HWSW Informatikai Kerekasztal: Gamekapocs Stáb Toborzó Iroda - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gamekapocs Stáb Toborzó Iroda

#181 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 24. 12:01

Jaja... nem feladni... fejlodni es ha vegkep nem megy akkor meg lehet eselyed a szexiparban!!! :Đ:):-D
Kép

#182 Felhasználó inaktív   fix3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 30. 17:05

hi szeretnék jelentkezni a cikkiró teamhez! msn: t1991ad@externet.hu
Ott tudnék küldeni 1-2 cikket amit én irtam

#183 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 30. 17:11

szia! nemtudom, hogy van-e szabad hely, de masolj be ide egy jol sikerult tesztet es kozosen elbiraljuk, ok? :Đ
Kép
Kép

#184 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 30. 17:15

Szeritnem is az lesz a legjobb ha ide másolod.

#185 Felhasználó inaktív   fix3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 18:43

uhm (izzad) hát okééé. ez egy oldalas béta teszt a republic commandorol. ha kell átalakitgatom meghosszabbitom stb.
íme:

Star Wars: Republic Commando

A Különleges Kommandó

Kiadó: LucasArts Fejlesztő: LucasArts Kategória: FPS

Már megint egy újabb Star Wars játékot adott ki a LucasArts. A kérdés csak az volt ennek örülni kell vagy nem? Szerintem is – is. Elég csak a két K.O.T.O.R. részre, vagy a Jedi Knightokra gondolni, és az ember csak arra gondol ,hogy ilyen játékok után nem lehet rosszat csinálni. De ha a Galactic Battlegroundsra gondolunk…

07 meg a többiek..

De ne gondolkodjunk, hanem próbáljuk ki. Az első pálya a Geonosison kezdődik, és feladat ,hogy találkozzunk a csapattal. Nos mi vagyunk a csapat vezetője, ami tulajdonképpen egy klón kommandó. Mi becenevünk „Boss” (milyen találó..),mi irányítjuk a csapatot. Scorch a robbantásokhoz ért, Fixer képes bármit feltörni, míg Sev hát ő pedig egy két lábon járó halálosztóJ
.

Bennszülöttek és egyéb nyalánkságok

Az ellenségek igencsak változatosak: a sima roham droidokon kívül van itt droideeka, trandoshan, super-battle droid, spiderdroid, a geonosis bennszülött szörnyetegei, valamint kétszer még Grievous Tábornok őrjeivel is összecsapunk. (Az egyik pályán pedig magát a Tábornokot is látjuk pár másodperc erejéig).

Azta!

Ha mindent feltolunk a maximumra, akkor igen jól néz ki a Republic Commando. A robbanás effektek a legjobbak szerintem. Minimum gépigénye viszont így se olyan nagy, a lényeg hogy legyen minél jobb videókártyád.

Amivel osztjuk az áldást

Vagyis a fegyverek. Nos pisztolytól kezdve Wookie aknavetőig van itt minden! Nekem viszont az tetszett a legjobban ,hogy különböző ellenségek ellen különböző fegyverek jók. A droidok ellen egy sima lézerpuska használ, viszont a trandoshanok ellen ajánlatos vagy pisztollyal lőni, vagy pedig az elesett trandoktól elszedett fegyverrel. (Shotgun, géppuska)
Geonosisi haverjainkat én elég „durva” módón intéztem el. Odamentem a közelükbe megnyomtam az E betüt, és lám kijött egy penge emberünk kezéből és csak döglöttek az ellenfelekJ
. Ezt a pengét azért is érdemes kipróbálni mert addig se pazarolod a lőszert, másrészt pedig hihetetlen feelinges amikor leszúrsz egy ellenséget és rá fröcskölődik a sisakodra a trutyi (vagyis a vér, ami kék vagy zöld színű..) amit 1-2 másodperc után letörli automatán a gép. Olyan mint egy kocsiban az ablaktörlő.

Ez nem játék, katona!

