HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#121 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:07

Idézet

Idézet

Segítség! Már kérdeztem egyszer és választ is kaptam...(de nem igazán értettem)...szóval mit tegyek h karakterem mellől az un "büntetések" eltünjenek???
a gyógycsomagok eltüntetik...minnél nagyobb a csomag annál több sérülést tüntet el...vagy a gyógyitó mágus gyógyitó aurája is eltünteti a csapattagokról
de ha meg akarod spórolni a pakkokat akkor egyszerűen elég ha visszamész a táborodba

Idézet

Most látom DLC is lesz akkor a mostani kampányok is bővülni fognak?Az is amit most viszek?
nemcsak lesznek hanem már egy rakás DLC van, már a megjelenés napján voltak DLC-k, elég nagy pénzszivogatás hogy alapból nem rakták bele őket
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#122 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:09

Idézet

de ha meg akarod spórolni a pakkokat akkor egyszerűen elég ha visszamész a táborodba
hát egy küldetés közepén elég időigényes lenne visszamenni a táborba^^ viszont ha nincs más dolga akk ja...vagy amit irtam még a mágus gógyitó aurája

#123 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:11

SEGÍTSÉG!!! A Szent Urnás küldetést viszem.Átmentem a kísértetek által feltett fejtörőkön,utána legyőztem a hasonmásokat,ezután beszéltem a meghalt apjával és most egy olyan fejtörő jön hogy köztem és az átjáró közt szakadék van,vanak oldalt körök amikre ha ráálok valamelyik karakterel lesz egy valami ami a levegőben van,ennek megkeresem a párját és ráálok igy már egy vagy két karakterel rá tudok meni,viszont ha leszálok eltünik.Ha valaki megcsinálta vagy tudja mit kel létszíves írjon mert nagyon kéne, köszi.
Am mielőtt bejötem a kinti nagy sárkányt nem öltem meg mert nagyon erős,félig vitem le az életét de megölt mindenkit.
Ezt meg kel majd ölni?Remélem nem muszály,na mindegy előbihez viszatérve aki tudja hogy csináljam meg létszíves írjon.Mégegyszer köszi.

#124 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:12

Idézet

Idézet

hát egy küldetés közepén elég időigényes lenne visszamenni a táborba^^ viszont ha nincs más dolga akk ja...vagy amit irtam még a mágus gógyitó aurája
jah csak én pl megöltem a gyógyító mágust :Đ

#125 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:15

Idézet

Idézet

Engem Zevran idegesít fel hogy nemtudom tőle megtanulni assassin szakosítást. Mit csináljak hogy kedveljen engem? Miket mondjak neki?
én Morrigan-nak akarok kedveskedni (Kép) de nem tudom mivel felvinni...egy ajándékot adtam neki dehát az nemsokat segit...
mondjuk az assassin engem is érdekelne^^
Én találtam egy olyan ajánékot amiért egy csókot kaptam tőle :Đ De még lefektetni nem tudtam.

#126 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:17

Idézet

SEGÍTSÉG!!! A Szent Urnás küldetést viszem.Átmentem a kísértetek által feltett fejtörőkön,utána legyőztem a hasonmásokat,ezután beszéltem a meghalt apjával és most egy olyan fejtörő jön hogy köztem és az átjáró közt szakadék van,vanak oldalt körök amikre ha ráálok valamelyik karakterel lesz egy valami ami a levegőben van,ennek megkeresem a párját és ráálok igy már egy vagy két karakterel rá tudok meni,viszont ha leszálok eltünik.Ha valaki megcsinálta vagy tudja mit kel létszíves írjon mert nagyon kéne, köszi.
Am mielőtt bejötem a kinti nagy sárkányt nem öltem meg mert nagyon erős,félig vitem le az életét de megölt mindenkit.
Ezt meg kel majd ölni?Remélem nem muszály,na mindegy előbihez viszatérve aki tudja hogy csináljam meg létszíves írjon.Mégegyszer köszi.
vannak olyan lapok amik 2 lebegő alapzatot is megjelenítenek, arra kell ráálni és egy másik karakterrel meg a túloldalon kővé változtatni, noh ha megvan a második lebegő cucc és rá lehet állni akkor menj rá útána pedig elég ha csak azt tartod fent ami mögötte van már lényegtelen, noh és így egyenként kell mindig egyet-egyet előre lépni amíg végül eléred a túloldalt és akkor az egész platform kővé merevedik így a többiek is átmehetnek

#127 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:19

Én már 89 % belémszeretet a csíknál meglehet nézni hogy áll,nekem már valamit olyat ir hogy belém van esve,hamarosan lefektethetemXD Am mát a gyöngyben voltam kurvázni de sajna nem mutatja a jelenetet remélem Morigianal fogja,ja és még a papnőre is nyomulok Leillára.

#128 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:21

Örök hálám,megyek is kipróbálni.

