HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4501 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 27. 04:42

Norb, lehet,hogy én is bepályázom egy helyre a kocsiban, ha Toopac cimborámmal nem tudok beszélni a fuvarról.
James séf úr,eddig jó nekem a buli! Jelentkezem priviben Nálad a napokban.
Bagoly talin gondolkodjunk!Kép

#4502 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 06:51

Budapestről kik mennek, hogy mennek?

Valami kocsiba beszállnék szívesen vagy épp megfeleől számú emberke esetén mehetünk kocsival is. A vonat nekem 50%-os áron lenne, de bakker egy órával hosszabb lenne az út így ha többen mennénk kocsival akkor árban is, időben is jobban járnék.

#4503 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 27. 07:10

Idézet

Valami kocsiba beszállnék szívesen vagy épp megfeleől számú emberke esetén mehetünk kocsival is. A vonat nekem 50%-os áron lenne, de bakker egy órával hosszabb lenne az út így ha többen mennénk kocsival akkor árban is, időben is jobban járnék.
Hát a staff szerintem.... aztán Giga-Füge-Kyuubi triumvirátus.... de nemtom dareal pl?
Kép
Kép
Kép

#4504 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 07:40

Idézet

Norb, lehet,hogy én is bepályázom egy helyre a kocsiban, ha Toopac cimborámmal nem tudok beszélni a fuvarról.
részemről ok. :Đ akkor így gyakorlatilag tele is van a gépállat. drakecsaj, Ragna, Nándi és én. :-D remélhetőleg addigra már tudom annyira hajlítani a lábamat, hogy a kuplungot benyomjam...:)

#4505 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 12:33

De sokan leszünk! Kép Már egy osztálynak megfelelő létszám van eddig, ha mindenkivel számolunk :Đ
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4506 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 13:08

Idézet

No lekerült a főoldalról a GK2.0 beharangozó hír. De ezzel párhuzamosan azért ne felejtődjék az esemény!

Füge (giga nevezte)

Egyelőre ennyi..... ha kihagytam valaki, sikítson ! ! !
És természetesen a lista NEM lezárt, várom a további jelentkezők nevét ! ! !

Ő még nem biztos,majd megkérdezem hogy mi van.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4507 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 13:49

Idézet

Óvatosan nyújtom a kezemet. Nekünk ugyanis még nem tuti az autó. Bio waresza forgalmon kívül van. Az hogy én el tudom-e kérni a családi autót. 50-50%, vagy rábólint fater vagy nem. Másrészt Bionak akkor le kéne vonatoznia Szegedre a kocsiért. Szerintem pénzben nem lenne vészesebb nekünk ha felvonatoznánk mind (őőő Bio,kasy,én és talán Daveout[??]) Pestre és veled mennénk kocsival. Többiek mit szólnak ehhez???
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4508 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 13:55

No igen, Daveout!!!
Remélem ő is nyilatkozik hmarosan.
Annyi tudok hogy most két hét múlva jön ide Balatonra...meg talá majd augusztusban hozzánk....
Nemtom belefér e neki egy 3. út is másfél hónapba :Đ

REMÉLEM IGEN ! ! ! Ha nem lesz tömegnyomor a kocsiban, akkor remélem!

Kép
Kép
Kép

#4509 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 27. 14:00

Idézet

Idézet

Igen tervezek majd listát dobi ide, vagy a hírhez!
De kezdhetsz pipa lenni, beszéltem bunduval: NEM jön
kb. ennyire lettem pipa! :Đ és még sánta is! XD
nah akkor úgyvélem nem csak privátban de itt is szólok csak hogy senki ne lepődjön meg. NEM leszek ott a talin. Jamesnak meg pár embernek elmondtam az okokat miért is nem leszek ott. Nekik elmondtam de úgyvélem senki másnak nem tartozom magyarázattal. hát ennyi... és most jöhet a szokásos "igyatok helyettem is" szar szöveg. bundu voltam. csá

#4510 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 14:12

Mint már legutóbbis mondtam, őszintén nem értem íly mértékű sértődöttségedet bundu.
Én nagyon sajnálom hogy így alakul, ettől tökösebb csávónak ismerhettelek meg tavaly.
De tiszteletben tartom a döntésed és nem is noszogatlak többet miatta. Sajnláom hogy így alakult, de nemtok mást mondani ez van.
GK2.0-án kívül, azért ha erre jársz.....beszéltük korábban hogy terveztek Balatonkörüli tekerést pl.... szívesen beszállnék!

