Idézet
akkor, drakecsaj, Nándi, én idáig fix az autóban. Toopac nyilatkozhatna valamit, hogy hogyan érkezik a célzónába. a gépállat optimálisan 4 személynek felel meg, de ha minden kötél szakad 5-en megyünk. jó lenne ezt ma lefixálni, mert vidékieket is viszek, illetve jó lenne ha ők is megírnák, hogy mikor és hogyan érkeznek VP-be, ne kelljen órákat várni egymásra. én optimálisnak a 12:00-ás indulást preferálom, úgy készülődjetek, hogy 11-12 körül érkezzetek. (persze, ha előbb vagy később tudtok csak leérni nem gond, de jelezzétek, hogy tudjak róla) telszámomat meg priviben dobom, aki velem utazik.
Getcarternek idáig van helye a kocsiban, Toopac függvénye, hogy 4-en vagy 5-en megyünk. hátul kicsit szűkös 3 embernek, de 20 km lazán kibírható. majrévas nincs, bukósisakot mindenki biztosítson magának!
Nos ha 12 az optimális indulási idő akkor én gázos téma leszek, mert 15 percet kéne rám várni

Mert van előbbi busz is, de azzal már 11kor benn lennék Veszprém cityben, én meg nem szeretnék egy órát várni ha nem gond

Bio: Te tudtommal velünk alszol a 3as ágyon Guppival, azt hittem hogy ez már le van dumálva. De ha utálsz minket és nem szeretnél velünk aludni akkor mondd azt