HWSW Informatikai Kerekasztal: GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye

#241 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:29

Idézet

Csákó! Inkább nem mondok erre az egész helyzetre semmit. Tudtam, hogy ez lesz de azt nem hogy ilyen hamarKép
Hiányozni fog az IPMA fórum! Kép

Kaptam egy privit, hogy nézzek be ide. Jelentem, benéztem. :Đ
Gyors voltál a benézéssel.Kép

Közben eszembe jutott, h nincs többé SFU (egyik formája sem), Sivatak, Az átlagosan legrövidebb... (van egy hasonló, de az nem olyan), Mi a véleményed más forumozókról? (ahol nem igazán véleményeztünk), szólánc topikok, stb.KépKép

PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#242 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:45

Idézet

Közben eszembe jutott, h nincs többé SFU (egyik formája sem), Sivatak, Az átlagosan legrövidebb... (van egy hasonló, de az nem olyan), Mi a véleményed más forumozókról? (ahol nem igazán véleményeztünk), szólánc topikok, stb.KépKép
ha hasonlot nem talaltok, nyugodtan lehet nyitni. Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#243 Felhasználó inaktív   Nando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:49

Szia(sztok)!

Valami félreértés van valószínűleg, nem haragszom senkire csak gyakorlatilag jelen pillanatban zéró körül mozog a motivációm ahhoz, hogy ez a történet tovább ebben a formában üzemeljen.

Nagyvonalakban írok pár sort Nektek erről, mert úgy látom abszolút mértékben össze van itt néhány ember kavarodva. Az IPMA és a cégem között annak idején kötődött egy szerződés, amelyet az IPMA „tönkremenetele” (tegyük ezt idézőjelbe) után sem bontottunk meg, tehát a szerződés a mai napig nem szűnt meg, a követelés rendezés a két cég között nem történt meg. Ettől függetlenül amit a szerződés időtartama alatt még elvégeztünk melót azt átvették azokkal a kondíciókkal amiben megegyeztünk. A motorok mivel védett technológia mindkettő – akármilyen régi verzió is – szoftverjogilag a mi tulajdonunkban vannak. Az IPMA mélyrepülésekor az érvényes szerződésre tekintettel kötődött egy megállapodás, hogy fél évig a site struktúra működik, az IPMA közleményeit megjelenteti de az IPMA lemond a hozzá fűződő összes jogról. Hozzáteszem hasonlóra kötöttek (volna) Ők veletek egy szerződést, ami jogi értelembe véve természetesen semmis, de ha más nem kb. egy fordulós polgári perben semmissé teszem, ugyanis alapvető módon olyan dologra amelyre élő szerződés van (értsd. Közös megegyezéssel vagy egyoldalúlag egyik fél sem bontja azt fel, tehát érvényben van), nem lehet másik szerződést másik szerződő féllel kötni, egy időben. Ez olyan mintha egy autót adnál el kétszer egymás után...

Nos tehát jelen pillanatban a két motor és az adatbázis(ok) a mi kezelésünkben van és ez így is marad. Az adatbázis felhasználókra vonatkozó része természetesen nem adható ki, mivel ahhoz a felhasználók hozzájárulása kellene (más közvetlen adatkezelésébe történő átkerülés) aminek begyűjtése nehézkes és lehetetlen. Ilyen módon, mint tudjuk a CD-re archiválás sem lehetséges. A felhasználók hiányában pedig az adatbázis többi része használhatatlan, tehát ezt hagyjuk.

Annyit tehetek értetek, hogy a közösség miatt az IPMA fórumot ma este újraindítom, aztán majd ShadoW-al megbeszélem mit is akar valójában, feltételezem ő az aki technikailag hozzá tud szólni a témához. Ide írjon: gabor.ratkai@force-x.hu

DonC

#244 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:54

Idézet

Szia(sztok)!

Valami félreértés van valószínűleg, nem haragszom senkire csak gyakorlatilag jelen pillanatban zéró körül mozog a motivációm ahhoz, hogy ez a történet tovább ebben a formában üzemeljen.

