HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3541 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:19

Idézet

Idézet

Hali. Ez a link nem győzött meg semmiről sem. Én az X360 mellett szavazok... Lehet, hogy a PS3-nak szebb a grafikája, meg jobban néz ki, de épp a lényeg marad el, kevesebb rá a játék... Kezdjük ott, Splinter Cell: Conviction... még ki sem jött, de már ezér' X-et vennék. Igaz ez az én berögzött baromságom. Ezek a játékok PS3-ra soha nem jönnek ki. Emellett a PS3 árából már egy egész jó számítógépet vehetsz... akkor meg minek a konzol, hiszen az X360 jóval olcsóbb... egy alap X már 40-50 ezer Ft-ból megvan. Vagyis, a szempontok alapján szerintem X... de kinek melyik és mi jön be jobban... ízlések és pofonok.
egy játék miatt venni x-et grat...

Mert mi miatt vegyünk szted?az msn miatt? istenem...de utálom az ilyeneket.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3542 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:23

Idézet

Idézet

őszintén szerintem warez és olcsóság...
persze oké exklúzívok miatt...de 1 cím ugyan...
de utálom az ilyeneket...

#3543 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:25

Idézet

Idézet

Idézet

jah, boztos azért veszik annyian, mert lehet warezolni, az meg miért baj, h olcsó? a ps3 drága
de moloj veled nem is érdemes vitázniKépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3544 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Na hopp mostmár olcsó? lejjebb mást írtál.És 1 cím is lehet nagy cím,lásd Halo 3 :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3545 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na hopp mostmár olcsó? lejjebb mást írtál.És 1 cím is lehet nagy cím,lásd Halo 3 :Đ
ja olcsó ha nem kell játékot megvenned, hanem letöltödKép

#3546 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:27

Idézet

Idézet

Idézet

lol na ennyire ne védjük a pstKép mert van ott még egy kis trehányság a sony részéről... szervíz 3hónap ennyi Belgium v Szlovákiában, xbox360 6 nap szervíz és londonban.

#3547 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

lol na ennyire ne védjük a pstKép mert van ott még egy kis trehányság a sony részéről... szervíz 3hónap ennyi Belgium v Szlovákiában, xbox360 6 nap szervíz és london.
de most nem a gépekről van itt már szó...nem paramétereken szolgáltatásokon van itt a vita...
nem védem a ps-t nem támadom a boxot...csak fura hogy gondolkodnak emberek...

#3548 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ja olcsó ha nem kell játékot megvenned, hanem letöltödKép
PS3-ra viszont mindent meg kell venni így drágább,de mind1 nem akarok én vitatkozni,csak ez az előbb igencsak szemetszúrt:) különben is sztem ez a topic úgy f*szság ahogy van,úgy is mindenki azt vesz amit akar...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3549 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

lol na ennyire ne védjük a pstKép mert van ott még egy kis trehányság a sony részéről... szervíz 3hónap ennyi Belgium v Szlovákiában, xbox360 6 nap szervíz és londonban.
jah legyen békeKép
azikszbox egy kaki, de ezt ugye nem kell mondanomKép

#3550 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

PS3-ra viszont mindent meg kell venni így drágább,de mind1 nem akarok én vitatkozni,csak ez az előbb igencsak szemetszúrt:) különben is sztem ez a topic úgy f*szság ahogy van,úgy is mindenki azt vesz amit akar...
ja tényleg fasz topik énis csak felidegesítem rajta magam...
utolsó kérdés mi az hogy mindent meg kell venni a ps-re?? a játékokra célzol??
csak ennyi nincs vita

#3551 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ja tényleg fasz topik énis csak felidegesítem rajta magam...
utolsó kérdés mi az hogy mindent meg kell venni a ps-re?? a játékokra célzol??
csak ennyi nincs vita
Igen arra,kész nincs több vita :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#3552 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:32

Hát.. Az Xbox360-nak (nem kötelező, de a teljes élményhez kell LIVE) fizetni kell a LIVE-t, ami évente 11000 forint. Nos akinek 3 éve van X360-ja, az már beért egy PS3-ast. Ezt teljesen kívülállóként mondtam :Đ PEACE!

#3553 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:33

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jah legyen békeKép
azikszbox egy kaki, de ezt ugye nem kell mondanomKép
nem erről volt szó...hanem arról hogy az emberek hogy állnak hozzá miért ezt vagy azt választják...
nem szidtuk egyik gépet sem...

#3554 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:39

Már jó ideje figyelem a topicot, de ép ésszel nem tudom felfogni, hogy egyáltalán minek van... Az meg, hogy több máskor értelmes ember itt totál lemegy fanboy szintre, az tényleg szánalom. Valaki leírná nekem, hogy úgy istenigazából az értelmetlen fröcsögésen kívül mégis mi értelme van? Mert totál nem jutottatok még semmire, néha technikai adatokat vágtok egymás fejéhez, amit a banda fele nem is ért, néha olyasmin vagytok képesek összevitázni, hogy a DL-DVDt cserélgetni majd, és ez mekkora szar (3 perc, lulz), és hogy az milyen szánalom már... Nem értem. Anno, az előző konzolgenerációnál én nem emlékszem ilyesmire. Itt miért kell?

