HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5001 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:14

Idézet

Így többet tudok a társasággal lenni, és nem is kell annyira kiéheztetnem őket, mint tavaly, amikor is kicsit elkalkuláltam az időt :Đ
Ennek örülök. Tavaly nagyon jó volt, csak kissé fura volt, hogy épp az étel miatt nem tudtál a társaság maximálisan aktív résztvevője lenni. Ha idén ez másként lesz, az nagyon príma. A kaja pedig tavaly is kiváló volt és biztos vagyok benn, hogy idén is az lesz. Csípős lesz a gulyás, vagy mindenki magának maratja?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5002 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:18

Idézet

Idézet

Így többet tudok a társasággal lenni, és nem is kell annyira kiéheztetnem őket, mint tavaly, amikor is kicsit elkalkuláltam az időt :Đ
Ennek örülök. Tavaly nagyon jó volt, csak kissé fura volt, hogy épp az étel miatt nem tudtál a társaság maximálisan aktív résztvevője lenni. Ha idén ez másként lesz, az nagyon príma. A kaja pedig tavaly is kiváló volt és biztos vagyok benn, hogy idén is az lesz. Csípős lesz a gulyás, vagy mindenki magának maratja?

a gulasch itt fog csípni igazán!!! :-D

Kép

#5003 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:22

Idézet

Idézet

Csípős lesz a gulyás, vagy mindenki magának maratja?

a gulasch itt fog csípni igazán!!! :Đ

Ettől nem félek. Ráadásul a csípőset imádom, szóval nekem az is jó, ha olyan erős lesz a gulyás, hogy a könnyem folyik tőle. Nem bánnám azt sem. Baszki, rendesen összefolyt a nyál a számban ... nem, nem a budi láttán. Imádom a gulyást.
biolencse
Get your Portable ID!

#5004 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:25

Bizonyosan teszek egy kevés paprikát a levesbe már a készítéskor....de azt nem nagoyn fogjátok érezni, mert azért teintettel kell lenni a lyányokra, a fiatalokra, és azon vén iszapszemű rájákra is, akik nem szeretik az erőset.
Ellenben viszek saját nevelésű(!) szárított macskapöcsét, úgyhogy akinek az a szándéka, hogy reseteli a beleit, hát annak meglesz a lehetősége :Đ

Kép
Kép
Kép

#5005 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:30

Idézet

Bizonyosan teszek egy kevés paprikát a levesbe már a készítéskor....de azt nem nagoyn fogjátok érezni, mert azért teintettel kell lenni a lyányokra, a fiatalokra, és azon vén iszapszemű rájákra is, akik nem szeretik az erőset.
Ellenben viszek saját nevelésű(!) szárított macskapöcsét, úgyhogy akinek az a szándéka, hogy reseteli a beleit, hát annak meglesz a lehetősége :Đ
Ez így korrekt. Gondolni kell másokra is. Viszont a többiek nevében, akik szeretik a csípőset, köszönöm szépen. Szárított macskapöcsét még úgysem ettem. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#5006 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 08:37

Idézet

Idézet

Ez így korrekt. Gondolni kell másokra is. Viszont a többiek nevében, akik szeretik a csípőset, köszönöm szépen. Szárított macskapöcsét még úgysem ettem. Kép
akkor ez egy garantált örök emlék lesz! :-D

#5007 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:03

Idézet

Idézet

Idézet

Biztos nem olyan erős mint mikor még friss volt (emlékszel a pizzázásra a Bagolyban?), de azért lesz ereje, attól nem kell szarni :) Márminthogy 2x meggondolja majd mindenki hogy elmenjen e WC-re....
Aki keménycsávót játszik, másnap biztos hidegvizes szivacsért fog sikítani az élményWC-n :)

Kép
Kép
Kép

#5008 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:05

"Reseteli a beleit........" Kép Ezt a szöveget apám! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#5009 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Biztos nem olyan erős mint mikor még friss volt (emlékszel a pizzázásra a Bagolyban?), de azért lesz ereje, attól nem kell szarni :) Márminthogy 2x meggondolja majd mindenki hogy elmenjen e WC-re....
Aki keménycsávót játszik, másnap biztos hidegvizes szivacsért fog sikítani az élményWC-n :)

hogy a viharba ne emlékeznék rá! :) ezért írtam bio bácsinak, hogy emlékezetes lesz a macskapöcs elfogyasztása. :)

tegyük fel -mert sajnos van rá esély- hogy atom szar idő lesz. akkor mi van? napközben még csak-csak, szűkösen elférünk, de eső esetén még nagyon sátrazni sem lehet, annyian meg nem tudunk a házikóban aludni. akkor mi van? halasztunk?

remélhetőleg engedni fog az idő, mert ekkora szabású talinak muszáj lezajlania a kitűzött időpontban! :) én pl elégedett lennék a 25-26 fokkal, csak az a k...va eső ne essen!

#5010 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:23

Mint már említettem NINCS "B" terv.
Megtartjuk....majd imprózunk.....
Én esőben is kint alszom sátorban!

