HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#4901 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 17. 11:42

Idézet

A citromos gösserért hálás köszönet. Kép
A többieknek pedig üzenem, hogy utaljanak!!!
Azt hittem a citromos Gössert valami lánynak veszi... Most kicsit csalódtam, és egy kis darab meghalt a lelkemből. KépKép

#4902 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 17. 11:58

Idézet

Idézet

Azt hittem a citromos Gössert valami lánynak veszi... Most kicsit csalódtam, és egy kis darab meghalt a lelkemből. KépKép
egy baj van a citromos gösserrel: nagyon kevés az alkoholtartalma. Ha limonádét akarok inni akkor csinálok csapvízbőlKép

#4903 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 12:08

Most utaltam neten. James, majd lesd meg.
De mivel más bankból, ezért szerintem csak holnap jön meg...de kitudja.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#4904 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 12:26

Idézet

Idézet

Sajnálom, hogy csak akkor számít valaki férfinak, ha alkoholt alkohollal iszik. Én nem ilyen vagyok. Szeretem a töményt, de szinte csak a pálinkát. Azt viszont nagyon, de nem szoktam belőle sokat inni. Szeretem a sört is, de csak keveset iszok belőle, mert engem nagyon nagyon hamar megüt az alkohol. Nem bírom. Semennyire. Nem mellesleg pedig utálok részeg lenni, éppen ezért nem is szoktam. A citromos gösser viszont finom, szeretem és még csak nem is b*szok be tőle.
Most lehet meglepődni. Viszont elnézést kérek mindenkitől, mert a tali idejére nem tudom megnöveszteni a hajam. Nincs annyi idő, pénzem meg plasztikai sebészre nincs, hogy levágassam a brét. De legalább lesz egy csaj is, így ha a társaság -mert citromos sört iszok- kiutál, vele biztos megtalálom majd a közös nevezőt.

Félre nem érteni! Nem sértődtem meg. Kép Csak tudatosítom mindenkiben, hogy nem nagyon szoktam sok alkoholt fogyasztani.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#4905 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 13:09

Idézet

Idézet

Idézet

Félre nem érteni! Nem sértődtem meg. Kép Csak tudatosítom mindenkiben, hogy nem nagyon szoktam sok alkoholt fogyasztani.
akkor itt az ideje, ezzel az életvitellel felhagyni! KépKépKép

#4906 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 17. 13:20

Idézet

Sajnálom, hogy csak akkor számít valaki férfinak, ha alkoholt alkohollal iszik. Én nem ilyen vagyok. Szeretem a töményt, de szinte csak a pálinkát. Azt viszont nagyon, de nem szoktam belőle sokat inni. Szeretem a sört is, de csak keveset iszok belőle, mert engem nagyon nagyon hamar megüt az alkohol. Nem bírom. Semennyire. Nem mellesleg pedig utálok részeg lenni, éppen ezért nem is szoktam. A citromos gösser viszont finom, szeretem és még csak nem is b*szok be tőle.
Most lehet meglepődni. Viszont elnézést kérek mindenkitől, mert a tali idejére nem tudom megnöveszteni a hajam. Nincs annyi idő, pénzem meg plasztikai sebészre nincs, hogy levágassam a brét. De legalább lesz egy csaj is, így ha a társaság -mert citromos sört iszok- kiutál, vele biztos megtalálom majd a közös nevezőt.

Engem se érts félre, csak az ember azt hinné a SzolnokTV keményarc műsorvezetőjéről, aki wartburggal szeli át az országot, és a mozibemondókat megszégyenítő mély hanggal löki a "This Summer" sort, hogy olyan pálinkát iszik egész nap, amiből még kiállnak a faágak és föld van az alján, és már ránézésre is kiégeti a bélrendszeredet, átjön a hasadon, és aztán még átégeti magát Ausztráliába, majd leöblíti egy kis benzin + etilalkohol kombinációval és a végén még rátol két tálca kőbányait, csak hogy megmaradjon a világ rendje. KépKép

Egyébként tényleg ne vedd komolyan :Đ

#4907 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 13:38

Idézet

Idézet

Engem se érts félre, csak az ember azt hinné a ... keményarc műsorvezetőjéről, aki wartburggal szeli át az országot, és a mozibemondókat megszégyenítő mély hanggal löki a "This Summer" sort, hogy olyan pálinkát iszik egész nap, amiből még kiállnak a faágak és föld van az alján, és már ránézésre is kiégeti a bélrendszeredet, átjön a hasadon, és aztán még átégeti magát Ausztráliába, majd leöblíti egy kis benzin + etilalkohol kombinációval és a végén még rátol két tálca kőbányait, csak hogy megmaradjon a világ rendje. KépKép
Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű pálinkákat szeretem. Szóval azt hozhattok jó erőset. 50 foktól férfias egy ital. Szeretem, csak mértékkel. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#4908 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 13:56

