Best of GK (soundtrack for gaming)
Elküldve: 2004. 11. 20. 11:25
Akkor csak egymás után pakolod a számokat??
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 20. 12:08
LOL...én ezt csak kérdeztem nem biztos hogy így van...azért a számok között vmit csinálnia kell...vhogy össze kell őket fűzni...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 20. 15:49
Sracok az osszefuzes meg lesz oldva meghozza egy frenetikus otlet alapjan (ami termeszetesen tolem szarmazik) ugyhogy kerjuk szepen azt az 1cim/fot minel hamarabb! Megkernek mindenki h pl vastagbetuvel emelje ki a vegleges donteset. Koszonom. Turelem tornaterem nekerdezzetek es ne is talalgassatok milyen modon lesz megcsinalva, megprobaljuk karacsonyi ajandeknak megcsinalni. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 20. 15:54
Annyi számot tudnék itt most hirtelen felsorolni, de mégis csak egy győzhet...így a választásom a következő:
Delerium-Silence
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 20. 16:03
Na most a kerdes h te melyik verziora gondolsz, ezert kertem h pontos meghatarozas legyen. Mert ha Rad gondolok akkor a Tiesto mixet teszem be, ha magamra akkor az original-t. ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#47 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 20. 16:12
Idézet
...ki ne hallotta volna az ATB- Enigmatic Encounter-t...
pl. én
pl. én
Hehehe! Mondtam én hogy ritka ízléstelen vagy! Ilyet nem hallani! Hallatlan!![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 11. 20. 16:17
Na akkor részemről ez a szám lesz a végleges:
DMX-Where the hood at
DMX-Where the hood at
Elküldve: 2004. 11. 20. 17:14
Természetesen a Tiesto mixre gondoltam....
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 20. 19:13
Na kérem, alakul már ez! ![]()
Annihilator - Annihilator, koszi májsztro![]()
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2004. 11. 20. 20:11
Nehez helyzetben leszek az utolso szam kivalasztasakor mar most latom ![]()
Elküldve: 2004. 11. 21. 16:49
Kollégák eddig mindösszesen 3 szám futott be...a többiek nem akarnak ebben részt venni?
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 11. 21. 16:54
reflex asszem nem ![]()
Elküldve: 2004. 11. 21. 19:43
Ez jóóó ötlet tetszik
Avium kollégának is lehetne néha értelmes ötletei [smile_030.gif" align="middle" border="0" />, kííváncsian várom a CD-t [smile_070.gif" align="middle" border="0" />
Szerintem majd a cédén bele lehetne írni a számokba a nevet, hogy tudjuk ki küldte be vagy vmi... és akkor látom hogy mondjuk most Baalint száma megy... ööö bár nemtom ez látszik e játék közben.
Na, akkor itt az én számom:
Phil Collins - ... CSAK VICC VOLT [smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_081.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" />[smile_071.gif" align="middle" border="0" /> nem zakkantam meg! [smile_031.gif" align="middle" border="0" />
Na akkor komolyan:
Slipknot - Before I Forget
Hűű mekkora lesz erre vezetni ![]()
(de aztán nehogy nekem beletrüntyögejetek meg ilyesmi ![]()
)
Elküldve: 2004. 11. 21. 19:58
Future Prophecies - September
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 11. 21. 20:15
na, akkor ez most akkor tényleg a végleges változat (1cd - 1 szám)?
Elküldve: 2004. 11. 21. 21:10
bad: igen
rocko: plz vastag betuvel
Elküldve: 2004. 11. 22. 12:52
Gyerekek! Légyszives olyan zenéket toljatok, AMIRE JÁTSZANI IS LEHET!!!! Most itt gondolok a Deledirium - Silence-re, amit nem tudok elképzelni egyik játék alatt sem! Vagy csak bennem van a hiba?!
Elküldve: 2004. 11. 22. 13:00
de en koztudottan utalom a silence-t

Súgó
A téma zárva.