Mivel parancsnokok vagyunk, mi adjuk ki a parancsokat a csapattársaknak. Szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy nem menüből kell kiadni a parancsokat mint a Swat4ben, hanem ránézünk egy tárgyra, megnyomjuk az use gombot, és máris megy oda katonánk, például sniperolni, vagy gránátozni. Lehet hackelni, robbantani (sőt muszáj) és még beleülhetünk egy-két rögzített gépágyúba is. Viszont azt az egyet nem értettem ha például Fixer ért a hackeléshez akkor miért tudunk mi is hackelni. (Jó ez elnézhető lenne, mert elvileg mi vagyunk a Boss, viszont ha megparancsolom hogy hackelje fel ezt a gépet, akkor Scorch megy oda, ami azért elég szembetűnő.) Szóval hiába vagyunk különböző dolgokra kiszakosodva, mindenki ugyanúgy ért mindenhez.L
.

Végszó

Miután megszereztem, gyorsan 3nap alatt végigvittem. Ebből is lehet sejteni: iszonyat rövid. 3 különböző helyszín van: Geonosis, egy űrhajó, és kedvencem a harmadik Star Wars részből ismert bolygó a Kashyyk, ami a Wookiek hazája. (Tudjátok Chebwacca meg a többiek).Csak ez választotta el attól ,hogy istencsászár játék legyen. A Star Wars hangulatot sikerült visszaadni. Ráadásul végre nem a sokszor lehúzott Jedi lovagos rókabőrt vetették be.

Pozitívum:

-Király hangulat
-Csapatirányítás
-Szép grafika

Negatívum:

- Nagyon rövid

Értékelés:

Grafika: 9
Hangulat: 10
Irányítás: 9
Hangok: 10

fix3r végszava:

Mint látjátok az értékelésnél, mindent magasra értékeltem. Hát akkor miért csak ennyi a végszázalék? Mert nagyon rövid.

92%

#186 Felhasználó inaktív   fix3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 18:44

wordbol copyztam be igy nem lett valami szép formája remélem nem gond.

#187 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 30. 19:31

Sajnos egyelőre nem az igazi. Túlontúl rövid, ez a fő baj. Ha már alcímekre osztottad a cikket megpróbálhatnál minden témát sokkal jobban kivesézni, több benyomást visszaadni, hiszen az a fontos, hogy az olvasó megtudja belőle érdemes e kipróbálni (megvenni) a játék, ha pedig végig csak az van hogy istencsászár és kész, abból nem tud meg sokat. A kettős mérce szerint szépen részletesen vesézd ki a játék lehető legtöbb aspektusát. Mielőtt a következő cikket bemásolnád, mondanám, hogy egy igazi kritikának legalább olyan 10 000 karakteresnek illik lennie.

#188 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 30. 19:49

Idézet

Elég csak a két K.O.T.O.R. részre, vagy a Jedi Knightokra [background=rgb(0, 0, 0);]gondolni,[/font] és az ember csak arra [background=rgb(0, 0, 0);]gondol[/font] ,hogy ilyen játékok után nem lehet rosszat csinálni. De ha a Galactic Battlegroundsra [background=rgb(0, 0, 0);]gondolunk…[/font]

07 meg a többiek..

De ne [background=rgb(0, 0, 0);]gondolkodjunk,[/font]

tovabba rengeteg szoismetles van benne, ami mar az elso mondatban is nagyon kirivo.

Kép
Kép

#189 Felhasználó inaktív   fix3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 23:40

oké de első cikkem 14évesen Kép :Đ

#190 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 31. 09:31

Idézet

Akkor írj még sokat :-D gyakorlat teszi a mestert ugye... tanulni meg remekül lehet az offline lapok jó kis cikkíróitól (lehetőleg nem a gamestarból).

#191 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 09:42

Idézet

Idézet

Akkor írj még sokat :-D gyakorlat teszi a mestert ugye... tanulni meg remekül lehet az offline lapok jó kis cikkíróitól (lehetőleg nem a gamestarból).

Méééé' ???? Tanulni abbó' is lehet.

#192 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 31. 09:47

Idézet

Idézet

Idézet

Méééé' ???? Tanulni abbó' is lehet.
A kérdés csak az hogy mit? Kép

#193 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:19

hogy "milyen tesztet ne irjunk" :-D. amolyan elrettento pelda tanitasi celzattal... :Đ
Kép
Kép

#194 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:41

Idézet

hogy "milyen tesztet ne irjunk" :-D. amolyan elrettento pelda tanitasi celzattal... :Đ
jah persze ezt el is felejtettem Kép erre valóban megfelel

#195 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 19:20

Gonoszak vagytok.... Kép

#196 Felhasználó inaktív   fix3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 17:57

Hali, szeretnék jelentkezni írónak. Írtam egy cikket. Ha esetleg tetszik, akkor keressetek meg ezen az msn cimen: t1991ad@externet.hu ( az elején direkt irtam le 3x az mmorpg szót:))

World of Warcraft

Megjött a Blizzard legújabb üdvöskéje, amely ugyanabban a világban játszódik mint a Warcraft 1-2-3, de ez már nem stratégia hanem MMORPG. Mi is az a MMORPG? Kaland-Szerepjáték interneten. És milyen egy jó MMORPG? Ha tovább olvastok megtudjátok..

