HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3321 Felhasználó inaktív   XRoland93 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

vegyél xboxot 1. olcsóbb 2. Live szolgáltatás jobb, mint a PSN 3. jön már rá is az MGS :) 4. nekem is boxom van :Đ 5. ott a gari, de sztem ezek az új alaplaposoknál nagyonkevésaz eélye hogybeszarjon
ps3-at azért nem vennék, mert drágább és gondolom Blueray-t nem fogsz nézniKép

várom a fikázásokat! Kép:-D
1: Csak mert a PS megéri az árát.2: Sztem nem... És a PSN ingyenes.3: Inkább exkluzivot mondtál vna...4: Nekem meg PS3-am...5: Gari PS-re is van...Kép És még mindig kevesebb a meghibásodási aránya mint a Box-nak.
És a Blu-Ray-en több hely van vagyis a játékoknál nagyobb a választék. Alantabb olvashattad, hogy már van oan Box-os játék ami két DVD-vel van meghírdetve. Erre varjá gombot!Kép
Válasz12X900Ft/hó gondolom nehéz lenne kifizetni, jó a gari ne annyira lényegesigaz xboxra 3év van ps3 meg 1év, lehet hogy több hely vandeugyanúgy letömörítik xboxra eddig kb. 1 játékot tudnák mondani ami 2 DVD-n van, ezeknél aúj alaplaposoknál mint mondtam sztem nagyon kevés az esélye, hogy meghibásodjon, exluzív címet fölösleges mondanom, de a kedvedért ennyielég GOW, FORZA Kép
off: beszéljünk már rendesen Kép az nem tudnák ... hanem tudnékKépKépKép
gondolom te sose téveszteszKép

#3322 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:19

Idézet

gondolom te sose téveszteszKép
Eltaláltad!Kép

Gyerekek az a vidi nagyon ott van!Kép

#3323 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:20

Idézet

több mint valószinű h boxot veszek mivel 3-ára jön ps addigranem várok :O
remélem jol döntök majd :Đ
Hátha neked csak ezen mullik akkor vegyél Box-ot!Kép

#3324 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:27

Idézet

Ne csináld már hogy csak ezért veszel boxot vagy akármit meert nem tudsz várni egy kicsitKép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3325 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 13:31

Idézet

Idézet

Ne csináld már hogy csak ezért veszel boxot vagy akármit meert nem tudsz várni egy kicsitKép
Sztem ő jobban jár a Box-al mert annyira siett, hogy lekövetkeztettem, hogy a darálósabb játékokat jobban szereti. Voálá GOW. És gondolom a PS-es darálos gamet nemfogja megvárni. Voálá GOW3(Kép)

#3326 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 14:31

Nos nem csak az idő miatt hanem a pénz miatt a box olcsobb több gari van rá.Tuti nem multizok mivel nem költök ijenre évi 15 vagy mennyi ezret akk inkább pc-n játdzok másik multi game-el.Am a PS exluziveket jobban szeretem(grand turismo,tekken,mgs,killzone) de a boxosokat még nem is láttam (halo stb) ideje kiprobálni .Most boxot tudok venni és leirom ha van vele valami bajom ok ps fanok. Ja és továbbra is mondom hogy hadjátok már azt a Bu-rayt mert mire lesz olyan játék addigra simán lesz box720 amin bizti lesz blu-ray és akk fikázátok a boxot xD
De az bizti h hamarabb jön box mint ps szerintem is ahogy irtátok.
Szóval xbox-ot veszek és remélem jo a grafja .
psfanoknak (nehogy megint vita legyen)
1,2 % rosszab grafika nem árt xD
de az inkább h + 20-25 ezer azhellyet veszek 3 jo xbox gamet erről ennyit .KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/087.gif
ja és nem viccelek bevallom nekem jobban teccik a box mint a ps de télleg még ha ps-t is veszek nekem jobban teccik a box.meg a kontrollere is de mindkettő ugyanazt szolgálja :Đ

#3327 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:06

Ja és nem tudok várni mivel koleszos leszek és csak szombaton tudok gamelni .ez az eggyik oka h miért nem veszek live-ot . Mert kb 54 napért nem fogok fizetni 15 ezret :Đ

