HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#401 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 14. 20:01

pofa be !!a továbbit privbe!Kép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#402 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 22:02

Az is megvolt, megnyugodhattok, befejeztük a személyes war-t. tiétek a fórum. Meg az enyém isKép
PC-n tolom :)

#403 Felhasználó inaktív   marcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 10:30

ha vki, ja, játszik projektoros tv-n, az írja már le miylen, vagy tölthet fel képet is. sima tv-ről is. :Đ

#404 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 17:15

És a 360 asat össze lehet kötni a sima x-el? (mármint konzolt)
Armor King

#405 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:21

na megnéztem a ridge racer 6(x360) vs ridge racer 7(ps3) képeket és hát le a kalappal x360 na ezért is fogom az x-et vállasztani!

#406 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:24

egyetértek.
PC-n tolom :)

#407 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 08:26

Azért nem kell a ps3 mat se leírni.
ott még kell egy kis idő amire kitapasztalják azt a hardwert.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy egyforma szinten van a 2 berendezés.
Meg kell védenem, mert a CELL miatt magában hordozza a következő évek technikai főirányát.

Hero14 kérdsére a válasz:

Tudtommal nem, de hadd kérdezzem meg, mire is lenne jó egy sima Xet, meg az x360 at összekötni?
Biztosan van értelme, csak nem jöttem rá hogy mi is lenne az...

#408 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:32

Hát van 1 sima x-em, de annyi pénzért eladni nem lehet, amennyiért érdemes, szóval megmarad nekem. Akarok venni 1 x 360-asat:Szóval ha van 2 box, akkor lehetne hálózaton játszani tesómmal.ENNYI
Armor King

#409 Felhasználó inaktív   xboxtuti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 07:52

PS3-re mikor lesz ennyi progi egy helyen? http://xbox360mod.uw.hu/

#410 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:18

Arra lennék kiváncsi hogy a ps3-al vagy a xbox360 lehet úgy böngészni a netem hogy csak az internet van kifizetve?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#411 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:40

http://www.hardcorew...iew-348-1.htmEz a cikk egyértelműen válaszol a fórumszekció fő kérdésére.Mely az lenne, hogy melyik az erősebb a 2 konzol közül.Sajnos Guppi kérdésére nemtudom a választ...Nem használok konzolt.Csak átalakítok.Ugyanakkor hírek reppentek fel nemtúlrégen egy ps3 linux elkészítéséről,amennyiben ez igaz, a ps3 képpes lessz böngészésre egészen biztosan.

#412 Felhasználó inaktív   Left Behind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 14:45

számítógép a legjobb

#413 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:40

Máramire....
Mert jönnél csak el hozzám, pattannál bele a bőrfotelba (ami akkora mint az ágyad) és lenyomnál bármilyen játékot 5.1-ben 42" HD minőségben! Esetleg egy sör mellett.
Nem beszélnél ilyen hülyeségeket.
Dolgozni én is PC-n dolgozom. De kikapcsolódni kényelmesen az igazi, nem a 14" monitor előtt görnyedve (képletesen)
Aki akarja úgyis érti mit mondok. Mivel van ez is-az is itthon, tudom mi a különbség. Ég és föld.
SlipKno, neked csak PC-d van az tisztán látszik. Ez nem is baj. Csak akkor ne beszél hülyeségeket, és nem alkoss véleményt arról amit nem is ismersz.
Kép
Kép
Kép

#414 Felhasználó inaktív   Left Behind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 16:59

haveromnak van ps2-je és iszonyúgagyi az irányítás és a grafika csak az jobb benne hogy le lehet ülni fotelbe de pc-t is lehet tv nézni lehet kapni hozzá joystikot sőt pc-n sokkal olcsóbb a net én onnan szerzem be ingyen!!! a játékokat van konzolra is!!! ott ahol leszedem

#415 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 17:00

Idézet

Arra lennék kiváncsi hogy a ps3-al vagy a xbox360 lehet úgy böngészni a netem hogy csak az internet van kifizetve?
Tudtommal X360on netezni nem lehet, csak a saját livejában töltögetni demókat, meg multizni.
PS3-hoz készül a saját linux oprendszere, usb-n rátolható egér+bill., a kérdés csak az, hogy fotelből/kanapéból nem biztos, hogy a legjobb böngészni, főleg, ha a tv felbontása is olyan (ergo HD szerintem biztos kell hozzá).
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#416 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 17:37

