HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#441 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 14:13

az x-et már a karácsonyfa alá is beteheted. :Đ www.ebolt.hu valami 110volt a prémium csomag. sok sikert hozzá, gyűjts hd-tv-re, nagyon nagy élmény...
PC-n tolom :)

#442 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 14:14

az x-et már a karácsonyfa alá is beteheted. :Đ www.ebolt.hu valami 110volt a prémium csomag. sok sikert hozzá, gyűjts hdtv-re, nagyon nagy élmény...

#443 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 14:14

az x-et már a karácsonyfa alá is beteheted. :Đ www.ebolt.hu valami 110volt a prémium csomag. sok sikert hozzá, gyűjts hdtv-re, nagyon nagy élmény...

#444 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 23:13

én sem tudok választani ,de valamiért a ps3 felé húz a szívem. bár én úgy gondolom nagy elöny lesz az a hdd-röl is indítható game funkció meg stb. én aszem kivárom a ps3-mat.
amúgy nézegettem ma a képeket, ps2,ps3,x-box... hát ez a ps2 egyszerüen szörnyű a grafikája.
lásd: (képek ps2,x-box360,ps3)
http://www.576.hu/te...klista.php?id=2

eddig arra gondoltam addig veszek ps2-öt és jövö karira mire lemegy az ára a ps3-nak lecserélem de a képek után inkább kigayom. viszont nekem a ps3 képek jobban bejönnek mint az x-box játékok képei,bár ez semmit nem mond élöben kéne hasonlítgatni.

#445 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 10. 09:09

mindenkinek más az ízlése. Nekem speciell az X-es képek tetszettek jobban, de hát különbözőek vagyunk. Ha neked Ps3 jobban bejön végy azt. Sztem sem az árkülönbség, sem a rá megjelenő játékok nem indokolják a válsztásod, de a döntés a tiéd. Ha neked jobban bejön.....lelked rajtaKép
Kép
Kép
Kép

#446 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 11:28

én is jol utánanéztema dolgoknak játéktéren.....
meghnéztem az x-es fable2-videot
a mass effect-et
meg még jo pár x-e s gamet
utána megnéztem a ps3-as gamek közüla legigéretesbbeket.:dmw4:sokat vártam töle de mikor láttam mozgás közben...uhh:müanyag csillogos grafika,sorban jönnek a szörnyek ésa manus hentel ezrele ...enyi jött lebelöle.persze lehet hogya fejlesztés volt még nagyon alfa állapotban de....
aztán:lair:állati game irto király
és ugyenez elmondhato az ff13-ra is.
de mig x-re több mint 20 game amit nagoyn várok.
ps3-nál alig 4-5 game jön be.
szall.ezért választom az x-et.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#447 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 11:54

Idézet

mindenkinek más az ízlése. Nekem speciell az X-es képek tetszettek jobban, de hát különbözőek vagyunk. Ha neked Ps3 jobban bejön végy azt. Sztem sem az árkülönbség, sem a rá megjelenő játékok nem indokolják a válsztásod, de a döntés a tiéd. Ha neked jobban bejön.....lelked rajtaKép
most megint elbizonytalanodtam KépKépKép

nekem még az nem világos teljesen hogy a ps3 ugyebár támogatja majd a blu-ray cakk und packot ami már most 3600ft-tól kezdödik (bár a másolására meg ha bejön a hologramm izé nagyon kiváncsi leszek hogy fogjuk vagyis fogják másolni /én ártatlan vagyok/),szóval azt akarom kihozni ebböl ,csak elkanyarodtam ,hogy hogy ps3 majd tud 20-25gigás játékokat is kihozni mivel támogatja a blu-rayt ,de az x-box nem tudja ezt a technológiát akkor vele mi lesz? jön a köv generáció? vagyis magyarul a ps3-nak nagyobb lesz az élettartama ezek szerint?! x-boxnak meg Xéven belül jön az új generációja hogy tudjanak nagyobb terjedelmű dvd-s gamekat csinálni ?!

Kép
Kép

#448 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 12:04

gabeszovicska, máskor ügyelj arra, hogy egy hozzászólást ne 10-szer küldj el! Elég egyszer a Mehet-re kattintani.

