HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4541 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:13

Idézet

Idézet

A hölgy(ek) el lesz(nek) a gin toniccal. Kép

Hát ha muszáj akkor elleszek végig a gintonikkal Kép De azért megkóstolnám azt is amit te fogsz hozni :Đ
Én holnap megveszem a likőröd,ha nem leszek lusta elmenni érte. :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4542 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:15

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ha muszáj akkor elleszek végig a gintonikkal Kép De azért megkóstolnám azt is amit te fogsz hozni :Đ
Én holnap megveszem a likőröd,ha nem leszek lusta elmenni érte. :-D
Váúúú köszi szépen Kép Akkor viszek hozzá kicsi poharakat Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4543 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:17

Hát, a GK különítmény valószínűleg a szokásos és bejáratott whiskey+jager+pálinka kombinációval érkezik majd Kép

Ja, és Daks új beceneve Mr. Jager, nem elfelejteni :Đ

#4544 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:22

Idézet

Idézet

Ha így állunk, akkor a Kalinka már a Székesfehérvár - Veszprém buszúton el fog fogyni. Kép

#4545 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:23

Idézet

Idézet

Idézet

Ha így állunk, akkor a Kalinka már a Székesfehérvár - Veszprém buszúton el fog fogyni. Kép
Hát ha te megiszod a buszon akkor el fog fogyni...de én a buszon nem fogok inni bocsi :-D
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4546 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ha te megiszod a buszon akkor el fog fogyni...de én a buszon nem fogok inni bocsi :-D
Hát gondoltam, hogy te nem vagy ennyire elzüllött. :) Nem kell mindent komolyan venni, amit mondok... úgyis azért viszem a piát, hogy megosszam a többiekkel.

#4547 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:52

Idézet

Idézet

Idézet

Ja igen,jó hogy szoba jött.Ha megyek,tudok vinni egy 2 csöves vizipipát.Ha kell.

Hmm...én meg gint tudok vinni...valaki vesz hozzá tonikot is és lehet keverni a gintonikokat...persze csak ha lesz rá igény Kép
Veszek tonikot és citromot, csak nehogy elfogyjon az úton a gin, főleg, ha Ragnával jössz!:Đ Bár ha marad, megisszuk az úton Norb kocsijában!:-D
Én hozok mézes gyógynövényes itókát, valaki emlékszik rá tavalyról?:)Kép
Tonikot hozok én, kettő 1,5L-es kotlával ezt megbaszéltük drakecsajjal. Kép Te inkább az ÜVEGESET intézzed!! KépKépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4548 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 22:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ja igen,jó hogy szoba jött.Ha megyek,tudok vinni egy 2 csöves vizipipát.Ha kell.

Hmm...én meg gint tudok vinni...valaki vesz hozzá tonikot is és lehet keverni a gintonikokat...persze csak ha lesz rá igény Kép
Veszek tonikot és citromot, csak nehogy elfogyjon az úton a gin, főleg, ha Ragnával jössz!:Đ Bár ha marad, megisszuk az úton Norb kocsijában!:-D
Én hozok mézes gyógynövényes itókát, valaki emlékszik rá tavalyról?:)Kép
Tonikot hozok én, kettő 1,5L-es kotlával ezt megbaszéltük drakecsajjal. Kép Te inkább az ÜVEGESET intézzed!! KépKépKépKép

Hozhat azért ő is tonikot...mert kitudja mennyire lesz elég az a kettő 1,5es mennyiség Kép

#4549 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 22:35

Idézet

Idézet

Sokat agyaltam hogy beleszóljak-e. Végülis hozzáfűzöm a saját véleményem. Elöláróban annyit hogy nem ismerem a történetet hogy ki mivel kit bántott meg és amit mondani akarok az nincs is ezzel összefüggésben. Ha valakinek csípi a szemét az nyugodtan szóljon bár őszintén lesz*rom ez csak egy vélemény.

Szóval:
Bundu én még nem ismerlek személyesen és itt a fórumon sem nagyon találkoztunk mert nagyon ritkán voltál fennt vagy nem azokba a topicokba írtál amit én figyeltem de...
Az hogy megbántottak rendben van előfordul biztos szarul esett.
Az hogy ezért inkább hanyagolod az oldalt a Te döntésed szíved joga
Az hogy sokan nem értik mi az oka ennek ez is létező dolog én sem figyeltem hogy min bukott ki a bili.
Ha sokáig haragszol esetleg nem tudsz megbocsátani azoknak akik megbántottak ez is egy tulajdonság van ilyen.

