HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#461 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 17:00

Idézet

Akkor most melyikkel jár jobban az ember?? Kép PS3 vagy XBox360? Ha lehet, akkor indokot is! Kép
a későbbi gamek majd elég rendesen kihasználják a blu-rayt, ps2-re is az elején csak cd-s gamek jöttek, mostanra minden dvd-n és van jopár cucc ami már több dvd(onimusha 4), vagy kétrétegű dvd-n jön(gt4)..
roszz helyen kérdezgetsz hogy mit érdemes venni, mer itt ahogy olvasgattam elég sok elvakult x-es van, mellesleg innen senki sem látott ps3-at, de már látatlanban ocsárolnak mindent, mert nekik nemaz van...rövidtávon sztem x360-at érdemes venni, jelenleg több jó játék van rá mint ps3-ra, meg ugye x360-at lehet is kapni, mig ps3-at nem, 1-2 év mulva jönnek az exklusiv cuccok ps3-ra amik már ki is használnak valamit a gép erejéből, és profik készítik őket, na akkor tarolni fog a gép...

#462 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 17:26

Hát igen egy éves távlatban az XBox360 a jobb, meg erre vannak jobb játékok is. DE! Én nem egy éves távlatban gondolkodom, hanem inkább 5-ben!!!
Viszont az 5 éves távlattal az a gond, hogy most azzal van tele a net, hogy az igaztó váltás miatt a Sony nem biztos, hogy csinál PS4-t, sőt már a PS3-makon is buknak rendesen, ezen felül a Sony anyagi gondjai. Tehát, amit ki akarok hozni ebből az, az, hogy mivel a Sony-nak nem valami rózsás a helyzete, ezért a PS3-nak sem az. Ezen felül a Blu-ray is bukta, nem hozta meg a várt sikert!

Én nem a PS3-at akarom kritizálni, de az XBox360-nak jobbak az esélyei ilyen szempontból. Mivel a játékok DVD-n jönnek ki, én nem látom értelmét sem a HD-DVD-nek, sem a Blu-ray-nek egy Konzol-ban EGYENLŐRE!!!

#463 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 11. 17:46

Idézet

Én nem a PS3-at akarom kritizálni, de az XBox360-nak jobbak az esélyei ilyen szempontból. Mivel a játékok DVD-n jönnek ki, én nem látom értelmét sem a HD-DVD-nek, sem a Blu-ray-nek egy Konzol-ban EGYENLŐRE!!!

Így van. Viszont mire PS3 beérik, ott lesz az új box. Ha van eszük MS-nál ezt csinálják. Gondoljatok bele: Most necces a PS4. PS3 mire bizonyíthat, és esetleg elszánják magukat a PS4 fejlesztésre, addigra (kb 3 év) a MS simán előállhat az új boxxal. És akkor söpör!!!!!
Kép
Kép
Kép

#464 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:49

Én még csak annyit tennék hozzá, hogy az, ahogy a Sony Európához áll, az egyszerűen nevetséges!!! Olyan nagy ívben lesz*rja, mint az állat!!! Európát tekintve a jelenlegi állás szerint az XBox360-nak sokkal nagyobb az esélye, mint a PS3-nak és könnyen lehet, hogy ez a Sony vesztét okozhatja ( és nem csak Európában )!!! Bill bácsiéknak annyi pénzük van, hogy a Sony-t simán tönkre is tehetnék! Tehát ha a Konzol-ok anyagi hátterét nézzük, akkor bizony XBox360!!! Ráadásul most Japánban a Wii és az XBox360 nagyot tarolt!!!
Tényleg nincs semmi bajom a PS3-mal, eddig PS2-öm volt és van, de most elszámították magukat és könnyen nagyot bukhatnak!
Pont az ilyen dolgok miatt hajlok inkább az Xbox360 felé, és amire mind a két Konzol kitudja majd használni az erőforrásait, addigra talán már tisztább lesz a kép és pár évig még biztos, hogy egyik sem tud majd nagyobbat villantani. Csak is a játékok lesznek sorsdöntőek, de a mostani játékokat nézve XBox360!!! Gears of War, Call of Duty 3 és Assassins Creed(!) Kép

