HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#761 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 18:48

nekem se mutattak a képek semmit, főleg, hogy mindhárom ugyan az volt:/

amúgy szerintem xbox360-nt veszek.

#762 Felhasználó inaktív   Rauli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:21

Hyasztok!Szerintetek melyik a jobb a ps2 vagy a sima X-box az (x-box 50 000ft)

#763 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:23

Idézet

Hyasztok! Szerintetek melyik a jobb a ps2 vagy a sima X-box az (x-box 50 000ft)
hat sztem ps2 mer arra meg csinalnak gamet:D az xboxot meg elfelejtettek, ugyh ha e kozott a ketto kozt vacilalsz mindenkepp ps2

#764 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:34

Idézet

Idézet

Hyasztok! Szerintetek melyik a jobb a ps2 vagy a sima X-box az (x-box 50 000ft)
hat sztem ps2 mer arra meg csinalnak gamet:D az xboxot meg elfelejtettek, ugyh ha e kozott a ketto kozt vacilalsz mindenkepp ps2
A kettő közül tényleg PS2.
Kép
Kép
Kép

#765 Felhasználó inaktív   neorow1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:55

Hello!Lehet, hogy hülye kérdés, de nagyon fontos!!!Bár csak a 38. oldalig jutottam az olvasásban, kiderült számomra, hogy itt konzolszakértők is leledzenek!XBOX 360-at szeretnék venni és az lenne a kérdésem, hogy ha átflashelem a kicsikét, hogy vigye a másolt játékot, ezután el tudom-e érni a a LIVE-ot vagy kitiltanak onnan? Mégegy kérdés: Ha át van flashelve attól még tudok EREDETI játékkal MULTIZNI?Előre is kösz!Egy leendő konzolos.

#766 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 21:06

Idézet

Hello! Lehet, hogy hülye kérdés, de nagyon fontos!!! Bár csak a 38. oldalig jutottam az olvasásban, kiderült számomra, hogy itt konzolszakértők is leledzenek! XBOX 360-at szeretnék venni és az lenne a kérdésem, hogy ha átflashelem a kicsikét, hogy vigye a másolt játékot, ezután el tudom-e érni a a LIVE-ot vagy kitiltanak onnan? Mégegy kérdés: Ha át van flashelve attól még tudok EREDETI játékkal MULTIZNI? Előre is kösz! Egy leendő konzolos.
Igen tudsz live-on játszani, eredetivel is. Eddig nem hallotam olyanról hogy a ms próbálkozott volna lekapcsolni a flashelt gépeket a live-on keresztül.

#767 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 21:26

Idézet

Idézet

Hello! Lehet, hogy hülye kérdés, de nagyon fontos!!! Bár csak a 38. oldalig jutottam az olvasásban, kiderült számomra, hogy itt konzolszakértők is leledzenek! XBOX 360-at szeretnék venni és az lenne a kérdésem, hogy ha átflashelem a kicsikét, hogy vigye a másolt játékot, ezután el tudom-e érni a a LIVE-ot vagy kitiltanak onnan? Mégegy kérdés: Ha át van flashelve attól még tudok EREDETI játékkal MULTIZNI? Előre is kösz! Egy leendő konzolos.
Igen tudsz live-on játszani, eredetivel is. Eddig nem hallotam olyanról hogy a ms próbálkozott volna lekapcsolni a flashelt gépeket a live-on keresztül.
hol olvastad 38. oldalig? itt? amúgy én ilyesmit már kérdeztem /v haverom/, és ez a válasz jött hogy flashelt boxon lehet multizni!