Hello! Lenne 1 kérdésem....... A sima xbox a jobb, vagy a ps2, (grafika sima tv esetében).???? Várom a véleményeteket, de nem akarom, hogy összevesszetek rajta..................
Jaa, és ugyanazok a játékok(Morrowind, + ilyen játékok) megvannak mind2-n nem?
Armor King

#417 Felhasználó inaktív   marcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 18:13

Idézet

http://www.hardcorew...eview-348-1.htm Ez a cikk egyértelműen válaszol a fórumszekció fő kérdésére. Mely az lenne, hogy melyik az erősebb a 2 konzol közül. Sajnos Guppi kérdésére nemtudom a választ... Nem használok konzolt. Csak átalakítok. Ugyanakkor hírek reppentek fel nemtúlrégen egy ps3 linux elkészítéséről, amennyiben ez igaz, a ps3 képpes lessz böngészésre egészen biztosan.
szerintem ez a cikk nem válasz semmire! egyéni vélemény. mire alapoz??
úgyhogy ez nem dönt el semmit. ha megnézzük a két konzol game-eit, már most látszik, hogy a graf szebb PS3-on! és csak most jött ki, a fejlesztőknek meg van idejük arra hogy kiismerjék a gépezetet, szal...Kép

#418 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 23:38

Idézet

Idézet

http://www.hardcorew...eview-348-1.htm Ez a cikk egyértelműen válaszol a fórumszekció fő kérdésére. Mely az lenne, hogy melyik az erősebb a 2 konzol közül. Sajnos Guppi kérdésére nemtudom a választ... Nem használok konzolt. Csak átalakítok. Ugyanakkor hírek reppentek fel nemtúlrégen egy ps3 linux elkészítéséről, amennyiben ez igaz, a ps3 képpes lessz böngészésre egészen biztosan.
szerintem ez a cikk nem válasz semmire! egyéni vélemény. mire alapoz??
úgyhogy ez nem dönt el semmit. ha megnézzük a két konzol game-eit, már most látszik, hogy a graf szebb PS3-on! és csak most jött ki, a fejlesztőknek meg van idejük arra hogy kiismerjék a gépezetet, szal...Kép

Már Bocs de mi szebb mire eddig összehasonlítható game jött ki mind kettőre ez a cod3 és a ridge racer 6 és mind a kettőben szebb az x360 grafja szóval te ezt nem tom honnan veszed hogy jobb a grafja a ps3-omnak!Mire alapozol?

#419 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 22. 07:21

haveromnak van ps2-je és iszonyúgagyi az irányítás és a grafika csak az jobb benne hogy le lehet ülni fotelbe de pc-t is lehet tv nézni lehet kapni hozzá joystikot sőt pc-n sokkal olcsóbb a net én onnan szerzem be ingyen!!! a játékokat van konzolra is!!! ott ahol leszedem[/quote]Erre nem tudok mit válaszolni, mivel te sem az én kérdésemre válaszoltál. Hogy hasonlítod össze PS2+TV kombinációt a PC+17"-al, vagy X360+HDTV-vel?
SEHOGY. És nem a netezésről van szó, mert azt természetesen én is PC-n nyomom. Mintahogy pizzát sütőben sütök, szarni a WC-be szoktam és így tovább. Játszani meg konzolon jobb. ennyi.
Kép
Kép
Kép

#420 Felhasználó inaktív   Left Behind 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 07:36

[quote]
haveromnak van ps2-je és iszonyúgagyi az irányítás és a grafika csak az jobb benne hogy le lehet ülni fotelbe de pc-t is lehet tv nézni lehet kapni hozzá joystikot sőt pc-n sokkal olcsóbb a net én onnan szerzem be ingyen!!! a játékokat van konzolra is!!! ott ahol leszedem[/quote]Erre nem tudok mit válaszolni, mivel te sem az én kérdésemre válaszoltál. Hogy hasonlítod össze PS2+TV kombinációt a PC+17"-al, vagy X360+HDTV-vel?
SEHOGY. És nem a netezésről van szó, mert azt természetesen én is PC-n nyomom. Mintahogy pizzát sütőben sütök, szarni a WC-be szoktam és így tovább. Játszani meg konzolon jobb. ennyi. [/quote] a PC-t is lehet nézni HDTV-én csak kell hozzá egy alapszintű videó kártya kb:10000ft
de ha játszassz pc jó játékokkal akkor biztos olyan Videókártya van amim van ilyen.
De a konzolba az is szar hogy másolt játékhoz be kell csippeltettni aztán meg elbassza az olvasó fejet. Én 13 éves vagyok nincs minden jó játékra 10000ft-om ha lehet ingyen is.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.