HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4521 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:11

Idézet

Szegény kicsi "betámadott" bundu, egyem a piciny nyuszika lelkedet.

Biztosítunk neked testőrséget a találkozóra, és eléd küldünk egy Mercedest, ha már elnöki fontosságú teendőitet kellene félretenned a találkozó miatt, legalább elnöki autód legyen.
hát igen kiscsillagom... tudod nekem jobb dolgom is van mint felállni a pc vagy az xbox elöl. nekem vannak barátaim is. veled ellentétben.. te. hülye kocka :Đ (jaj de remélem nem vetted komolyan.. hisz én nem így ismertelek meg.)
Hehe de remélem a mercit megtarhatom utánna is.

phopp ebbe bizony bele égtem.. nah mindegy: szerk: nekem többet jelent elmenni a talira mint felállni a pc vagy box elől.. ennyit akartam volna
jah... és kapd be a faszom XD

#4522 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:16

Idézet

hát igen kiscsillagom... tudod nekem jobb dolgom is van mint felállni a pc vagy az xbox elöl. nekem vannak barátaim is. veled ellentétben.. te. hülye kocka :-D (jaj de remélem nem vetted komolyan.. hisz én nem így ismertelek meg.)
Hehe de remélem a mercit megtarhatom utánna is.
Egy alvás után minden normális ember félre tudja tenni az ilyen kis sértődéseit, de hogy neked még hónapok alatt sem sikerült, csak bizonyítja, milyen kis egyszerű lélek vagy :Đ (remélem érzed, hogy a kedves megfogalmazás mögött azért mást akartam mondani Kép )

#4523 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:50

Idézet

Idézet

Szerintem írjunk ki róla népszavazást...
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4524 Guest__*

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:50

Idézet

Egy alvás után minden normális ember félre tudja tenni az ilyen kis sértődéseit, de hogy neked még hónapok alatt sem sikerült, csak bizonyítja, milyen kis egyszerű lélek vagy :Đ (remélem érzed, hogy a kedves megfogalmazás mögött azért mást akartam mondani Kép )
érzem cicám.. attól te ne félj... mondtam már hogy nem harag van bennem hanem csalódottság. mert kurvára nem ismerteke engem... de te már rögtön feltételezed pl hogy kurvára semmi dolgom nincs arra a kurva anapra... jamesnak már mondtam de mondom nekedi is hátha sikerül megspórolni vele az elnöki mobil-t. almádiba leszek a haverjaimmal azon a kibaszott napon és ha minden fasza a hányásomba fogok fetrengeni a balaton partján tőletek kb 10km-re. nah remélem most megnyugodtál.. ha akarsz erre már privibe válaszolj kérlek ... ne lássák itt a többiek hogy egy staff veszekszik itt az "ismerősével". de ha ide írod én ide is szívesen reagálok.
sőt tudod mit még valamit: azt nem értem miért nem tudod elfogadni azt hogy úgy viselkedtél ahogy nem kellett volna... ha most azt mondom neked hogy emos buzi akkor nem hiszem hogy így reagálsz hogy oh... de rendes tőled... én persze nem így reagáltam ( persze ettől ezek szerint egy hisztis buzi vagyok ). és akkor már rögtön jön rám a következő oltás... bazzzeg.. szted ez a normális... a nagy BP-n vagy felétek ez a szokás ha látjuk valakinek szar napja van akkor megpróbáljuk még szarabbá tenni? nem értem... nah mindegy... válaszolj ha gondolod. pm vagy itt.

#4525 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 18:56

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem írjunk ki róla népszavazást...

Ez...annyira beteg Kép De azé szavaztam Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4526 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:39

Idézet

Sejtem mire Kép

#4527 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:53

Idézet

Idézet

Sejtem mire Kép

Khm...nem kell egyből a torkomnak ugranod kéremszépen :Đ Nem vagyok egy szemét dög, és megnyugodhatsz, nem az igenre szavaztam Kép Egyébként meg nem irigyellek, mivel pipáznod kell, és nem a vizipipát kell hogy használd Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4528 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:57

Ja igen,jó hogy szoba jött.Ha megyek,tudok vinni egy 2 csöves vizipipát.Ha kell.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#4529 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:13

Idézet

Ja igen,jó hogy szoba jött.Ha megyek,tudok vinni egy 2 csöves vizipipát.Ha kell.

Hmm...én meg gint tudok vinni...valaki vesz hozzá tonikot is és lehet keverni a gintonikokat...persze csak ha lesz rá igény Kép

#4530 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:15

Idézet

Idézet

Hmm...én meg gint tudok vinni...valaki vesz hozzá tonikot is és lehet keverni a gintonikokat...persze ha csak ha lesz rá igény Kép
aztat szeressük Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4531 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:17

Idézet

Hmm...én meg gint tudok vinni...valaki vesz hozzá tonikot is és lehet keverni a gintonikokat...persze csak ha lesz rá igény Kép
Minden mennyiségben Kép

#4532 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:18

Idézet

Idézet

Veszek tonikot és citromot, csak nehogy elfogyjon az úton a gin, főleg, ha Ragnával jössz!:Đ Bár ha marad, megisszuk az úton Norb kocsijában!:-D
Én hozok mézes gyógynövényes itókát, valaki emlékszik rá tavalyról?:)Kép

#4533 Guest__*

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:22

Idézet

Veszek tonikot és citromot, csak nehogy elfogyjon az úton a gin, főleg, ha Ragnával jössz!:Đ Bár ha marad, megisszuk az úton Norb kocsijában!:-D
frankón.. ez az a spar-os cuccos. jóféle anyag.

