, utálom ezt a színvilágot, csuhaj, nem érek rá semmire, csuhaj, majd egyszer még leszek többet is, de nem mostanában, csuhaj, addig csináljatok valamit, csuhaj. :-D
Ihajcsuhaj, ahogy gondolod :-D
I know what to do.

#231 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 07:53

Idézet

Idézet

Na ja. Csak szeptember óta fórumozgattam, de majdnem leszédültem a székről amikor 404-et láttam, képzelem mit érezhetnek azok akik a kezdetektől fogva ott vóltak. (már csak azért is szivemhez nött a GO fórum, mert az vólt az első fórum ahová regisztráltam magamat.)
Én is szeptember óta nyomtam GO-n, és szintén az első fórum:). Ezt tuti nem fogjuk megszokni....
I know what to do.

#232 Felhasználó inaktív   Depir 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:02

Idézet

Én is szeptember óta nyomtam GO-n, és szintén az első fórum:). Ezt tuti nem fogjuk megszokni....
Hát, pedig mást nem tudunk csinálni. Vagy megszokjuk, vagy elhúzunk és soha többé nem látjuk (olvassuk) a régi GO-s arcokat. Szerintem a válasz egyértelmű. Egyébként én már kezdek hozzászokni ehhez a fórumhoz. Ha meglesz a világos design, akkor már a szemem is megszokja. Csak az zavar, hogy az IPMA fórumnak annyi.

#233 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:08

Idézet

Idézet

Hát, pedig mást nem tudunk csinálni. Vagy megszokjuk, vagy elhúzunk és soha többé nem látjuk (olvassuk) a régi GO-s arcokat. Szerintem a válasz egyértelmű. Egyébként én már kezdek hozzászokni ehhez a fórumhoz. Ha meglesz a világos design, akkor már a szemem is megszokja. Csak az zavar, hogy az IPMA fórumnak annyi.
A világossal én is meg tudnám szokni, az biztos. A másik az meg egyenesen frusztrál.
I know what to do.

#234 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:12

jó emberek, design kibeszélve már ezerszer. Meglesz, nyugi, ittlesz, szuperlesz, de addig is gondoljatok arra, hogy ez van, ezt kell szeretni, mert ide jöttünk át. Mellesleg DonCnek lehetne emailt is írni talán (azt amit nándo a pcgre is kitett), mert úgytűnik azt nem figyeli, meg a pcg fórum most le is van halva.
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#235 Felhasználó inaktív   Villneuve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:16

Idézet

jó emberek, design kibeszélve már ezerszer. Meglesz, nyugi, ittlesz, szuperlesz, de addig is gondoljatok arra, hogy ez van, ezt kell szeretni, mert ide jöttünk át. Mellesleg DonCnek lehetne emailt is írni talán (azt amit nándo a pcgre is kitett), mert úgytűnik azt nem figyeli, meg a pcg fórum most le is van halva.
Á, ilyen siránkozó természetűek vagyunk mi már:). hát, próbálkozni sose késő a megszokással.
I know what to do.

#236 Felhasználó inaktív   Depir 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:19

Idézet

Nem akartam bele menni a design témába, ezt csak olyan mellékesen jegyeztem meg. Ha assszondod lesz új akkor el hiszem Kép. DonC-nek mi az e-mail címe? (Ha netán valahol már leírtátok és én nem vettem észre akkor segbe rúgom magamat)

#237 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:42

Nyaralasombol visszaterve meglepetes fogadott itt. Fojesz vilagositott fel par szoban, hogy mi is tortent itt. Nem volt meg idom visszaolvasni, igy nem tudom, hogy milyen a hangulat, meg pontosan milyen dolgok tortennek itt. En csak annyit mondok, hogy itt a gk-n mindig jo kozosseg volt. Nem voltak ellentetek, vagy ha valakik osszekaptak valamin, akkor hamar kibekultek. En szivbol udvozlok minden Gamer Onlineost, arra kernelek titeket, hogy legyetek turelmesek az itteni dolgokkal, megprobaljuk az uj irokkal egyutt jobba tenni az egeszet. Szoval piisz. Remelem kialakul majd egy jo kozosseg!

#238 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:55

na még egyszer filmkritikák: nem a topic elnevezése a baj (na jó, egy picit :Đ ), nem az hiányzik igazán, hanem maga a topic, a két-három év, amit ottan töltöttünk, én néha vissza-vissza olvasgattam és olyan jó hangulatú viták (anyázások) voltak, hogy ajaj :-D

#239 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 08:57

Elvtársak!

Még mindig beteg vagyok, hogy rohadna meg aki kitalálta a rubophent! Semmit nem ér, hiába eszem 4 napja! Kép Sebaj, ma átállok algopirire és vagy antibiotikumra, hátha az megcsinál rendesen. Kép

A design kérdéssel kapcsolatban csak annyit, hogy már csak a forum oldalt kell összeraknom és kész is a cucc. A fejléc csinosítását és az oldalon található/alkalmazható színek ügyében szóltam egy kedves PROFI designer barátomnak, s mivel ő is lebetegedd, ezért nem megy a melóhelyére és tud vele foglalkozni. Szóval, kitartás emberek, gőzerővel megy a munka azért, hogy az új generációs GK hamarosan elkészüljön és remélhetőleg mindkét tábor izlésének megfelelő legyen! Kép

Kérlek titeket, MINDENKIT, hogy ami ÉPÍTŐ jellegü ötletetek van, azt közöljétek velünk ám!!! Kép

#240 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 09:33

Amugy en regen a pc guru ujsagot gyujtottem, meg olvastam szorgalmasan, aztan a kettevalaskor a gamert, amig az meg nem szunt. Brazil szoba jott par oldallal ezelott. Hat o nagy arc, mindig a levrovval kezdtem az ujsagot.Kép

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.