HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#601 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 03. 20:51

Idézet

Ha nem hiszed próbáld ki valahol.Havernál,vagy nagy Bevásárló központokban.
Majd pont a bevásárlóközpontban, ahol több száz ember járkál, fogja tudni megállapítani, hogy hangos-e. KépKép

#602 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 03. 22:34

Ráadásul úgy hogy benne van egy plexidobozban a cucc

#603 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 03. 23:34

Idézet

Üdv! Én eléggé kezdő vagyok konzol-témában. Eddig csak pc-t használtam, és ott sem voltam hárdkór játékos. Mostanában elgondolkoztam rajta, hogy kellene egy olyan konzol, ami egyben egy otthoni "multimédiás" eszközként is használható, de ha kell és szét akarom lőni a sok mocskos rohadékot (by Kretén), akkor legyen egy minőségi szórakozást nyújtó "megoldásom" is. Már túl vagyok azon a koron, hogy beleszerelmesedjek egy tárgyba (értsd: konzol), de ahogy eddig olvasgattam, az X360 a nyerő. Csak hát HANGOS! (Aszondjátok.) Ez baj. Meg hát eléggé drágák a játékok. (Nem kalózkodom.) A PS3 is jónak tűnik, csak azzal meg az a gond, hogy nem igazán állnak közel hozzám az erre fejlesztett (és fejlesztendő) játékok. Na meg aztán igencsak drága lesz a kis aranyos. De úgy olvastam, csendesebb, és jobban illene a leendő nappalimba Kép Nekem a Wii nem alternatíva. Már csak egy kérdés: Ilyen játékos háttérrel és furcsa ízléssel MIT VEGYEK????????????? Előre is kösz a válaszokat.
ps3-at fél v 1 év múlva, ha most akkarsz gyorsan akkor boxot..ha már csak aztnézem hogy milyen ps2-es gamek folytatásai v uj cuccok jönnek rá(amiknek kell az az kb fél-egy év hogy beérjenek, de akkor tarolni fognak, de játékkínálatba most az xbox az erősebb, ugye már 1 éve a piacon van, de nemhiszem hogy később is ez marad a helyzet)

#604 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 04. 10:51

Idézet

ps3-at fél v 1 év múlva, ha most akkarsz gyorsan akkor boxot..ha már csak aztnézem hogy milyen ps2-es gamek folytatásai v uj cuccok jönnek rá(amiknek kell az az kb fél-egy év hogy beérjenek, de akkor tarolni fognak, de játékkínálatba most az xbox az erősebb, ugye már 1 éve a piacon van, de nemhiszem hogy később is ez marad a helyzet)

Sztem már nem tud talpraállni a PS. A 3 sosem lesz akkora durranás mint anno 2 volt. Exkluzivitásokat is megveszi a MS. Úgyhogy alig pár játék lesz PS exkulziv. Nem hiszem hogy azokért megéri ~50.000Ft TÖBBLETET fizetni a PS-ért. Pesszimista vagyok a PS3 felemelkedésével kapcsolatban. Csapkod majd a szárnyával, és talán bukta sem lesz...de szárnyalni már sztem nem fog. MS előnye csökkenhet, de PS már képtelen lesz ráverni.

/ez az én jövőképem, nem biztos hogy így lesz/

Kép
Kép
Kép

#605 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:29

Idézet

Idézet

Sztem már nem tud talpraállni a PS. A 3 sosem lesz akkora durranás mint anno 2 volt. Exkluzivitásokat is megveszi a MS. Úgyhogy alig pár játék lesz PS exkulziv. Nem hiszem hogy azokért megéri ~50.000Ft TÖBBLETET fizetni a PS-ért. Pesszimista vagyok a PS3 felemelkedésével kapcsolatban. Csapkod majd a szárnyával, és talán bukta sem lesz...de szárnyalni már sztem nem fog. MS előnye csökkenhet, de PS már képtelen lesz ráverni.

Most talán így nézhet ki, de nem ez lessz a vége, főleg hogy jelenleg a nintendo tarol, ami lehet
hogy csak "pillanatnyi" siker, a fő exkluzivításokat soha nemfogja megkapni a microsoft(amik miatt később elég sok ps3 fog elkelni) előbb lesz Wii-re MGS mint boxra, ez max akkor következik be ha a sony csődbe megy, lelövi a ps projektet, előre nem mondok semmit hogy mi lesz, mivel igen ingatag a helyzet, bármi kisülhet, a ps2 miatt bizalmat szavazok a ps3-nak és arra ruházok be, kb 2 év mulva lehetne viszzatérni erre a témára, addig sztem felesleges..

#606 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:44

Idézet

Idézet

Most talán így nézhet ki, de nem ez lessz a vége, bla...bla...bla... , a ps2 miatt bizalmat szavazok a ps3-nak és arra ruházok be, kb 2 év mulva lehetne viszzatérni erre a témára, addig sztem felesleges..

