HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#361 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 21:47

Én ps3-at veszek majd csak attól félek hogy nem lehet majd összekötni a monitorral oszt majd egy 70 centis átmérőű tévét is vehetek (HD-re nem telik Kép). Nálam a szempontok: 1 Mennyi ideig gyártanak rá játékot (6 évig nem akarok másikat venni!) 2 Lehessen internetezni 3 Megbízhatóság (ne keljen súlyos 10 ezreké szervizelni) 4 lehessen összekötni monitorral. Ezek szempontok alapján melyiket éri meg jobban??

Ui: Nem értem azokat akik fikázzák a sony-t tán a microsoft sohasem rontott el semmit?? (Vajon xbox-on is van kék halál??Kép)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#362 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 22:37

Ha már a megbízhatóságnál tartunk, most voltam a tesco-ban és az elektronikai osztályon ki volt állítva egy X360. El is kezdtem rajta NFS MW-ni ,majd mikor befeztem egy versenyt az X lefagyott. Ennyit a megbízhatóságról...
Xbox 360 tulaj lettem.

#363 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 23:18

Idézet

Ha már a megbízhatóságnál tartunk, most voltam a tesco-ban és az elektronikai osztályon ki volt állítva egy X360. El is kezdtem rajta NFS MW-ni ,majd mikor befeztem egy versenyt az X lefagyott. Ennyit a megbízhatóságról...
... vagy ennyit a tescoról Kép

#364 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 23:43

hát én csak annyit szeretnék mondani hogy szerintem ez a verseny nem hardweresen fog eldőlni.Abban mind a két konzol egyformán erős,azonban a gépekre kiadott játékok és támogatottság lesz a döntő.Véleményem szerint hosszú távon a box lesz a nyerő mert már kb 1 év előnye van a ps3-al szemben, ugyanakkor jobb játékok készülnek rá és jobban ki lehet használni,könnyebben programozható.A Ps3-at egy nagy és fanatikus rajongói bázisun túl nem fogják annyira venni mint a boxot.aztán ott van a sixaxis kontroller amiből idióta módon kihagyták a rezgőmotort és lecsereélték a mozgásérzékelőkre,csak mert a wii-ben is van.kíváncsi lennék hogy játék fogja ezt a lehetőséget kihasználni a következő egy évben a warhawkon kívül.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#365 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 23:56

Idézet

Idézet

... vagy ennyit a tescoról Kép
Abszolute igazad van ennyit a Tecsóról én ma voltam fenn az Árkádokban X360 promóción és iszonyat kira volt főleg a gears of war bemutató az államat kerestem egy jó ideig az biztos és ott is volt vagy 25 gép kiállítva és eggyik se szart be melegedtet abszolute langyos hűt bocsátott ki a konzol pedig reggel óta nyüstölték szóval ennyit érsz a hozzászólásoddal majd megnézem mennyi ps3 fog beszarni meg nem beolvasni a cd-ket mint annó a ps2-nél nekem is volt tapasztalata!De amúgy nem mondom hogy a ps3- szar mert nagyon is jó de az x360 kicsivel mégis scak jobb nameg jobban tetszenek rá a gamek és már csak gears of warért érdemess venni eggyet ezt én mondom mert valami hihhetetlen kira game!

#366 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 12. 07:33

nimatsixteen! Véleményem nagyjából megegyezik a tiéddel: a kiadott játékok döntik el ki mit vesz. Én korábban Ps-t akartam, de nem jött...csak nem jött. Mikor megtudtam hogy b@$zhatom tavaszig, akkor kezdtem el érdeklődni X után. Most hogy 2 napja megvan, nincs egy panasz-szavam sem. NFSC és Deadrising van egyenlőre meg. NFSC grafja beszarás!
Szerintem ha valaki konzolt akar venni, akkor ne a név, ne a taljasítmény alapján válasszon, mert az csak parasztvakítás. Válasszon a rá megjelenő játék alapján, ennyi.Kép
Kép
Kép
Kép

#367 Felhasználó inaktív   matesz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 14:21

légyszives magyarázzátok el nekem,hogy ez mit jelent,ez a frissítés...mer utánaolvastam,de nemnagyon értem,pedig egy csomó fórumban írnak róla...

Xbox 360 Xtreme firmware 2.0 for TS-H943
légyszi segítsetek!!!!

