HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4821 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 14. 12:50

Idézet

akkor, drakecsaj, Nándi, én idáig fix az autóban. Toopac nyilatkozhatna valamit, hogy hogyan érkezik a célzónába. a gépállat optimálisan 4 személynek felel meg, de ha minden kötél szakad 5-en megyünk. jó lenne ezt ma lefixálni, mert vidékieket is viszek, illetve jó lenne ha ők is megírnák, hogy mikor és hogyan érkeznek VP-be, ne kelljen órákat várni egymásra. én optimálisnak a 12:00-ás indulást preferálom, úgy készülődjetek, hogy 11-12 körül érkezzetek. (persze, ha előbb vagy később tudtok csak leérni nem gond, de jelezzétek, hogy tudjak róla) telszámomat meg priviben dobom, aki velem utazik.

Getcarternek idáig van helye a kocsiban, Toopac függvénye, hogy 4-en vagy 5-en megyünk. hátul kicsit szűkös 3 embernek, de 20 km lazán kibírható. majrévas nincs, bukósisakot mindenki biztosítson magának!Kép

Nos ha 12 az optimális indulási idő akkor én gázos téma leszek, mert 15 percet kéne rám várni Kép
Mert van előbbi busz is, de azzal már 11kor benn lennék Veszprém cityben, én meg nem szeretnék egy órát várni ha nem gond :Đ

Bio: Te tudtommal velünk alszol a 3as ágyon Guppival, azt hittem hogy ez már le van dumálva. De ha utálsz minket és nem szeretnél velünk aludni akkor mondd azt Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4822 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 13:43

Idézet

Nos ha 12 az optimális indulási idő akkor én gázos téma leszek, mert 15 percet kéne rám várni Kép
Mert van előbbi busz is, de azzal már 11kor benn lennék Veszprém cityben, én meg nem szeretnék egy órát várni ha nem gond :Đ

Bio: Te tudtommal velünk alszol a 3as ágyon Guppival, azt hittem hogy ez már le van dumálva. De ha utálsz minket és nem szeretnél velünk aludni akkor mondd azt Kép
15 perc nem téma. :-D addig összeszedem Nándit, meg akit kell, aztán mehetünk! :)

#4823 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 13:52

James nálam még a csomagtartó üres úgyhogy oda fér még cucc ha minden igaz bár lehet hogy a srácok cuccai elfoglalják a csomagtartó nagy részét. Ja és ma utalom a pénzt!

#4824 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 14. 13:59

Idézet

James nálam még a csomagtartó üres úgyhogy oda fér még cucc ha minden igaz bár lehet hogy a srácok cuccai elfoglalják a csomagtartó nagy részét. Ja és ma utalom a pénzt!
Ok! De neked nem feltétlen kell utalni! Ha el tudsz velem jönni bevásárolni, akkor odaadod akkor :Đ
Kép
Kép
Kép

#4825 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 14:01

Idézet

akkor, drakecsaj, Nándi, én idáig fix az autóban. Toopac nyilatkozhatna valamit, hogy hogyan érkezik a célzónába. a gépállat optimálisan 4 személynek felel meg, de ha minden kötél szakad 5-en megyünk.

Hmm...pár napja Nándi vmi olyasmit mondott, hogy lehet a tavalyi felállás lesz, azaz Nándi-Toopac-Én egy kocsiban...azt ugyan nem mondta, hogy külön, vagy veled és drakecsajjal együtt megyünk-e:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#4826 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 14:08

Idézet

Idézet

akkor, drakecsaj, Nándi, én idáig fix az autóban. Toopac nyilatkozhatna valamit, hogy hogyan érkezik a célzónába. a gépállat optimálisan 4 személynek felel meg, de ha minden kötél szakad 5-en megyünk.

Hmm...pár napja Nándi vmi olyasmit mondott, hogy lehet a tavalyi felállás lesz, azaz Nándi-Toopac-Én egy kocsiban...azt ugyan nem mondta, hogy külön, vagy veled és drakecsajjal együtt megyünk-e:)
mindjárt megkevered itt a menetrendet KépKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#4827 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

várjuk meg az estét, míg mindenki onlány lesz és megbeszéljük végre ki, hogy jön.

#4828 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 14:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

várjuk meg az estét, míg mindenki onlány lesz és megbeszéljük végre ki, hogy jön.
a nagy msn beszélgetés mikor lesz?

#4829 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:39

Scoo - Ha van hely nálatok akkor szívesen tartok veletek, a Moszka téri találkozó nekem is jó csak egy konkrét idöpont kell majd az ottani talákozásra. Privátban megírom a gyorsabb elérhetőségemet.Kép
bloodravens.tk

#4830 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:39

Lehet, hogy mégis megyek a találkozóra, biztosat még nem tudok mondani, de amint megtudom jelzem.

#4831 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 16:53

Idézet

Lehet, hogy mégis megyek a találkozóra, biztosat még nem tudok mondani, de amint megtudom jelzem.
Ok, e hét még rendelkezésre áll!
Kép
Kép
Kép

#4832 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:08

Utaltam a lóvét majd holnap csekkold légyszi bár lehet hogy a bankok ülnek majd rajta. Kép

#4833 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:09

Idézet

Utaltam a lóvét majd holnap csekkold légyszi bár lehet hogy a bankok ülnek majd rajta. Kép
Ok, akkor valszeg te is sárgulsz hét közepén :Đ
Kép
Kép
Kép

#4834 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:11

james, leírnád hogy mennyit kéne utalni és hova? csakhogy letudjam tisztázni a felettesekkel. (a.k.a szülők)

#4835 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:12

Idézet

james, leírnád hogy mennyit kéne utalni és hova? csakhogy letudjam tisztázni a felettesekkel. (a.k.a szülők)
Ment priviben...
Kép
Kép
Kép

#4836 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 17:55

Ha úgy alakulna, hogy megyek, akkor lenne valaki veszpréminél még hely egy gépsárkányban?... Elnézést kérek mindenkitől hogy ilyen későn döntök, de a homály eloszlott a jövőm felől és most tudtam csak dönteni hogy tudok menni-e.

#4837 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 18:01

Ragna érted még vissza is megyünk ha kell :Đ

#4838 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 18:02

Idézet

Ragna érted még vissza is megyünk ha kell :Đ
Ó istenem, ha tudnád, hogy ez most milyen jól esett. :-D

#4839 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 14. 18:24

Idézet

Idézet

Még nem tudjuk, Toopac kocsival jön-é!:Đ
Ezért a tutifix felállás norb gépjében a sofőrön kívül Drakecsaj, N360,azaz össz 3 fő ....talán Toopac a 4.?? Ragna is kérdéses... És Wolf is elfér ( poggyászként:)) A sofőr a főnök! ( Én lefizetem:)) 12:15 eddig a tuti indulás az aut.áll-ról!

#4840 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 18:42

Tjames: délután MSN-en én írtam rád, vagyis én voltam az akinek nem értetted az írását, de why?

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 240
  • 241
  • 242