Nagyvonalakban írok pár sort Nektek erről, mert úgy látom abszolút mértékben össze van itt néhány ember kavarodva. Az IPMA és a cégem között annak idején kötődött egy szerződés, amelyet az IPMA „tönkremenetele” (tegyük ezt idézőjelbe) után sem bontottunk meg, tehát a szerződés a mai napig nem szűnt meg, a követelés rendezés a két cég között nem történt meg. Ettől függetlenül amit a szerződés időtartama alatt még elvégeztünk melót azt átvették azokkal a kondíciókkal amiben megegyeztünk. A motorok mivel védett technológia mindkettő – akármilyen régi verzió is – szoftverjogilag a mi tulajdonunkban vannak. Az IPMA mélyrepülésekor az érvényes szerződésre tekintettel kötődött egy megállapodás, hogy fél évig a site struktúra működik, az IPMA közleményeit megjelenteti de az IPMA lemond a hozzá fűződő összes jogról. Hozzáteszem hasonlóra kötöttek (volna) Ők veletek egy szerződést, ami jogi értelembe véve természetesen semmis, de ha más nem kb. egy fordulós polgári perben semmissé teszem, ugyanis alapvető módon olyan dologra amelyre élő szerződés van (értsd. Közös megegyezéssel vagy egyoldalúlag egyik fél sem bontja azt fel, tehát érvényben van), nem lehet másik szerződést másik szerződő féllel kötni, egy időben. Ez olyan mintha egy autót adnál el kétszer egymás után...

Nos tehát jelen pillanatban a két motor és az adatbázis(ok) a mi kezelésünkben van és ez így is marad. Az adatbázis felhasználókra vonatkozó része természetesen nem adható ki, mivel ahhoz a felhasználók hozzájárulása kellene (más közvetlen adatkezelésébe történő átkerülés) aminek begyűjtése nehézkes és lehetetlen. Ilyen módon, mint tudjuk a CD-re archiválás sem lehetséges. A felhasználók hiányában pedig az adatbázis többi része használhatatlan, tehát ezt hagyjuk.

Annyit tehetek értetek, hogy a közösség miatt az IPMA fórumot ma este újraindítom, aztán majd ShadoW-al megbeszélem mit is akar valójában, feltételezem ő az aki technikailag hozzá tud szólni a témához. Ide írjon: gabor.ratkai@force-x.hu

DonC
"Annyit tehetek értetek, hogy a közösség miatt az IPMA fórumot ma este újraindítom"

Ez nagyon tetszik! Jeeeeeeeee!!!!!KépKépKép

PS2 RULEZ!!! "Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..." GameCON

#245 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 11:56

Idézet

ha hasonlot nem talaltok, nyugodtan lehet nyitni. Kép
Most, h talán lesz újra GO forum (vmeddig), nem is olyan érdekes. Ezenkívül ezek elég érdekes topikok voltak, sok értelmük nem volt és mostanában eléggé pangtak.

#246 Felhasználó inaktív   Depir 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 12:09

Idézet

"Annyit tehetek értetek, hogy a közösség miatt az IPMA fórumot ma este újraindítom"

Ez nagyon tetszik! Jeeeeeeeee!!!!!KépKépKép
Estefele felmegyek a GO-ra és addig nyomogatom a frissítést amíg be nem jön Kép

#247 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 12:23

Idézet

Most, h talán lesz újra GO forum (vmeddig), nem is olyan érdekes. Ezenkívül ezek elég érdekes topikok voltak, sok értelmük nem volt és mostanában eléggé pangtak.
írtam levelet DonCnek, és most megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, remélem ki tudunk találni valami okosat és jót. Van pár dolog a fejemben, és talán neki is lesznek ötletei - vagy szimplán csak rendes lesz, és üzemelteti rendesen (erre is rákérdeztem hogy mégis meddig akarná fennthagyni).