#368 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 17:28

Idézet

donmarchello:te egy kis ps buzi gyerek vagy...öregem ne szennnyezd már itt a levegöt....eddig minden hozzászolásod arrol szolt h szar x lefagy szar gagyi ps isten stb....verdd ki a farkadat más oldalokon a többi haveroddal a ps-re de ne itt nyomdd a hülyeségeket.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#369 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 17:32

én jomagam és a többiekkel együtt nagyjábol azon a véleményen vagyunk hogy mind a két gépnek megvannak ajo tulajdonságai és h mind a kettö királyy.te bazz fikázod az x-et minden ok nlkül és istenited a ps-t.én x-et vezsek majd de tom h a ps legalább ugyanannyira jo.és nem fikázom hnem érvelek h nekem mért jön be jobban stb
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#370 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 17:36

Nem kell fikázni semelyik konzolt.
Pl mi még ennyire sem vonk képesek,hogy egy konzolt csináljunk.Egyaránt sok munka volt a PS3 és az XBOX360 elkészítése,kidolgozása is.Mind1ik konzol rendelkezik elönnyel,és ojkor hátrányos tulajdonságokkal.Egyaránt megjelenik PS3 és XBOX360-ra is komoly és szuper játékok,és egyaránt megjelnik PS3 és XBOX360-ra is gyenge és komolytalan játék is.Mind a 2 konzolnak a kinézetével lehet gond,valakinek az nem teccik rajta,valakinek meg ez nem teccik rajta.

#371 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 18:58

Én nem fikázom az X-et, csak visszaszólok az olyan gyerekeknek akiknek fingjuk nincs arról, hogy a PS3 milyen, de azért beírnak mindenféle baromságot. Ja és ezt az X lefagyós üzenetet is azért írtam, mert valamelyik azt írta be , hogy a Ps3, hogy fagy meg milyen megbízhatatlan, miközben az X-se tökéletes. Kérdezem én, hogy honnan tudja , hogy a ps3 fagy? Ja és pont te mondod, hogy szennyezem a levegőt, mikor még kultúráltan írni se tudsz.

Xbox 360 tulaj lettem.

#372 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 19:06

tjames csak egy kérdés.milyen a box?ja és hdtv-d van vagy nem?machintosnak pedig üzenem hogy egyetétek vele de lehet kultúráltan is.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#373 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 19:10

VALAKI LÉCCI VÁLASZOJJON AZ ELŐZŐ KÉRDÉSEMRE!
Armor King

#374 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 20:47

igen lehetett vlna finomabban is sorry...
donmarchello:ha figyelmesen visszaolvasol senki nem fikázta a ps-t és én egy ps lefagyos üzit so olvastam.hnem olyanokat h jo mind a kettö stb lényeg a lényeg jo mind a kettö ezen ne is vitatkozzunk többet.Kép

#375 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 20:53

ebként nálam a végsö érv az x mellet hogy jönnek rá rts-ek is.még hozzzá baromi jo rts-ek(halo wars,history channel)

#376 Felhasználó inaktív   gyuszaa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 22:45

Idézet

jaja, jól.KépKépKépKép
szánalom, sok kis 14 éves kis pöcs, asszik övéké a világ mert anyuci vett neki egy pct
akkor most egy kicsit sorolok neked : ps 6 éves mostani gamek full grafikával mennek rajta
egy 6éves pcn már el se indulna a game, crackekről ne is beszéljünk hol ez jó, hol ez hibás erre várni kell egy hónapot, játék 90%ánál elszaródik a mentés stb...
pc- netezés,munka stb... konzol : play more Kép
hidd el jön a ps3 a pc-sek elbújhatnak a sarokba
minden nagy játékfejlesztő lefogja szarni a pct (már most is ígyvan néhol) hol a cod3 vagy esetleg a gta 4 se fog megjelenni pcre
elkéne egy moderátor ide

a témához meg annyit iszonyatosan melegedik az x06 hogy tojást lehet sütni rajta van is a youtubon video rola :
a ps3 igaz kb 2×er annyit fog fogyasztani de nem fog ennyire melegedni és a blu ray-nek köszönhetően 5× halkabb lesz a lemez olvasása

#377 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 00:43

Idézet

Idézet

jaja, jól.KépKépKépKép
szánalom, sok kis 14 éves kis pöcs, asszik övéké a világ mert anyuci vett neki egy pct
akkor most egy kicsit sorolok neked : ps 6 éves mostani gamek full grafikával mennek rajta
egy 6éves pcn már el se indulna a game, crackekről ne is beszéljünk hol ez jó, hol ez hibás erre várni kell egy hónapot, játék 90%ánál elszaródik a mentés stb...
pc- netezés,munka stb... konzol : play more Kép
hidd el jön a ps3 a pc-sek elbújhatnak a sarokba
minden nagy játékfejlesztő lefogja szarni a pct (már most is ígyvan néhol) hol a cod3 vagy esetleg a gta 4 se fog megjelenni pcre
elkéne egy moderátor ide

a témához meg annyit iszonyatosan melegedik az x06 hogy tojást lehet sütni rajta van is a youtubon video rola :
a ps3 igaz kb 2×er annyit fog fogyasztani de nem fog ennyire melegedni és a blu ray-nek köszönhetően 5× halkabb lesz a lemez olvasása
Már bocs de azt a vidit láttam és az egy legelső szériás x360-van volt amint láttad csak szimpla borda volt rajta semmi más úgy meg jóhogy megsül a cucc!A mostani x360-okkal abszolute semmijen melegedési probléma sincsen!

