HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#501 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:13

A wii előtt nem muszály ugrálni. A kontrollerét teljesen hagyományos módon is lehet használni. Illetve az autós játékok nem hinném, hogy olyan megerőltetőek lennének. Csak tekergetni kell a kezedben a kormányt.

#502 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:50

Idézet

Idézet

csak sztemm az lesza gáz hoyg mire beindul a ps3 3-4 év mulva rra már itt lesz az uj x.na és persze közben is lesz az360-ra halo3 stb.szall sztem ezzela csuszással és áremeléssel nagyon lecseszte a sony
3-4 év? 1 év mulva gőzerővel belesz indulva a gépezet.... a ps2-t választott a többség ebben a generácioban, ami bőven kiszolgált mindenkit 7!! évig. 7 éves élettartam egy konzolnál nem semmi, és ez több mint elég volt az embereknek..ps3-at is ennyi kb időtartamra lehet tenni szerintem, a csuszással meg az árral elbukták az elejét, de ez csak az eleje, befog ez indulni hamarosan, most volt hivatalos hír, hogy megoldódtak a gyártási problémák, igy gőzerővel gyártják a cuccost...mivel a fanboyok elviszik ilyen áron is az összeset, sok konzol lesz, amire sok játékot is vesznek.. ez még csak msot fog beindulni

#503 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:58

Tudod mennyi sony ps2 fejet cserétem életemben?
És tudod hány xboxot javítottam életemben?

Azt tdod e hogy boltok fórumaiban hány olyan topic van, hogy Xbox gondok, és hány olyan hogy ps2 gondok?

#504 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:04

Idézet

Tudod mennyi sony ps2 fejet cserétem életemben?
És tudod hány xboxot javítottam életemben?

Azt tdod e hogy boltok fórumaiban hány olyan topic van, hogy Xbox gondok, és hány olyan hogy ps2 gondok?

na mennyi?engem érdekel!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#505 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:11

Mondjuk ps 2 fejből írdatlan mennyiséget....
Legalábbis ameddíg a fejvédő áramkörök nem jelentek meg..
De 100 felett...
12-15 ezer között vannak a fejek ps2 be...
Ennyiért sima xboxba tökúj meghajtót lehet venni.
Az kb... 3 év alatt fáradt el. (erős használat mellet....)

Olvass utánna kicsit, a ps2 optikai meghajtójának rengeteg gondja volt, és van is...
Megjegyzem az egyetlen dolog amit a Sony saátkezüleg fejlesztett a ps2 be.

Ettőlfügettlen jó gépnek tartom a ps2 őt.
Legalábbis technikai érdekességnek...
128 bites processzort nemsokat látni :Đ
mielőtt egy ps2 tulaj megsértődne...

#506 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

csak sztemm az lesza gáz hoyg mire beindul a ps3 3-4 év mulva rra már itt lesz az uj x.na és persze közben is lesz az360-ra halo3 stb.szall sztem ezzela csuszással és áremeléssel nagyon lecseszte a sony
3-4 év? 1 év mulva gőzerővel belesz indulva a gépezet.... a ps2-t választott a többség ebben a generácioban, ami bőven kiszolgált mindenkit 7!! évig. 7 éves élettartam egy konzolnál nem semmi, és ez több mint elég volt az embereknek..ps3-at is ennyi kb időtartamra lehet tenni szerintem, a csuszással meg az árral elbukták az elejét, de ez csak az eleje, befog ez indulni hamarosan, most volt hivatalos hír, hogy megoldódtak a gyártási problémák, igy gőzerővel gyártják a cuccost...mivel a fanboyok elviszik ilyen áron is az összeset, sok konzol lesz, amire sok játékot is vesznek.. ez még csak msot fog beindulni
hát pedig 1 év mulva nem fog még gözerövel beindulni a ps gépezete.merta bejelntett gamek közül is alig van 4-5 kiválo cim 2007-re.dmw4,ff).szall mig mass effect meg halo3 szintü überbrutál gamek fognak jönni a ps3 által kel még legalább egy két év.ugy ahogy kellet az x-nek is.és ugye mire elhozza a son mo-ba.........................
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#507 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:23

Bizony, a Sony-nak bukta lesz, Európában BIZTOS!!!! A 2 vezető Konzol Európában(!) az XBox360 és a Wii lesz! Ráadásul ha 1 év múlva jönn még csak a PS3.... Max. az Erópai fanok fogják első sorban venni a PS3-at, de még lehet, hogy Ők sem biztos! Plussz 1 év még NAGGGYON SOK!!!!!
Könnyen lehet, hogy a PS3 lesz az utolsó felvonás és az Apple Konzolja lesz az új vetélytárs az XBox360-nak!

#508 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:27

vagy egyenlőre még az apple sem.....
Le a kalappal az előtt aki két évet vár PS3-ra. Én is azt akartam. Ozt jött a hír hogy se szept, se okt, de még csak nov-ben sem lesz PS EU-ban. Akkor vártam, és gondolkodtam, utánaolvastam, ötöltem...bla...bla... és vettem egy X-et. Azóta sem bántam meg. És most csak megerősítést nyerek :Đ
LOL SONY Kép
Kép
Kép
Kép

#509 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:13

Ez a sony teljesen hülye!!!!!!!! Ha tényleg októberben jelenik meg biztos hogy nem veszem meg!KépKép

Ui: Hol a legolcsóbb a wii?KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#510 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 14:21

