HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#141 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 12. 16:01

rájöttem ,azért köszi ez előte lévő segítséget azok nélkül nem jutottam volna idáig.

#142 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 22:57

Most arról van szó, mikor mész a Hamuért, és 4 próba van, egyik egy kör alakú terem, és a hidat kell felépíteni?
Boxon lehet az könnyeben lett megoldba. Mert én csak randomba futkostam először, aztán láttam hogy már 3/4 kész :Đ Utolsót meg nem volt nehéz magtalálni.

Amúgy leírhatatlanul élvezem a játékot. Ma is olyan jót játszottam. Meg minden fő karim elérte a lvl 14 szintet. Kialakítottam egy jó kis buildet, tactikot, és hát szépen végigvertünk mindenkit ma. Tényleg ezen a szinten már nagyon élvezetes.

Aztán jött amire nem számítottam. Egy sárkány :-D Igaz nem kellet megölni, de megpróbáltam párszor. Rongyá vert minket. Szóval lehet lesznek gondok ha majd tényleg meg kell ölni.

#143 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 22:59

Wáow. Ez a legrosszabb RPG amit a BioWare valaha készített.
Most komolyan. Nem a nehézség miatt panaszkodom, de ez bazi nagy kib*szás a játékossal:

Andraste urnáját keresem, a barlangokban vagyok. Rám jön 8 ellenfél + egy főmágus. Nagy nehezen leverem őket, és megpróbálok a főmágusra koncentrálni, akinek pajzsa van, és úgy látszik csak a fizikai támadások segítenek.

Semmi baj, közelharc! Ezért van Alistair és a karakterem. Odaérek. Ekkor véletlenül kb. 6 kicsi sárkány, és kettő nagyobb Drake bukkan fel a hátam mögött a semmiből.(Pofátlan spawn.)
Ismételten csak nagy nehezen leverem a mágust és a kicsi mocskokat, viszont a két nagy sárkány simán megerőszakol ott helyben. Az jól van, hogy tudnak bénítani, qrva sok HP-jük van, és nagyot is sebeznek, de hogy egy támadással levegyék több mint a fele életem úgy, hogy azt lehetetlen megszakítani, az nagy kicseszés.

Ráadásként, amit az animáció közben csinálsz, azt persze elhasználod, manába kerül, meg kell várni míg újra használhatod, viszont az ellenfél nem sebződik.....egyre jobban úgy érzem hogy nem akarom befejezni a játékot. Valahogy elment a kedvem.

#144 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 23:01

kisbuzi Zevran elárult Denerim-ben...el is kentem a száját a haverjával együtt...
viszont nemsokkal később kicsit felidegesitett a játék, belépek az egyik ajtón és szinte az egész(kb 15-20) katona rámront pedig még a közelükbe se mentem...mondanom se kell hogy szarrávertek

szerk: itt figyelmeztetnék mindenkit, hogy aki befogadta a csapatába az rögtön dobja ki, igyis úgyis elárul

#145 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 23:05

Idézet

Most komolyan. Nem a nehézség miatt panaszkodom, de ez bazi nagy kib*szás a játékossal:
azért ilyeneket nemkellene mondani... az elmúlt évek messze a legjobb rpg-je(a jrpg-ket nemvettem, mert nálam azokat semmi sem übereli^^)...
azta részt énis csak szerencsével csináltam meg...a végén cask egy nagysárkány és a saját karakterem maradt...nemvolt energiám sem szal sima ütésekkel harcoltam, rengeteg potiont elfogyasztottam de legyőztem

ui: bocs a dupla postér...

#146 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 23:14

Idézet

Idézet

azért ilyeneket nemkellene mondani... az elmúlt évek messze a legjobb rpg-je(a jrpg-ket nemvettem, mert nálam azokat semmi sem übereli^^)...
azta részt énis csak szerencsével csináltam meg...a végén cask egy nagysárkány és a saját karakterem maradt...nemvolt energiám sem szal sima ütésekkel harcoltam, rengeteg potiont elfogyasztottam de legyőztem

Nálam a legrosszabb RPG.

Baldur's Gate I-II, Mass Effect, Origins.

Ezekkel játszottam, és szerintem a négy közül ez lett a leggyengébb. Nem összességében értettem hogy a legrosszabb, hanem ez eddigi játékaik közül amikkel játszottam. Frusztráló.

