Best of GK (soundtrack for gaming)
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:11
Ugyan megígértem EMi-nek, hogy hetente csak egy üzenetem lesz - rekordot akartam dönteni havi 4-el
- de úgy tűnik alább kell adnom heti kettőre... Szégyen!! ![]()
Mindegy. A lényeg a lényeg, visszavonom szavazatomat - Ayumi-t - holnapig. Addigra megálmodom mi is legyen, ami viszont már a végleges és visszavonhatatlan szavazatom lesz!! De mielőtt még bárki lelkesedni kezdene elmondom, az is "J-pop" lesz az tuti!! ![]()
Samurai alias Oosaka-chan alias Matthias the Just [tm]
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:14
helyes, helyes, éljen a "J-pop"! 
Elküldve: 2004. 11. 25. 08:42
Nem a zenei iranyzattal volt a gond hanem a hosszaval. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 26. 17:53
Uhhh apám most keresek itt és hirtelen másik 3 lépett elő:DDD
De akkor mondanám mi is lesz:
Gone in 60 Seconds Soundtrack-Apollo Four Forty-Stop the Rock
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:00
Ez legalabb tenyleg egy nagy klasszikus muzsika ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:29
Az,de a Delerium is jó lett volna:PPP
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:31
ez tényleg jó szám, viszont az album cime is Stop the rock. az már más kérdés, hogy abba a szutyok filmbe is beválogatták, legyen valami jó is benne a pöpec járgányokon kivül.
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:54
Jó én ezt nem tudtam...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:56
azért írtam le.
Elküldve: 2004. 11. 26. 19:08
Oké zsoké:DD
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 26. 23:09
Hi there fellas!!
Ugyan megkésve bár (igéretemhez képest) de törve nem, kitaláltam mit tennék én szívem szerint az albumra. Szal a választásom a
"Zone - Akashi"
című száma lenne. Gondolkoztam egy rakatot rajta, úgyhogy ezt már nem fogom visszavonni. Ha nem tetszik senkinek sem, akkor több zenét nem fogok választani ígérem. ![]()
Amúgy lett volna olyan még (pl. Ai Otsuka-tól Momo no Hanabira vagy Sakuranbo, a Folder5-től a Supergirl, Ai Takaoka - Samurai Joker, Utada Hikaru - Hikari-ja stb.) amit én szívesen hallgatok, de szerintem az emberek 90%-a (japánokat leszámítva:) a falra mászna tőlük 4-szer.
Úgyhogy inkább letettem róluk.. ![]()
Azért ha valakit ez érdekel és még nem hallotta, szívesen eljuttatom bármelyiket akár E-mail-ben is.
Peace!!
Elküldve: 2004. 11. 26. 23:31
Engem erdekelne az osszes de ne emailben plz ![]()
Elküldve: 2004. 11. 27. 00:04
Azért gondoltam E-mail-ben mert a "G-mail"-em 1 GB tárhelyű. Ráadásul küldési limit sincs nagyon.
De ha megtudod oldani másképp is (pl. MSN) szívesen elküldök 1-2-t!!
Peace!!
Elküldve: 2004. 11. 27. 03:46
Én is szívesen beneveznék egy ilyen átküldöd a zenét akcióra:))
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 27. 06:48
Az MSN tok kiraly otlet
avium@goatrance.com
Elküldve: 2004. 11. 27. 10:14
Nekem infoban megtalálod
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 30. 12:21
Ha mindenki leadta voksat akkor lezarnank a szavazast. Mondjuk ma ejfelkor lezarodik a kari kivansagmusor.
Udv

Súgó
A téma zárva.