Kép
Kép
Kép

#5011 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:32

Idézet

Mint már említettem NINCS "B" terv.
Megtartjuk....majd imprózunk.....
Én esőben is kint alszom sátorban!
akkor mégiscsak van B terv, az improvizálás. :Đ erre voltam kíváncsi. :-D

#5012 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:32

B-TERV, AMENNYIBEN ESIK!!!

Ha a tali időpontjában esetleg esne az eső, természetesen akkor is megtartjuk az összeröffenést. Arra az esetre, ha úgy alakulna az időjárás, hogy ránk szakad az ég, mindenki készítsen a hátizsákba esőkabátot, váltócipőt, váltózoknit, váltómindent, váltópénzt nem hiszem, hogy kellene Kép, de ilyenekkel nem árt készülni. Törölköző is kell, mert ugye bár nem vagyunk cukorból és nem olvadunk el, ha vizes lesz a nózink, miközben falatozzuk a gulyást, le kell törölni.
Szűkösen, de elférnénk szerintem a lakásban is, ha pedig nem jutna elég hely a padlón, akkor a maradék nép alhat az autókban. Ha esik, ezt szívesen bevállalom, amennyiben Scoo is hozzájárul.
Esőben is lesz tali. Sőt, akkor is el kellene menni kicsit túrázni, ha vizesek leszünk.
A vízipipa inkább kérdéses. Esernyőt hozzatok!!!
biolencse
Get your Portable ID!

#5013 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:37

Idézet

B-TERV, AMENNYIBEN ESIK!!!

Ha a tali időpontjában esetleg esne az eső, természetesen akkor is megtartjuk az összeröffenést. Arra az esetre, ha úgy alakulna az időjárás, hogy ránk szakad az ég, mindenki készítsen a hátizsákba esőkabátot, váltócipőt, váltózoknit, váltómindent, váltópénzt nem hiszem, hogy kellene Kép, de ilyenekkel nem árt készülni. Törölköző is kell, mert ugye bár nem vagyunk cukorból és nem olvadunk el, ha vizes lesz a nózink, miközben falatozzuk a gulyást, le kell törölni.
Szűkösen, de elférnénk szerintem a lakásban is, ha pedig nem jutna elég hely a padlón, akkor a maradék nép alhat az autókban. Ha esik, ezt szívesen bevállalom, amennyiben Scoo is hozzájárul.
Esőben is lesz tali. Sőt, akkor is el kellene menni kicsit túrázni, ha vizesek leszünk.
A vízipipa inkább kérdéses. Esernyőt hozzatok!!!
Persze, eső esetén a kocsiban is lehet aludni.
Megoldjuk szerintem. Nem lesz itt gond. A hangulat is jó lesz mindenképp. Max a házban majd heringmód lesz. Majd ha kér valaki egy piát akkor kézről kézre adjuk amíg el nem jut hozzá :Đ

#5014 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 09:56

Idézet

Persze, eső esetén a kocsiban is lehet aludni.
Megoldjuk szerintem. Nem lesz itt gond. A hangulat is jó lesz mindenképp. Max a házban majd heringmód lesz. Majd ha kér valaki egy piát akkor kézről kézre adjuk amíg el nem jut hozzá :Đ

Persze, és mindenki iszik a piából egy kicsit, mire pedig eljut a célszemélyhez addigra elfogy Kép

Remélem nem lesz nagy vihar, inkább csak egy gyors futózápor.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5015 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:13

Idézet

Én meg remélem, hogy rekkenő hőség lesz és egy csepp eső sem hullik majd fejünkre.
Még ma összekészítem a vízipipát.
biolencse
Get your Portable ID!

#5016 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:14

Idézet

Idézet

Én meg remélem, hogy rekkenő hőség lesz és egy csepp eső sem hullik majd fejünkre.
Én azért remélem hogy nem lesz nagyon k*rva meleg. Olyan kellemes 20 fok, borult idővel jó lenne.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#5017 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:15

Idézet

Idézet

Ömmm, nem tudom kinek milyen dohánya van, de ha esetleg van mentád és citromod elhoznád? Vagy ha gondoljátok akkor vihetek én is dohányt, majd max tömjük a tiétekbe, mert nálam egy pipa már nem fog elféni.

#5018 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:19

Idézet

Idézet

Ömmm, nem tudom kinek milyen dohánya van, de ha esetleg van mentád és citromod elhoznád? Vagy ha gondoljátok akkor vihetek én is dohányt, majd max tömjük a tiétekbe, mert nálam egy pipa már nem fog elféni.
Al-waha datolyát és al-waha cappuccinot tudok a közösbe dobni. Vinnék mást is, de most ezeken kívül semmi nincs itthon. Venni meg nem nagyon tudok, mert teljesen legatyásodtam.
Én epres, mentás és narancsos, meg citromos dohánynak örülnék nagyon.
biolencse
Get your Portable ID!

#5019 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 21. 10:38

Úúúú dohány is....
Remélem hoz valaki almásat (1-2-3-4-5 almás az mindegy, csak LEGYEN)

Kép
Kép
Kép

#5020 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 21. 11:39

35 fokot és teljes szárazságot rendeltem szombatra, remélem nem késik A Szállító. Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.