#449 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 12:07

gaecsovszki:x-hez hd-dvd lejátszo fog majd megjenni ami lehetövé teszi hogy lehessen 10-20 gigás gameket is futtni.de persze ennek i lezs ára kb:40ezer.de ha még igy összeadod aaaaaaaaaz eröseeb csomaggl akkor is olcsobb egy 10-el minta gyengébb ps3-as csomag.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#450 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 12:43

Idézet

gabeszovicska, máskor ügyelj arra, hogy egy hozzászólást ne 10-szer küldj el! Elég egyszer a Mehet-re kattintani.
bocsesz nem direkt volt komcsiba csak valamiért atom lassú ez a fórum nekem és nem tudtam miért van hogy meg se moccan az odlal miután rákattintottam már 26-odszorra is a "mehet" gombra.

amúgy már nagyon el vagyok bizonytalanodva x-box mellett döntesek vagy várjam ki a ps3-mat ,mert nagyon ketté bontotta az emberek véleményét én meg mivel pc-röl térek át (ráuntam az állandó videókártya,proci,memória fejlesztésre) és még nem volt konzolom nem nagyon értek hozzá nem nagyon tudom mi legyen és melyiket válasszam

#451 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 12:56

Véleményem szerint Xbox360.De a te döntésed!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#452 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:46

még annyi szólhat mégis a ps3 mellett ,hogy az x-boxnál ki kell írni a játékot dvd-re (ami 6-7 giga vagyis 800ft-ért veszel hozzá kétrétegű dvd-t) ,még a ps3 elindul majd vinyóról is (vagyis veszel két sima 4,7 korongot 150ft-ért) és felmásolod vinyóra és onnan indítod,vagyis ott spórolhatsz midnen gamén 1pici suskát. meg az se biztos hogy a ps3 150-180ezer lesz mert még áprilisig 10-20 ezerrel akár lejebb is mehet az ára, meg gondolom a piac kedvéért lejebb is fog menni hogy kiegyensúlyozattabb legyen a verseny a két gép közt és akkor már lehet inkább a ps3 lesz a nyerö a két gép közt

Kép
Kép

#453 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 11. 05:55

vagy még drágább lesz....
X is egy éve volt majdnem piacon, mikor nemrég hozzánk elért, ozt hopp....20eFt-al nem felment az ára? :Đ
Mert úgyis megveszed ha eddig ettől volt lucskos a bugyid (bocs a hasonlatért)
Az hogy PS3-on vinyóról is sikerült már elindítani játékot, nem feltétlenül jelenti azt hogy te majd csak úgy letöltesz a netről, és áttöltöd a PS3-ra, és sanyi... Másrészt meg X-re hogy játszani tudj, 800-Ft-ért veszel DVD-t, PS3-hoz meg elég 2x150-Ft DVD????
Az 500 Ft spórolás / játék, ugye? Szerintem ez nem spórolás, hanem szarrágás!
A kát gép közt minimum 50eFt lesz a különbség!!! (X premium, PS3 core!!!)
Akkor ha jól számolom 100 !!! db játék FELETT éri meg ha PS3-at veszel!!!
Noooormális? Szerintem VEDD MEG A JÁTÉKOKAT EREDETIBEN! :-D
De legalább azokat amelyek tényleg megérik! És gondolkozz el a X vs. Ps3 dolgon.
Nem furcsa hogy senki nem kel a PS védelmére? Én is azt szerettem volna eleinte. Nem jött, csalódtam, X-t vettem. Nem bántam meg...Kép
Kép
Kép
Kép

#454 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 09:42

Nem biztos,hogy le fegod tudni játszani a játékaidat a ps3-on vinyóról.Valamint az Xbox360-nak egy hibája ismert,a melegedés.Ezzel szemben a ps3-nak számos hibája van.Minden sony fanboynak ajánlom,hogy olvassa el ezt http://www.1up.com/d...ure?cId=3155392 és nézze meg ezt
http://www.gamespot....t&click=topslot
aztán pedig gondolkodjon el rajta,hogy tényleg megéri-e ps3-at venni.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#455 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 10:52

A következő kérdésem lehet, hogy hülye kérdés lesz, de ez az egy nem világos még számomra! Az XBox360-hoz DVD lejátszó van és külön lehet hozzá HD-DVD lejátszót venni, tehát a 360-hoz DVD-s játékok vannak. A PS3 egyből Blu-ray lejátszóval jön ki, ugy. És most jön a kérdésem: a PS3-hoz szintén DVD-s játékok jönnek ki, mint az XBox360-hoz, vagy már Blu-ray-es játékok 30 GB-os kapacitással???