Kép
Kép
Kép

#4511 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 15:50

Idézet

Mint már legutóbbis mondtam, őszintén nem értem íly mértékű sértődöttségedet bundu.
Én nagyon sajnálom hogy így alakul, ettől tökösebb csávónak ismerhettelek meg tavaly.
De tiszteletben tartom a döntésed és nem is noszogatlak többet miatta. Sajnláom hogy így alakult, de nemtok mást mondani ez van.
GK2.0-án kívül, azért ha erre jársz.....beszéltük korábban hogy terveztek Balatonkörüli tekerést pl.... szívesen beszállnék!

nekem meg fogalmam nincsen mi történt...bár ezek szerint rám nem tartozik.

én nem iszok helyetted bundu! Kép

#4512 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 15:52

Idézet

Idézet

részemről ok. :Đ akkor így gyakorlatilag tele is van a gépállat. drakecsaj, Ragna, Nándi és én. :-D remélhetőleg addigra már tudom annyira hajlítani a lábamat, hogy a kuplungot benyomjam...:)
Norb,köszi,kuplungolok,ha kell:) Még nem 100%, de lehet,hogy Toopac és Wolf társaságában megyek. De addig még remélem, beszélünk személyesen egy sör és pár kártyalap és a fiúk társaságában a Bagoly művekben! Írj,mikor jó!

#4513 Guest__*

Elküldve: 2010. 05. 27. 16:13

Idézet

nah igen.. a szokásos szöveg... mindegy..

Balcsi körbetekerés.. jaja az mehet persze... csak nem tudom még mikor. a nyár folyamán ha lesz időm.

#4514 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:02

Idézet

Idézet

Balcsi körbetekerés.. jaja az mehet persze... csak nem tudom még mikor. a nyár folyamán ha lesz időm.
Sokat agyaltam hogy beleszóljak-e. Végülis hozzáfűzöm a saját véleményem. Elöláróban annyit hogy nem ismerem a történetet hogy ki mivel kit bántott meg és amit mondani akarok az nincs is ezzel összefüggésben. Ha valakinek csípi a szemét az nyugodtan szóljon bár őszintén lesz*rom ez csak egy vélemény.

Szóval:
Bundu én még nem ismerlek személyesen és itt a fórumon sem nagyon találkoztunk mert nagyon ritkán voltál fennt vagy nem azokba a topicokba írtál amit én figyeltem de...
Az hogy megbántottak rendben van előfordul biztos szarul esett.
Az hogy ezért inkább hanyagolod az oldalt a Te döntésed szíved joga
Az hogy sokan nem értik mi az oka ennek ez is létező dolog én sem figyeltem hogy min bukott ki a bili.
Ha sokáig haragszol esetleg nem tudsz megbocsátani azoknak akik megbántottak ez is egy tulajdonság van ilyen.

De könyörgöm amikor valaki annyit ír csak hogy megpróbált elhívni ezeknek ellenére valahová de nem sikerült és ezt sajnálja de egyuttal meg is érti miért nem akarsz jönni akkor mi a bánatos nyavajáért kell egy ilyet írni amit Te produkáltál?

Ilyen stílusban a volt exem beszélt amit meg is akartunk írni a haverral a megérthetetlen dumák a földön. Mi az hogy szokásos szöveg? Erre már én is azt mondom hogy azt a farncos balerína mindenedet.

- Mi a baj drágám?
- Semmi... hagyjuk...
- Oké akkor hagyjuk
- ...
- ...
- Szóval nem is érdekel hogy mi van velem?

Ezt a párbeszédet sztem a legtöbb idősebb gamer hallotta már a párkapcsolata alatt. Na ez az ÁÁÁÁÁÁÁ nem érteeem duma. Ugyanezt érzem nálad is. Szóval sztem jobb lenne ha nem játszanád a sértődős herceget hanem az agyadhoz kapnál és átírnád a válaszodat amit a Jamesnek címeztél. Elég annyit írni hogy Ez van majd máskor találkozunk vagy akármi.