Mint mondottam: " /ez az én jövőképem, nem biztos hogy így lesz/ " PS2 miatt bizalmat szavazni PS3-nak botorság. Saját képességei, és játékexkluzivitásai miatt kéne bizalmat szavazni neki. 2-3 év múlva lehet más lesz a helyzet, de ma még nemhogy nem veri a Boxot, hanem el is marad mögötte. Mind az jelenlegi eladásokat nézve (CSAK az utóbbi 2 hónapot nézve!!!), mind a rá kiadott exkluviz "nextgen" játékokat nézve, mind árát nézve.... Ezek a mostani tények. S nagy kitörést én nem várok... de mint mondottam : /ez az én jövőképem, nem biztos hogy így lesz/

Kép

Kép
Kép
Kép

#607 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 04. 15:50

Azok a játékok, amik engem konzolom érdekelnek (Resident evil, stb) azok pont a japán masinákon fognak kijönni. Remélem minél több jön ki wii-re, mert nincs kedvem beruháázni PS3-ra. De ha ezeket a játékokat vesszük alapul, a nagysikerű folyatatásokat, akkoris rengeteg vevő lesz PS3-ra. Nem azt mondom, hogy kis hazánkaban, de más európai országokban igen. És biztos hogy itthon is gazdára talál jónéhány darab. Mert nem csak azok vesznek konzolokat akik fórumokra járogatnak.

#608 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 02. 04. 18:43

Idézet

Azok a játékok, amik engem konzolom érdekelnek (Resident evil, stb) azok pont a japán masinákon fognak kijönni. Remélem minél több jön ki wii-re, mert nincs kedvem beruháázni PS3-ra. De ha ezeket a játékokat vesszük alapul, a nagysikerű folyatatásokat, akkoris rengeteg vevő lesz PS3-ra. Nem azt mondom, hogy kis hazánkaban, de más európai országokban igen. És biztos hogy itthon is gazdára talál jónéhány darab. Mert nem csak azok vesznek konzolokat akik fórumokra járogatnak.
A Resident Evil 5 például pont kijön X360-ra is. :Đ Sőt Kojima is azt mondta, hogy csinálna Box-ra MGS-t, valamint nem egy játékról reppennek fel a hiresztelések (DMC, Tekken, stb.), hogy jönnen Xbox-ra. Persze a hírek fele nem valós, mégis lehet bennünk valami a jövőt illetően.

Egyébként tényleg rengetegen gondolkoznak úgy, hogy a PS2 miatt vesznek PS3-at, és ezért fog részben nagyon sok fogyni majd a PS3-ból. Bár ki tudja: Amerikában és Japánban már kijött a gép és a felesleg van belőle, nem feltétlenül az európai piac fogja megváltoztatni a "háború" végkimenetelét.

#609 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 05. 06:51

Idézet

. . . Amerikában és Japánban már kijött a gép és a felesleg van belőle, nem feltétlenül az európai piac fogja megváltoztatni a "háború" végkimenetelét. . .
Ezt én is így gondolom, ezért írtam hogy nagy csodát már senki se várjon. A robbanás elmaradt. Csak pukkantKép Ettől függetlenül sokat el fognak adni, csakhát játékok kellenének.... mert porfogónak bármi olcsóbb.
Kép
Kép
Kép

#610 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 05. 12:10

Azt olvastam, hogy március 23-án indul európában, meg még jónéhány helyen a PS3 600 júrós áron. Csak 60Gb-os modellek lesznek kaphatók, a 20Gb-osak csak év vége felé érkeznek majd. A géppel együtt 30 játék is érkezik. Ezeket most inkább nem sorolom. Ja és a cég szerint hatalmas sikerrel kezdtek Amerikában és Japánban. És nagyon örülnek hogy végre itt is tudják árulni a masinákat. :Đ:):-D

#611 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 05. 12:38

Idézet

. . . Ja és a cég szerint hatalmas sikerrel kezdtek Amerikában és Japánban. És nagyon örülnek hogy végre itt is tudják árulni a masinákat. :Đ:):-D

Hát azért nem volt olyan nagy a siker ugyebár, hisz már most polcokon áll a készlet egy része. Kép

Másrész meg örülünk hogy örülnek, de végülis miattuk csúszott! Most úgy hangzik hogy örülnek hogy végre... mintha akadályozta volna őket valaki. Kép Örülünk hogy jön, de még jobban örültünk volna ha nem a harmadszori megjelenési dátum után jött volna fél évvel.

Kép
Kép
Kép

#612 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 05. 16:26

Igyekeznek minél jobban kikecmeregni a sz*rból, amit maguknak csináltak. Megaztán hiába áll hatalmas készlet az USA-ban meg Japánban. A különböző szabványok miatt nem igazán tudnánk mi európaiak sokat kezdeni velük. De egyébként se érné meg még egyszer megutaztatni a gépeket.