Én is szeretem a citromos Gössi-t! Rossz kiszfiú vádzsók, gyerünk Ingen büntess meg!!!! KépKépKépKépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4909 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű pálinkákat szeretem. Szóval azt hozhattok jó erőset. 50 foktól férfias egy ital. Szeretem, csak mértékkel. Kép
Akkor megnyugodtam. Azt szeretem ha az utasaim a kocsiban kellemesen spiccesek, útközben dalolásznak és körbeadják a páleszt és a sört. Csak azért, mert kicsit kínos ha csak a sofőr van berúgva KépKép

Nyugi, még alkoholmentes sört sem szoktam vezetés előtt, közben inni, mert abban is valamennyi alkohol (0,3-0,5% aszem)

#4910 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:16

Idézet

Akkor megnyugodtam. Azt szeretem ha az utasaim a kocsiban kellemesen spiccesek, útközben dalolásznak és körbeadják a páleszt és a sört. Csak azért, mert kicsit kínos ha csak a sofőr van berúgva KépKép

Nyugi, még alkoholmentes sört sem szoktam vezetés előtt, közben inni, mert abban is valamennyi alkohol (0,3-0,5% aszem)
Ohh, akkor pont Daks ellentéte vagy. A Főszerkesztő Úr autójában mindig valahogy lopva, dugi technikával kell innom a sört, és nagyon kell vigyáznom, hogy ha szembe jön egy állat autó, akkor véletlenül se mutassak rá, és még rémálmomban se merjek felkiáltani, hogy "ANYÁD BAZMEG ASTON MARTIN!!!!"

Amikor meg egyszer mentünk bulizni valahova, és az autóban kicsit eluralkodott a hangulat, utána egy hétig nem állt szóba velünk. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

De szerencsére idén a Pözsó 207 partyrakétával megyünk, úgyhogy nem lesz ilyen gond Kép

#4911 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:41

James én holnap tudom rendezni az anyagiakat!

Hello I'm Johnny Cash....

#4912 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:57

Idézet

Idézet

Nem értem mi a bajod a citromos sörrel, az tök finom Kép Én a sima sört pl. ki nem állhatom. Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4913 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:58

Idézet

Én is szeretem a citromos Gössi-t! Rossz kiszfiú vádzsók, gyerünk Ingen büntess meg!!!! KépKépKépKépKépKép
CSATTTTTTT!!! KépKépKép

#4914 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:05

Idézet

Idézet

CSATTTTTTT!!! KépKépKép
Jó, lenyugodtam. Köszönöm másztér! Képhttps://forum.hwsw.h...ns_more/004.gif
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4915 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:09

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem te azt ne akard hogy InGen büntessen meg, lehet hogy annak nem lesz jó vége Kép Meg egyébként is, miért akarod hogy InGen büntessen? Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#4916 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem te azt ne akard hogy InGen büntessen meg, lehet hogy annak nem lesz jó vége Kép Meg egyébként is, miért akarod hogy InGen büntessen? Kép
Láttad te már Ingent? Vékonyka, mint Guppi.
biolencse
Get your Portable ID!

#4917 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:14

Idézet

Az lehet, de kitudja mi történik akkor ha Terminátor üzemmódba kapcsol Kép Lehet hogy kő kövön ott nem marad Kép Elszáll az agya, aztán nézünk majd mivan.

#4918 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:15

Idézet

Idézet

Az lehet, de kitudja mi történik akkor ha Terminátor üzemmódba kapcsol Kép Lehet hogy kő kövön ott nem marad Kép Elszáll az agya, aztán nézünk majd mivan.
Még mindig jobb, mint egy norb féle "takonyésnyálfúziónáló" CSATT. Kép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#4919 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:19

Idézet

Diszkréten megemlíteném, hogy tavaly óta elkezdtem gyúrni, és 20 kilót nőttem :Đ jelenleg 85 kiló a 197 centi mellé, de még egy tizest felficcen majd a kövi pár hónapban :-D

#4920 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 17. 15:23

Idézet

Idézet

hűtttyük sörre', akkor nem száll el az agya. :Đ

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.