Na csak ennyit akartam hozzáfűzni. Megyek Jameshez lovagolni!

#4515 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:20

Idézet

Ilyen stílusban a volt exem beszélt amit meg is akartunk írni a haverral a megérthetetlen dumák a földön. Mi az hogy szokásos szöveg? Erre már én is azt mondom hogy azt a farncos balerína mindenedet.

Én is csak néztem a stílus miatt...de inkább nem tettem szóvá, nem akarom hogy megutáljon bárki is. De úgy látszik akkor nem csak nekem szúrta a szememet.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4516 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:26

Idézet

Idézet

Idézet

Sokat agyaltam hogy beleszóljak-e. Végülis hozzáfűzöm a saját véleményem. Elöláróban annyit hogy nem ismerem a történetet hogy ki mivel kit bántott meg és amit mondani akarok az nincs is ezzel összefüggésben. Ha valakinek csípi a szemét az nyugodtan szóljon bár őszintén lesz*rom ez csak egy vélemény.

Szóval:
Bundu én még nem ismerlek személyesen és itt a fórumon sem nagyon találkoztunk mert nagyon ritkán voltál fennt vagy nem azokba a topicokba írtál amit én figyeltem de...
Az hogy sokan nem értik mi az oka ennek ez is létező dolog én sem figyeltem hogy min bukott ki a bili.
Ha sokáig haragszol esetleg nem tudsz megbocsátani azoknak akik megbántottak ez is egy tulajdonság van ilyen.

De könyörgöm amikor valaki annyit ír csak hogy megpróbált elhívni ezeknek ellenére valahová de nem sikerült és ezt sajnálja de egyuttal meg is érti miért nem akarsz jönni akkor mi a bánatos nyavajáért kell egy ilyet írni amit Te produkáltál?

- Mi a baj drágám?
- Semmi... hagyjuk...
- Oké akkor hagyjuk
- ...
- ...

Ezt a párbeszédet sztem a legtöbb idősebb gamer hallotta már a párkapcsolata alatt. Na ez az ÁÁÁÁÁÁÁ nem érteeem duma. Ugyanezt érzem nálad is. Szóval sztem jobb lenne ha nem játszanád a sértődős herceget hanem az agyadhoz kapnál és átírnád a válaszodat amit a Jamesnek címeztél. Elég annyit írni hogy Ez van majd máskor találkozunk vagy akármi.

CSAAAATTTTTTT!!!!Kép

#4517 Guest__*

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:27

Idézet

Szóval:

- Mi a baj drágám?
- Semmi... hagyjuk...
- Oké akkor hagyjuk
- ...
- ...

hmmm. nah akkor most elmondom hogy mi bassza a csőrömet. nah utánna leszarom hogy ki mit gondol. nem akarom jamest se megbántani ezzel sztem fel se veszi mert ugye én tavaly azalatt az egy éjjszaka alatt nem úgy ismertem meg aki ilyesmit felvenne.
nah akkor csak úgy nagyvonalakban:
bassza a csőröm ez a szarság hogy énvagyok a baj okozója.. hogy én változtam meg és a ingen nem tehet róla.. hogy james kurvára nem akarja észrevenni a helyzetet mert fontosabb neki hogy a staff-okkal jóba legyen, hogy inkább mondja azt hogy megváltoztam mint hogy elismerje hogy oknélkül lettem betámadva. ezzel lett tele a faszom. mint már mondtam ugyanitt: az hogy valakit beoltok (poénból) és az nem esik neki jól de én ennek ellenére tovább szívom a vérét az a legkevésbbé sem baráti gesztus. és akkor még a végén én voltam hisztis buzinak beállítva. nah kb ez basszta a csőröm. nem haragszom én senkire.. csak csalódott vagyok.
bummm. hát ennyi.
és most így a mondandómat befejezvén annyit mondok: KAPJÁTOK BE A FASZOM!!!!!!! :Đ

gondolom nem nem vette fel senki.. hisz nem úgy ismertem meg a társaságot már akiről azt tudom mondani hogy ismerem.