#768 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 22:11

Vki egy hosszú üzenetben, írja le nekem miben jobb, miért jobb a ps 3 mint az xbox 360? / v épp a box miben jobb/

#769 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 22:14

Idézet

Vki egy hosszú üzenetben, írja le nekem miben jobb, miért jobb a ps 3 mint az xbox 360? / v épp a box miben jobb/
Vegyél Wii-tKép

#770 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 22:53

Idézet

A PS3 semmiben nem jobb az Xbox-nál... szerintem. Van neki Blu-ray meghajtója, ez mondjuk nekem épp hogy hátrány :Đ (de nemsokára aszem a boxhoz is lesz). Ott van még a sixaxis kontroller... én még nem próbáltam de többnyire azt írják róla hogy egyszer-kétszer vicces és ennyi, meg amúgyis kevés játék használja ki... Hardvere gyengébb... a CPU-ja lenne használható de egyenlőre nemigen tudják kihasználni mivel nagyon nehéz rá programozni (meg úgy amblokk a gépre) Nekem az a homedolog az bejövős... de a konzolnak nem ez a lényege... szal szerintem ez egy elhanyagolható szempont. Játék egyenlőre kevés van rá, exkluzív meg nem is lesz sok... egy rakat naaagy ps-re fejlesztő cég átírja a játékait boxra is, meg amúgyis nekem speciel nagyon nem jönnek be azok a gagyi japán gammák... dehát ízlések és pofonok Kép
Kihagytam valamit? :-D Most így ennyi jutott eszembe hirtelen...
De olvass vissza és mindenről megtalálod a keresett infót! Kép

#771 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 00:05

Idézet

Idézet

A PS3 semmiben nem jobb az Xbox-nál... szerintem. Van neki Blu-ray meghajtója, ez mondjuk nekem épp hogy hátrány :Đ (de nemsokára aszem a boxhoz is lesz). Ott van még a sixaxis kontroller... én még nem próbáltam de többnyire azt írják róla hogy egyszer-kétszer vicces és ennyi, meg amúgyis kevés játék használja ki... Hardvere gyengébb... a CPU-ja lenne használható de egyenlőre nemigen tudják kihasználni mivel nagyon nehéz rá programozni (meg úgy amblokk a gépre) Nekem az a homedolog az bejövős... de a konzolnak nem ez a lényege... szal szerintem ez egy elhanyagolható szempont. Játék egyenlőre kevés van rá, exkluzív meg nem is lesz sok... egy rakat naaagy ps-re fejlesztő cég átírja a játékait boxra is, meg amúgyis nekem speciel nagyon nem jönnek be azok a gagyi japán gammák... dehát ízlések és pofonok Kép

Be vagy rúgva?! Józanodj ki mielőtt írnál valamit. A BD neked hátrány? A jövőre nézve kell ez az új technológia. Az X-hez is kell majd, és rohadt szépen fog majd kinézni mellette az a HD-DVD olvasó! Kép A hardverről meg csak annyit, h jócskán megelőzi az X-et; az egy dolog, h még nem látszódik, hisz még új a dolog. Végszónak meg annyit, h tanuljuk már meg, h EGYELŐRE, és nem "egyenlőre"!!Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#772 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:33

Idézet

Idézet

Idézet

Be vagy rúgva?! Józanodj ki mielőtt írnál valamit. A BD neked hátrány? A jövőre nézve kell ez az új technológia. Az X-hez is kell majd, és rohadt szépen fog majd kinézni mellette az a HD-DVD olvasó! Kép A hardverről meg csak annyit, h jócskán megelőzi az X-et; az egy dolog, h még nem látszódik, hisz még új a dolog. Végszónak meg annyit, h tanuljuk már meg, h EGYELŐRE, és nem "egyenlőre"!!Kép
Nem voltam berúgva, csak már majd bealudtam... Kép Igen hátrány... mert nem lehet másolni játékot (nem kell leszólni, közöd nincs hozzá mit csinálok Kép) Most még nem kell, venni lehet majd x-hez is... szentem meg nem olyan csúnya az... Kép Te meg szedj IQ növelő tablettát... Kép a hardveréről már párszor vitatkoztunk veled... de úgy látom nem sikerült hatni rád, és azok a statisztikák sem mondanak neked semmit... Jah és kössz a magyarórát... az a kedvenc tantárgyam. KépKép Egyébként csak azok jönnek a helyesírásal akik nem tudnak semmi értelmeset mondani... no comment https://forum.hwsw.h...default/038.gif

#773 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 14:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem voltam berúgva, csak már majd bealudtam... Kép Igen hátrány... mert nem lehet másolni játékot (nem kell leszólni, közöd nincs hozzá mit csinálok Kép) Most még nem kell, venni lehet majd x-hez is... szentem meg nem olyan csúnya az... Kép Te meg szedj IQ növelő tablettát... Kép a hardveréről már párszor vitatkoztunk veled... de úgy látom nem sikerült hatni rád, és azok a statisztikák sem mondanak neked semmit... Jah és kössz a magyarórát... az a kedvenc tantárgyam. KépKép Egyébként csak azok jönnek a helyesírásal akik nem tudnak semmi értelmeset mondani... no comment https://forum.hwsw.h...default/038.gif
SZÓÓVALL XBOX 360!!!! ki mennyiért flasheli meg? https://forum.hwsw.h...default/081.gif

#774 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 15:19

a ps3ban milyen a proci és a VGA? rosszabb mint az X-BOX 360ban?

#775 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 16:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem mehetsz vissza aludni még vagy 10 órát, és akkor talán valami értelmeset is tudsz majd mondani. https://forum.hwsw.h...default/105.gif Ha neked next-gen olvasó nem kell, akkor meg minek az a HD-DVD olvasó, hee? Majd később elengedhetetlen lesz, de ha neked jó, h egy olvasó lábadozik mellette, akkor grat.. https://forum.hwsw.h...default/039.gif A hardverről maradjunk annyiban, h az X360 gyengébb.. https://forum.hwsw.h...default/081.gif (gyengébb és kész; láttam játék közben, valami borzalmas ahogy szaggat bizonyos részeken, meg nem ájultam el a graftól.) Én csak próbálom megtanítani az ilyen kis hülyéket (már bocs a kifejezésért), h tanuljanak meg rendesen írni. (Idetartozik a "DEVISZONT" használata is. https://forum.hwsw.h...efault/055.gif) A "no comment" ott a végén a legértelmesebb amit mondtál. https://forum.hwsw.h...default/012.gif

#776 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 16:21

Idézet

a ps3ban milyen a proci és a VGA? rosszabb mint az X-BOX 360ban?

A jelenlegi gépekben egy különálló grafikus chip rajzolja ki a pixeleket, és a központi processzor végez el minden más számítást, ezzel szemben a Cell alegységei különféle multimédiás utasításokat tartalmaznak, ugyanakkor eléggé rugalmasak és intelligensek ahhoz, hogy más feladatokkal is megbirkózzanak.

A PowerPC mag 3,2 gigahertzen fut és 512 kilobájt másodszintű gyorsítótárat kap, a szinergikus alegységek frekvenciája szintén 3,2 gigahertz, és egyenként 256 kilobájt sram memóriát kapnak. A Cell másodpercenként 218 milliárd lebegőpontos műveletet képes elvégezni (218 gigaflops), ami 18-szorosa egy 3 gigahertzes Pentium 4-es teljesítményének

A grafikus vezérlők harca nem csak a pc-k, hanem a játékgépek között is zajlik, ráadásul ugyanaz a két gyártó acsarkodik egymással mindkét platformon: a Microsoft konzoljába az Ati szállítja a GPU-t, a Sony az Nvidiától vásárolja a grafikus magot. Az Nvidia terméke lényegesen gyorsabb, mint a társaság jelenlegi bajnoka, a Geforce 6800 Ultra. Az RSX névre hallgató mag 550 megahertzen ketyeg és elképesztő, 1,8 teraflopsos sebességre képes, szemben a mai csúcskártyák 250 gigaflopsos teljesítményével.

A konzolba belepakoltak 256 megabájt, 3,2 gigahertzen üzemelő XDR memóriát, és ugyanennyi, 700 megahertzes GDDR3-at. Összességében tehát ugyanúgy fél gigabájt memória került a PS3-ba, mint az Xbox 360-ba, csak más elosztásban: a redmondi gépben ugyanis csak GDDR3-at találhatunk.

A Sony szerint a Playstation3 összteljesítménye eléri a 2 billió lebegőpontos műveletet másodpercenként (2 teraflops), ami lényegében a duplája a múlt pénteken bemutatott Xbox 360 sebességének.

/részlet az index.hu oldalról/

#777 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 16:59

Óhh haver... ezt most hagyjuk abba... rendben? Nem vagyok hajlandó szembeszállni az egó túltengéseddel... Kép Ebben teljes mértékben igazad van... nem tartozott soha a magyar a kedvenc tantárgyaim közé... belátom... így már ok? De ez még mindig a Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii topic, szal lépjük át ezt a témát. Milyen HD DVD olvasó? Itt szó nem volt róla, hogy nekem kéne... majd ha tudom is használni akkor befizetek talán egyre vagy egy BR-re. A hardverről: hát haver amennyire jól használod a hülye szót annyira illik rád... jah és egy szemüveg sem ártana. http://www.gamespot....162742/p-2.html . Nem mondtam hogy olyan sokkal rosszabb a PS3 grafikája... az is gyönyörű, és simán elfogadnám, de azért lehet látni hogy fakóbb és mosottabb a képe. Szaggatást én érdekes módon még nem láttam... szal valszeg az agyad hagyott ki Kép http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html Én a tényekre hivatkozok a hardveréről, a GPU-ja gyengébb... a CPU-ja pedig erősebb lenne... HA ki tudnák használni... de nem tudják!!! Mert egyenlőre képtelenség normálisan optimizálni... Kép Most vmi fejlesztők direkt erre koncentrálnak... majd meglátjuk, hogy sikerül e nekik. Az hogy neked nem jön be a külön nextgen olvasó az egy dolog... engem nem zavar... ízlések és pofonok... viszont így sokkal praktikusabb mert később egyszerűbb megvenni... és ki tudja, talán még az ára is megy le.

Na mostmár szerintem mind a ketten jó bőven kifejtettük a véleményünket... szal további részletezés nem szükséges... Én tiszteletben tartom hogy neked a PS3 jön be... jól is van az úgy... nem olyan rossz gép az...
Na hy

#778 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 17:10

az X-BOX 360 a (konzol)király KépKépKépKép

#779 Felhasználó inaktív   neorow1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:32

Idézet

Idézet

Kösz a választ!
Így tovább X-boxosok. X-BOX the BEST. Ennyi!!!KépKépKépKépKép

#780 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 18:33

Idézet

Óhh haver... ezt most hagyjuk abba... rendben? Nem vagyok hajlandó szembeszállni az egó túltengéseddel... Kép Ebben teljes mértékben igazad van... nem tartozott soha a magyar a kedvenc tantárgyaim közé... belátom... így már ok? De ez még mindig a Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii topic, szal lépjük át ezt a témát. Milyen HD DVD olvasó? Itt szó nem volt róla, hogy nekem kéne... majd ha tudom is használni akkor befizetek talán egyre vagy egy BR-re. A hardverről: hát haver amennyire jól használod a hülye szót annyira illik rád... jah és egy szemüveg sem ártana. http://www.gamespot....162742/p-2.html . Nem mondtam hogy olyan sokkal rosszabb a PS3 grafikája... az is gyönyörű, és simán elfogadnám, de azért lehet látni hogy fakóbb és mosottabb a képe. Szaggatást én érdekes módon még nem láttam... szal valszeg az agyad hagyott ki Kép http://xbox360.ign.c...7/617951p1.html Én a tényekre hivatkozok a hardveréről, a GPU-ja gyengébb... a CPU-ja pedig erősebb lenne... HA ki tudnák használni... de nem tudják!!! Mert egyenlőre képtelenség normálisan optimizálni... Kép Most vmi fejlesztők direkt erre koncentrálnak... majd meglátjuk, hogy sikerül e nekik. Az hogy neked nem jön be a külön nextgen olvasó az egy dolog... engem nem zavar... ízlések és pofonok... viszont így sokkal praktikusabb mert később egyszerűbb megvenni... és ki tudja, talán még az ára is megy le.

Na mostmár szerintem mind a ketten jó bőven kifejtettük a véleményünket... szal további részletezés nem szükséges... Én tiszteletben tartom hogy neked a PS3 jön be... jól is van az úgy... nem olyan rossz gép az...
Na hy

Egyvalamiben egyetértünk: "Ízlések és pofonok". Én csak az olyanokat utálom, akik érvelés nélkül szólnak be, h xy konzol mekkora egy rakás xar. Kép. Bocs, ha bunkó lettem volna. Kép További jó napot, meg minden! Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.