#3328 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:13

Idézet

Nos nem csak az idő miatt hanem a pénz miatt a box olcsobb több gari van rá.Tuti nem multizok mivel nem költök ijenre évi 15 vagy mennyi ezret akk inkább pc-n játdzok másik multi game-el.Am a PS exluziveket jobban szeretem(grand turismo,tekken,mgs,killzone) de a boxosokat még nem is láttam (halo stb) ideje kiprobálni .Most boxot tudok venni és leirom ha van vele valami bajom ok ps fanok. Ja és továbbra is mondom hogy hadjátok már azt a Bu-rayt mert mire lesz olyan játék addigra simán lesz box720 amin bizti lesz blu-ray és akk fikázátok a boxot xD
De az bizti h hamarabb jön box mint ps szerintem is ahogy irtátok.
Szóval xbox-ot veszek és remélem jo a grafja .
psfanoknak (nehogy megint vita legyen)
1,2 % rosszab grafika nem árt xD
de az inkább h + 20-25 ezer azhellyet veszek 3 jo xbox gamet erről ennyit .KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/087.gif
ja és nem viccelek bevallom nekem jobban teccik a box mint a ps de télleg még ha ps-t is veszek nekem jobban teccik a box.meg a kontrollere is de mindkettő ugyanazt szolgálja :Đ
Jó részemről NC azt csinálsz amit akarsz ez egy ilyen szörnyű világ a bolondoknak is van joguk https://forum.hwsw.h...efault/071.gif.
Ui részemről kikérném a PSfan jelzőt.

gfdgsb432flodensjgfds

#3329 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:27

KépKépKépKépKép én nem vagyok az csak má szemszögből néztem tudjátok mire lennék kiváncsi.
Tegyük fel van egy ps tulaj aki minden fórumra irja ps jobb mint az xbox.Tegyük fel elromlik a ps-e és lecseréli xboxra mert most csak arra van pénze (tegyük fel (tudjuk nem romlik gyakran a ps Kép) nah és eddig a fóumokon az xboxot fikázták akk most xbox tulajként : jaj be kell látnom télleg jobb
vagy mi van épp forditva nincs ijen fórumozo?? remélem értitek Kép

#3330 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:55

xbox720 ???? 6 magos, és directX 11-el, azt irják mostanába. De mi a lószart ér majd az ember vele ha már az elsö hét után hogy kijött, egyböl elromlik. Meg h BR boxra??? Hát akkor már a Sony-nak fejet hajtott a Mikrosoft, gondolkodj már krissrudi és ne magyarázz mint egy 15 éves kis takony, ha bár lehet hogy az vagy mert nemtudom mennyi vagy.

#3331 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 15:59

Idézet

xbox720 ???? 6 magos, és directX 11-el, azt irják mostanába. De mi a lószart ér majd az ember vele ha már az elsö hét után hogy kijött, egyböl elromlik. Meg h BR boxra??? Hát akkor már a Sony-nak fejet hajtott a Mikrosoft, gondolkodj már krissrudi és ne magyarázz mint egy 15 éves kis takony, ha bár lehet hogy az vagy mert nemtudom mennyi vagy.
Téged sem néznélek töbnek mint 13-.-
Miért beszélsz csúnyán, így csak saját magadat minősíted, és látom ész érveket állítasz a boxxal szemben. Csak gratulálni tudokKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3332 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:01

Idézet

KépKépKépKépKép én nem vagyok az csak má szemszögből néztem tudjátok mire lennék kiváncsi.
Tegyük fel van egy ps tulaj aki minden fórumra irja ps jobb mint az xbox.Tegyük fel elromlik a ps-e és lecseréli xboxra mert most csak arra van pénze (tegyük fel (tudjuk nem romlik gyakran a ps Kép) nah és eddig a fóumokon az xboxot fikázták akk most xbox tulajként : jaj be kell látnom télleg jobb
Túl sok a ha és ha van egy PS-ed ami elromlik akkor valószínűleg megint PS-t veszel mert ahoz vannak játékaid és ismerősöket is oda szereztél A boxal meg kezdhetnél mindent előről. Természetesen lehetséges amit írsz és akkor mivan egy maki átáll a másik oldalra volt már ilyen lesz is nem sokmindenen változtat.
Itt nem arról van szó melyik az egyértelműen jobb konzol. Arról, hogy mindegyik kicsit más igényeket elégít ki kicsit másképpen és meg kell találnod, hogy te mejik vagy. Az is lehet hogy neked tök mindegy csak nyomhasd a gamet ilyen is van.

gfdgsb432flodensjgfds

#3333 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:17

Idézet

Idézet

Miért beszélsz csúnyán, így csak saját magadat minősíted, és látom ész érveket állítasz a boxxal szemben. Csak gratulálni tudokKép
Jaj elnézést hogy megsértettem volna azt a kis nöi lelked. Kép

Meg légy oly kedves és mond már el hogy mi volt olyan borzasztó abba amit irtam?! Nagyon kiváncsivá tett kegyed.

