Idézet
Láttam 40 Gigásat 70-ért 80 GB-sat 80 ezerért.Amúgy amit akarok venni uj lesz mivel augusztus 1-jén jön meg a konzol boltba akkor ezekszerint csak a vinyo változott remélem 2008 as a gép .Szerintetek is ha 1-jén jön??? Amúgy semmi gond mert van rá garancia és ha elromlik kicserélem
De még nem végleges a ps3 meglátju... Bár a ps exkluzivakat jobban szeretem ... itt a példa van aki mást szeret .
Én azért mert eddig csak ps-em volt az 1 után a kettő most 9 éves első generácios csipeleve van és 9 év után semmi baja .Én igazábol nem hiszek annyira a buzditásoknak ps-ben és Xbox-ban.Kevés esélye hogy az olvaso fej tönkre mennyjen meg a ledes az xboxba.Lwehet azért irják hogy soknak tönkre megy hogy költsünk rá hogy kicseréljük az alkatrészeket.Persze én nem értek hozzá csak nekem ez a vleményem.Nem romlik ugy a konzol ahogy mndjátok pl xbox-ban : 10-en vesznek és 6-nak bedöglik ?? akkor rég lehuzhatta volna a microsoft a rollot....lehet csak pletyka mint az hogy ellopták Michael Jacksonorrát xD
www.konzolvilag.hu itt láttam a 40 GB ps-t augusztus 1-jén jön és ebből következtetem hogy nem lehet az első generácios ps
Szerintetek is? Amúgy 2011 -ben jön a GTA 5
:D (k)

Súgó
A téma zárva.