HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#301 Felhasználó inaktív   Dranzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 28. 08:42

Idézet

Idézet

Amúgy ez a játék olyan mint a Far Cry 2. Nem unalmas, nem rossz, hanem foglalja a helyet mint az állat. Egy karakterem mentése 2,9Gb-ot nyom.Kép
nekem a karakterem 23 mega :Đ
Kép

Kérdésem lenne, már megint. A pluss tartalom az angol nyelvű?Kép

#302 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 30. 20:34

az lenne a kérdésem h a blood mage specializációnak jók a képességei ? aki tud az lécci válaszoljon kösz

#303 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 30. 21:38

Idézet

Idézet

Idézet

Amúgy ez a játék olyan mint a Far Cry 2. Nem unalmas, nem rossz, hanem foglalja a helyet mint az állat. Egy karakterem mentése 2,9Gb-ot nyom.Kép
nekem a karakterem 23 mega :Đ
Kép
Kérdésem lenne, már megint. A pluss tartalom az angol nyelvű?Kép
Nem, a DLC-k is magyar feliratosak ha az alapjátékot magyarra állítottad.

Idézet

az lenne a kérdésem h a blood mage specializációnak jók a képességei ? aki tud az lécci válaszoljon kösz
http://dragonage.wik...wiki/Blood_Mage
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#304 Felhasználó inaktív   Dranzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 31. 09:35

Idézet

Nem, a DLC-k is magyar feliratosak ha az alapjátékot magyarra állítottad.
Thank you! /hm...micsoda angoltudás...KépKép/

#305 Felhasználó inaktív   karesi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 07:27

Sziasztok!

Végig nyálaztam a fórumot de pár kérdésre nem találtam választ, így felteszem ha nem gond.

1. Nem írt senki arról hogy fogadják a mágust ha megtanulja a vérmágját..ugye mindenki felhorkan már akkor is ha meghallja a gonosz vérmágus szót, de milyen kihatással van ez a játékra? NJK-k hogy viszonyulnak hozzám ha beválasztom?

2. Ugyanez lenne a kérdés a lélek falóval is..

A játék maga nagyon szuper lett.. amit savallok:
-A vége felé az ember nem fér el a toolbar-ba lent. ezt a neverbe tutin megcsinálták 4 tálcát váltogatthattunk... nem értem itt miért nem.
-Ha lopunk, csak tippelni tudunk melyik még meg nem nézett tárgy lehet az új jövevény,
- ... és amellett hogy nincs karma a jóval végig lopkodtam mindenkit, ha elszúrja a lopást megrázza magát a kari és mint ha mi se történt volna.
-Ahogy már leírtátok a semmiből előugró enemik is mókásak.. és bár ahogy értelmeztem a túlélés képesség lenne a felderítés nem érzem hogy ezeket előre mutatnák, bár nem volt 2-esnél nagyobb .. hátha majd most.
-Ezt is leírtátok már, ... a megkezdett támadás animáció képes a terem túlvégén is hatni.. meglengeti a 2 kezes kardját és elrohanok.. a terem másik végén meg bele halok .. :Đ stb. stb.

Mégis most hogy végig játszás után megint neki kezdtem nem éreztem azt hogy egy darabig le kell tennem pihentetni kell.. mert nagyon jól megcsinálták.

#306 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 13:58

Lenne egy kérdésem: Hogy hívják angolul azt a kastélyt ahol a Szent Hamvakért megyünk és ahol a feladatok vannak?
pl: egy terem ahol körbe vannak kövek és ha rálépsz akkor 1 út/kő (nem tom hogy mondjam) darag áll átlátszón a szakadék felett...és ha egy másik kődarabra lépsz akkor az az út darabka megszilárdúl és átmehetsz rajta, és így kell eljutni a kapuig!

Szóval mi angolul a hely neve? (csak mert magyarosítással játszok, de kéne...)
Kép

#307 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:00

... mindegy amúgy nekem torrentröl van . most már megvan Pala is. már majdnem végignyomtam a játékot, de még mindig nem tudom, hogy a táborban hol lehet tapasztalati pontra beváltani a pénzt. Vagy egyáltalán lehet-e?!

#308 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:02

Idézet

Lenne egy kérdésem: Hogy hívják angolul azt a kastélyt ahol a Szent Hamvakért megyünk és ahol a feladatok vannak?
pl: egy terem ahol körbe vannak kövek és ha rálépsz akkor 1 út/kő (nem tom hogy mondjam) darag áll átlátszón a szakadék felett...és ha egy másik kődarabra lépsz akkor az az út darabka megszilárdúl és átmehetsz rajta, és így kell eljutni a kapuig!

itt egy videó róla.

#309 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:03

Idézet

Idézet

itt egy videó róla.
Thx sokat segítettél!:Đ
Kép

#310 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:04

Idézet

Idézet

Amúgy a hely neve the gauntlet, és én is magyarosítással játszom, és épp ortan thaigben vagyok.Kép

#311 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 14:06

hanyas szintű vagy? én 14. és a csapatom összes tagja is KépKép

#312 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 20:04

Hali! Segítséget kérek.

A DA toolset indításakor ezt a hibát kapom :

Unable connect to the database. Run the toolset configuration program and verify your setting or search the toolset wiki http://social.biowar.../wiki/datoolset to help with this issue.