#3334 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:29

Idézet

Idézet

Idézet

Meg légy oly kedves és mond már el hogy mi volt olyan borzasztó abba amit irtam?! Nagyon kiváncsivá tett kegyed.
Te komolyan nem vagy százas...
Nem vagyok box fan, ez szerintem köz tudott, de te általánosítasz, miből vezsed, h a box egyből elromlik, nem gondolod, h a microsoft tanul a hibából.
Nem hiszem, h te idősebb lennél 15-nél mivel, akkor már tanulnod kellett volna nyelvtanból a vitáról, és a vitában nem személyeskedünk igaz? Te meg le krissrudizod a kommentelőt. Meg gondolom te vagy a férfi etalon, le is borulok a lábad elött annyira férfias vagy. Ha még a karodról is linkelnél képet szerintem minimum fanklubb alakulna ki.
Azért remélem gyujtogatás még nem fordult meg a fejedben.

#3335 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:43

Idézet

Idézet

Túl sok a ha és ha van egy PS-ed ami elromlik akkor valószínűleg megint PS-t veszel mert ahoz vannak játékaid és ismerősöket is oda szereztél A boxal meg kezdhetnél mindent előről. Természetesen lehetséges amit írsz és akkor mivan egy maki átáll a másik oldalra volt már ilyen lesz is nem sokmindenen változtat.
Itt nem arról van szó melyik az egyértelműen jobb konzol. Arról, hogy mindegyik kicsit más igényeket elégít ki kicsit másképpen és meg kell találnod, hogy te mejik vagy. Az is lehet hogy neked tök mindegy csak nyomhasd a gamet ilyen is van.
Végülis igen mert a GTA 4 maitt veszek konzolt . az meg mindkettőre van azért nekem mind1 mwlyik csak ne dögöljön be és jo grafja legyen .Ja és télleg szörnyű a szókincsed !!! A gyujtogatás még nem hiszem de a drogozást jobban elképzelem KépKép

#3336 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Te komolyan nem vagy százas...
Nem vagyok box fan, ez szerintem köz tudott, de te általánosítasz, miből vezsed, h a box egyből elromlik, nem gondolod, h a microsoft tanul a hibából.
Nem hiszem, h te idősebb lennél 15-nél mivel, akkor már tanulnod kellett volna nyelvtanból a vitáról, és a vitában nem személyeskedünk igaz? Te meg le krissrudizod a kommentelőt. Meg gondolom te vagy a férfi etalon, le is borulok a lábad elött annyira férfias vagy. Ha még a karodról is linkelnél képet szerintem minimum fanklubb alakulna ki.
Azért remélem gyujtogatás még nem fordult meg a fejedben.
Mondtam én azt hogy boxos vagy, vagy karatés? Szerintem 1 szóval se!
Nemhiszem h tanulna a hibából, talán akkor már a 360boxot se eleve ugy adta volna ki hogy minden negyediket vissza kellett küldeni.
Hmm, 19 vagyok, lehet hogy nem elég férfias a hangom azért itélsz 15-nek.
neked meg mi a bajod azzal h krissrudit irtam? Àm a kedvedér legközelebb majd turórudit irok ha az jobban bejön néked.
Na de most már mennyél nyomd le azt a 15 órát mert látom hiányod van.

PS: de a turó rudi meg hát nemjo mert akkor az bosszantaná a csöröd hogy reklámozok.

#3337 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:49

Na várom first aye a szövegedet had mennyen tovább a szájakrate, most ugy is szabad napos vagyok.

#3338 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:53

Idézet

Na várom first aye a szövegedet had mennyen tovább a szájakrate, most ugy is szabad napos vagyok.
Atom a gk-n vitát olvasni! KépKépKép
Máshol ha vitázol akk. bannolnak mint a leechereket de ez király!

#3339 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:53

Idézet

Mondtam én azt hogy boxos vagy, vagy karatés? Szerintem 1 szóval se!
Nemhiszem h tanulna a hibából, talán akkor már a 360boxot se eleve ugy adta volna ki hogy minden negyediket vissza kellett küldeni.
Hmm, 19 vagyok, lehet hogy nem elég férfias a hangom azért itélsz 15-nek.
neked meg mi a bajod azzal h krissrudit irtam? Àm a kedvedér legközelebb majd turórudit irok ha az jobban bejön néked.
Na de most már mennyél nyomd le azt a 15 órát mert látom hiányod van.

PS: de a turó rudi meg hát nemjo mert akkor az bosszantaná a csöröd hogy reklámozok.

Elmosogattam bocs.
Gondolom ugye te sem örülnél ha lechógas-nak vagy akármi másnak hívnálak?
A vitának meg nincsen értelme szerintem, ma volt már egy (törölte is magát az egyik félKép), meg a szabadságodat sem így kellene eltölteniKép:Đ

#3340 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 16:55

Idézet

Idézet

Elmosogattam bocs.
Gondolom ugye te sem örülnél ha lechógas-nak vagy akármi másnak hívnálak?
A vitának meg nincsen értelme szerintem, ma volt már egy (törölte is magát az egyik félKép), meg a szabadságodat sem így kellene eltölteniKép:Đ
Jaja Norb....KépKép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.