#378 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 08:29

A helyzet az hogy nagyon sok melegedési gond volt az X360 al...
Meg volt egy olyan sunyi kis marhaság hogy véletlen az összeszerelés közben a borda alján RAJTA FELEJTETTÉK a csomagoló anyagot. (Ilyen egy.... baromságot már nemazért....)

Lehetnek mostis gondok amúgy a hővel....
(megemlíteném hogy a CO-GPU gyárilag NEM KAP HŰTŐBORDÁT (? WTF ? amikor megláttam..)

Szóval apró hibák azért vannak.
Azt mindenesetre megjegyzem hogy alapjáraton a mostani szériának nincsennek hő gondjai, ameddíg fektetve használlják, és kap friss levegőt is... (van aki a polcon betolja a falig..)
Amennyiben szűkös lnne a hely, vagy biztosra megy az ember, érdemes átköttetni a ventiket.
(a szabályzó elektronika elé. Így egy fix, és a gyáritól magasabb fordulaton jár, jobban hűt)

Nem mondom, zajosabb lessz... de 2 szabványos 8 centis pc venti van benne,
12 volt üzemi fesz re kitalálva.
Vagyis nem lehet hangosabb mint egy pc +1 házventi. és nemis az.
--------
Aztán most meg kell védenem kedvenc platformomat, a PC-t....
Akárhonnan is nézzem minden konzol egy speciális pc.
Cél hardwer, platform, hívd aminek akarod.
Mindíg a legbrutálisabb lessz (legfejebb rövid időre erősebbek a konzolok) ,és mint ilyen a legdrágább is..
Egyetértek abban hogy nem feltétlen játékra van kitalálva. Aki csak játszani akar, az e vegyen pc-t. Nem látok benne reális értéket.
Aki viszont kihasznállja a pc erejét, nemcsak játszik, az teljesen korrekt.
Végülis a házimozit, hi-fi t, konzolt, meg még sokmindent ki tud váltani.
Egyben hasznos munkaeszköz.

Játékokra visszatérve....
Amit a konzolok új generációja már most lecsúszott, az a Physix.
Nincsen sem az x360 ban, sem a ps3 ban.
Vannak játékok is amik élvezhetetlenek lennének konzolon. (számomra legalábbis mindenképpen)
(Warhammer 40k: Mark Of Chaos, példának. De sosrlhatnám az összes RTS t.)

Ettől független egyertétek mindenkivel abban, hogy mind a ps3 mind az X360 a legkorszerűbb platform játékokhoz. Ez mindíg is így volt.... A konzol ezért van. Ez ad alapot a létjogosultságára.

Az, hogy másképpen fejlesztenek pc-re mint konzolra ad magyarázatot a pc avulására.
Pc re úgy fejlesztenek, hogy az éppen aktuális hardwert maximálisan kihasználja.
Emiatt a régebbi hardwer egy idő után nemigen tud kielégítő lenni.

Konzolon más a helyzet. Ott van EGY adott hardwer, amiből a konzol áll.
Azt kell a végtelenségig kihasználni minnél jobban. Mivel konzolba nemigen lehet új processzort venni. (bár tudok egy website ról, ahol írnak egy nagyon haszontalan ötletről, miszerint a sima xbox1 be bele lehet rakni 1000 Mhz-s processzort, de ott is leszögezik hogy semmi értelme.
Azontúl RAM ot v1.4 es xbox simába tudtam tenni. 64 helyett 128 mega van benne.
Linux alatt jól adja ki magát, amúgy teljesen közönbös.)

Lényegében ennyi a mai kisregényem.
A konzolok a legértékállóbak játékra. Kifejlesztés után pár évig a leg erősebb platform minden új konzol játékra.

#379 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 08:45

Idézet

elkéne egy moderátor ide
Megkésve bár, de törve nem....
Emberek, ilyen elszabadult fórumozókkal ne tessék foglalkozni, ne tessék reagálni! Egy idő után úgyis megunja, vagy előbb-utóbb jön egy moderátor és intézkedik. Helyesebb, ha szóltok valamelyik moderátornak, gyorsabban tud intézkedni (már ha itt van, ugye.)
.... Adás vége.