#4534 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:24

Idézet

Idézet

frankón.. ez az a spar-os cuccos. jóféle anyag.
Aha, keserűt hoztam tavaly, de létezik édes is belőle, bár utóbbit nem kóstoltam...MÉG :)Kép

#4535 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:25

Idézet

Nyugi nem fog lecsapni rá Ragna,dugdosni fogom előle.Ha belenyúl a táskámba kapni fog a fejére Kép

#4536 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:25

Idézet

Idézet

Idézet

Kalinka Szamovár megfelel az uraknak? :) Az is mézes fűszeres, de szerintem határozottan finom. Én úgy terveztem, hogy egy olyannal állítanék be... Kép

#4537 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kalinka Szamovár megfelel az uraknak? :) Az is mézes fűszeres, de szerintem határozottan finom. Én úgy terveztem, hogy egy olyannal állítanék be... Kép
Elő ne vedd, míg oda nem érünk!Kép Kacérkodtam a gondolattal, hogy megkóstolom azt a Szamovárt, a sima vodkát csak parlével és borssal tudom elviselni.
Uraknak? És a Hölgyeknek?:)

#4538 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:43

Idézet

Idézet

Idézet

Elő ne vedd, míg oda nem érünk!Kép Kacérkodtam a gondolattal, hogy megkóstolom azt a Szamovárt, a sima vodkát csak parlével és borssal tudom elviselni.
Uraknak? És a Hölgyeknek?:)
A hölgy(ek) el lesz(nek) a gin toniccal. Kép

#4539 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 20:54

Idézet

Idézet

hmmm. nah akkor most elmondom hogy mi bassza a csőrömet. nah utánna leszarom hogy ki mit gondol. nem akarom jamest se megbántani ezzel sztem fel se veszi mert ugye én tavaly azalatt az egy éjjszaka alatt nem úgy ismertem meg aki ilyesmit felvenne.
nah akkor csak úgy nagyvonalakban:
bassza a csőröm ez a szarság hogy énvagyok a baj okozója.. hogy én változtam meg és a ingen nem tehet róla.. hogy james kurvára nem akarja észrevenni a helyzetet mert fontosabb neki hogy a staff-okkal jóba legyen, hogy inkább mondja azt hogy megváltoztam mint hogy elismerje hogy oknélkül lettem betámadva. ezzel lett tele a faszom. mint már mondtam ugyanitt: az hogy valakit beoltok (poénból) és az nem esik neki jól de én ennek ellenére tovább szívom a vérét az a legkevésbbé sem baráti gesztus. és akkor még a végén én voltam hisztis buzinak beállítva. nah kb ez basszta a csőröm. nem haragszom én senkire.. csak csalódott vagyok.
bummm. hát ennyi.
és most így a mondandómat befejezvén annyit mondok: KAPJÁTOK BE A FASZOM!!!!!!! :Đ

gondolom nem nem vette fel senki.. hisz nem úgy ismertem meg a társaságot már akiről azt tudom mondani hogy ismerem.
Tudom jó lenne lezárni a témát és igérem nekem ez az utolsó HSZ-em ezzel kapcsolatban...

Bundu: Látod ha ezzel kezded hogy csalódott vagyok mert úgy érzem hogy nem állt mellettem ki az akire számítottam és az támadott be - pont akkor amikor látta hogy nem az a nap a legalkalmasabb a vérszívásra - akitől nem vártam akkor lehet hogy másképp alakul a dolog. Nem ismerem a részleteket nem is számít. Viszont mindenki hibázott egy kicsit ebben a történetben és az a baj hogy ezt egyikőtök sem látja be. Ha leülnétek egy pipa és egy sör mellett akkor biztos meg tudnátok beszélni. Én azt látom hogy 3 olyan ember vágott hátat egymásnak akik bírták egymást.

Más: Idefigyelj kiscsög csak gyógyulj fel és elkenem a szádat pszpsz Kép Fonákkal baszod Kép Egy newbie meg amúgy se osszon engem Te már akkor törölted magad a GK-ról amikor én azt sem tudtam mi ez úgyhogy pofád satu puttáná Kép Edzzél alkarra mert csak a pörköltet kevergetheted a talin úgyis KépKépKép

#4540 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 21:11

Idézet

A hölgy(ek) el lesz(nek) a gin toniccal. Kép

Hát ha muszáj akkor elleszek végig a gintonikkal Kép De azért megkóstolnám azt is amit te fogsz hozni :Đ

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.