Először is tisztázzuk a dolgokat. Miután megvettük a játékot mindössze csak egy hónap ingyen játék áll rendelkezésünkre, de mivel az semmire sem elég ezért valahogy megkell hosszabbítani.. Nos kétféle képen lehet: egyik a Gamecardos megoldás a másik pedig Banki átutalás. A GameCardot 2havonta kell venni kb 6500 forintért, a banki átutalást pedig akár 1évre is előfizethetjük. (Ebben az esetben kedvezményt kapunk). Miután regisztráltunk egy felhasználó nevet , letöltöttük a patcheket, indítsuk el a játékot és pakoljunk be három napi hideg élelmet..

Miután beléptünk a szerverre, első dolgunk az lesz hogy döntsük el milyen oldal fajával és kasztjával szeretnénk játszani. Első nagyobb kérdés: Szövetség vagy Horda? Szövetségeseken belül lehetünk Orkok,Trollok,Élőhalottak és Taurenek, míg a szövetségen belül Gnómok,Törpök,Night-Elfek és persze Emberek. (Kasztokból rengeteg van, akit érdekel az tanulmányozza őket itt: www.worldofwarcraft.hu )

Frissen indított karakterünkkel egyből felmerül a kérdés: na itt most vajon mit kell csinálni? A kezdőhelyen illetve annak környékén találjuk a kezdő questeket adó NPC-eket , ezeket a feladatokat mind vegyük fel és csináljuk meg. Előbb-utóbb kifognak fogyni a feladatok, így tovább kell állnunk a közeli falukba, kis városokba, utána pedig érdemes megnézni a fővárosokat, mert az is hatalmas élmény lesz.

Apropó fővárosok. A játék legfontosabb helyét az Aukciós Házat két fővárosban találhatjuk: egyik az orkoké Orgrimmar, a másik pedig a törpöké Ironforge. Mi is az a aukciós ház? Nos itt licitálhatunk mások feleslégessé vált cuccaira, és mi is adhatunk be dolgokat. A különböző cuccoknak különböző színei vannak: fehér az általában egy questhez kell, a szürke alapcucc, a zöld varázserővel rendelkezik, a következő a kék a legerősebb pedig a lila szín. Ha van feles zöld-kék-lila cuccunk akkor adjuk be az aukciosházba, csak nyerhetünk rajta.

Mint már mondtam a játék Warcraft világában játszódik, ez 3 szigetből áll: Kalimdor (Tauren,Troll és Ork kezdőhely), Teldrassil ( Night Elf), és Azeroth (Élőhalott,Gnóm,Törp.Ember). Aki Azerothból indul az akármikor átmehet a másik kettő szigetre és fordítva is. És hogyan lehet közlekedni? Hát a legolcsóbb a lábbusz.. mert az ingyen van de nagyon időigényes, így csak kis távolságokhoz ajánlott. 40es szinten vehetünk hátast ami 80arany (iszonyatosan nagy összeg) és az állatka 60%-al megnöveli gyorsaságunkat. Horda oldalán vehetünk kodót, farkast, raptort és csontváz lovat, míg a szövetségeseknek marad a tigris, ló, kos és robotcsirke felhozatal. Következő közlekedési mód a repülés: Szövetségnek griff, Hordának Kiméra és Denevér. Ez pénzbe kerül, de könnyedén kifizethető és szinte az összes nagyobb pontra eltudunk jutni. A két kontinens között csak hajóval vagy léghajóval tudunk menni, mindegyik ingyenes de csak bizonyos időközönként jár így megesik hogy várni kell rájuk. A Blizzardos arcok pedig egyfajta plussz járművet is raktak a játékba: Stormwind-Ironforge távolságot metróval is megtehetjük, ami ingyenes és igen jól néz ki. Egyszer megéri megnézni.
Természetesen a Hordások és a Szövetségesek akkor támadnak rá egymásra amikor csak akarnak, és az erősebb varázslatokkal rendelkező ill. a nagyobb életerőt birtokló nyer általában. Viszont vannak kimondott csaták is, ilyenkor adott mennyiségű player csap össze (a Battlegrounds kiegészitőnek köszönhetően igencsak élvezetes lett). Természetesen vannak Guildek (klánok) is, amit akármelyik fővárosban lehet létrehozni. Ha nem akarunk kalandba bonyolódni aznap, akkor azt is meglehet csinálni, hogy összehivjuk a guild társakat,hogy: hé gyertek má’ ironforgeba sörözni egy jót! Nos igen ezt is lehet. A World of Warcraft kimeríthetetlen dolgokat tartalmaz. Nem esett szó még az instancekről. Ezek bizonyos helyek ahol megvan határozva hogy hányan lehet bemenni. Pl van 20as instance, de van 40es is. Instanceban ha több guild is bennt van akkor nem látják egymást, így csak a monsztákra figyelhetünk. Pl. nézzük az egyik legközkedveltebbet: Onyxia’s lair. Onyxia a játék egyik legerősebb ellenfele, a tűz sárkánya, nos őt 40emberre tervezték természetesen 40 lvl60as emberre! (és még így is megkell vele szenvedni..) de igencsak jó cuccokat dobál. Rengeteg instance van, és miután már mindenhol voltunk jön a legújabb patch, és a következő instance.. (legújabb: Zul’Gurub)

