HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3561 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:41

Idézet

Idézet

off: sokan azt hiszitek h amiért az a profil nevem h x360fanboy azért velem már nem is lehet másról beszélni csak a boxról....pedig ez nem igy van...mielőtt regiztem itt nem tudam h ekkora gondot okoz majd ez a név...azért írom h ne csak le köcsögözzetek meg minden hanem na...szal nem ezt várom el tőletek..
on: nekem boxom van de teccik a másik 2 konzol is....a wiit már probáltam a PS3-at még nem...minden konzolra megvannak az exkluziv játékok és mind nagyszerüek...azért nem vagyok ugy oda a PS 3 -ért mert drága...nem mindegy h 179 euro vagy 400....ezért is esett nálam a választás az xbox360-ra . a Wii meg 1 remek konzol érdekes játékélmény meg minden....ha az árakat leszámítjuk meg a külsöt a PS 3 és az xbox360 nekem teljeSen egyforma.......a hibákról meg annyit h van szervíz.....KépKép
LOL...nemtudom de én nemlátok egy feléd irányuló hsz-t sem...ma nemis irtál ebbe a topicba ezen a hsz-n kivül... üldözési mániád van? attól még hogy aztmondják "fanboy" nem rád értik...
nyugi volt már felém irányuló hsz. de azt látom h senkinek sem teccik ha az ember fanboy
Kép

#3562 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:43

Idézet

Idézet

off: sokan azt hiszitek h amiért az a profil nevem h x360fanboy azért velem már nem is lehet másról beszélni csak a boxról....pedig ez nem igy van...mielőtt regiztem itt nem tudam h ekkora gondot okoz majd ez a név...azért írom h ne csak le köcsögözzetek meg minden hanem na...szal nem ezt várom el tőletek..
on: nekem boxom van de teccik a másik 2 konzol is....a wiit már probáltam a PS3-at még nem...minden konzolra megvannak az exkluziv játékok és mind nagyszerüek...azért nem vagyok ugy oda a PS 3 -ért mert drága...nem mindegy h 179 euro vagy 400....ezért is esett nálam a választás az xbox360-ra . a Wii meg 1 remek konzol érdekes játékélmény meg minden....ha az árakat leszámítjuk meg a külsöt a PS 3 és az xbox360 nekem teljeSen egyforma.......a hibákról meg annyit h van szervíz.....KépKép
LOL...nemtudom de én nemlátok egy feléd irányuló hsz-t sem...ma nemis irtál ebbe a topicba ezen a hsz-n kivül... üldözési mániád van? attól még hogy aztmondják "fanboy" nem rád értik...
nyugi volt már felém irányuló hsz. de azt látom h senkinek sem teccik ha az ember fanboy
Kép

#3563 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:48

Idézet

Idézet

Kép

#3564 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 07. 08:29

Lehet kapni boxot 56 ezer Ft -ért is .Lehet kapni Ps3-at 80 ezerért is :Đ .Olxan nagy külö9nbség nincs a kettő között.
Nekem az utóbbin esett a választásom.Mivel csak PS konzol volt . Akkor miért pont most váltsak át... Tuti Van olyan boxos akinek meg volt a régi sima Xbox . Az exkluzív játékok egyértelműen a ps-nél jönnek be nekem mivel azokon játszottam.Nem próbáltam a Halo-t és a GoW 2 .Ha tudnám miről szól meg lenne rá lehetősdégem kipróbálnám.
Nem sokára jön az Xbox 720 kb 3-4 év , míg kb a PS 4 8-9 év.
Mivel a ps3 -ban 8 magos proci nem fog kevés lenni 4-5 év mulva. a Boxban 3 magos van deh az is jó . De haggyuk ezeket a részleteket.
Xboxot azért tudonám ajánlani, mert olcsóbb és játékra kiváló
Ps3 -at azért tom ajánlani mivel nekem is az van (Kép) és azért mert az aki meg kyméli akár 8 évig is hibátlan (itt van rá a ps2 példa) Bár kicsit drága de egyszer az életbe meg lehet venni.
Következtetés Ami drágább az jobb??
erre várom a válaszokat , és nem épp a konzolokra értettem :-D (Kép)

