Idézet: Drat - Dátum: 2010. 12. 04. 17:58
attól függ milyen korán mész a toronyhoz, mert a gyógyításon felül még egy rakás pontot költhetsz támadóvarázslatokra később, amúgy a kedvenc társtípusom az íjász, mert nincs útban, már ha meglátja az ellenséget messziről támad és mana se kell neki
a mana fogyása csak idegesítő de nem hátráltat
nekem egy csomó karakterem mágus és valahol sikerült leszednem egy dlct oszt minden alapanyag ingyen van csak az a baj hogy a drágakövek sem érnek egy garast sem, valamit valamiért bespajzolsz liriumporból a körtoronynál és gyártod a jóféle liriumfőzeteket(rögtön fel tölti a manádat tök mindegy milyen kevés van belőle) de ha kifogynál belőle akkor érdemes olyan botot venni ami olyan lövedéket lő ki amilyen elemre rágyúrsz(érdemes) ékszerekkel növeled a sebzést és megszerzed a botfókusz képességet és utána már a botból ilyen 29-35 ös sebzést okozol és a bot mindig talál
amúgy szerintem leilana is elég használhatatlan mert vagy íjász képességeket fejlesztesz vagy zártörést és szerintem a legjobb íjász a pagonyelf harcos de ha szerencsevadászt akarsz akkor se bárdot fogsz választani hanem felderítőt vagy párbajhőst