#465 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 19:28

Idézet

Én még csak annyit tennék hozzá, hogy az, ahogy a Sony Európához áll, az egyszerűen nevetséges!!! Olyan nagy ívben lesz*rja, mint az állat!!! Európát tekintve a jelenlegi állás szerint az XBox360-nak sokkal nagyobb az esélye, mint a PS3-nak és könnyen lehet, hogy ez a Sony vesztét okozhatja ( és nem csak Európában )!!! Bill bácsiéknak annyi pénzük van, hogy a Sony-t simán tönkre is tehetnék! Tehát ha a Konzol-ok anyagi hátterét nézzük, akkor bizony XBox360!!! Ráadásul most Japánban a Wii és az XBox360 nagyot tarolt!!!
Tényleg nincs semmi bajom a PS3-mal, eddig PS2-öm volt és van, de most elszámították magukat és könnyen nagyot bukhatnak!
Pont az ilyen dolgok miatt hajlok inkább az Xbox360 felé, és amire mind a két Konzol kitudja majd használni az erőforrásait, addigra talán már tisztább lesz a kép és pár évig még biztos, hogy egyik sem tud majd nagyobbat villantani. Csak is a játékok lesznek sorsdöntőek, de a mostani játékokat nézve XBox360!!! Gears of War, Call of Duty 3 és Assassins Creed(!) Kép
assasins creed cod3 lesz ps3-ra is, amugy meg nem kell annyira naivnak lenni, hogy bedőlsz minden hiresztelésnek hogy lehet hogy csődbemegy, meg hogy nem lesz ps4..
amugy ha 3 éven belül hoznának ki egy uj konzolt a micrsoftosok, nagy kibaszás lenne az x360 tulajokkal, kb3-4 év kell mire kihasználják a hardwert, és igazán csak akkor jönnének a csúcsgamek....de ha kiadják az uj ikszet, akkor a 360 is ellesz felejtve nagyívben..
mondmeg mivel számították el magukat amúgy? blu-rayyel? ezek első generecios gamek, mondom volt oylan ps2-es game aminek nemvolt elég az 1 dvd, akkor itt minek lenne elég? 1-2 év és már csak blu rayes cuccok jönnek, minnél jobban kihasználják a hardwert, annál nagyobb gamek jönnek rá, mert többet bir el a rendszer, szal nagyobb textúrák stb...15-20%-os ps3 jelenlegi hardwerkihasználtsága, az x360-é meg 30-40%...mindkettőben van mér sok szufla, és felkell készülni hogy a későbbi x360-as gamekhez majd kell egy hd-dvd meghajtó

#466 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 19:44

Teljesen igazad van, elgondolkoztam rajta egy kicsit és tényleg kár lenne leírni a PS3-at! Jogos!!! Akkor viszont min. 1 évet még várni kéne, hogy melyik legyen, addig meg még elleszek a PS2-ömmel valahogy. Kép

#467 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:07

Idézet

Teljesen igazad van, elgondolkoztam rajta egy kicsit és tényleg kár lenne leírni a PS3-at! Jogos!!! Akkor viszont min. 1 évet még várni kéne, hogy melyik legyen, addig meg még elleszek a PS2-ömmel valahogy. Kép
ps2-vel elleszel még annyi ideig, jön rá ki még ffxII, god of war 2, burnout dominator, okami stb.... ps2-re a legjobb játékok is az elmult időszakba értek be, várhat annyit még a nextgen szerintem...most még senkinek sem kristályosodhatott ki hogy melyik lesz a jobb, mivel csak msot kezdődik az egész, ps3-bol meg nem sok jött ki sajna....mo-ra sem tudom mennyi fog jönni, ha egyeltalán jön, amugy abban igazad van hogy elvagyunk hanyagolva, dehát kis ország vagyunk kevés játékossal....