De könyörgöm amikor valaki annyit ír csak hogy megpróbált elhívni ezeknek ellenére valahová de nem sikerült és ezt sajnálja de egyuttal meg is érti miért nem akarsz jönni akkor mi a bánatos nyavajáért kell egy ilyet írni amit Te produkáltál?

nah igen.. a szokásos szöveg... mindegy..

Ilyen stílusban a volt exem beszélt amit meg is akartunk írni a haverral a megérthetetlen dumák a földön. Mi az hogy szokásos szöveg? Erre már én is azt mondom hogy azt a farncos balerína mindenedet.

- Mi a baj drágám?
- Semmi... hagyjuk...
- Oké akkor hagyjuk
- ...
- ...
- Szóval nem is érdekel hogy mi van velem?

Ezt a párbeszédet sztem a legtöbb idősebb gamer hallotta már a párkapcsolata alatt. Na ez az ÁÁÁÁÁÁÁ nem érteeem duma. Ugyanezt érzem nálad is. Szóval sztem jobb lenne ha nem játszanád a sértődős herceget hanem az agyadhoz kapnál és átírnád a válaszodat amit a Jamesnek címeztél. Elég annyit írni hogy Ez van majd máskor találkozunk vagy akármi.

Na csak ennyit akartam hozzáfűzni. Megyek Jameshez lovagolni!
hmmm. nah akkor most elmondom hogy mi bassza a csőrömet. nah utánna leszarom hogy ki mit gondol. nem akarom jamest se megbántani ezzel sztem fel se veszi mert ugye én tavaly azalatt az egy éjjszaka alatt nem úgy ismertem meg aki ilyesmit felvenne.
nah akkor csak úgy nagyvonalakban:
bassza a csőröm ez a szarság hogy énvagyok a baj okozója.. hogy én változtam meg és a ingen nem tehet róla.. hogy james kurvára nem akarja észrevenni a helyzetet mert fontosabb neki hogy a staff-okkal jóba legyen, hogy inkább mondja azt hogy megváltoztam mint hogy elismerje hogy oknélkül lettem betámadva. ezzel lett tele a faszom. mint már mondtam ugyanitt: az hogy valakit beoltok (poénból) és az nem esik neki jól de én ennek ellenére tovább szívom a vérét az a legkevésbbé sem baráti gesztus. és akkor még a végén én voltam hisztis buzinak beállítva. nah kb ez basszta a csőröm. nem haragszom én senkire.. csak csalódott vagyok.
bummm. hát ennyi.
és most így a mondandómat befejezvén annyit mondok: KAPJÁTOK BE A FASZOM!!!!!!! :Đ

gondolom nem nem vette fel senki.. hisz nem úgy ismertem meg a társaságot már akiről azt tudom mondani hogy ismerem.
Te tényleg ezt hiszed?
Hát kössz...
Nemtom én mit ártottam neked.... Hogy akartam hogy ott légy? Hogy te voltál az egyetlen, akire többször is külön rákérdeztem? Vagy mif.szom?
Méghogy velem tele a f.szod.... tudod mit? Jó bulit Almádiban!

Én eddig semmilyen érzelmet nem éreztem az egész szituval kapcsolatban, mert nem is értettem különösen mire fel ez a kislányos besértődés...de hogy kiderül hogy pont ezért még én vagyok az egyik ok.... hát barátom....
Sikerült elérni hogy érzelmeket tápláljak a szituval kapcsolatban, ez pedig a mély döbbenet.

Kép
Kép
Kép

#4550 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 28. 00:21

Idézet

Te tényleg ezt hiszed?
Hát kössz...
Nemtom én mit ártottam neked.... Hogy akartam hogy ott légy? Hogy te voltál az egyetlen, akire többször is külön rákérdeztem? Vagy mif.szom?

Én eddig semmilyen érzelmet nem éreztem az egész szituval kapcsolatban, mert nem is értettem különösen mire fel ez a kislányos besértődés...de hogy kiderül hogy pont ezért még én vagyok az egyik ok.... hát barátom....
Sikerült elérni hogy érzelmeket tápláljak a szituval kapcsolatban, ez pedig a mély döbbenet.
Közben a drámakirálynő a másik topicban eljátszotta még a hattyú halálát és látványosan kivonult :Đ milyen kis aranyos :-D

#4551 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 07:58

Idézet

Idézet

Te tényleg ezt hiszed?
Hát kössz...

