HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3401 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:53

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
Gondolom egy-két kölcsönzői film lehetett, de az sem tucatszámra, ugye?
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.

Induljunk ki abból hogy maga "ala natur" az üres BR lemez is baromi drága. :Đ
!!!McLaren!!!

#3402 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:03

Idézet

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.
Eddig 2-t vettem.De csak azokat veszem meg amit érdemes.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#3403 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:07

Idézet

de a BluRay nemcsak filmekre jó... a játékoknál is sokkal több tartalom ráfér, és nemkell cserélgetni a lemezeket

#3404 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:10

Idézet

A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.

#3405 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:15

A PS3 hardverileg jobb gép, a 360 pedig egy kicsit kiforrottabb, plusz Natal. Szal lehet ma még jobban megéri 360-at venni, de jövő egyértelműen a PS3-é.
A Blu-Rayről meg annyit, hogy kevés játék van ami kihasználja, a töltésidő pedig nagyobb rajta...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#3406 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:25

Idézet

Idézet

Én 1et se néztem blu rayon xD
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#3407 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:31

Idézet

Idézet

Idézet

Én 1et se néztem blu rayon xD
én se.. minek?!Kép majd 5 év múlva lesz értelme Blu ray filmeket nézni.

#3408 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:43

Idézet

A PS3 hardverileg jobb gép, a 360 pedig egy kicsit kiforrottabb, plusz Natal. Szal lehet ma még jobban megéri 360-at venni, de jövő egyértelműen a PS3-é.
A Blu-Rayről meg annyit, hogy kevés játék van ami kihasználja, a töltésidő pedig nagyobb rajta...
A Natal szerintem egy "modern Wii" lesz. Egyedül az a kis srác akivel beszélgetett a csaj az vmi új, érdekes dolog de a többi egyértelmű wii koppintás csak most már meg se kell fognod a kontrollert. De most komolyan milyen játékokat mutattak? Kb. a Wii Sports csak szebb graf.fal, ami persze tök jó egy casual gamernek de úgy tudom itt véresszájú hardcore gamerek vannak többségben. Szóval szerintem ezzel ne hirdessük a konzolunk. (Ugyan ez igaz a ps "pálcájára" is!)

#3409 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:52

Idézet

már megint eg csicska bocs de ez a tipikus ps 3 am van és aza a job hol a jövö gondolkotz el bocs hogy ezt mondom már töb mint egy éve ezt irogatjátok hogy a ps 3 a jövö stb nemérdekel a sok rinyagép mert ps 3 is vol tboxom is volt és moxt o ttartunk hogy 99 százalékban minden hamarab gyorsaban jön ki boxra mint ps 3 raés 5 böl 4 játék szeb xbox360 on mint ps 3n ezek felmérések amiket szakemberek készitetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bocs de az eltérés minimális de akoris ez van nincsit jövö azvan hogy pl a rage is egy jövö beli játék aminek már téleg mondhatni hogy a ps 3 lene a fasza de sajna anyi az e4gész hogy azon 1 bluray lemezen lesz a xbox360 on meg 2 dupla rétegü lemezen lesz a game és elis veszet aza kicsi elöny ami nincsis ha végzel egy alaposab számitást bocs de mind a két gép bivaj erös és mindegyiknek megvan az elönye de hogy mejik lesz job azt ppffffffffffffffff nemtudni csak azt tom ahogy elhalgatom az embereket már másfél év ea ps ideje van de hogy semivel nem szebek és jobak a gamek az biztos a lényeg hogy szépen kivárjátok a végét enek az egésznek az hogy mikor lesz senki se tudja csak megközelitöleg pl xboxkövetkezö gépe 2012 vagy ps 3 új gépe 2014 vagy 16 .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

#3410 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:54

A PS3-hoz kapunk internet csatlakozot hogy neten lehessen játszani?? Mert héfőn veszek egy ps-t és nem tom hogy jár e hozzá olyan kábel ami a modembe megy gondolom vagy a hálozati kártyába ??
Amúgy szerintem a 40 GB ugyanolyan mint a 80 GB csak kisseb a vinyoja
De irjon már az is akinek semmi baja nincs a konzoljával mert többségbe csak az ir akinek baja van :/

#3411 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:03

Idézet

A PS3-hoz kapunk internet csatlakozot hogy neten lehessen játszani?? Mert héfőn veszek egy ps-t és nem tom hogy jár e hozzá olyan kábel ami a modembe megy gondolom vagy a hálozati kártyába ??
De irjon már az is akinek semmi baja nincs a konzoljával mert többségbe csak az ir akinek baja van :/
Igen kapsz hozzá enternet kábelt.De nekem 60 GB-os van és van kölümbség a 60-as és a 40-es közt.A 60-asba több USB csatlakozó van viszi a PS 2--es játékokat van benne Memory Card olvasó is.De a 40 GB-osba nincs Memory Card olvasó és csak 2 USB csatlakozó van és ha jól tom nem viszi a PS 2-es játékokat.Nekem már 2 éve megvan és nem volt eddig semmi baja.(kop-kop-kop)

