HWSW Informatikai Kerekasztal: Most éppen hogy néz ki a desktopod? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Most éppen hogy néz ki a desktopod?

#241 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 09. 16. 20:49

Idézet

Idézet

Tönkre mennék ennyi ikontól:D
Ja, te az ikonokat figyelted? Kép
Sajna nálam ezek létszükségesek.
Engem is zavar a sok ikon, így be szoktam tenni őket egy-egy mappába csoportosítva: ellenben ha Zoenn barátunknak ez tetszik, nyugodtan hagyjuk rá - úgyis a háttérkép számít, ami egyébként nagyon klassz! KépKép

#242 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 06:48

Idézet

Idézet

Idézet

Tönkre mennék ennyi ikontól:D
Ja, te az ikonokat figyelted? Kép
Sajna nálam ezek létszükségesek.
Engem is zavar a sok ikon, így be szoktam tenni őket egy-egy mappába csoportosítva: ellenben ha Zoenn barátunknak ez tetszik, nyugodtan hagyjuk rá - úgyis a háttérkép számít, ami egyébként nagyon klassz! KépKép
Nálam a képernyő tetején és jobb oldalt vannak menükbe szedve. Kétlem, hogy kevesebb ikonom lenne, csak én csoportosítom őket. Nézzétek meg a képet amit beraktam.Kép

#243 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:04

A GUI-dtól még mindig be vagyok szarva! ILYENKELL NEKEEEEM!

#244 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:11

Aki szereti a szép desktopot, az nézzen körül ezen az oldalon:
www.wincustomize.com
Itt vannak olyan dolgok, amitől lehet hátast dobni:D

#245 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:04

Idézet

www.wincustomize.com
Honnan van neked ilyen jo kis tunningolt XP-d? Kép
Kép

#246 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 20:34

Idézet

Idézet

www.wincustomize.com
Honnan van neked ilyen jo kis tunningolt XP-d? Kép
Mondom itt nézz körül www.wincustomize.com
Innen van mindenem:)

#247 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:37

Letöltöttem a styleXP -t, hogy kicsit dizájnosabb legyen a gépem megjelenése. Szenvedtem vele egy sort, majd miután jól felkúrta az agyam, le is töröltem a fenébe, mostmár nemérdekel, hogy néz ki a desktopom, jó ugy ahogy vanKépKép

#248 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 09. 19. 21:50

pedig a stylexp nagyonjo! sot en csak azt hasznaltam! igaz a 2-es verzio lassan toltott be startnal (felallt a rendszer utana alakitotta at a skint), de az 1.01-el semmi gond nem volt, es kozel ugyanannyi feature-t tudott. probald ki azt! az gyors (eleve skinezve indul a gep), nem lassitja a gepet!
Kép
Kép

#249 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:20

En is azt hasznaltam sokaig. Nekem a 2.10 volt, es semmi baj nem volt vele, de miota sp2-es windowsom van nem indul el. Azota van alapbeallitason a gepem.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#250 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:33

Idézet

En is azt hasznaltam sokaig. Nekem a 2.10 volt, es semmi baj nem volt vele, de miota sp2-es windowsom van nem indul el. Azota van alapbeallitason a gepem.
Ne a style XP-t használjátok!!!
Nem véletlen, hogy azt az oldalt adtam meg. A köv programokat keressétek.
WindowsBlinds (olyan mint a StyleXp, csak stabilabb, gyorsabb, és jobban skinezhető)
Iconpackager (ikonokat cseréli le. Mint az látható nálam is gyönyörűek vannak.)
ObjectDock (Ha megnézitek a képet, látható, hogy ez van nekem felül. Ezzel gyakorlatilag egy előugró menűsorra teheted fel az ikonjaidat Helyet sporolsz meg, és letisztultabb lesz az egész design. KI KELL PRÓBÁLNI! Nem véletlen, hogy Mac gépeken ilyen van. Ott még tudnak fejleszteni.)
Ezek a progik nem eszenk szinte semmi memóriát, vagy csak keveset. Én már nem tudnék nélkülük dolgozni, vagy gépet használni. Ajánlom a CursorXP kipróbálását is. Olyan Cursort tudsz vele csinálni, hogy a windowsos csak bólogathat mellette, és pörgetheti a homokóráját:)
De ezekhez türelem és idő kell a beállításukhoz. A StyleXP-t pedig felejtsétek el...
Mephi

