Idézet
Idézet
Szerinted...
Szerintem: - az vegyen WII-t,aki 8 éves és játszadozni akar!
- az vegyen PS3-at,aki nagyon jó játékokkal akar játszani,és nem sajnál kidobni rá annyi zsét!
- az vegyen XBOX360-at,akinek fontos az ár/minőség viszonylat,és nagyon jó játékokkal akar játszani!
-az a legolcsóbb
-a játékélmény ott a legjobb(ugyanis NEM a grafika a legfontosabb)
-nem véletlen hogy a minden idők legjobb játékai versenyben a Top 5-ben 3 Mario van!!A Super Mario 64 MÉG MINDIG a legjobb 3D-s játék!Ugyanis abban a játékban minden megvan ami a jó játékhoz kell!!!(kivéve persze grafika)És ez megvan az összes Nintendo játékban!!!!A Nintendo mindigis a játékélményre helyezte a hangsúlyt és ez így is van!A Nintendo játékokat nem lehet megunni!!
PS3-as játékokat én se nagyon ismerem,de kinézetre nem tűnnek rossznak!
Én abszolut xbox párti vok,nemsokára lesz egy 360-om! Az új feketére várok... Egyedül csak egy nagy gondom van az xbox-szal.... Nincs rá Final Fantasy!
(csak online) Final Fantasy-kat minden játéknál többre tartom! Sztem messze a legjobb! És mielött azzal jönnél nekem,h én grafika mániás vok....elmondanám,h a Final Fantasy VII-tel játszottam a legtöbbet!!! És azért minden mondható arra a játékra,csak az nem,h szép! A történet,a harcrendszer,a játékélmény viszont nagyon komoly!!!
Megnézel egy Mario-t...ugrálgatni kell,és kész! Lehet,h ez vkinek bejön! Fiatalabbaknak,akik még nem igazán tudnak játszani komolyabb játékokkal!
Azzal sem értek egyet,h egy Nintendo-s játékot nem lehet megunni...EZ HÜLYESÉG ÚGY,AHOGY VAN!!!! Bármilyen játékot meg lehet unni......... max később megint előveszed!

Súgó
A téma zárva.