Best of GK (soundtrack for gaming)
Elküldve: 2004. 11. 20. 11:25
Akkor csak egymás után pakolod a számokat??
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 20. 12:08
LOL...én ezt csak kérdeztem nem biztos hogy így van...azért a számok között vmit csinálnia kell...vhogy össze kell őket fűzni...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 20. 15:49
Sracok az osszefuzes meg lesz oldva meghozza egy frenetikus otlet alapjan (ami termeszetesen tolem szarmazik) ugyhogy kerjuk szepen azt az 1cim/fot minel hamarabb! Megkernek mindenki h pl vastagbetuvel emelje ki a vegleges donteset. Koszonom. Turelem tornaterem nekerdezzetek es ne is talalgassatok milyen modon lesz megcsinalva, megprobaljuk karacsonyi ajandeknak megcsinalni.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 20. 15:54
Annyi számot tudnék itt most hirtelen felsorolni, de mégis csak egy győzhet...így a választásom a következő:
Delerium-Silence
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 20. 16:03
Na most a kerdes h te melyik verziora gondolsz, ezert kertem h pontos meghatarozas legyen. Mert ha Rad gondolok akkor a Tiesto mixet teszem be, ha magamra akkor az original-t.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#47 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 20. 16:12
Idézet
...ki ne hallotta volna az ATB- Enigmatic Encounter-t...
pl. én
pl. én

Hehehe! Mondtam én hogy ritka ízléstelen vagy! Ilyet nem hallani! Hallatlan!
Elküldve: 2004. 11. 20. 16:17
Na akkor részemről ez a szám lesz a végleges:
DMX-Where the hood at
DMX-Where the hood at
Elküldve: 2004. 11. 20. 17:14
Természetesen a Tiesto mixre gondoltam....
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 20. 19:13
Na kérem, alakul már ez!
Annihilator - Annihilator, koszi májsztro
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 11. 20. 20:11
Nehez helyzetben leszek az utolso szam kivalasztasakor mar most latom
Elküldve: 2004. 11. 21. 16:49
Kollégák eddig mindösszesen 3 szám futott be...a többiek nem akarnak ebben részt venni?
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 21. 16:54
reflex asszem nem
Elküldve: 2004. 11. 21. 19:43
Ez jóóó ötlet tetszik Avium kollégának is lehetne néha értelmes ötletei [smile_030.gif" align="middle" border="0" />, kííváncsian várom a CD-t [smile_070.gif" align="middle" border="0" />
Szerintem majd a cédén bele lehetne írni a számokba a nevet, hogy tudjuk ki küldte be vagy vmi... és akkor látom hogy mondjuk most Baalint száma megy... ööö bár nemtom ez látszik e játék közben.
Na, akkor itt az én számom:
Phil Collins - ... CSAK VICC VOLT [smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_081.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" /> nem zakkantam meg! [smile_031.gif" align="middle" border="0" />
Na akkor komolyan:
Slipknot - Before I Forget
Hűű mekkora lesz erre vezetni
(de aztán nehogy nekem beletrüntyögejetek meg ilyesmi )
Elküldve: 2004. 11. 21. 19:58
Future Prophecies - September
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:15
na, akkor ez most akkor tényleg a végleges változat (1cd - 1 szám)?

Elküldve: 2004. 11. 21. 21:10
bad: igen
rocko: plz vastag betuvel
Elküldve: 2004. 11. 22. 12:52
Gyerekek! Légyszives olyan zenéket toljatok, AMIRE JÁTSZANI IS LEHET!!!! Most itt gondolok a Deledirium - Silence-re, amit nem tudok elképzelni egyik játék alatt sem! Vagy csak bennem van a hiba?!
Elküldve: 2004. 11. 22. 13:00
de en koztudottan utalom a silence-t