#3565 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 08:50

Egyértelműen helytelen kijelentés lenne az, hogyha ha valami drágább az jobb is. Csupán marketing fogás az egész. Én személy szerint Xbox 360-at vennék most, hiszen ahogy Te is mondtad olcsó és ugyanakkor remekül szórakoztat. (Plusz van már egy Xbox gamepadom és egy gitárom PC-hez ^^) Kíváncsi vagyok még, milyen lesz ez a NATAL. :Đ Egyszerűbb játékosoknak lehet ajánlani én azt gondolom. A PS3 inkább a hardcore játékosoknak lett fejlesztve. (Ez már az avatarokból is látszódik, ha megvizsgáljuk mindhárom nagykonzol "kisembereit".) A hardver részbe hülyeség belemerülni, nem hinném hogy tényleg ez lenne a döntő szerep a vásárlásnál. (Csak megjegyezve: Nem 8 mag van a PS3-ban)

A képek szerintem mindent elárulnak:

Nintendo Wii

Kép

Microsoft Xbox 360

Kép

Sony PlayStation 3

Kép

[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#3566 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:31

Idézet

nem gondolod hogy a ps 4 8-9 év múlva kicsit elavult lesz?

#3567 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:44

Idézet

Lehet kapni boxot 56 ezer Ft -ért is .Lehet kapni Ps3-at 80 ezerért is :Đ .Olxan nagy külö9nbség nincs a kettő között.
Nekem az utóbbin esett a választásom.Mivel csak PS konzol volt . Akkor miért pont most váltsak át... Tuti Van olyan boxos akinek meg volt a régi sima Xbox . Az exkluzív játékok egyértelműen a ps-nél jönnek be nekem mivel azokon játszottam.Nem próbáltam a Halo-t és a GoW 2 .Ha tudnám miről szól meg lenne rá lehetősdégem kipróbálnám.
Mivel a ps3 -ban 8 magos proci nem fog kevés lenni 4-5 év mulva. a Boxban 3 magos van deh az is jó . De haggyuk ezeket a részleteket.
Xboxot azért tudonám ajánlani, mert olcsóbb és játékra kiváló
Ps3 -at azért tom ajánlani mivel nekem is az van (Kép) és azért mert az aki meg kyméli akár 8 évig is hibátlan (itt van rá a ps2 példa) Bár kicsit drága de egyszer az életbe meg lehet venni.
Következtetés Ami drágább az jobb??
erre várom a válaszokat , és nem épp a konzolokra értettem :-D (Kép)
az új ps is akkor jön amikor az új box, csak a ps3 életciklusa fog addig tartani ameddig írtad, mert egy sony konzol 12évig van a piacon, addig a régi box 4,5évig volt. A 360 most van 4éve. A ps3 vidikarija meg úgy tudom gyengébb mint a boxé és prociból is ritkán 6tud kihasználni 6nál többet.

#3568 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:47

Ennek ellenére ne hidd azt hogy Ms fan vok, de boxom van viszont a ps-t jobban kedvelem.

#3569 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 09:52

Idézet

Ennek ellenére ne hidd azt hogy Ms fan vok, de boxom van viszont a ps-t jobban kedvelem.
akkor miért boxot vettél???

