HWSW Informatikai Kerekasztal: Gamekapocs Stáb Toborzó Iroda - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gamekapocs Stáb Toborzó Iroda

#161 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 24. 01:20

Sztm egy "tesztnel" ami azert erosen a tesztelo velemenye inkabb, nagyon is fontos h vegigvigye a jatekot. Persze InGen-nek igaza van h sokmindenkinek nincs erre ideje, de mondjuk akkor inkabb egy olyan gammarol irjon ami kevesbe idoigenyes :Đ

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#162 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 13:13

Egyszerű, a cikknek akkor nem szabad teszt nevet adni, hanem mondjuk előzetes vagy ízelítő címet max! :Đ

#163 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 07:49

Udv! Beneztem en is. Mivel eleg kemeny vizsgak varnak meg ram, igy nincs idom sajnos cikket irni, de ha tul leszek rajtuk, akkor ismet visszaterek. Censer probacikkevel kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, amit a tobbiek: figyelj a helyesirasra es a fogalmazasra!

#164 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:09

Told le Mike a vizsgákat ezerrel és utána gyere! Sok a játék, a nép akarja a cikkjeidet!

#165 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:16

Probalom megcsinalni minnel hamarabb oket, de pont holnap lesz kalkulus2, amin csoda lesz, ha atmegyek elsore. Kép

#166 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 11:54

Drukkolunk éretted is!

#167 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 05. 25. 14:17

Nekem három hét múlva lesznek a vizsgáim, ebből az következik, hogy akkortájt megcsappanak a cikkeim.

#168 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 05. 25. 19:41

Nekem nem vizságim vannak de tzim meg nyelvizék azok vannak. Szal ezért nem vagyok mostanában. jah és ez hogy függ ezzel össze?

#169 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 05. 25. 22:27

ugy, hogy vannak, akik tanulnak! Kép
Kép
Kép

#170 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 13:58

Az igazat megvallva elkélne még konzolos elvtárs a brigádba!

#171 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 05. 26. 16:31

Hát nincs túl sok... 3 van aki ír nem? Syb, Ford  és Ca$h. (Javítsatok ki ha rosszul tudom.) Egyébként GBA tesztet vállalok. :Đ Emuval...

#172 Felhasználó inaktív   Censer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:36

ezt elcsesztem, feljebb van a cikk...

Alacsonyabb hardver árakat!

#173 Felhasználó inaktív   Censer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 22. 19:38

Postal 2: Apocalypse Weekend A Postal 2 az egyik legjobb példa lehet, arra hogy a számítógépes játékok erőszakosak. Nos, erről én nem nyitnék vitát, de tény hogy a Postal 2 nem egy békés játék, de vajon milyen a kiegészítője? Hát igen a Running With Sciscors most sem csinált egy békésebb játékot, annyi biztos. De attól hogy valamilyen játék véres, még lehet szórakoztató! Pont ilyen a Postal 2 kiegészítője: az Apocalypse Weekend! Véres, de jó lett a kiegészítő! Eredeti helyszínekkel, ellenfelekkel, fegyverekkel leszünk gazdagabbak az Apocalypse Weekendben, mint pl.: mecset, egy szép nagykalapács, kasza és egyéb finomságok… Persze ha kapunk új fegyvereket, akkor kapunk új ellenfeleket is. Az ellenfelek felhozatala „nagyon” komoly… gyilkos-pörgő macskák, Gary Coleman-zombik, kerge-marha kórral fertőzött tehenek, és a „mezei” zombik… A kiegészítő története egy kórházban kezdődik, egy renderelt videóval majd, mint mindig, a kórház is paranormális jelenségek helyszíne lesz hogy finoman fogalmazzunk. A kórházban egyből nekünk rontanak a túlvilági erők képviselői azon fáradozva, hogy minél gyorsabban eltegyenek minket –is- a lábuk alól… Elfelejthetjük az alapjáték szabadságát (?), mert itt mindig belefogunk botlani egy-egy megbízóba, vagy más valamibe vagy más valakibe, aki az új pályára tessékel, tehát olyan fílingje van egy kicsit mintha Serius Sam-ot játszanánk… Az ellenfelek közül a legkeményebbek az egyszerű zombik hiszen nekik a lőfegyverek többsége nem árt! Sőt! Volt olyan eset is amikor egy élő-halottat el sem tudtam intézni. Egyébként a küldetések nagyon mókásak, szórakoztatóak, elég csak megemlíteni, amikor le kell mészárolni 21 tehenet, mert ők terjesztik a kerge-marha kórt, amitől a játékban a békés (?!) polgárokból csoszogó zombit gyárt a veszélyes betegség. Persze itt jönnek a képbe az állatvédők, akik nem nagyon örülnek, hogy a tehén állomány kiirtására érkeztünk. Persze, a nemtetszésüknek hangot is adnak, olyan módon hogy lőfegyvereik segítségévvel próbálnak „kitessékelni” a legelőkről. De nekem személy szerint a zombi gyakós küldetés tetszett, mikor Vincének kellett segíteni a túlélésbe, úgy hogy el kellett intézni 80 zombit a háza körül. Persze a humorral és a kifikázásal sem spórolt a Running With Sciscors! Lesz itt játékfejlesztő cég igazgatójának meggyilkolása, egy atom robbanófej ellopása, és a játék végén egy debil főgonosz elintézése is! A Postal 2 főhősének lesznek bizonyos víziói, persze nem fogunk a jövőbe látni, hanem megváltozik a dolgok kinézete, pl.: egy tiszta orvosi szoba egy mocskos, rothadó orvosi szobává változik át egy szempillantás alatt, ami eléggé… hát… bevallom ilyenkor egy kicsit paráztam. Persze a játék nem összekeverendő a Doom 3-al, itt nem fog felvenni barnás árnyalatot az alsóneműnk, csak néha olyan érzésünk lesz hogy „parázok, majd holnap folytatom…”. Emlékeztek? A Postal 2-ben könnyíthetünk magunkon (értsd.: vizelés), hát a kiegészítőbe nem pakoltak bele ilyen lehetőséget, talán, azért hogy így ne ítéljék el olyan sokan a cuccot? Nem tudom, szerintem az RWS-es srácokat kéne kérdezni. Még azt is elmondanám, hogy az alapjátékban megismert pályarészeket elfeledhetjük, mert semelyik ilyen az alapjátékból megismert pályarész nincs benne. De amivel nagyon meg voltam elégedve: kevesebb töltés volt a pályák közt! Igen, míg az alapjátékban egy küldetés alatt több töltés is előfordult itt alig-alig van töltés! Gratula RWS! De ennek a játénak is van gyenge pontja. Hadd említsek néhányat. Az első problémát egyből észreveszi az a játékos, a régi grafikát. Jó-jó, van sok új tárgy, de a grafikai motorhoz nem nagyon nyúltak. Enyje-bejnye, RWS! „Hé, ez csak egy kiegészítő!” – mondhatnátok, de a grafika mai szemmel elavult. A második gond, pedig az hogy a játék végére egy kicsit leül az izgalom, illetve az igaz hogy a küldetések nagy része vicces, és nagyszerű de valamikor az ember úgy érzi, hogy most már elég. Mindennek ellenére az Apocalypse Weekeend nagyszerű lett! Az igazi Postal fanok ne hagyják ki mert bámulatos élményben lesz részük! Értékelés: Hangulat: 8 Grafika: 7 Irányítás: 8 Hangok: 8 Játszhatóság: 8 8,25