Hogy lehetne megoldani a problémát?

#313 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 01. 20:15

Idézet

... mindegy amúgy nekem torrentröl van . most már megvan Pala is. már majdnem végignyomtam a játékot, de még mindig nem tudom, hogy a táborban hol lehet tapasztalati pontra beváltani a pénzt. Vagy egyáltalán lehet-e?!
nem lehet, a játék végén a redcliffi seregbe tudsz fektetni a táborban, így jobb lesz a páncéljuk meg ilyesmi, ennyi

Idézet

hehe ez már volt egy párszor kérdés a topicban pedig elég egyszerű, de látom már segítettek rajtad pedig "It seems Andraste only favours the clever" Kép

Idézet

1. Nem írt senki arról hogy fogadják a mágust ha megtanulja a vérmágját..ugye mindenki felhorkan már akkor is ha meghallja a gonosz vérmágus szót, de milyen kihatással van ez a játékra? NJK-k hogy viszonyulnak hozzám ha beválasztom?

2. Ugyanez lenne a kérdés a lélek falóval is..
A csapatod letolja hogy mire specializálódsz, Wynne-ből is nyugodtan lehet egy kedves vérmágus :Đ

Idézet

-Ahogy már leírtátok a semmiből előugró enemik is mókásak.. és bár ahogy értelmeztem a túlélés képesség lenne a felderítés nem érzem hogy ezeket előre mutatnák, bár nem volt 2-esnél nagyobb .. hátha majd most.
rouge-oknak van álcázás képességük amit az ellenfelek is bevetnek, a survival meg hasznos, 3-4-es szinten minden ellenséget mutat a térkép

#314 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 11:12

cs all

valaki megtudná mondani hogy melyik csaptársat hol lehet megszerezni ?

előre is kösz

#315 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 16:00

Hello!

Hát kettő alapjáraton megvan Alistair és Morrigan .Aztán Lotheringben egy küldetés során ami a kocsmában van ott kapsz egy exszerzetest Leliana.Aztán atttól függően hogy mere mász tovább kapod meg a fő történet szerint.1. Mágus torony egy gyógyitó Wynne,2.Törpöknél egy erős harcos Oghren,3. Lothering kikell szabadítani egy kúnárit az harcos Sten,4.Loghien felfogad egy bérgyilkost azt vagy megölöd vagy társad lesz Zevran,5. ez plusz ha megvannak a DLC-ék akkor egy Kőgolemed is lesz az pedig Palának hívják. Asszem ennyi.

#316 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 19:38

hmmm... nekem van egy mabari harcikutyám is . ostagarban lehet szerezni egyet amit elvileg majd a csata után megkapok. de mivel ostagar elveszett azért a lotheringba vezető úton találkozol vele és választhatsz: vagy elküldöd, vagy pedig azt mondod neki hogy maradjon vagy valami ilyesmi... és akkor marad. éna amúgy ilyen összeállitásban nyomom:

1:Én 15. szintű törp harcos, fegyvar és pajzs maxra kitolva, ,harcos maxra szis kitolva. Aodh bvagy valami ilyesmi nevű baltával

2: Leliana

3: Alistair

4: Morrigan

#317 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 19:53

Idézet

1:Én 15. szintű törp harcos, fegyvar és pajzs maxra kitolva, ,harcos maxra szis kitolva. Aodh bvagy valami ilyesmi nevű baltával
2: Leliana
3: Alistair
4: Morrigan
Dcrysis cimbora itt elindított egy karakterbemutatót: https://www.gamekapo....php?t=2730&p=4
azóta mondjuk átpártoltam az íjászatra de rakd be te is a karaktered ha van kedved hozzáKépvagy bárki másnakKép

#318 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 20:52

Karakter - 1 - 2 - 3 - Spec: Dualist - Assassin Beáll.: Hetero
Kedvenc Páncélzat - 1 -
Kedvenc Fegyver - 1 -
Csapat - 1 -
Támadás: Arrow of Slaying

#319 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 21:01

Nekem most pagonyelf íjászom van ami nőből van. Álltalában a erősebb harcosokal szoktam vonulni. Meg a varázsló toronyba felszedhető gyógyítóval.

#320 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 21:04

Idézet

Nekem most pagonyelf íjászom van ami nőből van. Álltalában a erősebb harcosokal szoktam vonulni. Meg a varázsló toronyba felszedhető gyógyítóval.
akkor nosza rajta, hagy lássuk azt a hölgyeményt :Đ Látom nemrég regisztráltál, Welcome to the inner circle :-DKép

Idézet

hmmm... nekem van egy mabari harcikutyám is . ostagarban lehet szerezni egyet amit elvileg majd a csata után megkapok. de mivel ostagar elveszett azért a lotheringba vezető úton találkozol vele és választhatsz: vagy elküldöd, vagy pedig azt mondod neki hogy maradjon vagy valami ilyesmi... és akkor marad. éna amúgy ilyen összeállitásban nyomom
Aki nem zsebelte volna be a derék jószágot annak lesz még1 esélye a Return to Ostagar DLC-ben, úgy látom a meteorkard sárgás mása is majd a kezünkbe akadhat...csodás

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »