HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#641 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 04. 19:43

Idézet

Tudom hogy rá lehet dugni. Céloztam is rá. De ha már rádugok egy egeret meg billt, akkor valami asztalra is szükség van, hogy rendesen tudja vele játszani. És ha már ott ülök, ugyanúgy, mint egy PCnél, akkor mi a f*sznak a box?
Én egy HD-tévét szeretnék majd venni, és arra rá tudom kötni a PC-t, és a PS2-t is.. később meg majd a PS3-mat.. :Đ szóval nekem nem akadály, h hova rakjam a bill-t és az egeret, mert jó nagy az asztalom.. :-D
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#642 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 19:50

Idézet

Nekem is kb fél hónapja van PS2-m, és én is Xbox-ot akartam venni, csak mondták hogy nem éri meg, mert nem jön rá már játék.

Tervezem egy xbox 360-as beszerzését, szerintetek megéri?
Bennem sohasem fogalmazódott meg, h Xbox-ot vegyek is valaha.. márt csak azért sem, mert a PS3 hardverileg jobb, azok a játékok vannak rajta ami nekem kell, és tetszik (Pl.: Resident Evil, Devil May Cry, Burnout, Tekken stb..), és ingyenes a neten való játszás.. ezért is imádom ennyire a PS-t!! :Đ

#643 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 19:38

Idézet

Idézet

Nekem is kb fél hónapja van PS2-m, és én is Xbox-ot akartam venni, csak mondták hogy nem éri meg, mert nem jön rá már játék.

Bennem sohasem fogalmazódott meg, h Xbox-ot vegyek is valaha.. márt csak azért sem, mert a PS3 hardverileg jobb, azok a játékok vannak rajta ami nekem kell, és tetszik (Pl.: Resident Evil, Devil May Cry, Burnout, Tekken stb..), és ingyenes a neten való játszás.. ezért is imádom ennyire a PS-t!! :Đ
jahm, csak a ps3 szinte minden exkluzivitást elvesztett, ahhoz képes 190-be fog kerülni, bár remélem csak tévedek.

#644 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:20

Idézet

Idézet

Idézet

jahm, csak a ps3 szinte minden exkluzivitást elvesztett, ahhoz képes 190-be fog kerülni, bár remélem csak tévedek.
A PS3 alapgépet 160 kilóért lehet majd megvenni.De most még jobban megéri venni egy PS2-őt,vagy egy Xbox-ot.
Várnikell vele pár évet,mert addigra lefogmenni az ára.(Ígyis úgyis egy PS3-hoz kell egy HD-tv,ami nem olcsó)

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#645 Felhasználó inaktív   Fight! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 18:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A PS3 alapgépet 160 kilóért lehet majd megvenni.De most még jobban megéri venni egy PS2-őt,vagy egy Xbox-ot.
Várnikell vele pár évet,mert addigra lefogmenni az ára.(Ígyis úgyis egy PS3-hoz kell egy HD-tv,ami nem olcsó)
Mennyi egy hd-tv mert én amerikából hozatom a ps3-mamat nekem is PS2-ő van és mint tudjátok mindíg jönnek ki rá gamekKép

#646 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:01

de mi kerül abba 160-ba? az Xbox360 110 volt. A ps3 mégis mivel jobb? Lécci mondjátok el, mert eddig én semmit nem tudtam a konzolokról, csak haveroknál nyomtam velük, és most hogy vettem, tájékozódni szeretnék, mert beleszeredtem:)

#647 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:18

Idézet

de mi kerül abba 160-ba? az Xbox360 110 volt. A ps3 mégis mivel jobb? Lécci mondjátok el, mert eddig én semmit nem tudtam a konzolokról, csak haveroknál nyomtam velük, és most hogy vettem, tájékozódni szeretnék, mert beleszeredtem:)
A PS3 hardverileg erősebb (X360= 3magos proci, PS3= 7magos proci), egy kicsit a videókártyája is jobb, a memória ugyanannyi, és hát a PS3-ba Blu-Ray meghajtó van. (25 és 50 GB-os lemezeket olvas)

#648 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:25

Idézet

A PS3 hardverileg erősebb (X360= 3magos proci, PS3= 7magos proci), egy kicsit a videókártyája is jobb, a memória ugyanannyi, és hát a PS3-ba Blu-Ray meghajtó van. (25 és 50 GB-os lemezeket olvas)
Már ne is haragudj, de elég likas a tudásod etéren. Vagy pongyola a fogalmazásmód. Ugorj neki mégegyszer, mert az általad leírt adatok nem fedik a valóságot :Đ közelsem.....
Kép
Kép
Kép

#649 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:46

Hát a 3magos procin meglepődtem. Nade a 7magoson majdnem szétröhögtem magam. Azért majdnem, mert ez nem vicces. És nem tudtam nevetni. ha én ilyet írnék, törölném magam a rendszerből és újra regisztrálnám magam.