#251 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:40

Ja és még valami! Ki látta már, hogy milyen lesz majd az új Windows? Tudjátok a vista? Átlátszó ablakok meg ilyenek! Jó lesz mi? Várjátok ugye? Nos minek várjátok? A wincustomize oldalán már fent van ez a skin is.Kép

#252 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:48

Akkor ez a windowsblinds ahoz kell, hogy a start menu kinezetetlecserjem, esetleg kcisit atrendezzem? Mert mar toltottem par skin-t es persze nem sikerult megcsinalnom. Amuyg ezek a progik ingyenesek?
Illetve a winamp skinhez is kellenek? Mert ott meg siman bemasoltam ,es hiaba, nem mukodott...
Nah minnd1, rakeresek ezekre a progikra, hat ha utana okosabb leszek.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#253 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:22

Őőő, milyen progi van, ami manapság ingyenes? Nem ezeket meg kell venni, vagy... ezt mindenki oldja meg.
A windowsBlinds-re itt egy példa, hogy mit tud.
/forum/images/upload/200509/tn_windowsblinds.jpg

Itt egy példa a objecdockra:

/forum/images/upload/200509/tn_objectdock.jpg

És végül pár ikonra:

/forum/images/upload/200509/tn_orion.jpg

Na ezek csak kiragadott pédák. De jól látható, hogy pl az objectdock is mennyire állítható. A példán csak egy menünek a négy variációját láthatjátok, és az átlátszóság és a szín nem is lett átállítva. Tehát itt mindenki művészit tud alkotniKép

#254 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 13:07

Tobb oras kereses utan sikerult felkesz allapotra gyurnom az asztalt. A szinvilag mar megvan kb, a hatter is, a winamp skin is, sot az alap ikonok szinei is jo klesznek. Viszont a tobbi ikon szines kinezete nem nagyon illik bele az osszkepne.Kép Valamitn meg egy normalis, ide illo startmenut sem sikerult talalnom, nem beszelve a bootscreen-rol es a kepernyo kimelorol. Nah mind1, holnap tovabb keresek, hat ha lesz megis valami jo.

Kép

#255 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 15:39

Roco, ez tetszik, végre nem valami harsány, hanem valami izléses!
Az ikonokra a válaszom IconPackager! Nem foglalja a memóriát, csak lecseréli az összes ikonod. de Te akár egyenként lecserélheted. (A wincustomize oldalon meg az iconpackager témában millió ikon vár rád.)
De ha rám hallgatsz, felteszed a már szintén tárgyalt objectdockot, és arra kiteszed az ikonokat. S ha az egeret feléviszed jön csak elő a menü. Nincs ikon, minden jól néz ki:)
Sok sikert a keresgéléshez!

#256 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 20. 16:18

mephi, tudnál adni egy linket, ahonnan, le tudom töltenni ezeket a progikat, amiket mondtál?

#257 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 16:37

http://www.wincustom...m/software.aspx
En innen toltottem le a free valtozatokat, aztan ha meg lejarnak, akkor dc-n konnyen fel lehet lelni barmit.

Egyebbkent nekem is fent van IconPackager.Csak pl a mirc, vagy egyes jatekok, playerek ikonja nem illik a kepbe. De kiprobalom azt az objectdock-ot.

update: Nnah mar fel is tettem. Erdekes, de kicsit furcsa igy meg elsore. De tetszik. Viszont lenne nehany kerdesem, hogyan kell tobbet letrehozni, hogyan kell eltuntetni a start menut? Egyenlore ennyi.

#258 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 19:53

Idézet

mephi, tudnál adni egy linket, ahonnan, le tudom töltenni ezeket a progikat, amiket mondtál?
A link neve egyszerű. Google:) Csak be kell írnod a progik neveit, és mondjuk a crack szót..

#259 Guest__*

Elküldve: 2005. 09. 20. 20:01

jaja, ezt tettem, csak 5 órán keresztül keresgéltem mire megtaláltam azt a progit, ami nekem kellet....

#260 Felhasználó inaktív   mephi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 20:14

Idézet

jaja, ezt tettem, csak 5 órán keresztül keresgéltem mire megtaláltam azt a progit, ami nekem kellet....
Azt nem mondtam, hogy könnyű lesz találni. De orosz barátainknál minden megvan:D

Téma megosztása:

• (91 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.