#3570 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:23

Idézet

Idézet

miért lenne elavult? ha ugye ennyivel később jön mint a box pont hogy fejletebb lesz...
amúgy a ps3-at 10-évre tervezték meg szerintem box sem jön ilyen korán főleg hogy most jön a project anal meg ilyenek...
de ezt még mindig nem értem miért lesz a ps4 elavult...látnok barátunk elmondanád??
bár több helyen volt is hogy nem jön ps4Kép

#3571 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:44

Idézet

Idézet

Idézet

miért lenne elavult? ha ugye ennyivel később jön mint a box pont hogy fejletebb lesz...
amúgy a ps3-at 10-évre tervezték meg szerintem box sem jön ilyen korán főleg hogy most jön a project anal meg ilyenek...
de ezt még mindig nem értem miért lesz a ps4 elavult...látnok barátunk elmondanád??
bár több helyen volt is hogy nem jön ps4Kép
nem hogy a ps4, de a 3 sem lesz elavult, mert mint írták 10 évre tervezték, vagyis ezért tettek bele pl blu-rayt, és még sok más dolgot, ami jobb mint a boxé. most még a f.sznak sem kell, de 10 év múlva alap lesz sztem. viszont a köv boxban ezek mind benne lesznek. ami max 5 év múlva jön.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3572 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem hogy a ps4, de a 3 sem lesz elavult, mert mint írták 10 évre tervezték, vagyis ezért tettek bele pl blu-rayt, és még sok más dolgot, ami jobb mint a boxé. most még a f.sznak sem kell, de 10 év múlva alap lesz sztem. viszont a köv boxban ezek mind benne lesznek. ami max 5 év múlva jön.
a blu-ray nem valószínű hogy bekerülhet valaha is a boxba mivel a sony saját formátuma

#3573 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

a blu-ray nem valószínű hogy bekerülhet valaha is a boxba mivel a sony saját formátuma
ebben igazad lehet, de az MS nél van a cash, szal lehet h kivásárolják.
ill jöhet még egy másik formátum, ami viszont MS formátuma lesz.... vagy előveszik a hd-dvd-t, bár ki tuggya....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3574 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ohhóóóóó ne ítélj túl hamar....pénz beszél, kutyaszar táncol. Gondolj bele, az olyan lenne, mintha érdekeltséget szerezne a MS konzoljában a SONY. Ha én lennék nekik, simán eladnám a BluRayt a Sanyi helyében a MS-nak, részesedésért cserébe (x360 részvény :Đ)
Kép
Kép
Kép

#3575 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ill jöhet még egy másik formátum, ami viszont MS formátuma lesz.... vagy előveszik a hd-dvd-t, bár ki tuggya....
halott ügy addigra már annyira elterjed a br...filmek terén meg minden...sőt már ma is sokan használják, egy dolog hogy nálunk még nem veszik annyira a hd filmeket.
ha jön is új formátum azt csak box használja majd szerintem....br kapacitása egyre több már asszem 800gigánál tart.
jobban nem fog csinálni csak szintrehozza a saját konzolját...ennyi

#3576 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ohhóóóóó ne ítélj túl hamar....pénz beszél, kutyaszar táncol. Gondolj bele, az olyan lenne, mintha érdekeltséget szerezne a MS konzoljában a SONY. Ha én lennék nekik, simán eladnám a BluRayt a Sanyi helyében a MS-nak, részesedésért cserébe (x360 részvény :Đ)
tényleg ez nem is hülyeség és akkor már akár belepofázhatnak az ms dolgaiba...ígyis úgyis jól jár a sony végülis

#3577 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 10:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

halott ügy addigra már annyira elterjed a br...filmek terén meg minden...sőt már ma is sokan használják, egy dolog hogy nálunk még nem veszik annyira a hd filmeket.
ha jön is új formátum azt csak box használja majd szerintem....br kapacitása egyre több már asszem 800gigánál tart.
jobban nem fog csinálni csak szintrehozza a saját konzolját...ennyi
ha nem sikerül megvenniük a br-t, valszeg ez lesz...
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -

#3578 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:00

Tudtok nekem ajánlani 10 ezer forintért jó játékot ps3-ra??

#3579 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:17

Idézet

ps3 topik miért nem jó neked?
10 ezer...attól függ, újonnan vagy használtan...

#3580 Felhasználó inaktív   laci01008 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 08. 18:18

Idézet

colin mcrea dirt.uncharted

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.