Gamekapocs Stáb Toborzó Iroda
Elküldve: 2005. 01. 31. 13:41
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit, és örülök, hogy én is köztetek lehetek Én segítek majd be Isaac-nek a Cooltúra rovatba. Remélem kira cikkeket fogunk firkantani nektek.
Üdv: Pipi
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 01. 31. 14:09
Hello!
Várom már a cikkeiteket. Isaac SW3-as cikke, nagyon tetszett.
Elküldve: 2005. 01. 31. 14:19
vagy kicsit skizofrén?

Elküldve: 2005. 02. 02. 15:37
Hi!
A művésznevem Pipi
A Szabi0101 az csak ilyen izé név, már nem volt kedvem még egyszer regelni magam a Pipi névvel is. Egyébként tök mindegy, hogy melyik néven hívtok, mert mindkettőre hallgatok
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 02. 03. 11:22
Piiiiiiiipiipipipipipipiiiiiii....
Jol van na! Ez sem volt vicces tudom!
Jol van na! Ez sem volt vicces tudom!
Elküldve: 2005. 03. 19. 10:50
Sajnos Myko nem intézkedik reklám ügyben, biztos jobb szereti a családias hangulatot... Így a héten elkezdtem GAMEKAPOCS.HU néven játszogatni az áranylag megyegetős stílusokban, pl CS, Wc3, Jk:Academy... Reménykedek, ha sokszor fragelem a delikvenst egy idő után felfigyel a nevemre és még el is látogat hozzánk
"Egyebet nem tudok."
Elküldve: 2005. 03. 19. 11:26
abszolult kovetendo! 
ingyen reklám!
de akkor az a minimum hogy minden utadba kerulo egyent fragelsz!

ingyen reklám!

de akkor az a minimum hogy minden utadba kerulo egyent fragelsz!

Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 03. 19. 19:24
Én az aláírásaimba szoktam berakni a linket, különböző fórumokban.
Elküldve: 2005. 05. 18. 19:02
Seeyaa!
Szeretnék beállni hozzátok mint cikk író, van gyakorlatom, és fojesz is bízonyíthatja tehetségem (Ugye, fojesz
Alacsonyabb hardver árakat!
Elküldve: 2005. 05. 18. 19:52
Kicsit rövidke, ez körülbelül egy hír hosszúságú, de cikknek még csak egy rövid előzetesnek se nagyon megy el, pláne nem tesztnek. Nagyon sok dolgot kihagysz, nagyon sok dolgot lehet még kielemezni a Driver3-al kapcsolatban, ezt elolvasva alig tudunk meg valami a játékról, kábé annyit, hogy jól törik, meg hogy fedezd fel a várost és egyébként meg ronda. Írj a játékról egy cikket 15 000 - 20 000 karakterben, és utána jelentkezz.
Bocs Myko, hogy helyetted szóltam de így legalább nem kellett szolídnak lenned
Elküldve: 2005. 05. 18. 21:21
Köszönöm senor Ingen, hogy véleményeztél. Censer, én javaslom, még próbálj meg gyakorolni kicsit, szépen felépített, minden fontos témát érintő cikket készíteni. Gyakorlat teszi a mestert!!!!!
Elküldve: 2005. 05. 19. 07:04
pillanat!
mivel magam is rendelkezem némi iroi tapasztalattal, hadd irjak valamit - amit egy tapasztaltabb kollégátol olvastam:
nem kell azt hinni,hogy online sajtoban nem kot a karakterszám! nem lehet végtelen hossszusagu cikkeket irni, pláne nem egy olyan harmatgyenge cuccrol mint a driv3r
Sybillaval is ezt beszeltuk nem rég, hogy az iro azért iro, hogy az adott karakterszámba BELE TUDJA SŰRÍTENI a lényeget, és ÁT TUDJA ADNI a fontos mondanivalót, lehetőleg stílusosan, élvezetesen.
na, csak ennyi
mivel magam is rendelkezem némi iroi tapasztalattal, hadd irjak valamit - amit egy tapasztaltabb kollégátol olvastam:
nem kell azt hinni,hogy online sajtoban nem kot a karakterszám! nem lehet végtelen hossszusagu cikkeket irni, pláne nem egy olyan harmatgyenge cuccrol mint a driv3r
Sybillaval is ezt beszeltuk nem rég, hogy az iro azért iro, hogy az adott karakterszámba BELE TUDJA SŰRÍTENI a lényeget, és ÁT TUDJA ADNI a fontos mondanivalót, lehetőleg stílusosan, élvezetesen.
na, csak ennyi
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 05. 19. 14:17
A cikk hosszúságok témájában meg kell mondjam, egyre jobban kezdek afelé hajlani, hogy nem kellenek 10000 karakteres cikkek, mert nem olvassák el az emberek... csak ritkán!