#147 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 23:19

Idézet

kisbuzi Zevran elárult Denerim-ben...el is kentem a száját a haverjával együtt...
viszont nemsokkal később kicsit felidegesitett a játék, belépek az egyik ajtón és szinte az egész(kb 15-20) katona rámront pedig még a közelükbe se mentem...mondanom se kell hogy szarrávertek

szerk: itt figyelmeztetnék mindenkit, hogy aki befogadta a csapatába az rögtön dobja ki, igyis úgyis elárul
Én alapból meg akartam ölni az elején, csak assassin kitanulása miatt mondom megtartom. Erre nem bírja megtanítani nekem. Blood Mage-t meg csak redclifes questsorozatba lehetett megtanulni a démontol? Mert akkor arrol is lemaradtam.

#148 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 00:10

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam a legrosszabb RPG.
Ezekkel játszottam, és szerintem a négy közül ez lett a leggyengébb. Nem összességében értettem hogy a legrosszabb, hanem ez eddigi játékaik közül amikkel játszottam. Frusztráló.
én most másodjára tolom a játékot már eléggé a végefele járok és ronggyá ver a csapatom bámit is, szóval tényleg nem egy könnyű játék, de most nagyon belejöttem :Đ + most megvan az összes DLC :-D
(Azért nálam még mindig a Mass Effect a nagy Ő :)

Idézet

Én az első találkánál ledöftem annyira nem tetszett a pofája :) amúgy kár hogy rajta kívül nincs más elf a csapatban
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#149 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 05:52

Szerintetek megéri kipróbálni?Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#150 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 08:50

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam a legrosszabb RPG.

Szerintem akkor nálad valami gond lehet. Jó taktikával szerintem közel se lenne ennyire frusztráló számodra. Nem azt mondom, hogy béna vagy, hanem, hogy nem éreztél rá a dolgokra, vagy rossz a csapatösszeállításod. Számomra ez az egyik legjobb rpg az utóbbi pár évben. Teszem hozzá, hogy nem hibátlan a játék, de számomra nem frusztráló :Đ

#151 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 14:36

Idézet

Szerintetek megéri kipróbálni?Kép
ez nem egy cipő amit felpróbálsz, ezt tolni kell :ĐKép

#152 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 14:42

ti kinek adtátok a koronát? sajnos megbántottam Alistair-t és elmentKép
és Flemeth-et megöltétek? nemtom kinek higyjek Morrigan-nak vagy neki...

#153 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 15:36

Idézet

Morrigannek, hátha utána már megfektetheted :Đ

#154 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 16:22

Idézet

Idézet

Morrigannek, hátha utána már megfektetheted :Đ
igyseKép viszont Loghain-nel lefektettemKép

#155 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 17:43

Megoldható, hogy a sapka ne látszódjon? A mágusaimnak iszonyúan állnak a sapkák :Đ

#156 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:40

Idézet

én levágtam Morrigan anyját plusz elhoztam a kunyhóbol a cuccot amit kért és elég hálás volt :Đ

Előző végigjátszásomba Alistairt tettem királlyá, de most össze fogom házasítani a királynővel

#157 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:42

Idézet

Idézet

én levágtam Morrigan anyját plusz elhoztam a kunyhóbol a cuccot amit kért és elég hálás volt :Đ
a könyv sem volt elég neki...és a várban elváltak útjaink T_T

szerk: én is azt akartam, bele is egyeztek de utána Alistair mérges lett mert nem öltem meg Loghain-t

#158 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 19:08

Szerintem hatalmas játék lett,am Morrigiant 100% megnyertem.Nekem magam,Stein,Moriggian,meg a kutyám a legjobb.Morigiannak az átváltozás fullon van ,nagyon erős medveként és tud olyat hogy lefagyaszt mindenkit és ha nagy csapást viszek be egyböl szét esnek.Áh én nem tudom abbahagyni remélem értékelésnél sokat fog kapni,megérdemli a játék.
Alastir is kezd mostmár jó lenni.
Amugy mindegyik karakterel ugyan ezeket kell végigcsinálni vagy más küldetések lesznek?

#159 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 21:53

Húú srácok nagyon elakadtam, tudna valaki segíteni? Itt mégis mi a fészkes fenét kell csinálni? Sehogy sem jön ki ez a híd. Kép Előre is köszi!
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#160 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 21:57

Idézet

Húú srácok nagyon elakadtam, tudna valaki segíteni? Itt mégis mi a fészkes fenét kell csinálni? Sehogy sem jön ki ez a híd. Kép Előre is köszi!
1-2 napja irtam le a megfejtést, ovlass kicsit vissza^^

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.