Más most nem jut eszembe pedig nagyon sok mindent lehet még csinálni ebben a játékban, így mindenkinek ajánlom, de előre szólok:
Vigyázzatok függőséget okoz!

By: fix3r aka 1 lvl60 mage

#197 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:30

Szia,

úgy látom valamiért továbbra sem fogadod meg azokat, amiket lejjebb írtunk neked. A cikk továbbra is rövid, egy MMORPG kivesézésének pedig egyenesen nagyon rövid. Nem csak hogy szinte semmi bevezető után veted magad bele a dologba, kevés témát érintesz, és azokat is hamar letudod. Ráadásul még a témák között is csapongsz. Egy szó sem esett pl. a skillekről, mesterségekről, a kasztok sajátosságairól, a játékban elfoglalt szerepükről, de ugyanugy nem beszéltél a kezelőfelületről sem (ami egy MMORPG-nél igen fontos), ráadásul ami a legfájóbb, egy szó sem esett a grafikáról! De ha mindezeket elfelejtjük, sajna a játék hangulatából sem jön atdsz át semmit, ez alapján aligha jön meg akárkinek is a kedve játszani vele... És még nagyon sok dolgot emlegethetnék, de most beteg vagyok és nincs erőm hosszasan elemezgetni.

Idézet

Más most nem jut eszembe pedig nagyon sok mindent lehet még csinálni ebben a játékban

Ez meg egyenes fájt.

Egy szó mint száz, az utóbbi pár oldalon, az ide berakodd cikkeidet véleményeztük, elmondtuk mit kéne máshogy, de nem sok mindent fogadtál meg belőle. Ez még mindig nem az igazi, de csak gyakorolj tovább.

Üdv.
InGen

#198 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:52

Idézet

(Kasztokból rengeteg van, akit érdekel az tanulmányozza őket itt: www.worldofwarcraft.hu )
Továbbá szerintem ilyet se írj, mivel Neked pont az elvben a feladatod, hogy bemutatsd, tehát kielemezd a részeket a saját szemszögedből.

#199 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 08:15

EMBEREK!

HÍREZŐKET TOVÁBBRA IS KERESÜNK, AKIK NAPKÖZBEN CSAK ÚGY ONTANÁK MAGUKBÓL A JOBBNÁL JOBB HÍREKET! ISZONYAT NAGY SEGÍTSÉG LENNE DAKS MESTERNEK! Kép ANGOL TUDÁS NEM ÁRT, SŐT, JÓ HA VAN BELŐLE EGY PÁR KILÓ RAKTÁRON!

Jelentkezni bárhol lehet! Egyedül a sarki zöldségesnél nem vagyunk még elérhetőek, de ez is megváltozik nem sokára! De addigis írjatok ide: media@gamekapocs.hu avagy mykoalto@gamekapocs.hu! Kép

#200 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 17. 15:45

Én jelentkeztem már az előzőnél, csak még nem küldtem válasz e-mailt a 10 hírrelKép

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.