#129 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:21

Idézet

Én már 89 % belémszeretet a csíknál meglehet nézni hogy áll,nekem már valamit olyat ir hogy belém van esve,hamarosan lefektethetemXD Am mát a gyöngyben voltam kurvázni de sajna nem mutatja a jelenetet remélem Morigianal fogja,ja és még a papnőre is nyomulok Leillára.
+ nekem csaj elf-em van...szal érdekes leszKép

#130 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:26

A gyöngyben rámentem arra hogy különlegeség,ful egy nőnek öltözött törpe férfit dobot ki.Am az a nagy sárkányt valahogy le lehet ölni?Mondjuk már azért nem fordulok visza,max majd későb de csak ha dob valami jó cuccot.

#131 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 02:23

Idézet

Morrigannél lesz jelenet, a táborban is lefektetheted, de majd még később máshol is :Đ a kis vörösre meg hiába nyomulsz az "csak" barát lesz :-D

#132 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 07:51

drat576:
Azt már sikerült elérnem hogy az első kető szilárd legyen és rá tudjak lépni,de nem tudnál valahogy segíteni,mert a továbbiakban sehogyse tudom kihozni.Pl az azon az oldalt ahol állunk mindkét irányba nyillik 6 darab álvány.
És elmondanád kérlek lépésekben hogy első lépés:baloldalt (nekem első igy jött ki)2
jobb oldalt 6,4
És akkor ezután megköszöném ha leírnád ,kicsit nehezeb lesz mert azt is írd le létszíves hogy elsőnek melyikel lépjek el és hova.Pl: 6-sal a bal 3.Szal hogy megmaragyon ami jelen pillanatban ál és kijöhesen közben az előtte lévő.Előre is köszi.

#133 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 09:14

Idézet

drat576:
Azt már sikerült elérnem hogy az első kető szilárd legyen és rá tudjak lépni,de nem tudnál valahogy segíteni,mert a továbbiakban sehogyse tudom kihozni.Pl az azon az oldalt ahol állunk mindkét irányba nyillik 6 darab álvány.
És elmondanád kérlek lépésekben hogy első lépés:baloldalt (nekem első igy jött ki)2
jobb oldalt 6,4
És akkor ezután megköszöném ha leírnád ,kicsit nehezeb lesz mert azt is írd le létszíves hogy elsőnek melyikel lépjek el és hova.Pl: 6-sal a bal 3.Szal hogy megmaragyon ami jelen pillanatban ál és kijöhesen közben az előtte lévő.Előre is köszi.
szóval... első menet: bal oldal 3 és 6 jobb oldal 2
második menet: bal oldal 1 és 6 jobb oldal 4
harmadik menet: bal oldal 1 és 2 jobb oldal 5

a negyedik emberrel pedig sorban mész a kockákon amik megnyilnak és amikor átért a túloldalra mindegyik megnyilik...
a második menetben a hármasról megy át jobb oldalra és csak ezután vidd át a jobb oldalit balra az egyesre...

Xbox360, Ps3, PC képösszehasonlitás
( PC-s a legszebb)

#134 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:03

Sokan kérdik kinek milyen ajándékot kell/lehet adni. Itt megtaláljátok: http://www.justpushs...proval-ratings/
Előre szólok, hogy mindenki elfogad minden ajándékot, csak nem egyformán értékelik azokat.

#135 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:04

Idézet

Sokan kérdik kinek milyen ajándékot kell/lehet adni. Itt megtaláljátok: http://www.justpushs...proval-ratings/
Előre szólok, hogy mindenki elfogad minden ajándékot, csak nem egyformán értékelik azokat.
azé nem teljesen, mert van néhány ajándék amit nem fogad el az adott karakter
am kössz a linket^^

#136 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:28

Köszi szépen hát akkor én elrontottam mert minden ajándékot a boszorkánynak adtam,amugy ugy is lehet nyerni szimpátiát ha beszélgetünk velük minél jobb végkifejletel.Batri köszi szépen.Még iskolában vagyok de ahogy hazamentem próbálom.

#137 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:28

Amúgy valaki nem tudja az érkező DLC mit fog tartalmazni?

#138 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 14:09

Batri az első 2 sor stimel viszont az utolsó nem:

bal: 1 és 2 jobb:5
Itt előzőből a 1 hagyom a helyén de a másik 2 nem irtad le mindenesetre probáltam mindketőnél hogy előbb az egyiket viszem át utána a másikat,de mind 2 esetben eltünt amin ált és csak az előtte levő lett tömör.Létszi itt az utolsónál még segíts.

#139 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 14:44

Idézet

Batri az első 2 sor stimel viszont az utolsó nem:

bal: 1 és 2 jobb:5
Itt előzőből a 1 hagyom a helyén de a másik 2 nem irtad le mindenesetre probáltam mindketőnél hogy előbb az egyiket viszem át utána a másikat,de mind 2 esetben eltünt amin ált és csak az előtte levő lett tömör.Létszi itt az utolsónál még segíts.
mást nemtudok mondani, azt a helyet már rég elhagytam és csak a papir volt meg amin próbálgattam...próbálgasd, a végén már nincs sok variáció

#140 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 15:51

Senki se tudja mert egyszerűen nem jövők rá és nagyon kéne.
Kérem szépen.Kép

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.