HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#541 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 15. 08:37

Idézet

Idézet

Idézet

DLC cuccokat úgyse vihetsz az Awekeningbe úgyhogy szerintem nem nagy gond hogy nincs meg, amúgy nem értem hogy van pofája a Biowarenek olyan cuccokat leszedetni a karakterünkről amiért pénzt kértek el...
Tudod mi a legnagyobb vicc? Az Origins eseményei alatt még csak szimpla katona a karakter, de lehetővé teszik hogy viseld a Szürkék Parancsnoki páncélzatát. Most hogy már parancsnok leszel, elveszik. Mondom le se cserélem, mert nagyon bejön, meg akkor a ranghoz is illik majd.

Úgy látszik Cailan páncélját kell majd viselnem. Még akkor is ha az öccsénél akartam hagyni.
Nekem is az volt a kedvenc páncélom, a király páncélját viselni meg nekem olyan fura érzés, az tényleg az öcskösnek való, nálam az utolsó mentésemnél, amiből majd a karakteremet importálom, a Legion of the Dead páncél van rajtam, a patch óta szerencsére nem kell az a kocka tökfödő hogy megkapjam a set bónuszt, de az Ébredésben (eszmélés :Đ) majd úgyis lecserélem valami faszántosra :-D
Az Originsbe szerintem a légios páncél néz ki a legjoban, csak a sisak zavar tényleg egy kocka , tábortüznél ideális bogrács lenne belöle .Nálam a kedvenc összeállitás légios páncél és sárkánycsont kamarás sisak . Remélem az Awekingbe majd lesznek normális sisakok is ,az originsbe van egy-két elfuserált páncél , a normálisakat pedig csak a játék vége felé lesznek elérhetöek.

#542 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 15. 09:02

Idézet

Az Originsbe szerintem a légios páncél néz ki a legjoban, csak a sisak zavar tényleg egy kocka , tábortüznél ideális bogrács lenne belöle .Nálam a kedvenc összeállitás légios páncél és sárkánycsont kamarás sisak . Remélem az Awekingbe majd lesznek normális sisakok is ,az originsbe van egy-két elfuserált páncél , a normálisakat pedig csak a játék vége felé lesznek elérhetöek.
Csak az a baj, hogy még a bónusszal is sokat ver a staminára. Míg egyes nagyon jó páncélok csak 10%-ot vernek rád és sokkal jobb stat növelést is adnak.

#543 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 09:40

Idézet

Idézet

Csak az a baj, hogy még a bónusszal is sokat ver a staminára. Míg egyes nagyon jó páncélok csak 10%-ot vernek rád és sokkal jobb stat növelést is adnak.
Készletben tényleg több bonuszt adnak ,de én szeretem látni a karakterek arcát játék közben nem csak az át vezetö jelentekbe és általában nem használok sisakot vagy pedig csak rostély nélkülit.

#544 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 10:33

Az oroginsben ugyen nem volt olyan ruha amire lehetett tenni köveket?
Am egyáltalán nem a legion a legjobb,volt egy pár igaz mod ruha de tulajdonságra meg külsőre is össze se hasonlitható a Legion ruhával,meg annak is van egy mod változata ami jobb az alapnál.
Am szerintetek nehéz lesz megcsinálni hogy a mentett állást átvinni az Awekingbe,mert még nem csináltam ilyet.

#545 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 12:53

Idézet

Am egyáltalán nem a legion a legjobb,volt egy pár igaz mod ruha de tulajdonságra meg külsőre is össze se hasonlitható a Legion ruhával,meg annak is van egy mod változata ami jobb az alapnál.
Am szerintetek nehéz lesz megcsinálni hogy a mentett állást átvinni az Awekingbe,mert még nem csináltam ilyet.
Nem találkoztam ilyenel,úgy tudom hogy csak a fegyvereket lehet fejleszteni.Nálam a ME2-nél a rendszer automatikusan megcsinálta ,amikor bejött a fömenü kiadta a mentett állást .

#546 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 15:59

Idézet

az Awekeningbe majd lehet tenni runákat a páncélba is :Đ én majd azt a mentést rakom be amit autómatikusan ment a végén (prologe)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#547 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 16:56

Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy az origins-be a mágusoknál létezik valami fasza darkos cucc mert azoktól a szines vacakoktól már megfájdult a fejem amiket idáig találtam kivéve azt amit a Kocari vadonba lehet megszerezni.
A választ elöre is köszi

(ui :idáig harcosal és szerencsevadászal nyomultam és önáluk nem volt ilyen próblémám. A varázslócuccot a botokat kivéve fel sem vettem.Denerimbe már voltam a mágusboltba.)

#548 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 04:54

Az utolsó társunk Howe fia, hát én kinyírom azt a patkányt Kép

#549 Felhasználó inaktív   Ede72 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 16:09

Hello! Valaki segítsen már légyszives mert elakadtam egy kissé...A Pagonyelf táborban rendet raktam, végeztem fehéragyarral (vagy kivel?) és a Pagonyelfek megígérték, hogy csatlakoznak az Arl-hoz.Visszamegyek a Radcliff Kastélyba, erre azt mondja a csávó, hogy menjek és keressk szövetségeseket..de kit?, hol?, hogyan??Már minden helyet bejártam a térképen, de semmi új szövetséges..van valakinek valami ötlete??köszi előre is

#550 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 17:00

Még kell beszélned a törpökel,meg a körmágusokkal.