#456 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:42

Idézet

A következő kérdésem lehet, hogy hülye kérdés lesz, de ez az egy nem világos még számomra! Az XBox360-hoz DVD lejátszó van és külön lehet hozzá HD-DVD lejátszót venni, tehát a 360-hoz DVD-s játékok vannak. A PS3 egyből Blu-ray lejátszóval jön ki, ugy. És most jön a kérdésem: a PS3-hoz szintén DVD-s játékok jönnek ki, mint az XBox360-hoz, vagy már Blu-ray-es játékok 30 GB-os kapacitással???
Igen az Xbox 360-ban sima DVD-lejátszó van progresszív scannel.Külön lehet hozzá venni HD-DVD lejátszót,ami ha jól tudom vezeték nélküli.De ez nem jelent semmit.A játékok nem attól lesznek HD-minőségűek mert HD-DVD-n vannak tárolva,hanem a TV-től.A HD-DVD csak nagyobb kapacitást jelent.Ugyan úgy mint a Blu-Ray.A ps3-ra Blu-Ray discen érkeznek a játékok ami biztos,hogy növeli egy játék árát egy-két ezressel.Ugyanakkor a ps3-as játékok se Blu-Ray minőségüek.Ilyen nincs.Teljesen mindegy,hogy milyen adathordozón vannak a játékok.Ja és nem kell elájulni a Blu-Ray 30 GB-s kapacitásától.A legnagyobb jelenlegi ps3-as játék mérete se haladja meg a 4 gigát.Kép
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#457 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 13:59

Köszi a gyors választ! Kép Csak azt nem értem, ha a PS3 játékok ugyanakkora méretben jönnek, mint a PS2, akkor minek a Blu-ray?? Kép Ha PS3-ra Blu-ray-en jönnek ki a játékok és a 30 GB-ból foglal majd 4 GB-ot, akkor mi van a többi 26 GB?? Ezt nem értem.
Biztos, hogy csak 4 GB-os játékok jönnek PS3-ra? Én azt hittem, hogy a PS3 játékok 30 GB-osak lesznek, na de ilyet! Kép
Tehát, ha jól értem, akkor XBox360: 8,5 GB-os játékok; PS3: 4,5 GB-os játékok.

#458 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 11. 14:05

Még annyit fűznék hozzá hogy tudtommal a X-es HD lejátszó sztem USB-s. Egy Qrva rövid kis usb kábel lóg ki belöle, szal max pár angströmnyire tudod rakni a boxtól.
Másodszor pedig nemcsak hogy a játékok nem érik el (vagy haladják meg) egyenlőre a DVD 4,5GB-os méretét, de más sem nagyon. egy HD minőségű film 5.1 hanggal 2,5óra hosszban simán ráfér HD-DVD-re. Kevés olyan folm van ami ezt meghaladja (Gyűrűk ura pl) De ez még nem indokolja a BlueRay technológiát. Főleg hogy a HD tech-hez képest jóval drágább.
Elég sokat kell majd várni olyan játékra ami akár a HD-DVD kapacitását is igénybe venné. Egy játékra így is éveket kell várni, sőt még csúsznak is. Nem fognak azért 15-20 óra játékidőt igénylő HD minőségű hatalmas bejárható területtel rendelkező játékot csinálni, hogy aztán ha kevesen veszik, akkor bebukjanak. Sokmillió dollár egy 6-8 órás játék elkészítése is. Éshát mindenki pénzből él. Sztem a HD-DVD-t és a Blue DVD-t is csak max filmek tudják kihasználni... jópár évig.
Kép
Kép
Kép

#459 Felhasználó inaktív   concrete 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 11. 15:03

Én biztos PS3-at fogok venni.Az X360-nak tényleg király a felhozatala,
de az nekem épp elég ok az MGS4.
Egyébként már 200 GB-os Blu-ray lemezt is csináltak.

#460 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 16:54

Akkor most melyikkel jár jobban az ember?? Kép PS3 vagy XBox360? Ha lehet, akkor indokot is! Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.