Adás+: Tisztelt delikvens figyelmeztetve van.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#380 Felhasználó inaktív   marcco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 10:02

na üdvözlök mindenkit.

így ahogy olvasom a fórumot, nem tudtam megállni, hogy ne regeljem magam, és hozzászóljak a témához. Mindig PS párti voltam, sosem felejtem el a PS1 okozta élményt még anno.

sokan itt mondjátok, hogy a 360 a nyerő platform, meg hogy az erősebb mint a PS3 , több játék van rá, mennyiségileg és minőségileg is, / lost planet, gears of wars, halo.../
a gears of wars, eszméletlen... nagyon kipróbálnám és vennék miatta 360 at!

na de most! az új Box, már közel 1 éve a piacon van! Egy éve bővül a kínálat, a fejlesztők folyamatosan ismerik ki a hardware nyújtotta lehetőségeket, s találnak ki rá eszméletlen jó storykat! de emlékezzünk csak vissza a startra!
jójó, több játékkal nyitott mint, most fog a PS3, de nem volt ennyire bonyolult a rendszer, a megjelenő játékok grafikailag szinte egy szinten voltak a pc-s verziókkal, nem lehetett igazán érezni a next-gen feelinget! motogp, tomb raider kameo..meg az összes többi.
Grafikailag, hú nagyobb felbontás, de azt a képet egy jobb videó karis pc is előállította! Nem beszélve a lefagyásokról, a túl melegedésről, az összekarcolt lemezekről, a hiányos készletekről, az ott maradt ragasztószalagról...
tehát a lényeg, a grafika olyan volt mint a pc-s game high beállításokkal.... és az indulásnál bizony voltak gondok...

na már most, így EGY ÉV után, talán először a Gears of war-on érzem én a NEXT GEN érzést X 360-on, mind grafikailag, s játékmenetileg, / legalábbis sejtem, hogy nagyon jóó lesz/, érzem az egyediséget, nem pedig egy multiplatform-os, összekókányolt...vmi..
de egy év alatt volt idejük tökéletesíteni a game-t a fejlesztőknek, meg az egész 360-os bandának egyaránt!

PS3. Még meg sem jelent, igaz a konzol csúszott egy évet / utáljuk is a sony-t emiatt.../
tehát itt most van a start! most tartunk ott, mint a box 1 évvel ezelőtt!
a fejlesztők még alig ismerik a rendszert, nem beszélve a Cell-ben rejlő lehetőségekről! A mostani szűk kínálat ennek az ismeretlenségnek az eredménye! de grafikailag már most EGYÉRTELMŰEN LÁTSZIK, hogy a PS3 jobb, szebb képet produkál, a karaktereken érezhető már most a next gen élmény!.. meg gondolom a játékmenet se lesz kutya!
így hogy még alig ismerik a PS3-at! és akik azt mondják, hogy a PS3 gáz, mert nehéz programozni, emiatt kevesebb játék lesz rá, grafikailag és színvonalban, az várjon egy évet, és szólaljon meg utána mégegyszer!!!! Egy év alatt folymatosan ismerik majd ki a paltformot...sőt még az utáni években is. és egyre jobban kiahsználják majd azt az erőgépet!

ezzel azt akarom mondani, hogy még csak most indul a konzol, és Ti már az egy éve piacon levő, az egy éve kialakault kínálathoz hasonlítjátok, meg az egyértelműen gyengébb hardware-hez! amelynél egy év kellett ahhoz, hogy kihozzanak egy igazán Next-Gen játékot, gondolok itt erre a gears of war-ra! :Đ

Ami az árat illeti. PS3-ban benne van már a Blue Ray, nem kell külön megvásárolni, benne lesz a konzol árában! és ha kiszámolom, ha most vennék egy 360 premiumot, meg majd hozzá a HD-DVD lejátszót árban már ott is vagyunk!

360 előnye hogy már flashelhető, de ezt a ps3-mal is megfogják oldani, vmilyen módon.
/ legalábbis bízom benne... :-D /

ettől függetlenül jó konzolnak tartom a 360-at is, de ha már rá kell áldozni, akkor inkább a PS3-nál teszem le én a voksomat, a saját szubjektív kis véleményemmel együtt, és kivárok!!!
igaz nagyon csábító a 360 is. /és ha az ára is lejjebb csúszik, és a flasheléssel sem lesz semmi gond nem tom mi lesz... :D) /

de szerintem itt a gondot nem a konzolok ára fogja jelenteni hanem a HDTV-é! a tökéletes élvezethez HDTV kell. ami, MO-on még elérhetetlen kategóriába tartozik, és fog is!

na ennyit szerettem volna mondani! köszi.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.