Idézet
Idézet
Idézet
szánalom....de ti írtátok
Mert egy ilyen friss reg beírja, h azért jobb a box, mert azon lehet warezolni, te egyből ilyen következtetéseket vonsz le? Azért ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2009. 07. 24. 14:37
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 15:52
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 17:52
Idézet
Idézet
deh mi az a warez!!!!!?????????
Elküldve: 2009. 07. 24. 20:03
Idézet
Idézet
Idézet
deh mi az a warez!!!!!?????????
Elküldve: 2009. 07. 25. 17:07
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
most télleg nekem még egyik sincs meg de magyarázd el miért jobb az xbox!!
És ha kapnál egy ps szülinapodra mondjuk egy gta 4-el akkor kidobnád ?? Figyi nem kell valamit rossznak irnod ha még kise probáltad nem is láttad a grafját vagy egyáltalán nem láttad élőben . Akkor ird meg melyik jobb ha játszottál vele és az xboxon is akkor hasonlíts mert eléggé télleg kib***ás a ps tulajok számára hogy a konzoljukat kritizáod mert még nem probáltad ki és következteted !!!!
Elküldve: 2009. 07. 25. 17:10
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
most télleg nekem még egyik sincs meg de magyarázd el miért jobb az xbox!!
És ha kapnál egy ps szülinapodra mondjuk egy gta 4-el akkor kidobnád ?? Figyi nem kell valamit rossznak irnod ha még kise probáltad nem is láttad a grafját vagy egyáltalán nem láttad élőben . Akkor ird meg melyik jobb ha játszottál vele és az xboxon is akkor hasonlíts mert eléggé télleg kib***ás a ps tulajok számára hogy a konzoljukat kritizáod mert még nem probáltad ki és következteted !!!!
Elküldve: 2009. 07. 25. 23:40
Elküldve: 2009. 07. 26. 06:30
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:23
Eldőlt a kérdés, egyértelműen a Shii a legjobb!!!!
és LENYELI ! ! ! ![]()
http://www.youtube.c...player_embedded
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:46
Idézet
Egyetértek simonnal. Mind a három konzol egyforma, csak az egyik fekete és nagy, a másik fehér és nagy, a harmadik pedig fehér és kicsi. A nagy fekete nehéz és csendes, a nagy fehér nem annyira nehéz és hangos, a kis fehér meg könnyű és ronda, ellenben kis helyen. A nagy fekete szép, a nagy fehér is szép, de nem annyira, mint a nagy fekete, viszont sokkal szebb, mint a kis fehér, ami sokkal csúnyább, mint a nagy fekete. A kis fehér játékai nem vetekszenek sem a nagy fehér, sem a nagy fekete játékaival, mert teljesen másfajta szórakozást nyújt, ellenben a nagy fehér és nagy fekete játékai bizony sokban hasonlítanak. A különbség csak annyi -nem sok- hogy a nagy fehérre minden bizonnyal több a játék. Ez nem is vitatható, ugyanakkor még csak pozitívumnak sem hoznám fel, hiszen jóval korábban debütált a konzolpiacon, mint a nagy fekete. És különben is, ember legyen a talpán, aki az összes játékkal játszott már. Szóval ez nem érv. Az már annál inkább, hogy bár a nagy feketére kevesebb játék van, viszont a nagy fekete meghibásodási statisztikája jóval kedvezőbb, lévén tovább fejlesztették, ezzel kiköszöbölve néhány apróságot, mely megkeserítené a játékosok életét. A nagy fekete játékait korszerű, modern adathordozóra nyomják, melynek tárkapacitása 50 giga, ellenben a nagy fehér játékai DVD-n vannak, így előfordulhat, hoyg ugyanaz a játék a nagy fehér esetében két lemezen tárolandó, míg a nagy fekete esetében egy korongon is elfér. A nagy fekete és nagy fehér játékai között nem húznék összehasonlító vonalat, hiszen ízlések és pofonok különböznek. Én azért választottam a nagy feketét, mert annak exklúzív címei jobban megfogtak, mint a nagy fehéré. A nagy fehérrel -amennyiben ismereteim nem tévesek- nem lehet böngészni, ellenben az online játékért fizetni kell. Nem sokat, de akkor is fizetni kell érte. A nagy feketével úgyanúgy lehet böngészni az interneten, mint egy pc-n, akár egérrel, billentyűzettel is, ráadásul az online játék is ingyenes. A nagy fehér ezer meg egy féle színben és árnyalatban kapható, tehát ha csak a szobát akarod vele díszíteni, akkor azt válaszd. Ez jó, mert kedvedre alakíthatod, akár az előlapot is lecserélheted. A nagy fekete ilyen szempontból nincs annyira eleresztve. A különleges külsővel rendelkező példányokat főleg csak Japánban értékesítik. A nagy fekete azonban nemes egyszerűséggel fogalmazva, bármilyen változtatás nélkül is, bármilyen szoba dísze lehet, hiszen ránézel és ragyog. Gyönyörű fényes fekete. Igaz, vonzza a port elképesztő módon, ezért nem árt naponta törölgetni, de óvatosan, csak és kizárólag antisztatikus, ultra puha szálas törlőkendővel, amit még magadtól is sajnálnál, mert a fényes felületet a legapróbb porszem is megkarcolja. A nagy fehéren ilyen problémák nincsenek, ráadásul a nagy fehér fekete változata matt, ezért azzal sincsenek ilyen gondok.