#3555 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:44

Idézet

Már jó ideje figyelem a topicot, de ép ésszel nem tudom felfogni, hogy egyáltalán minek van... Az meg, hogy több máskor értelmes ember itt totál lemegy fanboy szintre, az tényleg szánalom. Valaki leírná nekem, hogy úgy istenigazából az értelmetlen fröcsögésen kívül mégis mi értelme van? Mert totál nem jutottatok még semmire, néha technikai adatokat vágtok egymás fejéhez, amit a banda fele nem is ért, néha olyasmin vagytok képesek összevitázni, hogy a DL-DVDt cserélgetni majd, és ez mekkora szar (3 perc, lulz), és hogy az milyen szánalom már... Nem értem. Anno, az előző konzolgenerációnál én nem emlékszem ilyesmire. Itt miért kell?
Szerint ez a topic bőven nem erre lett kitalálva, inkább arra, h aki még nem biztos a döntésében, annak segítSÜNk választani, de általában tele offoljuk a topicot, mert a wii-ről szinte soha sem esik szó, pedig jó kis masina azKép
De általában abnormális friss regek találjék meg a topicot és beleírják a véleményüket.
Ám ezt még hozzá fűzöm: A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de a másikéra senki sem kíváncsi.Kép

#3556 Felhasználó inaktív   Burnie$mith 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 05. 21:50

Csáó.Én is az X360 mellett teszem a voksom.És igen,főleg az exklúzív címek miatt.Nem vonz annyira az Uncharted 2 mint mondjuk a Gears of War 2.Na meg: responze haverom is említette a Splinter Cell Convictiont.Az már csak a hab a tortán.:-D És igen,az anyagiak is számítanak.60k Ft-ért már kapsz olyan X-et amihez nem kell semmit venni,csak játékot.Na most,60k Ft-ból hol kapsz ps3-mat?Kínában,de az olyan is. :)Eredetit sehol.És lehet h csóri köcsögnek fogtok nevezni,de ez is fontos szempont.Grafika terén nem látok különbséget.A blu-rayt meglehetősen rossz ötletnek találom,drága lemez,így a kiadók is kétszer meggondolák h kiadják-e a játékukat ps3-ra.Lehet h nagyobb a kapacitása,de ennek egyelőre semmi kézzel fogható előnyét nem látom.Egyetlen érv a ps3 mellett: olcsón beszerezhető HDD.Nagyjából ennyi az én véleményem,lehet belekötni,lehet anyázni,ez egy személyes vélemény.Nem egy hivatalos cikk.További szép estét.:Đ

"Kevesebbre viszem,mint Shrek,mert a dumáim nem olyan élesek.Nem ogre vagyok,hanem ombre,ezért a nevem sem lehet Shrek mellesleg..."

#3557 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:28

off: sokan azt hiszitek h amiért az a profil nevem h x360fanboy azért velem már nem is lehet másról beszélni csak a boxról....pedig ez nem igy van...mielőtt regiztem itt nem tudam h ekkora gondot okoz majd ez a név...azért írom h ne csak le köcsögözzetek meg minden hanem na...szal nem ezt várom el tőletek..
on: nekem boxom van de teccik a másik 2 konzol is....a wiit már probáltam a PS3-at még nem...minden konzolra megvannak az exkluziv játékok és mind nagyszerüek...azért nem vagyok ugy oda a PS 3 -ért mert drága...nem mindegy h 179 euro vagy 400....ezért is esett nálam a választás az xbox360-ra . a Wii meg 1 remek konzol érdekes játékélmény meg minden....ha az árakat leszámítjuk meg a külsöt a PS 3 és az xbox360 nekem teljeSen egyforma.......a hibákról meg annyit h van szervíz.....KépKép
Kép

#3558 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:30

Idézet

off: sokan azt hiszitek h amiért az a profil nevem h x360fanboy azért velem már nem is lehet másról beszélni csak a boxról....pedig ez nem igy van...mielőtt regiztem itt nem tudam h ekkora gondot okoz majd ez a név...azért írom h ne csak le köcsögözzetek meg minden hanem na...szal nem ezt várom el tőletek..
on: nekem boxom van de teccik a másik 2 konzol is....a wiit már probáltam a PS3-at még nem...minden konzolra megvannak az exkluziv játékok és mind nagyszerüek...azért nem vagyok ugy oda a PS 3 -ért mert drága...nem mindegy h 179 euro vagy 400....ezért is esett nálam a választás az xbox360-ra . a Wii meg 1 remek konzol érdekes játékélmény meg minden....ha az árakat leszámítjuk meg a külsöt a PS 3 és az xbox360 nekem teljeSen egyforma.......a hibákról meg annyit h van szervíz.....KépKép
az oldal 95%-a xbox fanboy szal nem eshet sok bántódásodKépKép

#3559 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:32

Idézet

Idézet

az oldal 95%-a xbox fanboy szal nem eshet sok bántódásodKépKép
ez azé nem igaz na...:Đ de ha az volna akkor se fikázzon az 5%Kép
Kép

#3560 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:37

Idézet

LOL...nemtudom de én nemlátok egy feléd irányuló hsz-t sem...ma nemis irtál ebbe a topicba ezen a hsz-n kivül... üldözési mániád van? attól még hogy aztmondják "fanboy" nem rád értik...

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.