HWSW Informatikai Kerekasztal: GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye

#201 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:26

Idézet

web.archive.org -ról még sose hallottál? :Đ
ööö... most már igen :-D most lenyútadaszójjáhozzárendszeremet? de a tiedé gagyibb :-D
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#202 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:31

Idézet

Idézet

ööö... most már igen :-D
Áááá... egyik legpoénabb oldal :-D Egyébként működése teljesen random... szóval midnig más részhalmazát kapod meg a keresésednek, és ez kb. havonta változik... szóval ha vannak oldalak, melynek múltja érdekel rá kell szánnod 2-3 hónpaot hogy teljesen felderítsd őket :-D

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#203 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:33

Idézet

Idézet

ööö... most már igen :-D most lenyútadaszójjáhozzárendszeremet? de a tiedé gagyibb :-D
lenyúltam? ha nem tűnne fel a 3/4 évvel ezelőtt legyalult rendszeremet tettem vissza lustaságból :-D)

#204 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:34

Idézet

lenyúltam? ha nem tűnne fel a 3/4 évvel ezelőtt legyalult rendszeremet tettem vissza lustaságból :Đ)
de, de eddig nem volt kinn, és most pakoltad vissza :-D egyébként legalább megcsinálhatnád normálisan összeillőre vagy izé.

#205 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:36

Idézet

Idézet

lenyúltam? ha nem tűnne fel a 3/4 évvel ezelőtt legyalult rendszeremet tettem vissza lustaságból :Đ)
de, de eddig nem volt kinn, és most pakoltad vissza :-D egyébként legalább megcsinálhatnád normálisan összeillőre vagy izé.
nem akartam visszarakni, csak sokan nyígtak már... feleslegesen meg nincs kedvem dolgozni új designal egy régi halott rendserhez... majd egyszer... valamikor ha kedvem lesz újat alkotni :-D
(bár most kivételesen dolgozok az IO-n)

#206 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:48

látom, aláírást szerkeszteni is csak nekem van tehetségem, kellő izlésem :Đ

#207 Felhasználó inaktív   Kiscsirke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:52

Nah, énis ittv'ok, bár nemt'om mennyire számítok énis GO-s arcnak, nem vagyok a legaktívabb, asszem továbbra is maradok az aktív olvasó státuszában többnyire, csak gondoltam szólokKép

Szerk.: Őőőő.... vagy már mondtam? Kép Idegesítő ez a csak 5 oldal olvasható...

#208 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:53

Idézet

látom, aláírást szerkeszteni is csak nekem van tehetségem, kellő izlésem :Đ
de ezt csak addig élvezheted, amíg nem lesz meg az új rendszer, vagy majd könyöröghetsz, hogy engedélyezzem az aláírásodba a htmlt...

#209 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:55

Idézet

Nah, énis ittv'ok, bár nemt'om mennyire számítok énis GO-s arcnak, nem vagyok a legaktívabb, asszem továbbra is maradok az aktív olvasó státuszában többnyire, csak gondoltam szólokKép

a többi is olvasható, csak ügyeskedni kell. vagy átirod az urlt, vagy rámész az ötödikre és a következő gombra...

#210 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:56

Idézet

látom, aláírást szerkeszteni is csak nekem van tehetségem, kellő izlésem :-D
nagyon magas, sok a felesleges szöveg és igénytelen oldalt az a kép. csak azért nem szóltam eddig le, mert úgyse érted meg, hogy az én lelki világomnak meg egy széles fal ad nyugalmat :Đ de ha már ilyen provokatív vagy...

#211 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:23

Idézet

ha az otodik oldalon vagy, ott van a "kovetkezo" link amivel a hatodik, hetedig stb oldalakra lephetsz!
Kép
Kép

#212 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:24

Idézet

Idézet

ezt azert megsem kene.
szvsz nem volna szerencses.
azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.
Egy al-GO forum? Mind1, csak legyen, mert más lenne, ha az ismerős arcok elvesznének... Én azt kívánom teljesüljön!
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.

#213 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:26

Idézet

Idézet

lde ezt csak addig élvezheted, amíg nem lesz meg az új rendszer, vagy majd könyöröghetsz, hogy engedélyezzem az aláírásodba a htmlt...
és jönyörögni is fogok, te meg szépen megadod nekem a jogot, mert tudod, hogy én jó kisfiú vagyok :Đ)

#214 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:27

Idézet

Idézet

azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.
megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.

Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra... Kép
Nem tudom mennyit láttál a GO forumból, de szerinted miért jutnak eszükbe ezeknek a tagoknak változtatások? Tán nem azért, mert így ez az eddig majd ismeretlen forum felpezsdülne...?

#215 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:28

Idézet

nagyon magas, sok a felesleges szöveg és igénytelen oldalt az a kép. csak azért nem szóltam eddig le, mert úgyse érted meg, hogy az én lelki világomnak meg egy széles fal ad nyugalmat :Đ de ha már ilyen provokatív vagy...
vagy csak pocsék az izlésed :-D

#216 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:30

Idézet

Idézet

megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.

Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra... Kép
Nem érőltettünk rátok semmit. Ti vagytok azok, akik megsértődtök a GOsok idejövetelén. Ti vagytok azok is, akik a helloszabival volt vitám után azzal zaklattatok priviben meg messengereken, hogy húzzak vissza a GOra. Ti vagytok azok is, akik nem bírják, ha valami nem változik meg.
Mi azt hiszem sehol sem mondtuk azt, hogy ezentúl GO uralom vagy bármi ilyesmi lesz, mindössze jöttünk fórumozni, ezt megtehettük volna szervezetlenül is. (kiváncsi vagyok akkor is ugyanennyi gondotok lenne e)
Én (és szerintem a többiek nevében is beszélhetek) szívesen fórumoznék a régi GKsokkal is, de úgytűnik ők nem akarják ezt, mert milyen szörnyű dolog, hogy pár ember át mert jönni a GOról.
Én viszont ugy emléxem van vmi eshtar.hu, ahol fejlődik vmi forum :Đ)) Ha az kész lesz, lehetne szvsz az uj GO (nagy feladat és kitüntetés egyben mi? :-D )! Itt csak megszervezzük, utána költözés! És letelepedés, remélem tartósan!

#217 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:49

Azért nem semmi:az online tagok listája 2005.07.25-én 00:39-korBirge, Sati84, Nando, Kiscsirke, Cheesy, director, Daks, Ford Fairlane, feketepeter, ShadoW, sztupyÖsszesen 11 user, ebből a nevek alapján 8 volt GO-s. Érdekes nem? Ős GK-sok! Eddig is ekkora jelenlét volt a drága forumotokon felőletek?

#218 Felhasználó inaktív   director 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:49

Idézet

Idézet

vagy csak simán hülyék vagytok.. amúgy szevasz Újfórum, szevasztok Régifórumozók, utálom ezt a színvilágot, csuhaj, nem érek rá semmire, csuhaj, majd egyszer még leszek többet is, de nem mostanában, csuhaj, addig csináljatok valamit, csuhaj. :-D
the best way to make your dreams come true is to wake up

#219 Felhasználó inaktív   Cheesy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:51

Idézet

Idézet

Idézet

vagy csak simán hülyék vagytok.. amúgy szevasz Újfórum, szevasztok Régifórumozók, utálom ezt a színvilágot, csuhaj, nem érek rá semmire, csuhaj, majd egyszer még leszek többet is, de nem mostanában, csuhaj, addig csináljatok valamit, csuhaj. :-D
A színvilág tényleg igénytelen, de nagyon. Amúgy szevasz :-D)

#220 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:53

GKsok: ne utaljatok a GO-sokat, eddig nem az volt a problema, hogy kevesen vagyunk? :Đ

GOsok: ne utaljatok a GK-sokat, es probaljatok beilleszkedni! nem kell rogton atformalni az oldalt a ti izlesetekre, probaljatok megszokni. a "filmkritikak" topic megfelel nalunk a "milyen filmet lattal a heten" topicnak, es a "now playing" meg a "mit hallgatsz most"-nak. nem kell se atnevezni, se ujat letrehozni, egyszeruen mas a cime es kesz! ha megvan az adatbazis en tamogatom, hogy nehany popularis topicot beleolvasszunk a GK-ba, de ne mindent, mert akkor minden temanak lenne 3 topicja, az meg nem jo. Ami nalunk nincs es ott volt es nepszeru volt, azt bemasolhatjuk ide, az ellen nem tiltakozok!

ne veszekedjetek mar allandoan! respect mind2nek es kesz
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13