#468 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:25

Idézet

Idézet

ps2-vel elleszel még annyi ideig, jön rá ki még ffxII, god of war 2, burnout dominator, okami stb.... ps2-re a legjobb játékok is az elmult időszakba értek be, várhat annyit még a nextgen szerintem...most még senkinek sem kristályosodhatott ki hogy melyik lesz a jobb, mivel csak msot kezdődik az egész, ps3-bol meg nem sok jött ki sajna....mo-ra sem tudom mennyi fog jönni, ha egyeltalán jön, amugy abban igazad van hogy elvagyunk hanyagolva, dehát kis ország vagyunk kevés játékossal....
hahh
ha csak mo-rol lenen szo.de se análunk ezrszer gazdagabb ausztriában se néemt országban se sehol europában nem lehet hozzá jutni.márciusig.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#469 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:31

Az igaz, hogy kis ország vagyunk és nem vagyunk olyan nagy játékosok, mint mondjuk az USA vagy Japán. DE! Azért Európai viszonylatban ennyire le vagyunk szarva az már egy kicsit gáz. Nem értem, hogy miért fájt volna a Sony-nak, ha akkor jelenik meg Európában a PS3, amikor Japánban és az USA-ban? Remélem, hogy azért tavasszal debütálni fog végre és akkor már érdekesebb lesz ez a Konzol Háború! Kép

#470 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:46

Idézet

Idézet

hahh
ha csak mo-rol lenen szo.de se análunk ezrszer gazdagabb ausztriában se néemt országban se sehol europában nem lehet hozzá jutni.márciusig.
ez van sajnos...nembaj mi majd alapból a javított verziot kapjuk meg, firmware firssítéssésel és egyebekkel, remélem, bár ez senkit nem fog befolyásolni a döntésben, jó lenne..
ps3-at egyenlőre csak 5-6 esxklusiv cim miatt fogok venni(ff,mgs,dmc,gow,resistance,tekken,white knight story) azt majd később beérik a többi game is, anno ps2-őt csak a tekken meg az ff miatt vettem, azt lett rá még millio kedvenc...ezt várom az uj géptől is..mondjuk ha nem ps2-őm lett volna, erősen gondolkoznék hogy x360 v ps3...de mostmár megkell tudnom hogy milesz 1-1 sorozat végkifejlete, ez már ugymond az életem része lett mégha erősen is hangzik...ps2-re jött gamek egy része több lett mint játék

#471 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 20:57

Idézet

Idézet

Idézet

hahh
ez van sajnos...nembaj mi majd alapból a javított verziot kapjuk meg, firmware firssítéssésel és egyebekkel, remélem, bár ez senkit nem fog befolyásolni a döntésben, jó lenne..
ps3-at egyenlőre csak 5-6 esxklusiv cim miatt fogok venni(ff,mgs,dmc,gow,resistance,tekken,white knight story) azt majd később beérik a többi game is, anno ps2-őt csak a tekken meg az ff miatt vettem, azt lett rá még millio kedvenc...ezt várom az uj géptől is..mondjuk ha nem ps2-őm lett volna, erősen gondolkoznék hogy x360 v ps3...de mostmár megkell tudnom hogy milesz 1-1 sorozat végkifejlete, ez már ugymond az életem része lett mégha erősen is hangzik...ps2-re jött gamek egy része több lett mint játék

hát a bazi drága áron kivül semmi uj nem lesz.....
a white knight storyy nem lesz nyitocim,megaza ff és admw4is csak 2007-re jön.majd.gow???
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#472 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:10

Először voltam ps3 fan majd xbox majd wii. Most végleg visszatértem a ps3-hoz. Akár ki akár mit mond! PS3 RULEZZZZZZKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#473 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:11

Idézet

Idézet

hát a bazi drága áron kivül semmi uj nem lesz.....
a white knight storyy nem lesz nyitocim,megaza ff és admw4is csak 2007-re jön.majd.gow???
mgs4 meg 2008-ban majd:) gow= god of war 3-ik része, ezis sztem olyan 2008 körül...
de jön tekken5:dark resurrection turbozott változata, amivel lehet neten nyomulni Kép
ps2 is NAGYON gyér kezdőkínálattal jött, azt mégis a jelenlegi "harcot" magasan nyerte, valami hasonlot remélek a ps3-tól, nagy felemelkedést a sz@r kezdés után, a jelenleg MEGJELENT 1-2 nagyobb címen kivül, egyenlőre tényleg csak remény van, mivel mgs4 dmc4 meg a többi cimről nemtudunk sokat, pár csodálatos videot láttnuk csak, ettől függetlenül lehet mindegyik bűn roszz is, bár az mgs4-re kalapomat teszem hogy nem rontják el, kojima nem hibázik...meglátjuk

