HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#521 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 05:53

Idézet

ez hülyeség
szinkronizálható, de ne arra számíts, hogy te pl. a legújabb nfs-t tolod a ps3-on, és majd felállsz, kimész szarni, és a psp-vel folytatod a versenyt. elég abszurd nem????
sz.tem idetehetnénk már a PC-t is a vs Wii után, és 1 db idegesítő oldalba lehetne tömöríteni a sok fasz fant, akik a saját igazuklat bizonygatják, ahelyett hogy éppen játszanának.
úgysem jutottok sehová.............KépKép
Néha jó elolvasni másoknak mi a véleménye és néha jó kifelyteni a saját véleményünket is...Pont mint ahogy megtetted ezt te is te Szellemi károsult, mert csak azt nemvetted észtre h amíg pötyögted a hányingerkeltő kis mondataidat az idióta klaviaturádon te sem játszottál te fasz fan!

#522 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 05:54

Kép

#523 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 19. 07:29

Nagyon durva hangnem van kibontakozóban itt Kép Miért?Kép
Nyugodjatok már le Kép
Ezek nem érvek-ellenérvek, hanem csak elvakult anyázások..... ennek nem itt a helye sztem
Take it easyKépKépKépKép
Kép
Kép
Kép

#524 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 19. 09:17

Azt hiszem nekem sikerült megállnom a vonalnál és nem alacsonyodtam le arra az anyázós szintre. nyugtasson meg valaki hogy így volt. :Đ

#525 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:31

Idézet

Azt hiszem nekem sikerült megállnom a vonalnál és nem alacsonyodtam le arra az anyázós szintre. nyugtasson meg valaki hogy így volt. :Đ
megnyugtatlak!Így volt.NYOGUDJ MEG!Kép:-DKép
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#526 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:36

nem itt madd dogg volt megint az agyament.de már megszokhattuk töle.hoyg egy jelntékteln dologmiatt(amiben nem si volt igaz)mutogatni meg szitkozodni kezd.szégyen....
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#527 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 23:17

Na jó...Én kérek elnézést! azért ez emelt a szintemen nem?Kép Tehát bocs ha megbántottam valakit nem ide illő szavaimmal.

#528 Felhasználó inaktív   morfeusz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 03:01

Új vagyok itt és nem is akarok teljesen tudatlannak mutatkozni. Kérdésem az lenne, hogy az
X360 tudja futtatni a hagyományos X-BOX játékokat ? Illetve érdekelne, hogy chipelés nélkül hogyan oldható meg a másolt anyag futtatása ? Előre is köszi. Kép

#529 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 05:02

Idézet

Új vagyok itt és nem is akarok teljesen tudatlannak mutatkozni. Kérdésem az lenne, hogy az
X360 tudja futtatni a hagyományos X-BOX játékokat ? Illetve érdekelne, hogy chipelés nélkül hogyan oldható meg a másolt anyag futtatása ? Előre is köszi. Kép
Kép

#530 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 20. 06:26

Hát azt hallottam hogy egyre szűkül a közeljövőben megjelenő játékok száma Wii-re. Egyre tolódnak a megjelenések. Ez nem tesz jót a Wii-nek.... Bár ez az egyetlen konzol talán amit akkor is megvesznek az emberek. Van benne valami. Engem speckó nem fogott meg, de valahogy megértem azt akit igen. Wii-X kombo nagyon állat lehet :Đ (az egyik a karifa egyik, a másik a másik oldalánKép)
Azt is olvastam valahol a neten hogy kb 50%-t használják ki a jelenlegi játékok a PS3-nak, de állítólag olyan játék sosom születik ami a teljes 100%-ot ki tudja használni.
Viszont kíváncsi leszek arra a játékra amelyi a lehetőségekhez képest csúcsra járatja majd a gépet.
Addig azt kell mondja szerény személyemnek az X360 sokkal jobban bejön
KépKépKépKépKépKépKépKép
Kép
Kép
Kép

#531 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 20:13

A ps 3 egy nagy sz... amit a gamespoton mutogatnak hogy a ps3 jobb ,az 360 as kép csak fel van nagyítva .vagy a moziból van kivágva. Megvan az összes játék azok közül. A sony ps3-a elbújhat a sunyiba Nagy hazugság, tudtam. Konkrét játék képet és videót ami tényleg bizonyítható olyat még sose láttam ps 3 -ról . Nem akarom fikázni azért . Ettől fügetlenül szerintem ugyanolyan jó lesz és bocs az első mondatért a ps3-as funoktól.