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#3412 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:03

Idézet

Idézet

már megint eg csicska bocs de ez a tipikus ps 3 am van és aza a job hol a jövö gondolkotz el bocs hogy ezt mondom már töb mint egy éve ezt irogatjátok hogy a ps 3 a jövö
Neki pont boxa van.....
Amúgy amit írtál teljesen érthetetlen. Hogyan lehet pont nélkül leírni 20 sort?

#3413 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:19

én nem értem ezt hogy az "xbox kiforrottabb"....

ja meg asszem itt valaki bebukta a vga kérdéstKép

#3414 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:28

Idézet

van különbség , amit elöttem leírtak (60GB:4usb, viszi ps2 játékokat) és még a különbség h 40GB nál az oldalán megy be a levegő ,hátul megy ki 60nál is hátul csak ott az elején érzed h szívja, meg 60-as modellen több szellőző lyuk van az alján.ITT A KÉP.

#3415 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:29

Idézet

én nem értem ezt hogy az "xbox kiforrottabb"....

ja meg asszem itt valaki bebukta a vga kérdéstKép
Báz az én voltamKép, de én mintha a gk erről szóló cikkében azt olvastam volna, h a box vga-ája jobb, de még mindig könyebb boxra játékokat írniKép
Azért az mondjuk tényleg elkeserítő, h majd kel a lemezeket cserélgetni.

jovo:szerintem írd át az egészet, mert nem lehet elolvasni.KépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3416 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:33

Idézet

Idézet

Sokaknak már igy is megdobogtattad a szivét, inkább maradj csendbe!
hehe Kép figyi én csak felvilágositom őket hogy a ps ára nem az egekbe ár mostmár....neked mi van tippelhetek : xbox ugye??
Amugy a *többieknek: Vegyenek konzolt és tudjátok mit olvastam bár bizti udjátok:
Xbox: 3 magos proci
PS3: 8 magos 3,2GHZ

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :Đ

A vga-ROL NEM OLVASTAM MEKKORÁK VANNAK BENNE?
Látod, visszafoghatnád magad, mert a tippelésedet is nagymértékben bebuktad. Alul oda van irva valami!!!!

#3417 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:36

Idézet

Nekem eddig 8 filmem van, 7 játékom vagy 8 az is. Számomra meg elönyt jelent!

Tervezek még most hirtelenbe 5 másik film megvételét.

#3418 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:49

.....Àm a PS-t nem nagyon ismerik még mert uj. .....

Na neeee :Đ Ezt nem mondod komolyan... 2. évét töltötte be a konzol, nem? Fejlesztők ráadásul nem is a megjelenéskor láthatták először, szóval szerintem túlzás nélkül mondhatjuk, hogy volt 3 évük megtanulni programozni rá. Azt elhiszem hogy nehezebb....de azt ne mondjuk már hogy nem nagyon ismerik mert új :-D

#3419 Felhasználó inaktív   Shadowman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 12:35

Sztem ezen kár vitatkozni melyik a jobb konzol!!!Sok embert nem értek hogy miért vitatkozik itt!!Innen látszik az IQ szintjük!!Nekem pl classic xboxom van és 360!!!És nem szídom a ps3-at, ha erősebb is ez van!!Nekem jobban bejönnek a boxos game-k!!Meg sztem itt az emberek 80%-ka csak kamuzik hogy ezen szebb meg azon szebb mivel nem hinném hogy mindenki HDTV-n nyomja (tisztelet a kivételnek) !!Csak ott érdemes összehasonlítani!!!Sztem mindenki annak örüljön hogy egyáltalán van neki!!Mert más csak a nyálát csorgatja itt hogy még neki nincs!!

PEACE

#3420 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 13:31

Idézet

Idézet

A játékoknál is előny! Pl. itt van lassan a Rage. Boxra 2 dvd-n (valamint pc-re és mac-re is 2 korongot fogsz kapni) jelenik meg míg ps-nél csak 1 BluRay.
Tán PC-re nincs több DVD_s játék? Tán korábbi konzoloknál nem volt ilyen? Ugyanmár.... AZÉRT mert egy konzol életének 5. évében jelenik meg AZ ELSŐ olyan játék ami 2DVD-s lesz.... hát azért ez mosolyt csal az orcámra :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173