#474 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 21:14

Idézet

Először voltam ps3 fan majd xbox majd wii. Most végleg visszatértem a ps3-hoz. Akár ki akár mit mond! PS3 RULEZZZZZZKép
sztem nemérdemes akkora nagy fannak lenni, jáccani kell és élvezni, havernál toltok wii-t, nálatok meg ps3-at, mindegyik kicsit máshogy szorakoztat, de mindegyik bitang jo lesz sztem... persze a ps3-at vagy a wii-t belehet helyettesíteni x360-al, senki meg ne sértődjön:D

#475 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:02

Idézet

aztán amúgy a pc-n kívül van még valamid otthon? Kép
PC-n tolom :)

#476 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:22

Én már nem írom le mégegyszer,hogy mért éri meg jobban a box.Egyszerűen jobb és kész!!!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#477 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:30

Idézet

Én már nem írom le mégegyszer,hogy mért éri meg jobban a box.Egyszerűen jobb és kész!!!
eheheh, a nagy tapasztalt gamer... olvastam az érveidet, de semmi komoly nem volt....még megsem jelent itt(másholse nagyon), tesem probálhattad ki rá az ütős címeket, max más véleményét szajkoztad

#478 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:35

amugy ki mit vár next-gen konzolra, és most nem bejelentett címekre gondolok, hanem olyandolgokra, amik az currens-gen-be szép élményeket okozott.
ps3-ra jöhetne egy uj dragonball sztem, mert a ps2-es budokai3 és tenkaichi 2 elég ütős volt, meg egy rendes dragon quest is jöhetne(9.-rész esetleg), tudom lesz wiire is dq, de nem a rendes hanem valami csapkodos

#479 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:12

Nem kell veszekedni hanem 2 évente lecserélni a konzolt. Most x360 a befutó 2 év múlva a ps3.
Ki van ez találva Bill és a sony akaratlanul is összejátszanak.Egyik konzol a másik nélkül nem lehet sikeres. A fórumokon ölitek egymást Bill papa meg röhög rajtatok . A sony is jól van köszöni szépen ezek a hírek amik terjengenek a neten hogy nem is lesz ps4... mind mind reklám.
Akinek a konzol a hobbija költsön rá.
Ded73

#480 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:41

Idézet

Nem kell veszekedni hanem 2 évente lecserélni a konzolt. Most x360 a befutó 2 év múlva a ps3.
Ki van ez találva Bill és a sony akaratlanul is összejátszanak.Egyik konzol a másik nélkül nem lehet sikeres. A fórumokon ölitek egymást Bill papa meg röhög rajtatok . A sony is jól van köszöni szépen ezek a hírek amik terjengenek a neten hogy nem is lesz ps4... mind mind reklám.
Akinek a konzol a hobbija költsön rá.
Itt végül is mindenkinek igazat lehet adni, mert alapvetően mindenkinek vannak ütős érvei és én igazat is adok Mindenkinek! Kép Ha tele lennék zsével nem is problémáznék ilyen dolgon, egyszerűen csak vennék egy XBox360-at, PS3-at és Nintendo Wii-t! Nekem is könnyebb lenne, de sajna a fizuból csak egy Konzol-ra telik, ez van, ezt kell szeretni. És van akinek már egy Konzol is nagy szó! Ezért vacillál mindenki és ezért akar csak egy darabot venni, de azt akkor már 5-6 évre, ameddig nem jön az új generáció.
Jogos ez is: "Akinek a konzol a hobbija költsön rá." Ráadásul teljes mértékben. De aki csak egy Konzol-t vesz, az is költ rá rendesen, mert ugye ez a hobbi nem áll meg a gép vásárlásnál! Kép Vannak még játékok is!
Hát röviden csak ennyit fűznék még hozzá.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.