#174 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 22. 20:02

Még mindig rövid, nem elég részletes, gyorsan ugrálsz a témák között és egyiket sem vesézet ki megfelelően mély módon. Ha máshogy nem megy, a játék fontosabb tulajdonságiból alcímeket csinálsz, és azok alá írod le részletesen a dolgokat.

Azon felül, hogy a játék lehető legtöbb aspektusát részletesen kellene bemutatnod, egy cikk esetében nagyon fontos a jó felütés... hát itt ezzel a kétmondatos akármivel ez nem igen sikerült, valamint nagyon fontos az egészet összegző, hosszabb lezárás, ez szintén nincs jelen.

#175 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 07:55

Télleg elég rövid, a többiekhez képest. Nekem ami kitűnt, az az, h az értékelésnél, minden 8 és 7 volt, az átlagolásban pedig 8,25 jött ki. Ahoz legalább kellett volna vmi 8nál nagyobb. A többit meg InGen már elmondta.

#176 Felhasználó inaktív   Censer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 19:18

Idézet

Télleg elég rövid, a többiekhez képest. Nekem ami kitűnt, az az, h az értékelésnél, minden 8 és 7 volt, az átlagolásban pedig 8,25 jött ki. Ahoz legalább kellett volna vmi 8nál nagyobb. A többit meg InGen már elmondta.
Az nem átlag volt, hanem a játék teljes színe-javának az értékelése.

#177 Felhasználó inaktív   Censer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 19:19

Idézet

Még mindig rövid, nem elég részletes, gyorsan ugrálsz a témák között és egyiket sem vesézet ki megfelelően mély módon. Ha máshogy nem megy, a játék fontosabb tulajdonságiból alcímeket csinálsz, és azok alá írod le részletesen a dolgokat.

Azon felül, hogy a játék lehető legtöbb aspektusát részletesen kellene bemutatnod, egy cikk esetében nagyon fontos a jó felütés... hát itt ezzel a kétmondatos akármivel ez nem igen sikerült, valamint nagyon fontos az egészet összegző, hosszabb lezárás, ez szintén nincs jelen.
Na jó. Tényleg ugrálhatok a témák között mert, ezt már más is megjegyezte. Tudjátok mit? Feladom.

#178 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 23. 19:35

ne add fel, mindent lehet kritizalni! a GK 1 het alatt bezart volna, ha mi is feladtuk volna a kezdeti kritikak miatt
Kép
Kép

#179 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 23. 19:42

Idézet

ne add fel, mindent lehet kritizalni! a GK 1 het alatt bezart volna, ha mi is feladtuk volna a kezdeti kritikak miatt
Az biztos :Đ

Közhely, de tényleg nem szabad feladni.
hwsw staff

#180 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 23. 20:24

Hidd el, én olyan szar szinten kezdtem, hogy azt borzadály volt olvasni. Igaz, most se a legjobbak a cikkeim... de legalább már nem csak én olvasom.Kép

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.