Hát asszem,hogy a sony ezzel a halasztással szúrta el az egészet európában.Addigra már a vérbeli sony fanokon kívül mindenkinek lesz egy X-e vagy egy Wii-je.(szerencsésebbeknek mindkettő).Sajnálom a sonyt, nem érdemli meg az ekkora buktát.(de sztem Ken Kutagarit el kéne onnan távolítani mostmár!)Az apple konzol pedig sztem be fog fuccsolni,még megjelenés előtt.(Labdába se rúghatna ezen a piacon)
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#511 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 08:32

Hát igen. A Sony ismét Sz@rik az európaiak fejére egy nagyotKép
A japók segge bezzeg ki van nyalvaKép
Ezért fogok X-et venni a PC-m mellé.Ne nézzék már hülyének az embert.
A PS3 az ilyen húzások miatt fog buktázni az X360-al szembenKép Ilyen formán nem kár érteKép

#512 Felhasználó inaktív   torviktorx 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 16. 10:25

a sony egy marha nagy baromságot csinált. minek kell megadni a dátumot amikor nem biztos,ha 2éve nem halaszgatnák hanem nem mondanának semmit akkor nem lenne ekkora cirkusz legalábbis sztem;
ut: mert már mindenki beleélte magát a márciusi megjelenésnek és tessék szeptember és azis igaz h a sony azé halaszgatta ennyire h egy lépcsőfokkal jobb legyen mint az x. de engem mint x360 tulaj nem izgatt én aszt szerettem volna h legyen egy következő generácios konzolom a pc ps2 pspmellé:ĐKép

#513 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 16. 10:26

Hali! engem nemérdekel mennyit késik a ps3 és h mennyibe fog kerülni! mindenképp megvárom.......EGY NAGY F@SZT!!!!!!!!!.......Már Rég megvettem az Xet...A sony bekaphatja...

#514 Felhasználó inaktív   torviktorx 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 16. 10:27

hát jaKép

#515 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 11:45

Idézet

Hát asszem,hogy a sony ezzel a halasztással szúrta el az egészet európában.Addigra már a vérbeli sony fanokon kívül mindenkinek lesz egy X-e vagy egy Wii-je.(szerencsésebbeknek mindkettő).Sajnálom a sonyt, nem érdemli meg az ekkora buktát.(de sztem Ken Kutagarit el kéne onnan távolítani mostmár!)Az apple konzol pedig sztem be fog fuccsolni,még megjelenés előtt.(Labdába se rúghatna ezen a piacon)
már hogyne érdemelné meg.kibasz egész europával meg nem képes rendes ütemtervben gyártrani???ilyen amtör hibák mint a psp filmware stb.....hogyne érdemelné meg.de természetesen nem fog megbukni a sony merta rajonok simán kihuzzzák a szarbol.pedig ugy kéne mindenkinek szarnia sony-ra mint ahogy ö szar ránk europaiakra.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#516 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 13:32

Miért pont mi Európaiak baszunk rá ennyire??? Miért minket szar le a Sony??? És miért szegény Magyarországgal fizettetik meg a legdrágábban ezt a szaros Konzol-t???!!! Kép
Azért kapják az amcsik meg a japók olcsóbban, mert ők amúgy is meg tudnák fizetni a drágábbat, mi meg akik így is nyögünk, fizessünk mások helyet is. És akkor még csúszik vagy 1 évet.
Na ezek után én nem támogatom azt a szemét Sony-t, inkább lesz egy XBox360-nom, meg marad a PS2-öm, amire a csúszás miatt még egy 2 évig úgy is jönnek a Sony-s játékok, aztán majd még meglátjuk...

#517 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 15:14

Én már régóta mondom hogy a 360 jobb a ps 3 - nál a sony a ps 3-al úgyhallottam hogy csődbe fog menni mert láttam egy olyan videót hogy anyira túlmelegedett hogy tojásrántottát csináltak rajta
imádom a háborút

#518 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 16. 15:55

Én jól elleszek a wii-vel, amíg kijön a ps3. És akkor majd elgondolkozok rajta hogy vegyek-e olyat vagy inkább megint egy x360at. Amúgy azért is csábít a ps3, mert a hírek szerint wifi kapcsolatban állhat majd a psp-vel, és így akárhol lehetne játszani vele. Merthogy a psp ez esetben egy a lakásban szinte bárhova vihető kijelzővé válhatna. És mivel gombok is vannak rajta, ezért játszani is lehetne vele. csaknem olyan grafikával, mint amit a ps3 ad.

#519 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 16:09

ez hülyeség
szinkronizálható, de ne arra számíts, hogy te pl. a legújabb nfs-t tolod a ps3-on, és majd felállsz, kimész szarni, és a psp-vel folytatod a versenyt. elég abszurd nem????
sz.tem idetehetnénk már a PC-t is a vs Wii után, és 1 db idegesítő oldalba lehetne tömöríteni a sok fasz fant, akik a saját igazuklat bizonygatják, ahelyett hogy éppen játszanának.
úgysem jutottok sehová.............KépKép
PC-n tolom :)

#520 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 16. 16:22

Én csak azt mondom, amit egy oldalon láttam. Szerintem egyáltalán nem abszurd dolog. Mert a grafikát nem a psp hanem a ps3 generálja. A psp kijelzője alkalmas arra, hogy a ps3 játékait jó minőségben megjelenítse. A wireless kapcsolat pedig szerintem alkalmas lehet arra, hogy a jeleket olyan gyorsan közvetítse hogy élvezhető legyen a játék.
És egyébként meg nem vagyok fan. Sem ilyen, sem olyan. Csak azért, mert olvastam egy hírt, ami érdekessé tette számomra a ps3-mat.
Egyébként meg a Pc-t ne vedd a szádra, mert azt nem szeretem.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.