#551 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 23:18

Téves hír volt,maradtak a modolt cuccok.

#552 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 16:11

Segítség,létszives aki már idáig eljutto írjon ,hogy meg lehet e csinálni hogy a kamarás beavatásnál Mihari ne haljon meg,aki tud létszíves mihamarabb válaszoljon.Előre is köszi.

#553 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 07:44

Nagyon jó játék,azt hiányolom ,hogy a korábbi helyszinekre nem lehet elmenni egyedül,de am már találkoztam Wynel meg Alastiral is,Oghren meg velem van.

#554 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 21:17

Idézet

Nagyon jó játék,azt hiányolom ,hogy a korábbi helyszinekre nem lehet elmenni egyedül,de am már találkoztam Wynel meg Alastiral is,Oghren meg velem van.
Én tegnap kitoltam, de ma nekiugrok megint, viszont akkor kösz az infót a moddolt cuccokról, mert akkor viszek pár dolgot én is magammal, mert alig vannak igazán jó cuccok a kiegben, mondjuk a paragon runáktól viszont kb félisten lesz belőled :Đ, az a rész nem tetszett nagyon amikor elvették a cuccaimat, röhejes is volt puszta kézzel verni a darkspawnokat :-D
Jah és remélem most Mihari nem hal meg

#555 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 22:09

Nekem azért nem tetszett csak az a rész mert ujra öszerakni a ruhát stb,még jó hogy külön volt minden,igaz mikor a saját ruhám volt egyiken vagy negyed órát harcoltam mire leszedtem róla:)
De am nagyon zsír most átvitem lápot megvan Igazság is.Pala jut róla eszembe még ha mási is,tényleg te más korábi karit látál benne?Meg Oghren mondta hogy volt egy különös álma amiben egy gyereket kérdeztek én arra gondoltam hogy lehet Morigian meg a karim gyerekéről kérdeztek volna nem?

#556 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 22:57

Idézet

Nekem azért nem tetszett csak az a rész mert ujra öszerakni a ruhát stb,még jó hogy külön volt minden,igaz mikor a saját ruhám volt egyiken vagy negyed órát harcoltam mire leszedtem róla:)
De am nagyon zsír most átvitem lápot megvan Igazság is.Pala jut róla eszembe még ha mási is,tényleg te más korábi karit látál benne?Meg Oghren mondta hogy volt egy különös álma amiben egy gyereket kérdeztek én arra gondoltam hogy lehet Morigian meg a karim gyerekéről kérdeztek volna nem?
az Oghren és Felsi gyereke Kép
amúgy meg már írtam hogy kik bukkanhatnak fel: alistair, oghren, wynne, loghain, anora ééés ennyi

#557 Felhasználó inaktív   Jocófecó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:43

Salem alejkum! Kép
Az Awakeningben, amikor az a nnyomorék bezár minket az Enyészetbe, akkor mit kell csinálni azokkal a köcsög rúnakövekkel?Kép Előre is kösz a segítséget! Hábári zá dzsioni! KépKépKép

#558 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 22:05

Ha lekillelted körülötte a démonokat csak simán rakatintasz és bezárja.
Na kitoltam sztem nem volt rosz bár hiányoltam sok uj karaktert,más is volt aki már végigvitte és ugy fejezte be hogy szövetkezett az Építészel?Igaz igy Igazságot meg Sigurit elesztettem,de az Építész be is tartotta igéretét,am ugy meglehet csinálni hogy ne haljanak meg?Mindenesetre tetszett és a vége is hogy Leinlanát emlitették,mint vele való kalandozás kezdete bár jobb lett volna Morigianról is valami hír,kitudja lehet a következő kiegben vagy bármiben meg a másik korábbi csapatal leszünk.Am ez is jó csapat volt.

#559 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 22:07

Ja akkor csalodtam egy nagyot mikor a törpe erődben voltak golemek,ott azhittem Palával találkozok.

#560 Felhasználó inaktív   Jocófecó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 22:33

Idézet

Ha lekillelted körülötte a démonokat csak simán rakatintasz és bezárja.
Na kitoltam sztem nem volt rosz bár hiányoltam sok uj karaktert,más is volt aki már végigvitte és ugy fejezte be hogy szövetkezett az Építészel?Igaz igy Igazságot meg Sigurit elesztettem,de az Építész be is tartotta igéretét,am ugy meglehet csinálni hogy ne haljanak meg?Mindenesetre tetszett és a vége is hogy Leinlanát emlitették,mint vele való kalandozás kezdete bár jobb lett volna Morigianról is valami hír,kitudja lehet a következő kiegben vagy bármiben meg a másik korábbi csapatal leszünk.Am ez is jó csapat volt.
Oké, azokat az oltárszerűségeket elintéztem... De még mindig nem jutottam ki az Enyészetből....Ott van egy kör ami rúnakövekből áll és ha rákattintok, akkor rövid ideig lángol körülötte... Na és ott nem tudoom mit kell csinálni...

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.