Csak fel vagyok húzva mert az egész napom egy kicsit sz...r.
imádom a háborút

#532 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 20:18

Idézet

Idézet

Kép
egy frissítő cd-vel igen és chipelés nélkül nem
imádom a háborút

#533 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 20:28

Idézet

Ez a sony teljesen hülye!!!!!!!! Ha tényleg októberben jelenik meg biztos hogy nem veszem meg!KépKép

Ui: Hol a legolcsóbb a wii?KépKép
x-360-at vegyél
imádom a háborút

#534 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 20:30

Idézet

Hát azt hallottam hogy egyre szűkül a közeljövőben megjelenő játékok száma Wii-re. Egyre tolódnak a megjelenések. Ez nem tesz jót a Wii-nek.... Bár ez az egyetlen konzol talán amit akkor is megvesznek az emberek. Van benne valami. Engem speckó nem fogott meg, de valahogy megértem azt akit igen. Wii-X kombo nagyon állat lehet :Đ (az egyik a karifa egyik, a másik a másik oldalánKép)
Azt is olvastam valahol a neten hogy kb 50%-t használják ki a jelenlegi játékok a PS3-nak, de állítólag olyan játék sosom születik ami a teljes 100%-ot ki tudja használni.
Viszont kíváncsi leszek arra a játékra amelyi a lehetőségekhez képest csúcsra járatja majd a gépet.
Addig azt kell mondja szerény személyemnek az X360 sokkal jobban bejön
KépKépKépKépKépKépKépKép
szerintem ez a három királyok közül . úgyértve hogy wii,ps3,x-360 a 360 nyerte a háborút de nem akarom elszólni magam
imádom a háborút

#535 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 21. 20:51

Idézet

Idézet

Ez a sony teljesen hülye!!!!!!!! Ha tényleg októberben jelenik meg biztos hogy nem veszem meg!KépKép

Ui: Hol a legolcsóbb a wii?KépKép
x-360-at vegyél
Még nem biztos hogy csúszik! Egyébként is csak jövő karácsonyra lesz meg rá a zsé.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#536 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 07:53

Xbox360 forever.Egyébként meg ps3-as gameplay múvi van már a neten nem is kevés de az Electronic Gaming Monthly oldaln van egy olyan összehasonlítás amiben a ps3-ra és xbox360-ra is megjelent gammákat mutatják.És nem én mondom hanem a cikkíró,hogy majdnem mindben jobb a box és a többiben sem jobb a ps hanem ugyan olyanok!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#537 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 09:46

A Wii a legjobb Kép

#538 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 17:11

Idézet

Xbox360 forever.Egyébként meg ps3-as gameplay múvi van már a neten nem is kevés de az Electronic Gaming Monthly oldaln van egy olyan összehasonlítás amiben a ps3-ra és xbox360-ra is megjelent gammákat mutatják.És nem én mondom hanem a cikkíró,hogy majdnem mindben jobb a box és a többiben sem jobb a ps hanem ugyan olyanok!
Abszolute jogos gamespoton is meg lehet nézni egy tesztet és x360 grafikailag szinte minden játékba alázta a ps3-mat amelyekben nem ott ugyan olyan!

#539 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 17:29

Idézet

Idézet

Abszolute jogos gamespoton is meg lehet nézni egy tesztet és x360 grafikailag szinte minden játékba alázta a ps3-mat amelyekben nem ott ugyan olyan!
persze még meg kell találnia fejlesztökneka középutat a ps3 programozáshoz,..de pár év mulva meg fog látszani akülönbség.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#540 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 20:51

Úgy beszéltek az x360 ról mintha a fejlesztő csapatok ismernék minden porcikáját.

Ugyan úgy gyerekcipőben jár mint a ps3. A két gép között minimális lesz a különbség grafika szempontjából.Ha a ps3 annyira brutál gép lenne akkor az első körben alázta volna az x 360-at. A játékfelhozatal fog dönteni. A sony fontos címek exkluzivitását veszíti el ami intő jel. Most úgy fest a dolog hogy japánon kívül a sony vesztésre áll. A Microsoft komolyan veszi európát a sony és a nintendo le..arja.De ami a lényeg az a verseny! Amíg ez a 3 nagy név a pályán van addig mi konzol tulajdonosok csak nyerhetünk .

Ded73

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.