HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3411 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:03

Idézet

A PS3-hoz kapunk internet csatlakozot hogy neten lehessen játszani?? Mert héfőn veszek egy ps-t és nem tom hogy jár e hozzá olyan kábel ami a modembe megy gondolom vagy a hálozati kártyába ??
Amúgy szerintem a 40 GB ugyanolyan mint a 80 GB csak kisseb a vinyoja
De irjon már az is akinek semmi baja nincs a konzoljával mert többségbe csak az ir akinek baja van :/
Igen kapsz hozzá enternet kábelt.De nekem 60 GB-os van és van kölümbség a 60-as és a 40-es közt.A 60-asba több USB csatlakozó van viszi a PS 2--es játékokat van benne Memory Card olvasó is.De a 40 GB-osba nincs Memory Card olvasó és csak 2 USB csatlakozó van és ha jól tom nem viszi a PS 2-es játékokat.Nekem már 2 éve megvan és nem volt eddig semmi baja.(kop-kop-kop)

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#3412 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:03

Idézet

Idézet

A PS3 hardverileg jobb gép, a 360 pedig egy kicsit kiforrottabb, plusz Natal. Szal lehet ma még jobban megéri 360-at venni, de jövő egyértelműen a PS3-é.
A Blu-Rayről meg annyit, hogy kevés játék van ami kihasználja, a töltésidő pedig nagyobb rajta...
már megint eg csicska bocs de ez a tipikus ps 3 am van és aza a job hol a jövö gondolkotz el bocs hogy ezt mondom már töb mint egy éve ezt irogatjátok hogy a ps 3 a jövö
Neki pont boxa van.....
Amúgy amit írtál teljesen érthetetlen. Hogyan lehet pont nélkül leírni 20 sort?

#3413 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:19

én nem értem ezt hogy az "xbox kiforrottabb"....

ja meg asszem itt valaki bebukta a vga kérdéstKép

#3414 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:28

Idézet

A PS3-hoz kapunk internet csatlakozot hogy neten lehessen játszani?? Mert héfőn veszek egy ps-t és nem tom hogy jár e hozzá olyan kábel ami a modembe megy gondolom vagy a hálozati kártyába ??
Amúgy szerintem a 40 GB ugyanolyan mint a 80 GB csak kisseb a vinyoja
De irjon már az is akinek semmi baja nincs a konzoljával mert többségbe csak az ir akinek baja van :/
van különbség , amit elöttem leírtak (60GB:4usb, viszi ps2 játékokat) és még a különbség h 40GB nál az oldalán megy be a levegő ,hátul megy ki 60nál is hátul csak ott az elején érzed h szívja, meg 60-as modellen több szellőző lyuk van az alján.ITT A KÉP.

#3415 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:29

Idézet

én nem értem ezt hogy az "xbox kiforrottabb"....

ja meg asszem itt valaki bebukta a vga kérdéstKép
Báz az én voltamKép, de én mintha a gk erről szóló cikkében azt olvastam volna, h a box vga-ája jobb, de még mindig könyebb boxra játékokat írniKép
Azért az mondjuk tényleg elkeserítő, h majd kel a lemezeket cserélgetni.

jovo:szerintem írd át az egészet, mert nem lehet elolvasni.KépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3416 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:33

Idézet

Idézet

Sokaknak már igy is megdobogtattad a szivét, inkább maradj csendbe!
hehe Kép figyi én csak felvilágositom őket hogy a ps ára nem az egekbe ár mostmár....neked mi van tippelhetek : xbox ugye??
Amugy a *többieknek: Vegyenek konzolt és tudjátok mit olvastam bár bizti udjátok:
Xbox: 3 magos proci
PS3: 8 magos 3,2GHZ

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :Đ

A vga-ROL NEM OLVASTAM MEKKORÁK VANNAK BENNE?
Látod, visszafoghatnád magad, mert a tippelésedet is nagymértékben bebuktad. Alul oda van irva valami!!!!

#3417 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:36

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
Gondolom egy-két kölcsönzői film lehetett, de az sem tucatszámra, ugye?
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.

Nekem eddig 8 filmem van, 7 játékom vagy 8 az is. Számomra meg elönyt jelent!

Tervezek még most hirtelenbe 5 másik film megvételét.

#3418 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:49

.....Àm a PS-t nem nagyon ismerik még mert uj. .....

Na neeee :Đ Ezt nem mondod komolyan... 2. évét töltötte be a konzol, nem? Fejlesztők ráadásul nem is a megjelenéskor láthatták először, szóval szerintem túlzás nélkül mondhatjuk, hogy volt 3 évük megtanulni programozni rá. Azt elhiszem hogy nehezebb....de azt ne mondjuk már hogy nem nagyon ismerik mert új :-D

#3419 Felhasználó inaktív   Shadowman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 12:35

Sztem ezen kár vitatkozni melyik a jobb konzol!!!Sok embert nem értek hogy miért vitatkozik itt!!Innen látszik az IQ szintjük!!Nekem pl classic xboxom van és 360!!!És nem szídom a ps3-at, ha erősebb is ez van!!Nekem jobban bejönnek a boxos game-k!!Meg sztem itt az emberek 80%-ka csak kamuzik hogy ezen szebb meg azon szebb mivel nem hinném hogy mindenki HDTV-n nyomja (tisztelet a kivételnek) !!Csak ott érdemes összehasonlítani!!!Sztem mindenki annak örüljön hogy egyáltalán van neki!!Mert más csak a nyálát csorgatja itt hogy még neki nincs!!