Most várok a válaszra, tegyétek azt is. Meg persze várom az estét :Đ
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#248 Felhasználó inaktív   director 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 12:54

Idézet

Idézet

írtam levelet DonCnek, és most megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, remélem ki tudunk találni valami okosat és jót. Van pár dolog a fejemben, és talán neki is lesznek ötletei - vagy szimplán csak rendes lesz, és üzemelteti rendesen (erre is rákérdeztem hogy mégis meddig akarná fennthagyni).

azért elég lol ez a donc is:) mindenesetre én hozzájárulok, hogy az adataimat az ipmáról bárkinek átadják ha ez segít bármit is, beleértve a román titkosszolgálatot és polgár úri jenőt is..

nem gyengén vagyok kiváncsi, hogy mi lesz ebből az egészből.. de remélem a legjobbakat:)
the best way to make your dreams come true is to wake up

#249 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 13:27

Idézet

Előzmény: írtam levelet DonCnek, és most megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, remélem ki tudunk találni valami okosat és jót. Van pár dolog a fejemben, és talán neki is lesznek ötletei - vagy szimplán csak rendes lesz, és üzemelteti rendesen (erre is rákérdeztem hogy mégis meddig akarná fennthagyni).

Ez egyre érdekesebb! Remélem vmi jó dolog sül ki ebből az egész (meglehetősen hülye) helyzetből.

Este van, este van...

#250 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 13:31

Idézet

Este van, este van...
...ki-ki nyugalomban :Đ

#251 Felhasználó inaktív   Zsubi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 13:38

Idézet

Idézet

Este van, este van...
Ha lesz forum, akkor nem lesz nyugalom, az biztos!Kép A verset meg nem tudom folytatni, ezt a két sort tudom belőle, azt' kész.

#252 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 13:52

Idézet

Idézet

Idézet

Most várok a válaszra, tegyétek azt is. Meg persze várom az estét :-D
azért elég lol ez a donc is:) mindenesetre én hozzájárulok, hogy az adataimat az ipmáról bárkinek átadják ha ez segít bármit is, beleértve a román titkosszolgálatot és polgár úri jenőt is..

nem gyengén vagyok kiváncsi, hogy mi lesz ebből az egészből.. de remélem a legjobbakat:)
mindenki kérje ki az adatbázis önmagára való leszűkítését :Đ

- Csak egészség legyen, meg térerő -

#253 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:03

Idézet

Idézet

Este van, este van...
Feketén bólintgat a bitófa lombja...

#254 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:07

Idézet

told a képed msnre vagy te bólogatsz majd rajta.

#255 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:10

Idézet

Idézet

Még melóból vagyok, olyan 4 körül leszek otthon... miért, történt valami nagyon fontos? :Đ

#256 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:13

Idézet

Idézet

Idézet

Még melóból vagyok, olyan 4 körül leszek otthon... miért, történt valami nagyon fontos? :Đ
ööö ja fogjuk rá, bár nem annyira, szóval ráér. majd gyere akkor.

#257 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 14:22

a fórum megy. doncvel úgytűnik meg tudjuk beszélni igen jól a dolgokat, részletek majd ha fixáltuk.

#258 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 16:13

Idézet

esztétikai okokra való hivatkozást is elfogadsz? :Đ)
(nekem egyől betöltötte, pedig ezerel töltök)
Tőled? NEM! Kép
Gondolom esetleg modemeseket vagy gprs-eseket zavarhat, csak kérdés, hogy vannak-e és mennyien.
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#259 Felhasználó inaktív   Leon121 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 16:18

Idézet

Idézet

Büszke vagyok magamra, sikerült végre berakni egy képet az aláírásomba. :-D Html nagyon alap fokon... :Đ
pls vedd ki.

all: PEACE! Kép
Naugye. Két perc és kiveszem. Majd összehozok valami kisebbet egyszer. :-D Béke
"Már elmúltam húsz // Még nem vagyok negyven
Tudom hogy kell győztesnek lenni // De nincsen hozzá kedvem"

Lovasi András: Mire megtanultam

#260 Felhasználó inaktív   sztupy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 16:26

Idézet

Idézet

Idézet

Büszke vagyok magamra, sikerült végre berakni egy képet az aláírásomba. :-D Html nagyon alap fokon... :Đ
pls vedd ki.

all: PEACE! Kép
Naugye. Két perc és kiveszem. Majd összehozok valami kisebbet egyszer. :-D Béke
aztán majd ballagj vissza IPMA-ra :-D

- Csak egészség legyen, meg térerő -

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13