#650 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 20:23

Idézet

Idézet

Már ne is haragudj, de elég likas a tudásod etéren. Vagy pongyola a fogalmazásmód. Ugorj neki mégegyszer, mert az általad leírt adatok nem fedik a valóságot :Đ közelsem.....
PS3: Cell processzor, 7 x SPE @3.2Ghz, RSX @550Mhz, 256Mb XDR RAM @3.2Ghz 256Mb GDDR3 VRAM @700Mhz.. stb..
Sztem inkább neked kéne utánanézni a dolgoknak.. Kép

#651 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 20:24

Idézet

Hát a 3magos procin meglepődtem. Nade a 7magoson majdnem szétröhögtem magam. Azért majdnem, mert ez nem vicces. És nem tudtam nevetni. ha én ilyet írnék, törölném magam a rendszerből és újra regisztrálnám magam.
Várom a törlésedet.. Kép

#652 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 07. 20:57

Te! Olyan nem létezik, hogy "3magos" meg "7magos" processzor. Arról sem tehetek, hogy nem tudod értelmezni az adatokat.

#653 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 20:59

Idézet

Te! Olyan nem létezik, hogy "3magos" meg "7magos" processzor. Arról sem tehetek, hogy nem tudod értelmezni az adatokat.
Hogyne létezne! A Japcsik már a 100 magosat tervezgetik..Kép

#654 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 21:02

Hát ezt olvasva a smileyre hasonlított az arcom...100 magos....jajKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#655 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 07. 21:31

Fogalmam sincs, hogy honnan veszed ezeket a hülyeségeket. Jelenleg még csak a kettő és négymagos processzoroknak áll a világ. jövőre tervezik a nyolc magosat. Vágod? 3 meg 7?! Ugyanmár.

#656 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 21:42

én is csak úgy tudtam hogy 2, 4 magos van. A blu-ray-ról emg hallottam, de aszittem az kb annyit jelent, hogy ovlasd 2 rétegűt. nade, ne fikázzátok egymást ( a 100 magoson én is mosolyogtam, megsúgom) ez az oldal nem azért van, nem mindenki lehet zseni mint eggyesek.

Mellesleg, szerintetek hogy fog csökken az ára a ps3-nak?

#657 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 07. 21:45

Idézet

én is csak úgy tudtam hogy 2, 4 magos van. A blu-ray-ról emg hallottam, de aszittem az kb annyit jelent, hogy ovlasd 2 rétegűt. nade, ne fikázzátok egymást ( a 100 magoson én is mosolyogtam, megsúgom) ez az oldal nem azért van, nem mindenki lehet zseni mint eggyesek.

Mellesleg, szerintetek hogy fog csökken az ára a ps3-nak?
Ja! Remélem karácsony felé már 150.000 alatt lesz az ára mert most 170.000-ért lehet előrendelni a konzol studióban.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#658 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 23:31

Na egy-két pontos infó:

Xbox 360

Processor type: 3.2 GHz PowerPC with
3 dual-threaded processor

GPU Type ATI-based custom processor

Clock speed 500 MHz

Video RAM Up to 512 MB GDDR3 system
RAM (700 MHz) plus 10 MB
embedded DRAM (eDRAM) frame buffer

Main System RAM 512 MB GDDR3
RAM (700 MHz), shared with GPU

PS 3

Processor type: 3.2 GHz Cell processor with 7
single-threaded synergistic processing units
cores (not directly comparable to
Xbox 360 processor cores)

GPU Type NVIDIA-based RSX "Reality Synthesizer"

Clock speed 550 MHz

Video RAM 256MB GDDR3 (700MHz)
Main System RAM 256 MB XDR RAM (3.2GHz)

Meg valahol a neten találtam teszteket, és mindegyikben az Xbox 360 volt a jobb... csak nemtom hol volt.
A PS3 a Blu-Ray meg a nagy HDD miatt drágább.

#659 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 08. 06:42

Köszönjük Glek, Dzsekk nevében. Remélem nem szükséges magyarra fordítani :Đ Ebből az adatokból frankón látszik amit a tesztek is bizonyítottak: X360 sokmindenben veri a PS3-t. Ez tény. Azokat a teszteket én is láttam, de én sem emlékszem hol....
Kép
Kép
Kép

#660 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 14:56

a teszekről már hallotam, de az hol van? akkor inkább xbox360-t vegyek? mondjuk az olcsóbb! Jah, emg a PS3-ba ezekszerint 2560, míg az X360-ba 512 mb ram van. Meg hallottam én olyanról, hogy a sony gépeire (psx, psp,ps2,ps3) írtó ehéz játékot írni, míg az xboxra szinte ugyan az mint a gépre (mivel májkroszoft.)

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.