#4518 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:43

Idézet

Idézet

Óvatosan nyújtom a kezemet. Nekünk ugyanis még nem tuti az autó. Bio waresza forgalmon kívül van. Az hogy én el tudom-e kérni a családi autót. 50-50%, vagy rábólint fater vagy nem. Másrészt Bionak akkor le kéne vonatoznia Szegedre a kocsiért. Szerintem pénzben nem lenne vészesebb nekünk ha felvonatoznánk mind (őőő Bio,kasy,én és talán Daveout[??]) Pestre és veled mennénk kocsival. Többiek mit szólnak ehhez???

Azt a g*ci OFF-olós eget! Hát elveszik az észrevételem a trollkodás nagy és meleg "krvaanyátokatnektek" tengerén. Kép Bio, kasy!! Vettétek eztet amit írtam??

Gyárákák, hagyjátok Bundu-t! Nem gyün hát nem gyün. Legalább elférünk csak hogy valami barátit is szóljak Kép. Hiányozni fog piszkosul de inkább egy semmilyen mint egy örjöngő vadBundu aki mint sebzett oroszlán a vadásznak, nekiugrik Ingen bájátunknak, bár kétségtelen, nagyon mókás lenne. KépKépKép

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4519 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:43

Idézet

Idézet

hmmm. nah akkor most elmondom hogy mi bassza a csőrömet. nah utánna leszarom hogy ki mit gondol. nem akarom jamest se megbántani ezzel sztem fel se veszi mert ugye én tavaly azalatt az egy éjjszaka alatt nem úgy ismertem meg aki ilyesmit felvenne.
bassza a csőröm ez a szarság hogy énvagyok a baj okozója.. hogy én változtam meg és a ingen nem tehet róla.. hogy james kurvára nem akarja észrevenni a helyzetet mert fontosabb neki hogy a staff-okkal jóba legyen, hogy inkább mondja azt hogy megváltoztam mint hogy elismerje hogy oknélkül lettem betámadva. ezzel lett tele a faszom. mint már mondtam ugyanitt: az hogy valakit beoltok (poénból) és az nem esik neki jól de én ennek ellenére tovább szívom a vérét az a legkevésbbé sem baráti gesztus. és akkor még a végén én voltam hisztis buzinak beállítva. nah kb ez basszta a csőröm. nem haragszom én senkire.. csak csalódott vagyok.
bummm. hát ennyi.
és most így a mondandómat befejezvén annyit mondok: KAPJÁTOK BE A FASZOM!!!!!!! :D

gondolom nem nem vette fel senki.. hisz nem úgy ismertem meg a társaságot már akiről azt tudom mondani hogy ismerem.

hát lehet, hogy Bbogesz már bekapta jamesét! :Đ komolyan, nem értem mit lovagolnak...:-D

ám bundu, nem kell itt komolyan venni semmit. többszöri reinkarnációm a példa erre. ezt tovább nem is kell magyarázni. :)

a történteket még mindig murvára nem vágom, de azt tudom, hogy senki nem orrolt meg rád, szerintem te vagy az egyetlen ember akit mindenki látni akar. :) túlzás ha azt mondom így egy gktali után -lassan azért rendszeres lesz- de legalább 1 évben egyszer had lássuk a búrád! :) nekünk ennyi kell! :) ott a helyed, mert nagyon megharagszom rád! :)

a jamesnek meg a ingének szétrúgjuk azt a ............................................................. valagát! :)

igaz nem tudom miért, de akkor is!!! :D

na meg a Bbogesznek is! :D a kiscsög! psz-psz! Kép

#4520 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:04

Idézet

bummm. hát ennyi.
és most így a mondandómat befejezvén annyit mondok: KAPJÁTOK BE A FASZOM!!!!!!! :Đ

Szegény kicsi "betámadott" bundu, egyem a piciny nyuszika lelkedet.

Biztosítunk neked testőrséget a találkozóra, és eléd küldünk egy Mercedest, ha már elnöki fontosságú teendőitet kellene félretenned a találkozó miatt, legalább elnöki autód legyen.

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.