#613 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 07. 08:44

És kint a hír (by fojesz) : "A Wii januárban is lenyomta a PS3-at.

Tavaly év végén is, és idén év elején is 1 PS3 ra 3 Wii jutott japánban! (148e vs. 405e). A cég szerint e hatalmas fölény a színesebb Wii-játékkínálatnak és a drága PS3-áraknak volt köszönhető. "

Kérdem én: hogyhogy drága PS3 ár? Durván 70.000,-Ft nak megfelelő japó baksisért lehet ott megvenni, pedig a fizetésük is jobb mint nálunk (ahol persze 160.000,- körül várható). Ha saját vizein nem kelendő, akkor mit várnak az EU-tól? Hogy akarnak így több tízmilliót eladni???

Ezt sztem bebukták. Sajnálom a SONY-t, mert jó cég, de ezen a vonalon most nem hozták az (általuk várt, és mindenki szerint elhitt) eladási mutatókat.

És Wii-nél már ugye csak a 360 jobb ! ! ! Kép

Kép
Kép
Kép

#614 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 07. 10:35

Idézet

Kérdem én: hogyhogy drága PS3 ár? Durván 70.000,-Ft nak megfelelő japó baksisért lehet ott megvenni, pedig a fizetésük is jobb mint nálunk (ahol persze 160.000,- körül várható).
De a Wii is olcsóbb Japánban. Mintegy 47000HUF-nak megfelelő jen az ára.

#615 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:13

Idézet

Idézet

Kérdem én: hogyhogy drága PS3 ár? Durván 70.000,-Ft nak megfelelő japó baksisért lehet ott megvenni, pedig a fizetésük is jobb mint nálunk (ahol persze 160.000,- körül várható).
De a Wii is olcsóbb Japánban. Mintegy 47000HUF-nak megfelelő jen az ára.

Hát ez remek! Kép Minden nindzsa KépKép

Persze csak irigykedem Kép

Kép
Kép
Kép

#616 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 21:42

Én Wii-t vennék ha lenne rá módom.Szerintem az a legjobb!!!!!!!!!

#617 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 13. 13:51

Szerinted...

Szerintem: - az vegyen WII-t,aki 8 éves és játszadozni akar!

- az vegyen PS3-at,aki nagyon jó játékokkal akar játszani,és nem sajnál kidobni rá annyi zsét!

- az vegyen XBOX360-at,akinek fontos az ár/minőség viszonylat,és nagyon jó játékokkal akar játszani!

#618 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 23:22

Idézet

Szerinted...

- az vegyen PS3-at,aki nagyon jó játékokkal akar játszani,és nem sajnál kidobni rá annyi zsét!

- az vegyen XBOX360-at,akinek fontos az ár/minőség viszonylat,és nagyon jó játékokkal akar játszani!

Tény hogy a Nintendo örök gyerekeknek való,de:
-az a legolcsóbb
-a játékélmény ott a legjobb(ugyanis NEM a grafika a legfontosabb)
-nem véletlen hogy a minden idők legjobb játékai versenyben a Top 5-ben 3 Mario van!!A Super Mario 64 MÉG MINDIG a legjobb 3D-s játék!Ugyanis abban a játékban minden megvan ami a jó játékhoz kell!!!(kivéve persze grafika)És ez megvan az összes Nintendo játékban!!!!A Nintendo mindigis a játékélményre helyezte a hangsúlyt és ez így is van!A Nintendo játékokat nem lehet megunni!!

#619 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 23:39

Idézet

Szerinted...

mért lennének nagyon jó játékok PS3-ra? egyrészt alig van exluzívja szemben az Xbox-al, sőt a személlyes véleményem az hogy egészen szar játékok vannak PS3-ra... Kép de ez csak az én véleméynem, nem szeretem azt a fura japán stílust... meg aztán a PS3 hardverében is jóval gagyibb, amit fel tudok hozni mellette érv az a kontroller, bár én nem ismerem a PS3-at annyira...

#620 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 14. 09:41

Idézet

Szerinted...

Fogalmad sincs róla, hogy milyen Wii-vel játszani. 22 vagyok. És a haverok simán átvitetik velem a gépet egy-egy házibulira mert kúrva jól szórakozunk. És nem csak akkor jó ha a haverokkal vagyok. A Splinter Cell odabasz az új irányítás miatt, az NFL is rohadt jó. A Zelda szuper játék. Hihetetlenül jó és összetett története van. A PS3-ról meg csak annyit, hogy lehúzhatja magát a Sony ilyen piszokszar stratégiával, mint amit az új konzoljukkal produkált. A Nintendo miért tudta világszerte egyidőben piacra dobni a Wii-t? Olyan nehéz dolog lenne? És az összehasonlító videókból meg képekből az jön le hogy a PS3 grafikája szarabb mint a 360-nak.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.