Best of GK (soundtrack for gaming)
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:11
Ugyan megígértem EMi-nek, hogy hetente csak egy üzenetem lesz - rekordot akartam dönteni havi 4-el - de úgy tűnik alább kell adnom heti kettőre... Szégyen!!
Mindegy. A lényeg a lényeg, visszavonom szavazatomat - Ayumi-t - holnapig. Addigra megálmodom mi is legyen, ami viszont már a végleges és visszavonhatatlan szavazatom lesz!! De mielőtt még bárki lelkesedni kezdene elmondom, az is "J-pop" lesz az tuti!!
Samurai alias Oosaka-chan alias Matthias the Just [tm]
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:14
helyes, helyes, éljen a "J-pop"! 

Elküldve: 2004. 11. 25. 08:42
Nem a zenei iranyzattal volt a gond hanem a hosszaval.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 26. 17:53
Uhhh apám most keresek itt és hirtelen másik 3 lépett elő:DDD
De akkor mondanám mi is lesz:
Gone in 60 Seconds Soundtrack-Apollo Four Forty-Stop the Rock
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 26. 18:00
Ez legalabb tenyleg egy nagy klasszikus muzsika
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:29
Az,de a Delerium is jó lett volna:PPP
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 26. 18:31
ez tényleg jó szám, viszont az album cime is Stop the rock. az már más kérdés, hogy abba a szutyok filmbe is beválogatták, legyen valami jó is benne a pöpec járgányokon kivül.

Elküldve: 2004. 11. 26. 18:54
Jó én ezt nem tudtam...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 26. 18:56
azért írtam le.

Elküldve: 2004. 11. 26. 19:08
Oké zsoké:DD

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 26. 23:09
Hi there fellas!!
Ugyan megkésve bár (igéretemhez képest) de törve nem, kitaláltam mit tennék én szívem szerint az albumra. Szal a választásom a
"Zone - Akashi"
című száma lenne. Gondolkoztam egy rakatot rajta, úgyhogy ezt már nem fogom visszavonni. Ha nem tetszik senkinek sem, akkor több zenét nem fogok választani ígérem.
Amúgy lett volna olyan még (pl. Ai Otsuka-tól Momo no Hanabira vagy Sakuranbo, a Folder5-től a Supergirl, Ai Takaoka - Samurai Joker, Utada Hikaru - Hikari-ja stb.) amit én szívesen hallgatok, de szerintem az emberek 90%-a (japánokat leszámítva:) a falra mászna tőlük 4-szer. Úgyhogy inkább letettem róluk..
Azért ha valakit ez érdekel és még nem hallotta, szívesen eljuttatom bármelyiket akár E-mail-ben is.
Peace!!
Elküldve: 2004. 11. 26. 23:31
Engem erdekelne az osszes de ne emailben plz
Elküldve: 2004. 11. 27. 00:04
Azért gondoltam E-mail-ben mert a "G-mail"-em 1 GB tárhelyű. Ráadásul küldési limit sincs nagyon. De ha megtudod oldani másképp is (pl. MSN) szívesen elküldök 1-2-t!!
Peace!!
Elküldve: 2004. 11. 27. 03:46
Én is szívesen beneveznék egy ilyen átküldöd a zenét akcióra:))
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 27. 06:48
Az MSN tok kiraly otlet avium@goatrance.com
Elküldve: 2004. 11. 27. 10:14
Nekem infoban megtalálod
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 11. 30. 12:21
Ha mindenki leadta voksat akkor lezarnank a szavazast. Mondjuk ma ejfelkor lezarodik a kari kivansagmusor.
Udv