Idézet
Idézet
Idézet
Melyik faj melyik kasztjával a legérdekesebb a bevezető része a játéknak?
Kölcsön kaptam haveromtól a játékot, de még soha nem játszottam RPG-kel. Van valami tippetek, vagy javaslatotok egy kezdő RPG-s számára?

Én a harcost ajánlanám , a fajnak az elötörténet és a bonuszok miatt van jelentösége de kihat a játékmenetre is,ha teszem azt emberi nemesel vagy akkor bizonyos dolgokat könyebben elérsz mintha pl városi elfel vagy(ök a játékba a rabszolgákal vannak egyszinten).
ui: Mit kell tenni hogy Mhairi éltbe maradjon ? az újj ember varázslótol nem vagyok elragadtattva.
szerintem meg mindenképpen rouge, mert a dual blade aláz és csak rouge tud zárat nyitni
Mhairi mindenképp meghal
Szerintem is rouge, én is két kezes harcos vagyok, és gyorsan el lehet jutni arra a szintre, hogy durva sebzéseket tudsz okozni. Én voltam ember és pagony elf is, a kettő között nem sok különbség volt, viszont a zárványban még nem kezdtem.
Mhairi: én próbáltam azt, hogy pl, akkor oghrent nem veszem be szürke kamarásnak és akkor hátha ő életben marad, de így is meghalt, meg mintha olvastam volna valahol, hogy mindenképpen meghal.
A hidas részt úgy kell megcsinálni, hogy: két oldala van, mindig egyik oldalán egy ember a másikon kettőnek kell állni, egy-egy oldalon lévő kő kell ahoz, hogy egy híd rész teljesen látható legyen, szerintem írd fel egy papírra melyik kő melyiket aktiválja és úgy már látni fogod, hogy hogyan kell megcsinálni.
Azt olvastam még itt a hozzászólásoknál, lehet félreértelmezem, hogy volt olyan aki szövetkezett az építésszel és meghaltak a csapattársai???, én is szövetkeztem és nem vesztettem el senkit, még a végtörténetnél sem, mindenki túlélte és happy end.