Levonva a következtetést tehát. Minden konzol vásárlás előtt álló lelkes embernek azt javaslom, hogy PS3-at vegyetek, mert a többi sz*r! Ezt mondaná egy elvakult PS fan.
Levonva a következtetést tehát. Minden konzol vásárlás előtt álló lelkes embernek azt javaslom, hogy XBox360-at vegyetek, mert a többi sz*r! Ezt mondaná egy elvakult XBox360 fan.
A kérdésekre válaszoltam. Ennyi.
Gyerekek! Ne vitatkozzatok már azon melyik a jobb. Engem nem kell meggyőzni, hogy a PS jobb, mert én PS párti vagyok. Ugyanakkor nem akarok meggyőzni senkit, hogy az XBox egy sz*r, mert akinek az tetszik, annak az a jobb és nem akarom őket ezzel megbántani. Itt emberkék rendszeresen kérnek segítséget tőlünk. El kell nekik mondani, mindkét konzol előnyét, hátrányát (mert mindkettőnek van és ez tény) és majd ők eldöntik.
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:57
Idézet
A kérdésekre válaszoltam. Ennyi.
Elküldve: 2009. 07. 26. 10:58
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 26. 12:58
Elküldve: 2009. 07. 26. 14:16
Elküldve: 2009. 07. 26. 14:29
Én 40 GB playstation 3-at vesze.De bizos hogy a vinyon kivül nem különbözik a 80-astol.Meg pl ha a vinyo betelt attol tudok játszani játékokkal csak nem menti a vinyoba és CD-vel lehet csak ??Mrt ha egyszer betelik akkor ugy szeretném hogy uzgy müködjön mint a ps2 CD-vel (Blu-RAY)
Elküldve: 2009. 07. 26. 14:37
Idézet
Én 40 GB playstation 3-at vesze.De bizos hogy a vinyon kivül nem különbözik a 80-astol.Meg pl ha a vinyo betelt attol tudok játszani játékokkal csak nem menti a vinyoba és CD-vel lehet csak ??Mrt ha egyszer betelik akkor ugy szeretném hogy uzgy müködjön mint a ps2 CD-vel (Blu-RAY)
Elküldve: 2009. 07. 26. 15:27
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 26. 15:42
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 26. 16:07
Elküldve: 2009. 07. 26. 17:56
Láttam 40 Gigásat 70-ért 80 GB-sat 80 ezerért.Amúgy amit akarok venni uj lesz mivel augusztus 1-jén jön meg a konzol boltba akkor ezekszerint csak a vinyo változott remélem 2008 as a gép .Szerintetek is ha 1-jén jön??? Amúgy semmi gond mert van rá garancia és ha elromlik kicserélem
De még nem végleges a ps3 meglátju... Bár a ps exkluzivakat jobban szeretem ... itt a példa van aki mást szeret .
Én azért mert eddig csak ps-em volt az 1 után a kettő most 9 éves első generácios csipeleve van és 9 év után semmi baja .Én igazábol nem hiszek annyira a buzditásoknak ps-ben és Xbox-ban.Kevés esélye hogy az olvaso fej tönkre mennyjen meg a ledes az xboxba.Lwehet azért irják hogy soknak tönkre megy hogy költsünk rá hogy kicseréljük az alkatrészeket.Persze én nem értek hozzá csak nekem ez a vleményem.Nem romlik ugy a konzol ahogy mndjátok pl xbox-ban : 10-en vesznek és 6-nak bedöglik ?? akkor rég lehuzhatta volna a microsoft a rollot....lehet csak pletyka mint az hogy ellopták Michael Jacksonorrát xD
www.konzolvilag.hu itt láttam a 40 GB ps-t augusztus 1-jén jön és ebből következtetem hogy nem lehet az első generácios ps
Szerintetek is? Amúgy 2011 -ben jön a GTA 5
:D (k)