PEACE

#3420 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:31

Idézet

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.
A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.
Tán PC-re nincs több DVD_s játék? Tán korábbi konzoloknál nem volt ilyen? Ugyanmár.... AZÉRT mert egy konzol életének 5. évében jelenik meg AZ ELSŐ olyan játék ami 2DVD-s lesz.... hát azért ez mosolyt csal az orcámra :Đ

Kép
Kép
Kép

#3421 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:35

Idézet

Idézet

Idézet

A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.
Tán PC-re nincs több DVD_s játék? Tán korábbi konzoloknál nem volt ilyen? Ugyanmár.... AZÉRT mert egy konzol életének 5. évében jelenik meg AZ ELSŐ olyan játék ami 2DVD-s lesz.... hát azért ez mosolyt csal az orcámra :Đ

meg mivan akkor, hogyha 2dvd? nemfog elférni a szobádban? esetleg nincs hely még a pincébe se? amíg nem volt dvd, tonna mennyiségre jöttek a több cd-s játékok, ugyh ez nem újdonság egyeltalán

#3422 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:41

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

meg mivan akkor, hogyha 2dvd? nemfog elférni a szobádban? esetleg nincs hely még a pincébe se? amíg nem volt dvd, tonna mennyiségre jöttek a több cd-s játékok, ugyh ez nem újdonság egyeltalán
Igen,ezen én is csodálkoztam...:-D nagyon nagy fáradtság lehet h fölállj,odasétálj a boxhoz és kicseréld a dvd-ket...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3423 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:48

3 DVD-s lesz a Rage is meg FF is asszem....mondjuk nem olyan gáz, hogy cserélgetni a lemezeket, emlékszem még anno PS1-en nyomultam ott is volt ilyen sokszor....ja hoppá bocsi...micsoda? hogy azóta eltelt majd 10 év?
na jó viccet félre konzolnál picit máshogy néz ki ha több lemez van mint pc-n.
pl nemtudom lehet itt a GK-n is volt hír hogy pl Rage-nél ami hát sandbox játék problémát okoz az hogy nem tudják hogy szeleteljék fel a játékot....szóval ez eléggé rányomhatja a bélyegét a játékra.
szal mikor valaki a ps3-nál a blu-rayt emlegeti nem a filmekre kell gondolni.

#3424 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:49

Idézet

Idézet

Idézet

Igen,ezen én is csodálkoztam...:-D nagyon nagy fáradtság lehet h fölállj,odasétálj a boxhoz és kicseréld a dvd-ket...
Hát basszus, nekem egy üveg szekrényben van benne, amit elött még van egy dohányzó asztal, jó 2 perc mire kiszenvedem ott a dolgokat, de az jó lenne ha pl feltelepíted a merevlemezre a 2. dvd-t és akkor nem kellene cserélgetni.

#3425 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen,ezen én is csodálkoztam...:Đ nagyon nagy fáradtság lehet h fölállj,odasétálj a boxhoz és kicseréld a dvd-ket...
Hát basszus, nekem egy üveg szekrényben van benne, amit elött még van egy dohányzó asztal, jó 2 perc mire kiszenvedem ott a dolgokat, de az jó lenne ha pl feltelepíted a merevlemezre a 2. dvd-t és akkor nem kellene cserélgetni.
First Aye b+... ne szóljá be jóvan? Kép ráduszítom K2-t azt nézhetsz Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3426 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Igen,ezen én is csodálkoztam...:Đ nagyon nagy fáradtság lehet h fölállj,odasétálj a boxhoz és kicseréld a dvd-ket...
És mégcsak felállni sem kell...telepíted a játékot, után maár elég csak az első lemezt betenni és tespedni a kanapéban
Kép
Kép
Kép

#3427 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

First Aye b+... ne szóljá be jóvan? Kép ráduszítom K2-t azt nézhetsz Kép
jóvannaKép akkor inkább törlöm a hsz-t, nehogy meglincseljenekKépKép

#3428 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:57

miért rosszabb a hűtése a 40 GB-os ps-nek??
Ezt newm értem azt hittem csak a vinyo miatt olcsobb de nem lehet olyan nagy különbség a 40-80 GB között :Đ
Mellesleg nekem elég a 2 USB - is minek oda 4 meg a hűtésről....a msotani 1. generácios ps2-őmnek a hűtése olyan hogy előől van egy hosszu lyukacsos izé hátul meg egy propeller ?? xD
Ja és amugy is ki van csippelve ugyhogy ha ps2-es gamet akarok nyomni akkor azon játszok :-D:D
Nekem nem hátrány ez :):D Ja és figyi én is ember vok tuzdok tévedni :):D

#3429 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

És mégcsak felállni sem kell...telepíted a játékot, után maár elég csak az első lemezt betenni és tespedni a kanapéban
Az is igaz...
First Aye: KépKépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3430 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 14:00

És pl melyiken lehet tovább egyfojtába játszani ugy értem melyik dögölnew hamarabb be ?? mondjuk folyamatos 72 orába menne??
PS3/xbox/WII
??? ijen kérdés még nem volt KépKép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Utolsó »