Közben a drámakirálynő a másik topicban eljátszotta még a hattyú halálát és látványosan kivonult :Đ milyen kis aranyos :-D
de most komolyan. ti tényleg azt hiszitek ilyenkor, hogy jófejek vagytok?

#4552 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:08

Nekem ehhez az egészhez semmi közöm norb, úgyhogy nem kell a királyi többes, köszi!
Olvass vissza légyszíves mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Bunduval nekünk egymással SEMMI bajunk, s remélhetőleg találkozom is vele a nyáron.
Nem kell egy hsz-ból véleményt alkotni.
Belekeveredni ettől jobban nem akarok, légyszíves te se csinálj úgy, mintha közöm lenne hozzá.

Nemtom hol siklott félre ez az eégsz, de már olyan érzésem van, mintha bármi oka is lennék ennek.
Q bosszantó, hogy ez jön le belőle.
Olvass már bele az új fórumozók első hsz topikjába, talán megvilágosodik hogy mi a véleményünk egymásról bunduval.
THX

Kép
Kép
Kép

#4553 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:13

Pfff, defaszom lett a topic.
Bundu: Sajnálom, hogy nem jösz, dobálhatnánk a húszasokat a csajok elé út közben. Már törölted is magad azóta, majd meglátod vissza jössz-e.
Srácok, ha Bundu szarul érezte magát és menni akart hát menjen. Utólag már télleg felesleges csesztetni.

Guppi: Ha kivitelezhető a pestről indulás, nekem jó.
Guppi, Bio: Nemtom még kocsi lesz-e, mert használatban vannak rendesen. Csak nem sokkal előtte tudnám megmondani.

N360: Húú. Én emlékszem a gyilkos lötyödre, igazi boszorkánykonyha főzete.

#4554 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:18

Idézet

Nekem ehhez az egészhez semmi közöm norb, úgyhogy nem kell a királyi többes, köszi!
Bunduval nekünk egymással SEMMI bajunk, s remélhetőleg találkozom is vele a nyáron.
Belekeveredni ettől jobban nem akarok, légyszíves te se csinálj úgy, mintha közöm lenne hozzá.

Nemtom hol siklott félre ez az eégsz, de már olyan érzésem van, mintha bármi oka is lennék ennek.
Olvass már bele az új fórumozók első hsz topikjába, talán megvilágosodik hogy mi a véleményünk egymásról bunduval.
THX
ki a faszom szólt hozzád?

#4555 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:21

Ingen és Bundu is mindketten hibásak, ezt már rég abba kellett volna hagyni! És nem ily módon fitoktatni, hogy mennyire "felnőtt" emberek vagyunk. Emberek vagyunk, és egy lassan már jól összeszokott közösség, ebből az következik, hogy mérsékeltnek kellene lennünk egy ilyen vagy hasonló nézeteltérés kialakulásának esetén!!

Hello I'm Johnny Cash....

#4556 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:34

Idézet

Idézet

THX
ki a faszom szólt hozzád?
Akkor nem szóltam :Đ Csak ingerült vagyok, s félreérthettem ezekszerint. Csak tisztázni szerettem volna...
:-D
De értettem a csiszolt stílusod :)
Kicsit Torrentés lett :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép

#4557 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:45

Inkább itt válaszolok. Szeretnék én, de még nem biztos. Egy bográcsozós, pipázós, sörözős összeröffenést nem szívesen hagyok ki, de azu ősöknek még rá kell bólintani.

Toipkomat meg törölheted.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#4558 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 08:48

Idézet

Inkább itt válaszolok. Szeretnék én, de még nem biztos. Egy bográcsozós, pipázós, sörözős összeröffenést nem szívesen hagyok ki, de azu ősöknek még rá kell bólintani.

Hát győzködd őket, téged is szívesen vennélek ha ott lennél
Kép
Kép
Kép

#4559 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 10:29

Idézet

Figy, ha engem elengedtek, akkor téged is el kell hogy engedjenek :Đ

Egyébként meg james, akkor nem lesz gond ha viszek gint? Már beszéltük a többiekkel hogy akkor lehetne készíteni a gintonikokat Kép

#4560 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 10:36

Ahogy írtam is, én "csak" üdítőt, sört ilyesmit szeretnék vásárolni, egyéb röviditalokat hozni kéne.
Szóval ha valaki ginezni akar, hát lelke rajta. Egy a kérés: MÁRTÁKTARTÁS, és nem keverni ! ! !
Természetesen blokkot mindenről kérek, íg ha a tervezett összeg sok lesz, akkor az visszaosztom a bulin

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230